Shopify Review – Πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα και τιμές που αναλύθηκαν για το 2020

Έρχεται μια στιγμή που κάθε εκκολαπτόμενη εταιρεία που πουλάει κάτι στρέφεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Πάρτε για παράδειγμα – κορεσθήκατε εντελώς από την τοπική αγορά με τη βιοτεχνική σας μπουτίκ οδοντογλυφίδας. Ώρα να μοιραστείτε την τέχνη σας με ολόκληρο τον κόσμο.

Τι συμβαίνει μετά? Για να βοηθήσετε τον πλανήτη Γη να αποσπάσει κομμάτια τροφής από τα δόντια τους με στυλ, πρέπει να βρείτε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Δόξα τω Θεώ για το Shopify – όχι μόνο μπορούν να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε την πραγματική σας κλήση – το θέλουν.

Λόγοι μη χρήσης του Shopify

Υπάρχουν μόνο τέσσερις λόγοι για να μην χρησιμοποιήσετε το Shopify.

 1. Πουλάτε κάτω από πέντε προϊόντα και απολαμβάνετε την απόλυτη απλότητα έναντι όλων των άλλων.
 2. Το ιστολόγιό σας ήρθε πρώτο και χρειάζεστε το WordPress (σήμερα το πιο δημοφιλές CMS) στη ζωή σας. Το SEO είναι το ψωμί και το βούτυρό σας και το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια μικρή σκέψη.
 3. Έχετε έναν απίστευτα τεράστιο προϋπολογισμό για να πετάξετε σε έναν προγραμματιστή ιστού. Εδώ είναι ένα μυστικό: Υπάρχει πιθανότατα από αυτούς να χρησιμοποιούν το Shopify.
 4. Θέλετε να πουλήσετε σε ένα μόνο κανάλι. (Συμβουλή – Το Shopify σας επιτρέπει να πουλάτε εύκολα σε κάθε πλατφόρμα).

Εάν δεν εμπίπτουν σε καμία από αυτές τις κατηγορίες, τότε το Shopify πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή για πλατφόρμες φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πλεονεκτήματα – Τι μας αρέσει στο Shopify

Όλα τα θετικά για το Shopify προσθέτουν στους κατόχους καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου τα εργαλεία που χρειάζονται για την κατασκευή και τη διαχείριση ενός καταστήματος. Δεν υπάρχουν πάρα πολλά σημεία πόνου όσον αφορά τις δραστηριότητες που πρέπει να γίνουν στην πλατφόρμα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε επίσης από τρεις αγαπημένους Καναδούς του Tim Horton και εδρεύει στην Οτάβα. Πρέπει να υποστηρίξουμε τους λαούς της χώρας μας. ����

Πώληση πολλαπλών καναλιώνΤο 48% των ανθρώπων ξεκινούν την αναζήτηση για ένα προϊόν σε αγορές. Αυτό σημαίνει ότι οι μισοί άνθρωποι εκεί στρέφονται στο Amazon, το Ebay ή το Etsy για προϊόντα.

Το Shopify σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε τα προϊόντα σας σε αυτές τις αγορές καθώς και σε κανάλια κοινωνικών μέσων όπως το Pinterest, το Facebook και το Instagram.

Σύστημα απογραφής – Το σύστημα απογραφής στο Shopify καθιστά την προσθήκη, την οργάνωση και την επεξεργασία προϊόντων εύκολη και χωρίς πόνο. Όσον αφορά την οργάνωση όλων, το Shopify σας επιτρέπει να κάνετε συλλογές και σας επιτρέπει να οργανώνετε τα προϊόντα σας σε πολλές ομάδες κάθε φορά. Η χρήση του Shopify καθιστά εύκολο τον έλεγχο του αποθέματός σας από διαφορετικούς προμηθευτές.

shopify για όλες τις συσκευέςΧαρακτηριστικά – Όλα τα εργαλεία και τα gadget που χρειάζεστε υπάρχουν στο Shopify. Στο πίσω μέρος του καταστήματος υπάρχουν επιλογές για πολλές τυχαίες πτυχές που είναι σημαντικές, όπως η προσαρμογή των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται για επιβεβαιώσεις παραγγελιών, η ενημέρωση των πολιτικών απορρήτου και η εγκατάλειψη της ανάκτησης καλαθιού.

