7 καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας cloud (Κριτική + Σύγκριση) |

Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cloud

Η φιλοξενία σύννεφων υπάρχει εδώ και λίγο καιρό και κερδίζει δημοτικότητα από το λεπτό. Το Cloud είναι επίσης η τεχνολογία go-to για γίγαντες του Διαδικτύου όπως το Google, το Amazon και πολλά άλλα.

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας cloud με διαφορές στην τιμολόγηση, τις δωρεάν χρεώσεις και ακόμη και την ισχύ του διακομιστή. Με βάση την έρευνά μας, υπάρχουν ορισμένες τυπικές λειτουργίες που μοιράζονται οι περισσότεροι, όπως δωρεάν SSL, δωρεάν λογαριασμοί email, εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, υποστήριξη 24/7 και δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Είναι δελεαστικό να αναζητήσετε τη φθηνότερη διαθέσιμη επιλογή. Ωστόσο, ίσως ψάχνετε να φιλοξενήσετε περισσότερους από έναν ιστότοπους ή χρειάζεστε περισσότερη απόδοση στο πλευρό σας.

Τι είναι το Cloud Hosting ούτως ή άλλως; Γιατί είναι καλύτερο από άλλους τύπους φιλοξενίας?

Το Cloud Hosting είναι ένα δίκτυο εικονικών διακομιστών που χρησιμοποιούν τους πόρους από τους φυσικούς διακομιστές για τη λειτουργία του ιστότοπού σας. Ο ίδιος ο διακομιστής φιλοξενίας υπάρχει μόνο στον εικονικό κόσμο ή στο «σύννεφο». Έτσι, το cloud εκτελεί ταυτόχρονα όλες τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες σε πολλούς διακομιστές. Αυτά τα μηχανήματα μπορούν να βρίσκονται σε διαφορετικά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο.

Σε σύγκριση με την τυπική ιδιωτική ή κοινόχρηστη φιλοξενία σε έναν φυσικό διακομιστή, το Cloud Hosting προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα:

  • Περισσότερη αξιοπιστία: Οι ιστότοποι είναι προσβάσιμοι ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε και σχεδόν χωρίς διακοπή λειτουργίας. Τη στιγμή που ένας από τους φυσικούς διακομιστές πρέπει να καταρρεύσει, όλη η επισκεψιμότητα κατευθύνεται στους υγιείς διακομιστές. Η αναδρομολόγηση της κίνησης γίνεται επίσης αυτόματα όταν ένας διακομιστής στο σύμπλεγμα λαμβάνει ένα πολύ βαρύ φορτίο.
  • Κλιμακούμενος: Το Cloud Hosting είναι επίσης εύκολα επεκτάσιμο. Οι πάροχοι φιλοξενίας δεν θα χρειαστεί να προσθέσουν φυσικά μηχανήματα στο λογαριασμό σας όταν χρειάζεστε περισσότερη ισχύ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανακατευθύνετε τους πόρους από το υπάρχον πάρκο διακομιστή. Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών προσφέρουν ακόμη και να αυξήσουν αυτόματα τους πόρους όταν υπάρχει βαρύτερο φορτίο από το συνηθισμένο.
  • Ταχύτερος χρόνος φόρτωσης: Στη συνέχεια, υπάρχει βελτιωμένη ταχύτητα και απόδοση που μπορεί να προσφέρει το Cloud Hosting σε σύγκριση με τα στατιστικά στοιχεία της κοινής φιλοξενίας. Δεδομένου ότι τα δεδομένα του ιστότοπού σας κατανέμονται σε πολλούς διακομιστές, δεν θα χρειάζεται να βασίζεστε σε μία μόνο συσκευή.

Τώρα, ας δούμε την έρευνά μας για τους καλύτερους παρόχους Cloud Hosting εκεί έξω και να βρούμε ποιος μπορεί να είναι κατάλληλος για τις ανάγκες σας.

