Πώς να αντιμετωπίσετε τις αυξήσεις κυκλοφορίας του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου για την περίοδο των διακοπών

Η περίοδος των διακοπών είναι πολύ κοντά και είναι μια χρυσή ευκαιρία για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις να αυξήσουν τις πωλήσεις τους πριν από την έναρξη του 2020. Για να σας δώσουμε μια ιστορική προοπτική, σύμφωνα με το eMarketer, οι συνολικές δαπάνες λιανικής διακοπών το 2018 αυξήθηκαν κατά 5,4% φθάνοντας τα 998,32 δισεκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τη Statista, οι παγκόσμιες πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου θα ξεπεράσουν τις 4 τρισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις έως το έτος 2021.

Αυτοί είναι μερικοί εντυπωσιακοί αριθμοί και είναι καιρός να βελτιστοποιήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για καλύτερα κέρδη κατά την περίοδο των διακοπών 2019 και να λάβετε το μερίδιό σας από αυτήν την πίτα. Υπάρχουν διάφορες πτυχές που πρέπει να επικεντρωθούν οι διαδικτυακοί επιχειρηματίες προκειμένου να κλιμακώσουν τις διαδικτυακές τους επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης αγοραστικής υπερβολής της χρονιάς. Σε αυτό το άρθρο, θα επισημάνω αυτές τις κοινές προκλήσεις, ώστε να μπορείτε να τις ξεπεράσετε πριν ξεκινήσει επίσημα η περίοδος των διακοπών.

Προκλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου κατά την περίοδο των διακοπών

Ο ιδιοκτήτης καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου αντιμετωπίζει προκλήσεις κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, όπως η ταχύτητα, ο αποθηκευτικός χώρος και ο χρόνος διακοπής του διακομιστή που μειώνουν τη μετατροπή τη στιγμή της περιόδου των διακοπών. Αυτά τα προβλήματα οφείλονται κυρίως σε αναξιόπιστη φιλοξενία. Ας βουτήξουμε βαθύτερα.

Απόδοση καταστήματος

Είναι γεγονός ότι έχετε 3-5 δευτερόλεπτα για να τραβήξετε την προσοχή των επισκεπτών σας. Εάν το κατάστημά σας διαρκεί περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα, πιθανότατα οι χρήστες θα κλείσουν το κατάστημά σας και δεν θα το επισκεφτούν ποτέ ξανά. Εσείς ως κάτοχος καταστήματος έχετε δύο επιλογές για να βελτιώσετε το χρόνο φόρτωσης σελίδας του ιστότοπου. Ξεκινήστε δημιουργώντας ελαφρύτερες σελίδες που περιλαμβάνουν βελτιστοποιημένες εικόνες, ελαχιστοποιημένα θέματα CSS / JavaScript. Δεύτερον, επιλέξτε μια λύση φιλοξενίας που προσφέρει ένα πρόσθετο Content Delivery Network (CDN).

Το CDN συμβάλλει στη βελτίωση του χρόνου φόρτωσης της σελίδας, καθιστώντας το περιεχόμενο του ιστότοπου από κατανεμημένους κόμβους αντί να ζητάει τον κύριο διακομιστή. Ως αποτέλεσμα, το κατάστημά σας θα φορτώνει γρηγορότερα και μπορείτε να έχετε περισσότερες πιθανότητες μετατροπών.

Επεκτασιμότητα διακομιστή

Το δεύτερο σημαντικό ζήτημα για τους κατόχους καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου είναι η δυνατότητα κλιμάκωσης του διακομιστή. Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου δεν παρέχουν δυνατότητα κλιμάκωσης διακομιστή και αυτό συμβαίνει επειδή είτε χρησιμοποιούν κοινόχρηστο κεντρικό υπολογιστή είτε αποκλειστικό διακομιστή. Όσον αφορά την επεκτασιμότητα του διακομιστή, η κοινόχρηστη φιλοξενία δεν είναι καλή επιλογή, ειδικά όταν το κατάστημά σας διαθέτει 1000s SKU. Εσείς ως κάτοχος καταστήματος, δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά προβλήματα διαχείρισης διακομιστή κατά την περίοδο αιχμής της καμπάνιας διακοπών. Εάν δεν καταφέρατε να κλιμακώσετε το μέγεθος του διακομιστή σας, οι χρήστες σας θα εμφανίσουν το μήνυμα σφάλματος “Ο διακομιστής δεν βρέθηκε”.