App Store – Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα για αυτό που προσπαθείτε να κάνετε, ελέγξτε το κατάστημα εφαρμογών. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που προσφέρουν δωρεάν και premium υπηρεσίες για να βοηθήσουν σε ορισμένα πράγματα που χρειάζονται οι ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Υποστήριξη πελατών -Το Shopify θα σας στείλει έναν αναγνώστη πιστωτικών καρτών όταν εγγραφείτε μαζί τους, ώστε να μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα σας αυτοπροσώπως. Είναι σπάνιο για μια εταιρεία λογισμικού να κάνει κάτι για να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Πέρα από αυτό – τους Το προσωπικό υποστήριξης πελατών είναι περίπου 24/7 για να βοηθήσετε και σε υψηλότερα επίπεδα πληρωμών σας δίνουμε ένα συγκεκριμένο σημείο-άτομο για να επικοινωνήσετε συγκεκριμένα.

Μειονεκτήματα – Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Το Shopify έρχεται με αρνητικά όπως και οι περισσότερες εταιρείες. Τα αρνητικά που σχετίζονται με την υπηρεσία δεν είναι δραστικά, αλλά δεν πρόκειται να διορθωθούν σε κανένα σημείο στο εγγύς μέλλον.

κακή οπτική γωνίαΚόστος – Το Shopify ανταγωνίζεται καλά με άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς οι δομές τιμολόγησης είναι εξαιρετικά παρόμοιες. Η τιμολόγηση συγκρίνεται ελάχιστα με άλλες πλατφόρμες που δεν έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και δωρεάν επιλογές που φιλοξενούνται στο WordPress.

Για αρχάριους, 29 $ το μήνα θα μπορούσε να είναι πολλά χρήματα – ειδικά όταν δεν παρέχονται πωλήσεις. Υπάρχουν πολλά κόστη που σχετίζονται με την έναρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης και όλα αυξάνονται.

Εάν προκύψουν αρκετές πωλήσεις ακόμη και η πιο ακριβή επιλογή θα είναι ένα αμελητέο κόστος, αλλά στην αρχή αισθάνεται σίγουρα σαν πολλά χρήματα.

Κωδικοποίηση Backend – Υπάρχουν μερικές εσωτερικές πτυχές του backend του Shopify. Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που αναδύονται που θα σας αφήσουν να ξύσετε το κεφάλι σας και να Googling μια υπηρεσία προγραμματιστή για να σας βοηθήσει.

σελίδα σφάλματος shopify

Η κοινότητα των χρηστών Shopify είναι αρκετά μεγάλη και πολλές φορές υπάρχουν διορθώσεις σε ζητήματα σε φόρουμ ή ακόμα και σε άρθρα και βίντεο.

Εάν αυτό δεν λειτουργεί, η εύρεση κάποιου που ξέρει τι κάνει μπορεί να οδηγήσει σε επιπλέον κόστος και καθυστερήσεις στη διόρθωση του καταστήματός σας.

Το καλό είναι με τον πολλαπλασιασμό του οικοσυστήματος Shopify Υπάρχουν πολλά διαδικτυακά σεμινάρια για κυριολεκτικά οτιδήποτε σχετίζεται με το Shopify. Εάν είστε πρόθυμοι να βάλετε λίπος αγκώνα και να μπείτε σε αυτό, μπορείτε να βάλετε εύκολα το δικό σας κατάστημα.

Δημιουργία του καταστήματός σας

shopify web devΗ δημιουργία μιας όμορφης βιτρίνας είναι μία από τις κύριες προτεραιότητες μιας λειτουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου. Φανταστείτε τι συμβαίνει όταν μπαίνετε σε ένα φυσικό κατάστημα και τα ράφια αναποδογυρίζονται και ο ταμίας μοιάζει να μην έχουν κάνει ντους από τότε που ο Justin Bieber πήρε το πρώτο του τατουάζ.

Κατά την πώληση στο διαδίκτυο είναι ακόμη πιο σημαντικό για το κατάστημα να φαίνεται καλό. Οι άνθρωποι μπορεί να φαίνονται στα ράφια που έχουν ανατραπεί και σε κάποιους ύποπτα γνωστούς λεκέδες σε ένα κατάστημα, εάν πρέπει να αγοράσουν κάτι αρκετά άσχημα, αλλά σε αυτήν την εποχή και οι άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να παραβλέψουν το ισοδύναμο αυτού σε έναν ιστότοπο. Θα ανεβάσουν το Google και θα βρουν μια εναλλακτική λύση.