7 καλύτερες υπηρεσίες Cloud Hosting (2020)

1. Υγρό Web VPS Cloud – Καλύτερο συνολικά

Liquid Web cloud hostingΤα σχέδια ξεκινούν από 15,00 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα Liquid Web:
+ Γρήγορος μέσος όρος χρόνος φόρτωσης
+ Απεριόριστοι ιστότοποι
+
Πλήρως διαχειριζόμενη + δωρεάν μεταφορά ιστότοπου
+ Ασφαλής (προστασία DDoS)
+ Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
+ 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών
+ Δωρεάν SSL και CDN
Μειονεκτήματα Liquid Web:
– Το InterWorx, το Plesk ή το cPanel κοστίζουν επιπλέον

Το Liquid Web είναι ένας από τους ισχυρότερους πλήρως διαχειριζόμενους παρόχους φιλοξενίας cloud εκεί έξω. Δεν είναι η φθηνότερη επιλογή στην αγορά, αλλά συνοδεύεται από μια ευρεία γκάμα χρήσιμων λειτουργιών και προσθηκών.

Ένα από τα πιο πειστικά επιχειρήματά τους είναι ο μεγάλος χρόνος φόρτωσης και ο χρόνος λειτουργίας τους, που είναι ~ 430 ms και ~ 99,99% αντίστοιχα (τελευταίες 30 ημέρες). Δεδομένου ότι η τεχνολογία cloud είναι εξαιρετικά αξιόπιστη, μπορούν να εγγυηθούν 99,9% χρόνο λειτουργίας.

Προβολή:

Τελευταίες 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες
Τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίοι 6 μήνες
Πέρυσι

292 msΜέση ταχύτητα

100%Μέσος χρόνος λειτουργίας

Απόδοση Liquid Web VPS Cloud (δείτε ιστορικά δεδομένα εδώ)

Το φθηνότερο πακέτο τους έρχεται με αξιοπρεπούς διακομιστές με 2 GB μνήμης RAM και 2 πυρήνων CPU. Το διαχειριζόμενο σύννεφο VPS βρίσκεται στις κεντρικές και δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε κάθε ένα από τα σχέδια, μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων και λογαριασμών email.

Όλα τα πακέτα Liquid Web διαθέτουν πλήρως διαχειριζόμενους διακομιστές, οπότε δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια, τις ενημερώσεις, την παρακολούθηση και τη συντήρηση. Έχουν επίσης ρίξει ένα δωρεάν CDN CloudFlare, το οποίο θα δημιουργήσουν και θα καταφέρουν να ενισχύσουν περαιτέρω την ταχύτητα και την ασφάλεια της κυκλοφορίας. Αλλά, εάν χρειάζεστε περισσότερη ελευθερία, τότε μπορείτε να επιλέξετε το Επιλογές με διαχείριση πυρήνα ή μη διαχείριση για τους διακομιστές cloud τους.

Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε από 3 πίνακες ελέγχου από την αρχή – InterWorx, Plesk και cPanel. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε το μεγαλύτερο μέρος της ρύθμισης μόνοι σας, αλλά η πολύ προσεκτική υποστήριξη πελατών της Liquid Web μπορεί να σας βοηθήσει.

Ορισμένες αξιοσημείωτες δυνατότητες περιλαμβάνουν ένα δωρεάν SSL, δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας με 100 GB εφεδρικού χώρου, 40 GB χώρου SSD και 24/7 τηλέφωνο, ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη. Το εύρος ζώνης περιορίζεται στα 10 TB αλλά πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετό για τους μέσους ιστότοπους.

Το κόστος των σχεδίων τους είναι αρκετά απλό, αλλά οι φθηνότερες επιλογές (ξεκινώντας από $ 15 / μήνα) έρχονται με δέσμευση 24 μηνών. Η υπηρεσία φιλοξενίας είναι εύκολα επεκτάσιμη σε περίπτωση που χρειαστεί να διαθέσετε περισσότερη ισχύ ή δυνατότητες. Ωστόσο, σε σύγκριση με το βιομηχανικό πρότυπο, δεν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, επομένως δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων. Οι τομείς κοστίζουν 15 $ / έτος.

2. HostGator Cloud – το καλύτερο φθηνό σύννεφο

Φιλοξενία cloud HostGatorΤα σχέδια ξεκινούν από 2,74 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα HostGator:
+ Γρήγορος μέσος όρος χρόνος φόρτωσης
+ Φτηνό εισαγωγικό κόστος
+ Μη μετρημένο εύρος ζώνης και χώρος στο δίσκο
+ Αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας
+ 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών
+ Περιλαμβάνεται CDN + SSL
+ Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου
Μειονεκτήματα HostGator:
– Τα αντίγραφα ασφαλείας κοστίζουν επιπλέον
– Υψηλότερα τέλη ανανέωσης