Ασφάλεια δεδομένων καταστήματος

Το τρίτο ζήτημα για τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου σχετίζεται με την ασφάλεια δεδομένων πελατών και καταστημάτων. Τα διαδικτυακά καταστήματα έχουν ευαίσθητα δεδομένα, όπως προφίλ πελατών, διαπιστευτήρια πιστωτικών καρτών και στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι όλα τα δεδομένα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι ασφαλή. Αυτό απαιτεί ασφάλεια επιπέδου καταστήματος και φιλοξενίας με λίστα επιτρεπόμενων IP και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (TFA). ο Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας για τον λογαριασμό φιλοξενίας σας, διατηρώντας τον διακομιστή σας ασφαλή από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Λίστα επιτρεπόμενων IP σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα επιτρεπόμενων IP, καθιστώντας εύκολη τη συνεργασία με δίκτυα ή περιοχές με απεριόριστη πρόσβαση σε SSH και SFTP.

Η Λύση – Μια Διαχείριση Cloud Hosting Βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα τώρα! Οι προαναφερθείσες προκλήσεις προκύπτουν κυρίως λόγω της κακής φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Όσον αφορά τη διαχειριζόμενη φιλοξενία cloud, πολλοί διαδικτυακοί έμποροι προτιμούν την πλατφόρμα φιλοξενίας Cloudways που προσφέρει γρήγορη, αξιόπιστη και ισχυρή φιλοξενία για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα για τη διαχείριση των καθημερινών σας λειτουργιών διακομιστή, όπως ασφαλή πρόσβαση στον διακομιστή μέσω SFTP και SSH, διαχείριση εργασιών cron, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή κατά παραγγελία και πολλά άλλα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ποιες άλλες δυνατότητες προσφέρει η Cloudways για τη διαχείριση της αύξησης της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Αφιερωμένος διακομιστής

Η επιλογή ενός αποκλειστικού διακομιστή για την περίοδο της καμπάνιας των διακοπών σας είναι μια έξυπνη επιλογή. Αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν ολόκληρο διακομιστή στην εφαρμογή ιστού σας. Δεν υπάρχει κοινή χρήση χρόνου CPU, RAM ή εύρους ζώνης, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας παραμένει ανταποκρινόμενος ανά πάσα στιγμή. Η απόδοση του κοινόχρηστου διακομιστή εξαρτάται από την κίνηση και την αφοσίωση των χρηστών που προσγειώνονται στο κατάστημά σας. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τον εικονικό αποκλειστικό διακομιστή.

Χρησιμοποιώντας αποκλειστικό διακομιστή Cloudways, δεν χρειάζεται να μοιράζεστε εύρος ζώνης με άλλες εφαρμογές (WordPress, PHP, Magento κ.λπ.). Οι αποκλειστικοί διακομιστές είναι ταχύτεροι και αρκετά ικανοί για να χειριστούν τις αυξήσεις της κυκλοφορίας. Το Cloudways επιτρέπει στα No label Studios, μια εταιρεία ανάπτυξης ιστού λευκής ετικέτας, να αποκτήσουν γρήγορη διαχείριση διακομιστή και να απολαύσουν λειτουργίες όπως κλωνοποίηση ιστότοπων, περιβάλλον σταδιοποίησης, διαχείριση ομάδας & αντίγραφα ασφαλείας.

Επεκτασιμότητα διακομιστή

Η κλιμάκωση των πόρων του διακομιστή είναι μια λειτουργική απαίτηση που μπορεί να δημιουργήσει ή να σπάσει καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών. Το Cloudways απλοποίησε τη διαδικασία κλιμάκωσης πόρων διακομιστή, έτσι ώστε το κατάστημά σας να μπορεί να αξιοποιήσει για να δημιουργήσει περισσότερα έσοδα κατά την περίοδο των διακοπών. Όταν πρέπει να μειώσετε την κλίμακα, απλώς κλωνοποιήστε τον διακομιστή σας σε χαμηλότερες προδιαγραφές και τελειώσατε!

Επεκτασιμότητα διακομιστή

Αντίγραφο ασφαλείας δεδομένων & Επαναφέρω

Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι ο μόνος τρόπος που βοηθά στην ανάκτηση των προηγούμενων δεδομένων σας μετά από αβέβαιες επιθέσεις. Η αυτοματοποιημένη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του Cloudways σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας ενός διακομιστή και μιας εφαρμογής σε μια προκαθορισμένη συχνότητα. Επιπλέον, εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να λάβετε αντίγραφα ασφαλείας κατά παραγγελία. Υπάρχει η επιλογή αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας στον ίδιο διακομιστή όπου μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη του αρχείου σε εξωτερικό χώρο αποθήκευσης της επιλογής σας.

Επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων

Cloudways ThunderStack

Η στοίβα φιλοξενίας Cloudways είναι η ραχοκοκαλιά που υποστηρίζει και βελτιστοποιεί την απόδοση του διακομιστή. Είναι ένας ισχυρός συνδυασμός NGINX, Apache, PHP-FPM (το PHP 7 είναι η προεπιλεγμένη έκδοση για όλους τους διακομιστές). Επιπλέον, οι βάσεις δεδομένων εφαρμογών διαχειρίζονται επίσης μέσω του MySQL / MariaDB (τώρα το προεπιλεγμένο DBMS), των πιο πρόσφατων λύσεων προσωρινής μνήμης όπως η πλήρης προσωρινή μνήμη (FPC) για τα καταστήματα Magento 1.X και το Varnish Cache για τα καταστήματα Magento 2.X.

Cloudways Thunderstack

Πληρώστε καθώς πηγαίνετε

Το Cloudways είναι ελαφρύ στην τσέπη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε μόνο για τους πόρους που έχετε χρησιμοποιήσει. Απλώς πάρτε το πιο κατάλληλο πρόγραμμα φιλοξενίας και απολαύστε μόλις 10 $ το μήνα.

Πληρώστε καθώς πηγαίνετε

Ενεργή υποστήριξη 24/7

Μόλις το κατάστημά σας τεθεί σε λειτουργία, ενδέχεται να υπάρχει πιθανότητα το κατάστημά σας να αντιμετωπίζει προβλήματα διαχείρισης διακομιστή. Σε αυτήν την περίπτωση, μην ανησυχείτε όμως, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης του Cloudways είναι πάντα διαθέσιμη για εσάς όλο το 24ωρο. Απλώς δημιουργήστε ένα εισιτήριο και αφήστε τα υπόλοιπα στην ομάδα τεχνικής υποστήριξης του Cloudways.

Υποστήριξη

CloudwaysCDN

Το CloudwaysCDN είναι ένα γεωγραφικά κατανεμημένο σύστημα που βοηθά στη μείωση του χρόνου φόρτωσης σελίδων των ιστότοπων. Αυτό σημαίνει, ανεξάρτητα από την απόσταση μεταξύ του επισκέπτη και του διακομιστή, η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας παραμένει σταθερή. Σε τεχνικούς όρους, το CloudwaysCDN αναπαράγει το κατάστημά σας και εξυπηρετεί το αίτημα του επισκέπτη από τον πλησιέστερο κόμβο. Το πιο σημαντικό, εξοικονομεί πολλούς πόρους διακομιστή και διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες σας έχουν εξαιρετική ταχύτητα φόρτωσης σελίδας.

CloudWaysCDN

Ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε γιατί το Cloudways είναι μια καλύτερη λύση

Δοκίμασα την απόδοση του Magento store (εγκατάσταση δειγμάτων δεδομένων) χρησιμοποιώντας δύο εργαλεία. Πρώτον, με τη βοήθεια του Pingdom, ένα δωρεάν εργαλείο για τη δοκιμή της απόδοσης του ιστότοπου. Δεύτερον, εκτελώντας εντολές CLI του ab-Apache server benchmarking tool.

Pingdom

Το αποτέλεσμα βασίζεται σε διάφορες μετρήσεις όπως ο βαθμός απόδοσης, το μέγεθος της σελίδας και ο χρόνος φόρτωσης που είναι αρκετά φοβερό με το Cloudways Magento Hosting.

Pingdom

Ab Apache

Απάχης

Ανακεφαλαίωση!

Με τη συντριπτική ανάπτυξη του παγκόσμιου ηλεκτρονικού εμπορίου, βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει πολύ μπροστά για την περίοδο των διακοπών σας. Η Cloudways διασφαλίζει την ανάπτυξη του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου σας, φροντίζοντας όλες τις προκλήσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων. Δώστε στο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου την ταχύτητα που του αξίζει, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε όλους τους προηγούμενους δίσκους σας. Ρίξτε μια γρήγορη ματιά σε όλα τα διαθέσιμα σχέδια και αποκτήστε την καλύτερη λύση φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου. Αν νομίζετε ότι έχω χάσει σημαντικές συμβουλές, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author