Η κακή σχεδίαση ιστότοπου είναι πλήρης δολοφονία – το 61% των χρηστών δεν θα επιστρέψει σε έναν ιστότοπο λόγω κακής σχεδίασης. Ευτυχώς, το Shopify είναι υπέροχο να βοηθήσει σε αυτό το θέμα.

Πως δουλεύει

Το Shopify καθιστά απλή τη δημιουργία ιστότοπου. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι να επιλέξετε ένα θέμα – είτε δωρεάν είτε να πληρώσετε για premium – και στη συνέχεια να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας μέσα σε αυτό το θέμα. Το Shopify διαθέτει μια πολύ μεγάλη ποικιλία δωρεάν θεμάτων που έχουν μεγάλη δυνατότητα επιλογής.

shopify-homescreen

Στο backend υπάρχει διαχείριση αποθεμάτων μεταξύ άλλων εργαλείων, όπως μενού που θα επηρεάσουν τον τρόπο κατασκευής του ιστότοπού σας, αλλά η πλειοψηφία του κτηρίου καταστημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα στο θέμα.

Τα περισσότερα θέματα είναι ψευδο-drag-and-drop εργαλεία για να μετακινήσετε διαφορετικά στοιχεία όπως φωτογραφίες, μπλοκ κειμένου και άλλες πτυχές σε διαφορετικά μέρη. Ορισμένα θέματα είναι πιο κεντρικά στο μενού και είναι κατασκευασμένα με λιγότερο οπτικούς τρόπους. Σχεδόν όλα τα εγκεκριμένα από το Shopify θέματα είναι εύχρηστα με μικρές καμπύλες εκμάθησης.

Μέσα στα θέματα βρίσκονται επίσης εκεί όπου θα επιλέξετε τα χρώματα, τις γραμματοσειρές και άλλες απαραίτητες ρυθμίσεις.

 Θέματα Shopify

Η πληρωμή για το Shopify είναι ήδη ένα σχετικά μεγάλο κόστος για πολλούς νέους επιχειρηματίες. Υπάρχουν δέκα δωρεάν θέματα στο Shopify που μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει έναν όμορφο ιστότοπο.

Το αγαπημένο μας για χρήση είναι το Μπρούκλιν, το καλύτερο για μεσαίου μεγέθους καταστήματα ενδυμάτων, αλλά το καθένα είναι κατάλληλο για συγκεκριμένους τύπους καταστημάτων. Κάποιος ειδικεύεται στη φωτογραφία από άκρη σε άκρη, το ένα είναι ιδανικό για crowdfunding και κάποιος επικεντρώνεται στην εύκολη πλοήγηση.

brooklyn-banner-shopify πρότυπο

Αν θέλετε περισσότερη λειτουργικότητα, υπάρχουν χιλιάδες θέματα για αγορά στο Shopify. Υπάρχουν πολλές προγραμματιστές που δημιουργούν θέματα για υπηρεσίες φιλοξενίας όπως το Shopify, το WordPress και το BigCommerce. Οι καλύτεροι έρχονται με εξαιρετικές βάσεις γνώσεων και μεγάλες κοινότητες για να σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας.

Χαρακτηριστικά Shopify eCommerce

Το Shopify είναι τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά όσο παίρνει. Η κατάδυση σε μια δωρεάν δοκιμή μπορεί να δείξει όλες τις διαφορετικές επιλογές, αλλά εδώ είναι μια χούφτα.

Δυνατότητες

Ένα απαραίτητο πιθανό πρόβλημα που πρέπει να σκεφτείτε όταν ξεκινάτε είναι τι θα συμβεί εάν το κατάστημά σας επιτύχει σε τρελό βαθμό; Η επιτυχία έρχεται με προβλήματα. Μπορεί η υπηρεσία φιλοξενίας που υποστηρίζετε να αυξήσετε τη μετεωρική σας πορεία?