Το HostGator Cloud είναι η πιο φθηνή επιλογή φιλοξενίας cloud στη λίστα μας. Είναι ιδανικό για όποιον θέλει να φιλοξενήσει έναν μόνο τομέα και να μειώσει το κόστος στο ελάχιστο. Οι διακομιστές φιλοξενίας cloud βρίσκονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εκτός από το ότι είναι οι πιο προσιτοί, έχουν επίσης τον καλύτερο χρόνο φόρτωσης και χρόνο λειτουργίας στη λίστα μας. Τα στατιστικά μας δείχνουν ~ 400 ms χρόνο φόρτωσης και ~ 100% χρόνο λειτουργίας (τελευταίες 30 ημέρες), αντίστοιχα. Ως πρότυπο, εγγυώνται 99,9% χρόνο λειτουργίας με τα σχέδιά τους.

Προβολή:

Τελευταίες 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες
Τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίοι 6 μήνες
Πέρυσι

256 msΜέση ταχύτητα

99,75%Μέσος χρόνος λειτουργίας

Απόδοση HostGator Cloud (δείτε ιστορικά δεδομένα εδώ)

Ένα από τα κύρια μειονεκτήματα είναι το όριο του HostGator για έναν μόνο τομέα που φιλοξενείται με το σχέδιο “Hatchling”. Το κάνουν Προσφέρετε έναν δωρεάν τομέα και απεριόριστους λογαριασμούς email με τις επιλογές φιλοξενίας τους. Ωστόσο, εάν θέλετε να φιλοξενήσετε πολλούς ιστότοπους, θα πρέπει να αγοράσετε πολλά σχέδια ή να ξεκινήσετε με ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα.

Το HostGator είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστεί και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το δημοφιλές cPanel ως το πλαίσιο χρήστη. Ενεργοποιούν αμέσως το λογαριασμό σας μετά την αγορά. Ωστόσο, το HostGator δεν προσφέρει μια διαχειριζόμενη επιλογή για τους διακομιστές cloud, αλλά θα έχετε έναν εύκολο χρόνο παρακολούθησης και κατανομής πρόσθετων πόρων για τη διαχείριση της κίνησης μόνοι σας. Ωστόσο, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο της χρήσης σας.

Όντας αυτό το φθηνό έρχεται με ένα άλλο μειονέκτημα σε σύγκριση με το βιομηχανικό πρότυπο – χωρίς δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας. Μπορείτε να προσθέσετε καθημερινά αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων ως επιπλέον, το οποίο χρεώνεται ετησίως για 23,95 $.

Τώρα, το καλύτερο μέρος για τα σχέδιά τους είναι το απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης που δεν το βλέπετε συχνά. Επίσης, θα λάβετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL και θα έχετε πρόσβαση στην υποστήριξη 24/7 μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας ή μέσω email. Ομοίως με την προσφορά του Liquid Web, το HostGator θα προσφέρει ένα δωρεάν CDN CloudFlare για επιπλέον ασφάλεια και ταχύτητα.

Η τιμολόγηση των προγραμμάτων τους ξεκινά από 2,74 $ / μήνα, που είναι μια μειωμένη τιμή με το 12μηνο πακέτο τους. Να είστε προετοιμασμένοι για το κόστος να αυξηθεί στα 10,95 $ / μήνα μετά την αρχική περίοδο. Ωστόσο, θα έχετε την επιλογή να επιστρέψετε τα χρήματά σας σε 45 ημέρες, κάτι που υπερβαίνει το πρότυπο του κλάδου (30 ημέρες). Συνιστούμε να λάβετε το πρόγραμμα “Baby” ξεκινώντας από 3,21 $ / μήνα. Θα έχετε απεριόριστους τομείς και πρόσβαση σε περισσότερη ισχύ διακομιστή με 4 GB RAM και 4-πυρήνες CPU – για ακόμα χαμηλή αρχική τιμή.

3. CloudWays – Καλύτερο Διαχειριζόμενο Cloud

CloudWays cloud φιλοξενίαΤα σχέδια ξεκινούν από 10,00 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα CloudWays:
+ Αξιόπιστος χρόνος λειτουργίας και ταχύτητα
+ Παγκόσμια κέντρα δεδομένων (DigitalOcean, Vultr, κ.λπ.)
+ Πλήρως διαχειριζόμενη + δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
+ Απεριόριστοι ιστότοποι
+ Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας
+ Δωρεάν δοκιμή 3 ημερών
Μειονεκτήματα CloudWays:
– Τα αντίγραφα ασφαλείας δεν είναι δωρεάν

Αν ψάχνετε για μια πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας με ευέλικτα συμβόλαια, τιμές και μια επιλογή να εμπλέξετε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων για να σας βοηθήσουν, τότε το CloudWays έχει την πλάτη σας.