Το Shopify μεγαλώνει μαζί σας. Το φθηνότερο πακέτο προσφέρει ό, τι μπορεί να θέλει ένας αρχάριος και το πιο ακριβό σχέδιο τους επιτρέπει σε έναν γρήγορο ανερχόμενο να εξελιχθεί σε μια ανθισμένη εταιρεία. Υπάρχουν εξαιρετικές δυνατότητες εξοικονόμησης κόστους, προηγμένοι κατασκευαστές αναφορών, εκπτώσεις και υπάρχουν ακόμη και λύσεις εταιρικού επιπέδου για εμπόρους μεγάλου όγκου.

Πώληση πολλαπλών καναλιών – Πώληση σε οποιαδήποτε / κάθε πλατφόρμα 

Εάν προβάλετε τα προϊόντα σας μόνο στον ιστότοπό σας, δεν καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια. Οι άνθρωποι κάνουν αγορές στο Amazon, το Ebay, το Etsy, το Facebook, το Jet και το Instagram τόσο συχνά όσο οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Shopify σας επιτρέπει να πουλάτε σε 20 άλλα κανάλια, διευκολύνοντας τη διαχείριση πωλήσεων σε πιθανούς πελάτες οπουδήποτε στο Διαδίκτυο. Αυτό είναι πιθανώς το χαρακτηριστικό που κάνει το Shopify το πιο ισχυρό. Εάν είστε σοβαροί για τη δημιουργία ενός βιώσιμου καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου, απλά δεν μπορείτε να το κερδίσετε.

διαχείριση-πολλαπλές αγορές-αγορές

Διαχείριση αποθεμάτων 

Πολλά καταστήματα διαθέτουν έναν μεγάλο κατάλογο προϊόντων. Μπορεί να είναι τρομακτικό να οργανώνετε τα πάντα στον ιστότοπό σας με τρόπο που να έχει νόημα για τους πελάτες, ενώ ταυτόχρονα κάνει ταχυδακτυλουργία αποθέματος που προέρχεται από διαφορετικούς προμηθευτές. Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό.

Σε ένα κατάστημα όπου ορισμένα προϊόντα προέρχονται από τα κέντρα εκπλήρωσης του Amazon, μερικά προέρχονται από μια υπηρεσία εκτύπωσης κατ ‘απαίτηση, κάποια από μια υπηρεσία σταγονόμετρου και κάποια από το υπόγειο του παππού σας – θα μπορούσατε να κοιτάξετε μια ημικρανία. Το Shopify σας καλύπτει και σας επιτρέπει να έχετε προϊόντα που προέρχονται από τον εαυτό σας και από οποιοδήποτε άλλο κέντρο εκπλήρωσης που μπορεί να χρησιμοποιείτε.

shopify-προϊόντα-απογραφή

Το Shopify το καθιστά αβίαστο, καθώς κάθε προϊόν μπορεί να οριστεί ότι εκπληρώνεται από οπουδήποτε – ακόμη και στην ίδια συλλογή.

Αναφορές

Τι γίνεται αν σας είπα ότι οι άνθρωποι βρίσκουν το κατάστημά σας και ελέγχουν τα προϊόντα σας. Θα ήταν σαν, “Cool!”

Ειναι ΕΝΤΑΞΕΙ.

Αλλά δεν θέλετε να μάθετε περισσότερα; Για να είστε επιτυχημένος ιδιοκτήτης καταστήματος, θα πρέπει να γνωρίζετε περισσότερα, ώστε να μπορείτε να μάθετε από αυτές τις γνώσεις και να βελτιώσετε.

Το Shopify το καθιστά αβίαστο. Πρώτα απ ‘όλα συνοδεύεται από ωραία γραφήματα που σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες, όπως συνολικές πωλήσεις για χρονικές περιόδους, ποσοστά μετατροπών, συνολικές επισκέψεις στο κατάστημα, μέση τιμή παραγγελίας, επαναλαμβανόμενη τιμή πελάτη και συνολικές παραγγελίες.

ταμπλό επισκόπησης shopify

Άλλες πτυχές όπως οι άνθρωποι που βρίσκουν τον ιστότοπό σας είναι πολύ χρήσιμες. Εάν 28 άτομα ήρθαν στον ιστότοπό σας από το Pinterest εκείνη την ημέρα το Shopify θα σας ενημερώσει.