Τα φθηνότερα σχέδια έρχονται με κέντρα δεδομένων Digital Ocean, τα οποία βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά επίπεδα, τα οποία προσφέρουν υψηλότερες ταχύτητες, χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης – για υψηλότερη τιμή.

Απόδοσης, οι διακομιστές τους είναι πολύ αξιόπιστοι με καλό χρόνο φόρτωσης και χρόνο λειτουργίας, στατιστικό μέσο όρο ~ 500 ms και 100% αντίστοιχα.

Προβολή:

Τελευταίες 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες
Τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίοι 6 μήνες
Πέρυσι

505 msΜέση ταχύτητα

100%Μέσος χρόνος λειτουργίας

Απόδοση Cloudways (δείτε ιστορικά δεδομένα εδώ)

Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους παρόχους φιλοξενίας cloud, το CloudWays σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων. Να είστε προετοιμασμένοι να καταχωρίσετε τους τομείς σας ξεχωριστά, καθώς δεν προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία. Ωστόσο, είναι χαρούμενοι να μετεγκαταστήσουν τον πρώτο ιστότοπό σας δωρεάν, εάν έχετε ήδη ενεργοποιήσει έναν.

Ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι η έλλειψη φιλοξενίας email από προεπιλογή στα σχέδια. Μπορείτε να λάβετε την υπηρεσία ως πρόσθετο για 1 $ ανά λογαριασμό email, κάτι που δεν είναι πολύ αν δεν έχετε εκατοντάδες από αυτά.

Το CloudWays διαθέτει τον δικό του ανεπτυγμένο πίνακα ελέγχου, ο οποίος είναι αρκετά διαισθητικός και εύχρηστος. Δεδομένου ότι προσφέρουν ένα πλήρως διαχειριζόμενο σύννεφο, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για συντήρηση, ενημερώσεις ή ασφάλεια. Θα διατηρήσει τον διακομιστή σας σε λειτουργία με τακτική διαχείριση λειτουργικού συστήματος, ενημέρωση κώδικα ασφαλείας και 24ωρη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε το πρόσθετο Premium Support, το οποίο ενισχύει τη βοήθεια που προσφέρουν.

Κάθε σχέδιο περιλαμβάνει επίσης αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας. Ωστόσο, εάν διαβάσετε την εκτύπωση, τότε θα μάθετε ότι θα σας χρεώσουν επιπλέον 0,033 $ / GB ανά διακομιστή για αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας εκτός ιστότοπου (μηνιαία).

Ορισμένες από τις άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν δωρεάν SSL, πρόσθετο CloudWaysCDN, χωρητικότητα αποθήκευσης SSD 25 GB, ζωντανή συνομιλία 24/7, τηλεφωνική υποστήριξη και σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Το βασικό σχέδιο έχει όριο εύρους ζώνης 1 TB, το οποίο είναι το χαμηλότερο σε σύγκριση με τους άλλους παρόχους υπηρεσιών σε αυτήν τη λίστα.

Το CloudWays διαθέτει ένα πολύ διαφανές σύστημα τιμολόγησης, το οποίο μας αρέσει. Θα έχετε την επιλογή μηνιαίας ή ωριαίας πληρωμής και δεν υπάρχουν υποχρεώσεις όρου. Το φθηνότερο πακέτο τους κοστίζει 10 $ / μήνα και περιλαμβάνει 1 GB μνήμης RAM και επεξεργαστή 1 πυρήνα.

Δυστυχώς, δεν προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά θα λάβετε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 3 ημερών.

4. Hostinger Cloud

Hostinger cloud φιλοξενίαΤα σχέδια ξεκινούν από 7,45 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα Hostinger:
+ Πλήρης διαχείριση
+ Αποκλειστική διεύθυνση IP
+ Μπορείτε να φιλοξενήσετε 300+ ιστότοπους
+ Κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο
+ Υποστήριξη πελατών 24/7 (συνομιλία)
+ Περιλαμβάνονται SSL και CDN
+ Καλό χρόνο λειτουργίας
Μειονεκτήματα Hostinger:
– Μέση ταχύτητα
– Μη αυτόματη μεταφορά ιστότοπου

Το Hostinger είναι ένας άλλος πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας cloud διαχείρισης ποιότητας. Το πλεονέκτημά τους είναι απλότητα, έχουν καλή απόδοση και περιλαμβάνουν πολλά άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά για τις ανάγκες φιλοξενίας σας.

Το Hostinger έχει έναν αξιοπρεπή χρόνο φόρτωσης ~ 600 ms κατά μέσο όρο και χρόνο λειτουργίας ~ 99,99%. Αυτό που είναι ακόμα καλύτερο είναι ότι τα κέντρα δεδομένων τους βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Επίσης, δεν θα μοιράζεστε τους πόρους σας και θα λαμβάνετε αποκλειστική IP.

Προβολή:

Τελευταίες 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες
Τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίοι 6 μήνες
Πέρυσι

681 χιλΜέση ταχύτητα

99,99%Μέσος χρόνος λειτουργίας

Απόδοση Hostinger Cloud (δείτε ιστορικά δεδομένα εδώ)

Η Hostinger έχει αναπτύξει τον δικό της πίνακα ελέγχου “hPanel”, το οποίο είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστεί και να χρησιμοποιηθεί. Το hPanel περιλαμβάνει επίσης μια προσαρμοσμένη εφαρμογή 1-Click App Installer για περισσότερες από 100+ εγκαταστάσεις εφαρμογών με ευκολία.

Το σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν θα πρέπει να είστε ιδιοφυΐα πληροφορικής, καθώς θα κάνουν όλη τη διαχείριση του διακομιστή και της επισκεψιμότητας για εσάς. Προσφέρουν μια υπηρεσία παρακολούθησης 24/7, την τελευταία τεχνολογία και ενημερώσεις απόδοσης, συντήρηση και δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Ορισμένες από τις άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν απεριόριστο εύρος ζώνης και λογαριασμούς email, αποθήκευση SSD 40 GB, δωρεάν SSL και CDF CloudFlare, καθώς και εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%. Όσον αφορά την υποστήριξη, προσφέρουν μόνο μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας 24/7. Με μερικά επιπλέον δολάρια, μπορείτε να προσθέσετε τον εαυτό σας στη λίστα υποστήριξης προτεραιότητας, ώστε η απάντησή σας να είναι ταχύτερη.

Σε σύγκριση με άλλα πλήρως διαχειριζόμενα σύννεφα, μπορείτε να φιλοξενήσετε έως και 300 ιστότοπους με το Hostinger. Δεν είναι τόσο μεγάλο μειονέκτημα, καθώς 300 ιστότοποι είναι περισσότεροι από ό, τι οι περισσότεροι από εμάς χρειαζόμαστε. Από την άλλη πλευρά, θα λάβετε έναν δωρεάν τομέα, αλλά το κόστος ανανέωσης από το δεύτερο έτος είναι 10,99 $.

Από την προοπτική τιμολόγησης, θα λάβετε τη φθηνότερη τιμή (7,45 $ / μήνα) με ένα τετραετές συμβόλαιο, το οποίο δεν είναι τόσο καλό. Το κόστος ανανέωσης θα είναι 15,90 $. Αρκετά ακριβό λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλότερο τέλος εισόδου. Θα λάβετε επίσης μια αξιοπρεπή εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών με πλήρη επιστροφή χρημάτων για να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους. Το βασικό πρόγραμμα σάς προσφέρει 3 GB μνήμης RAM και 2 πυρήνων CPU. Τα σχέδια αναβαθμίζονται εύκολα σε υψηλότερο επίπεδο με επιπλέον κόστος, αλλά θα έχετε καλύτερη απόδοση και περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

5. DreamHost Cloud – Χωρίς διαχείριση

Φιλοξενία cloud του DreamHostΗ τιμολόγηση βασίζεται στη χρήση

Πλεονεκτήματα του DreamHost:
+ Πληρωμή ανά ώρα / κίνηση
+ Απεριόριστος αριθμός ιστότοπων
+ 80 GB SSD + 100 GB μπλοκ αποθήκευσης
+ 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
Μειονεκτήματα του DreamHost:
– Η υποστήριξη πελατών δεν είναι 24/7
– Δεν είναι πλήρως διαχειριζόμενη + η μετεγκατάσταση ιστότοπου δεν είναι δωρεάν
– Χωρίς επιστροφή χρημάτων / επιστροφές χρημάτων
– Δεν υπάρχουν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας

Η Dreamhost έχει σχεδιάσει την υπηρεσία φιλοξενίας cloud για επαγγελματίες και όσους θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερη ελευθερία. Οι διακομιστές τους δεν είναι διαχειριζόμενοι, που σημαίνει ότι θα είστε υπεύθυνοι για τα πάντα, από ενημερώσεις έως αντίγραφα ασφαλείας.