Βελτιστοποίηση για κινητά

βελτιστοποίηση για κινητάΕίναι πιθανό ότι επτά στους 10 πελάτες σας θα βλέπουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα χρησιμοποιώντας μια φορητή συσκευή. Δυστυχώς, πολλές πλατφόρμες έχουν δημιουργηθεί για χρήση σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Ακολουθούν δύο διασκεδαστικά στατιστικά στοιχεία ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου για εσάς:

 • Η κακή σχεδίαση για κινητά από μόνη της είναι αρκετή 57% των χρηστών του Διαδικτύου να μην συστήσετε την επιχείρησή σας στους συναδέλφους τους.
 • Σχεδόν 80% των καταναλωτών θα σταματήσει να αλληλεπιδρά με τον ιστότοπό σας, εάν ο ιστότοπος για κινητά εμφανίζεται άβολα.

Το Shopify γνωρίζει ότι οι χρήστες χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους για να κάνουν αγορές στο διαδίκτυο και βεβαιωμένοι ότι όλα τα θέματα που χρησιμοποιούνται στην πλατφόρμα τους είναι βελτιστοποιημένα για κινητά. Προσφέρουν επίσης προβολές του ιστότοπού σας από εκδόσεις για υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.

Άλλα διασκεδαστικά εργαλεία

Υπάρχουν πολλά διασκεδαστικά χαρακτηριστικά και εργαλεία που αξίζει να συζητήσετε επίσης.

Σύνεργα – Ένα εργαλείο αυτοματοποίησης μάρκετινγκ που μπορεί να στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να δημιουργεί διαφημίσεις, να δημοσιεύει σε κοινωνικά μέσα και να σας στέλνει υπενθυμίσεις.

Εκρηξη – Το εργαλείο φωτογραφιών αποθεμάτων της Shopify που διαθέτει εικόνες υψηλής ποιότητας που δεν φαίνονται γενικές. Όλες οι εικόνες είναι δωρεάν.

Ανταλλαγή – Το Shopify έχει τη δική του αγορά καταστήματος. Εάν αναπτύξετε την επιχείρησή σας και αποφασίσετε ότι θέλετε να την πουλήσετε, τότε υπάρχει ένα ενσωματωμένο περιβάλλον για να το εξερευνήσετε.

App Store

Το Shopify έχει περισσότερες από 2.000 εφαρμογές και αυξάνεται. Εάν υπάρχει κάτι για το ηλεκτρονικό εμπόριο που θέλετε το κατάστημα εφαρμογών θα έχει πιθανώς μια λύση. Όσο πιο συγκεκριμένο είναι το πρόβλημα, τόσο πιο πιθανό θα είναι το κόστος που σχετίζεται με τη λύση.

Εάν ψάχνετε να δημιουργήσετε μια αυτοκρατορία σταγονιδίων τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Oberlo. Θέλετε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα μπλουζάκια; Ρίξτε μια ματιά στο CustomCat. Διαθέτουν επίσης επιλογές μάρκετινγκ που αναβαθμίζουν, βελτιώνουν το SEO ή αυτοματοποιούν το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το σύστημα ελέγχου στο App Store δείχνει τη γνώμη των άλλων για την εφαρμογή. Μερικά από τα καλύτερα έχουν ακόμη και δωρεάν εκδόσεις.

Υποστήριξη πελατών Shopify

Καθώς το Shopify έχει μεγαλώσει, η υποστήριξη πελατών έχει βελτιωθεί. Η μεγάλη κλίμακα της εταιρείας επέτρεψε στην εταιρεία να έχει 24/7 γραμμές βοήθειας σε πολλά μέρη του κόσμου.

Shopify-Πελάτης-Υποστήριξη-Προσγείωση-

Το Shopify έχει ένα προσωπικό από αυτοαποκαλούμενους γκουρού που προσφέρουν βοήθεια σε οποιαδήποτε περιοχή μπορεί να τη χρειάζεστε. Προσφέρουν επίσης υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και η αποστολή email είναι πάντα μια επιλογή.

Εάν η ομάδα υποστήριξης πελατών δεν μπορεί να σας βοηθήσει για οποιονδήποτε λόγο ή δεν θέλετε να μιλήσετε σε κανέναν (καταλαβαίνουμε) μπορείτε πάντα να δείτε άλλα μέσα.

Η βάση γνώσεων του Shopify είναι γεμάτη από συχνές ερωτήσεις και συμβουλές σε βάθος. Προσφέρουν επίσης μια ακαδημία με δωρεάν εκπαιδευτικά μαθήματα γεμάτα βίντεο και συχνά διαδικτυακά σεμινάρια. Επιπλέον, υπάρχουν οδηγοί κειμένου για συγκεκριμένα θέματα που μπορούν να διαβαστούν.

Ένα υποτιμημένο μέρος της γενικής έκκλησης του Shopify είναι η κοινότητα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή η κοινότητα του WordPress είναι τόσο τεράστια και ξεπερνά κάθε κοινότητα φιλοξενίας διαδικτύου. Τα φόρουμ για το Shopify – είτε γενικά το Shopify, θέματα ή εφαρμογές – είναι πάντα γεμάτα με χρήσιμες πληροφορίες και βοήθεια.

Επεξήγηση τιμής Shopify

Κάθε επίπεδο τιμολόγησης περιλαμβάνει απεριόριστα προϊόντα, υποστήριξη 24/7, δυνατότητα πώλησης σε άλλα κανάλια πωλήσεων, μη αυτόματη δημιουργία παραγγελιών, κωδικούς έκπτωσης, πιστοποιητικό SSL, εγκατάλειψη ανάκτησης καλαθιού, πληρωμές Shopify με ανάλυση απάτης, εφαρμογή POS, φυσικό υλικό και ισχυρή επιλογή εφαρμογών.

Άλλα κόστη που περιλαμβάνονται στο Shopify είναι εφαρμογές επί πληρωμή, θέματα επί πληρωμή και αγορά τομέα. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εφαρμογών που αξίζουν το κόστος, καθώς και χρήσιμα και όμορφα premium θέματα που μπορούν πραγματικά να ανεβάσουν το κατάστημά σας.

Το σπουδαίο πράγμα για το Shopify είναι να έχετε ένα πλήρως λειτουργικό κατάστημα με μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά στην αγορά, θα σας κοστίζει μόνο 29 $ το μήνα. Καθώς αυξάνετε το κατάστημά σας, μπορείτε να αυξήσετε τα έξοδα. Το Shopify περιλαμβάνει επίσης ένα προσαρμοσμένο επίπεδο επιχείρησης που επιτρέπει περισσότερη δυνατότητα προσαρμογής για μαζικά καταστήματα.

συμπέρασμα

Το Shopify sole raison d’etre είναι να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε μια επιχείρηση. Εάν έχετε τη θέληση, τότε έχουν τον τρόπο. Άλλες εταιρείες προσπάθησαν να ανταγωνιστούν, αλλά ο μοναδικός σκοπός του Shopify είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να πουλήσετε προϊόντα και υπηρεσίες σε ανθρώπους.

Η έγκρισή μας για το Shopify είναι αυτή που προέρχεται από ώρες δοκιμών και συνεργάζεται με όσο το δυνατόν περισσότερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Συχνές ερωτήσεις

Ποια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι η καλύτερη για μικρές επιχειρήσεις?

Το Shopify είναι η καλύτερη πλατφόρμα για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Είναι σχεδιασμένο για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν τα πάντα στα χέρια τους με μια ακμάζουσα διαδικτυακή κοινότητα.

Ποιο πλαίσιο είναι καλύτερο για τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου?

Το καλύτερο πλαίσιο είναι το Shopify. Το λογισμικό διαθέτει όλα όσα σας επιτρέπουν να αναπτύξετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, καθώς και να εκτελέσετε ένα μικρό κατάστημα μπουτίκ

Ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου?

Ο ευκολότερος κατασκευαστής ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου για την κατασκευή ενός ιστότοπου είναι το Squarespace. Ωστόσο, με αυτήν την αρχική ευκολία έρχονται μακροπρόθεσμες θυσίες με τη λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο καλύτερος συνδυασμός ευκολίας και λειτουργικότητας είναι το Shopify.

Πόσο κοστίζει η πώληση στο Shopify?

Τα σχέδια στο Shopify ξεκινούν από 29 $ ανά μήνα.

Αναφορές και πιστώσεις εικόνας:

 • Gomanos.com
 • WorthThinkers.com
 • FiveOcean.net
 • VinculumGroup.com
 • ForexTribune.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author