Τα πάρκα διακομιστών τους βασίζονται μόνο στις ΗΠΑ. Οι ίδιοι οι διακομιστές δεν διαθέτουν μεγάλη ισχύ σε σύγκριση με τις ταχύτητες που προσφέρουν οι ανταγωνιστές τους.

Το Dreamhost έχει αξιοπρεπή χρόνο λειτουργίας ~ 99,99% και αξιόπιστη ταχύτητα, την οποία δείχνουν τα στατιστικά μας στα ~ 300 ms κατά μέσο όρο.

Προβολή:

Τελευταίες 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες
Τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίοι 6 μήνες
Πέρυσι

302 msΜέση ταχύτητα

100%Μέσος χρόνος λειτουργίας

Απόδοση DreamHost Cloud (δείτε ιστορικά δεδομένα εδώ)

Το Dreamhost σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχετε μαζί με τους τομείς σας. Έχουν το δικό τους προσαρμοσμένο πλαίσιο για τη διαχείριση των ιστότοπων, των βάσεων δεδομένων, του email και της χρέωσής σας.

Τώρα, εάν ένας μη διαχειριζόμενος διακομιστής σύννεφων είναι αυτός που ψάχνετε, τότε είστε έτοιμοι για μια απόλαυση. Το Dreamhost επιτρέπει οποιαδήποτε επιλογή λειτουργικού συστήματος και λογισμικού, ώστε οι διακομιστές να μπορούν να βασίζονται σε Linux, BSD ή MS Windows. Το Dreamhost έχει σχεδιαστεί γύρω από το OpenStack και το Ceph και υποστηρίζει τυπικά API και τα πιο δημοφιλή εργαλεία προγραμματιστών. Επομένως, εάν χρειάζεστε MongoDB, Redis, node.js, ruby, python, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όλα με μηδενική ταλαιπωρία.

Σε άλλη σημείωση, θα είστε επίσης υπεύθυνοι για τα αντίγραφα ασφαλείας, τις ενημερώσεις, την ασφάλεια, την κατανομή πόρων για την κυκλοφορία σας και τη γενική διαχείριση του διακομιστή σας. Το Dreamhost σας παρέχει δωρεάν πιστοποιητικό SSL.

Θα έχετε απεριόριστο δωρεάν εύρος ζώνης έως ότου το Dreamhost αποφασίσει διαφορετικά (περιορισμένος χρόνος). Θα λάβετε επίσης ένα τεράστιο χώρο αποθήκευσης SSD 80 GB ΚΑΙ 100 GB αποθήκευσης μπλοκ με κάθε σχέδιο. Αυτό είναι τεράστιο σε σύγκριση με αυτό που προσφέρουν άλλοι πάροχοι φιλοξενίας cloud.

Ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι η υποστήριξή τους λειτουργεί μόνο κατά τις εργάσιμες ώρες και μέσω ζωντανής συνομιλίας (εκτός αν έχετε το DreamPress, μια επιλογή φιλοξενίας WordPress). Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο ανά πάσα στιγμή – απλώς μην περιμένετε άμεση απάντηση.

Η τιμολόγηση βασίζεται στη χρήση και μετράται ανά ώρα και το βασικό πρόγραμμα ξεκινά από μέγιστο 4,50 $ / μήνα (0,0075 $ / ώρα). Με αυτό, θα έχετε 512MB μνήμης RAM και επεξεργαστή 1 πυρήνα. Ωστόσο, σας προτείνουμε να αποκτήσετε το επόμενο επίπεδο για καλύτερη απόδοση (2 GB μνήμης RAM) με τιμή 0,02 $ / ώρα (ή το πολύ 12 $ / μήνα). Δεν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά ούτε δέσμευση.

6. InMotion Cloud

Φιλοξενία cloud InMotionΤα σχέδια ξεκινούν από 22,99 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα InMotion:
+ Καλό μέσο χρόνος φόρτωσης
+ 2 ώρες δωρεάν υποστήριξη για εγκατάσταση
+ Εντυπωσιακή εγγύηση επιστροφής χρημάτων
+ Απεριόριστοι ιστότοποι
+ Δωρεάν τομέας (1ος χρόνος)
+ Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου
Μειονεκτήματα InMotion:
– Ακριβός
Περιορισμένο εύρος ζώνης

Το InMotion προσφέρει μια υπηρεσία premium φιλοξενίας cloud υψηλής ποιότητας. Παρόλο που είναι λίγο ακριβό, προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία υποστήριξης, οι διακομιστές τους διαχειρίζονται πλήρως και είναι εύκολο να ρυθμιστούν.

Μπορείτε να φιλοξενήσετε ένα απεριόριστος αριθμός ιστότοπων, και το InMotion έχει επίσης ρίξει έναν δωρεάν τομέα για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε. Ωστόσο, από το δεύτερο έτος, θα χρεώνουν 15,99 $ ετησίως για τον τομέα. Σας προτείνουμε να έχετε μαζί σας έναν ήδη καταχωρημένο τομέα.

Η απόδοση του InMotion είναι αξιοπρεπής, με μέσο χρόνο φόρτωσης ~ 570 ms και χρόνο λειτουργίας 99,96%. Οι διακομιστές τους βρίσκονται στις ανατολικές και δυτικές ακτές των ΗΠΑ. Ως συνήθης πρακτική, η InMotion δεσμεύεται επίσης για εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%.

Προβολή:

Τελευταίες 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες
Τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίοι 6 μήνες
Πέρυσι

361 χιλΜέση ταχύτητα

99,99%Μέσος χρόνος λειτουργίας

Απόδοση InMotion Cloud (δείτε ιστορικά δεδομένα εδώ)

Το InMotion σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ένα γνωστό cPanel για τη ρύθμιση και τη λειτουργία του ιστότοπού σας. Η ίδια η εγκατάσταση είναι εύκολη και απλή. Μόλις ξεκινήσετε, θα έχετε ακόμη δύο δωρεάν ώρες με την ομάδα Managed Hosting της InMotion, η οποία θα σας βοηθήσει με την εγκατάσταση.

Το InMotion διαχειρίζεται πλήρως τους διακομιστές, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου. Επίσης, θα παρακολουθούν την επισκεψιμότητά σας και θα κατανέμουν πόρους αμέσως όταν τους χρειάζεται ο ιστότοπός σας. Τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας περιλαμβάνονται επίσης στα σχέδιά τους από προεπιλογή.

Θα λάβετε μια επιλογή διαμόρφωσης διακομιστή με βάση τις ανάγκες σας (στοίβα LAMP, στοίβα WordPress ή διαμόρφωση PHP). Υπάρχει επίσης μια επιλογή για την ενεργοποίηση της πρόσβασης root εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλη τεχνολογία για την ανάπτυξή σας.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν 75 GB χώρου αποθήκευσης SSD, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, απεριόριστους λογαριασμούς email, εύρος ζώνης 4 TB και 24/7 τηλέφωνο, ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη email.

Η τιμολόγηση είναι αρκετά ακριβή, με τη φθηνότερη επιλογή (22,99 $ / μήνα) να συνοδεύεται από δέσμευση 2 ετών. Από την πλευρά του υλικού, οι χρήστες λαμβάνουν 4 GB μνήμης RAM με το βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για αναβάθμιση του σχεδίου σας για να έχετε ακόμη καλύτερες ταχύτητες και χώρο αποθήκευσης, αλλά θα κοστίσει επίσης περισσότερο. Ωστόσο, θα έχετε μια εντυπωσιακή εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών με πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν το επιθυμείτε.

7. A2 Hosting Cloud

A2Hosting cloud hostingΤα σχέδια ξεκινούν από 25,00 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα φιλοξενίας A2:
+ Ισχυρός χρόνος λειτουργίας
+ Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου
+ Χρήσιμη υποστήριξη 24/7
+ Απεριόριστοι ιστότοποι / λογαριασμοί
+ Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή
Μειονεκτήματα φιλοξενίας A2:
– Αργός χρόνος φόρτωσης
– Ακριβός
– Περιορισμένο εύρος ζώνης

Το A2 Hosting Cloud έχει τα πιο ακριβά σχέδια στη λίστα κριτικών μας. Εξακολουθούν να προσφέρουν μια πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας cloud, αλλά ο χρόνος φόρτωσής τους δεν είναι τόσο μεγάλος σε σύγκριση με τους άλλους παρόχους φιλοξενίας.

Το A2 Hosting έχει δίκαιη κάλυψη στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία όταν πρόκειται για τοποθεσίες διακομιστή.

Παρόλο που έχουν διατηρήσει έναν εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας 99,99%, ο μέσος χρόνος φόρτωσης ιστότοπου δεν είναι τόσο μεγάλος (1334ms):

Προβολή:

Τελευταίες 24 ώρες
Τελευταίες 7 ημέρες
Τελευταίες 30 ημέρες
Τελευταίοι 6 μήνες
Πέρυσι

1134 χιλΜέση ταχύτητα

99,99%Μέσος χρόνος λειτουργίας

A2 Απόδοση Cloud Hosting (δείτε ιστορικά δεδομένα εδώ)

Για τη δημιουργία και τη λειτουργία του ιστότοπού σας, θα έχετε πρόσβαση σε έναν γνωστό πίνακα ελέγχου cPanel. Εκτός από αυτό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαχείριση των διακομιστών με τα πλήρως διαχειριζόμενα σχέδια της A2 Hosting. Θα συντηρούν και θα ενημερώνουν όλο το υλικό, θα διατηρούν ενημερωμένο το λογισμικό και θα παρακολουθούν τον διακομιστή 24/7.

Βασικά, προσφέρουν δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και έχουν ρίξει σε ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων εσωτερικού “Server Rewind”. Θα εκτελέσουν επίσης μια λειτουργία παρακολούθησης ασφάλειας 24/7 για να διατηρήσουν τους ιστότοπούς σας όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς.

Οι άλλες κύριες λειτουργίες περιλαμβάνουν χώρο αποθήκευσης SSD 75 GB, δωρεάν SSL και CloudFlare CDN, δωρεάν απεριόριστους λογαριασμούς email και μια φανταστική υποστήριξη 24/7 τηλεφώνου, email, εισιτηρίου και ζωντανής συνομιλίας. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας, διαπιστώσαμε ότι η υποστήριξη A2 Hosting είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ στη λίστα κριτικών μας.

Ωστόσο, η υψηλή απόδοση, οι εξαιρετικές δυνατότητες και η υπέροχη εμπειρία υποστήριξης δεν είναι φθηνές. Τα σχέδια είναι δαπανηρά, ξεκινώντας από 25 $ / μήνα και οι ανανεώσεις είναι σχεδόν διπλάσιες από την αρχική χρέωση. Τα αναβαθμισμένα σχέδια είναι ακόμη πιο ακριβά, αλλά προσφέρουν επίσης υψηλότερες ταχύτητες και χώρο αποθήκευσης.

Υπάρχει μια αναποδογυρισμένη και ονομάζεται ΑΠΟΤΕΛΕΣΗ εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

συμπέρασμα

Με βάση την έρευνά μας, υπάρχουν ορισμένοι μεγάλοι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας cloud εκεί έξω. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά στην τιμολόγηση με βάση την απόδοση και πόσες λειτουργίες θα χρειαστείτε. Η τιμή είναι επίσης κάπως υψηλότερη από άλλους τύπους φιλοξενίας, όπως η κοινή φιλοξενία.

Μπορείτε επίσης να περιμένετε διαφορετικούς χρόνους φόρτωσης με βάση το πού λειτουργείτε και τον πάροχο που επιλέγετε. Όμως, μπορείτε να περιμένετε μια αξιόπιστη υπηρεσία από όλους τους.

Παρόλα αυτά, εάν θέλετε να βελτιώσετε την απόδοση του ιστότοπού σας χωρίς να σπάσετε την τράπεζά σας, η φιλοξενία cloud είναι ο καλύτερος τρόπος.

Ποιοι πάροχοι φιλοξενίας cloud έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν; Θα συνιστούσατε κάποιο από αυτά; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Μπορούμε επίσης να δοκιμάσουμε και να δοκιμάσουμε άλλους παρόχους φιλοξενίας cloud, οπότε τραβήξτε τις προτάσεις σας σε εμάς :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author