Καλύτερες δωρεάν τοποθεσίες Web Hosting

Ποιος κουράζεται από δωρεάν πράγματα; Κανείς … εκτός αν φυσικά χτυπήσατε πρόσφατα το κεφάλι σας και δεν σκέφτεστε ξεκάθαρα.

Όλοι αγαπάμε δωρεάν πράγματα. Δωρεάν tacos, δωρεάν μπύρα, ή ακόμη και ένα δωρεάν μπλουζάκι που πετιέται στο πίσω μέρος ενός συρταριού και ποτέ δεν βλέπει ξανά το φως της ημέρας το υπόλοιπο της φυσικής του ζωής. Φαίνεται ότι η λέξη «ελεύθερη» ενεργοποιεί ένα είδος γενετικής απόκρισης που μας κάνει να καθόμαστε και να προσέχουμε.

Ας μιλήσουμε λοιπόν για δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων. Είναι καλό, όπως δωρεάν μπύρα ή ακατάλληλο μπλουζάκι; Η απάντηση, όπως ίσως υποψιάζεστε, εξαρτάται από το τι σκοπεύετε να ολοκληρώσετε με τον ιστότοπό σας.

Οι υπηρεσίες διαδικτυακής φιλοξενίας επί πληρωμή (ή meilleur hébergement web για τους Γάλλους ανάμεσά μας) σίγουρα έχουν τη θέση τους στον κόσμο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι όλοι όσοι θέλουν να βάλουν κάτι στο διαδίκτυο με μεγάλα σχέδια να προκαλέσουν την Amazon σε ένα πρόσωπο-με-πρόσωπο ηλεκτρονικό εμπόριο λιανικός αγώνας θανάτου. Μερικοί από εμάς έχουν πιο μετριοπαθείς προθέσεις και θέλουν απλώς ένα μέρος για να διεξάγουν εκστρατείες μάρκετινγκ μέσω email, να απορρίπτουν σκέψεις ή να μοιράζονται πράγματα γρήγορα και χωρίς πολλή ταλαιπωρία..

Αν αυτή η τελευταία ιδέα σας περιγράψει, είναι η τυχερή μέρα σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε τις απόψεις μας χωρίς αποκλεισμούς σχετικά με τους κορυφαίους δωρεάν (και σχεδόν δωρεάν) οικοδεσπότες Ιστού στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Contents

Δωρεάν vs Φτηνές βασικές φιλοξενίες

Θέλω απλώς να ξεκαθαρίσω κάτι που βλέπω πολλούς ανθρώπους να παλεύουν όταν έρχονται να βρουν δωρεάν φιλοξενία.

Δεν θα βρείτε έναν δωρεάν οικοδεσπότη που να σας παρέχει μια δωρεάν διεύθυνση URL τομέα της επιλογής σας – δεν υπάρχει.

Για παράδειγμα, αν ήθελα να δημιουργήσω έναν ιστότοπο σχετικά με το ψήσιμο. Δεν υπάρχουν εταιρείες φιλοξενίας που θα σας παρέχουν mybakingwebsite.com. Ο λόγος είναι ότι κοστίζει χρήματα για να φιλοξενήσει το DNS και να καταχωρήσει το όνομα.

Αντίθετα, όταν πρόκειται για δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων, μπορείτε να λάβετε μόνο. ιστότοπος mybakingwebsite.-
atsomehostingcompany.com

Ο ιστότοπός σας ανήκει πάντα στη μητρική εταιρεία, όπως και το όνομα τομέα σας. Δεν έχετε ποτέ τίποτα και σε περίπτωση που αποφασίσετε κάποια μέρα να ανακτήσετε την ελευθερία σας – θα χρεωθείτε πολύ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η κριτική αφορά τις φθηνότερες “σχεδόν δωρεάν” εταιρείες φιλοξενίας. Έχω δει πολλούς ανθρώπους να κάνουν αυτό το λάθος.

Αυτό δεν είναι ένα δόλωμα και αλλαγή αλλά μάλλον μοιραζόμαστε τις συμβουλές μας μετά φιλοξενώντας εκατοντάδες ιστότοπους οι ίδιοι και βλέποντας πολλούς ανθρώπους να βγαίνουν εντελώς από δωρεάν οικοδεσπότες.

Οι δωρεάν οικοδεσπότες δεν είναι πραγματικά δωρεάν, οπότε…

Οι δωρεάν οικοδεσπότες έχουν διακομιστές για πληρωμή, μισθό προσωπικού και διοχετεύσεις μάρκετινγκ για συντήρηση.

Ίσως να αναρωτιέστε – πώς το κάνουν αυτό?

Όταν η φιλοξενία δεν είναι το προϊόν τους – γίνεστε το προϊόν τους (ή σε αυτήν την περίπτωση τα δεδομένα σας).

Εδώ είναι πώς αυτοί ΠΡΑΓΜΑΤΙ βγάζω λεφτά.

 1. Περιμένετε να κάνετε αναβάθμιση – καταλήγετε να πληρώνετε 4-5Χ για τα τέλη μετανάστευσης.
 2. Malware + Spyware – Μην με πιστεύετε, διαβάστε αυτό.
 3. Πωλούν τα στοιχεία σας – οι διαφημιζόμενοι αγοράζουν τα στοιχεία σας για να προσπαθήσουν να σας εμπορεύσουν
 4. Αναγκαστική διαφήμιση – μπορεί να καταλήξετε με κάποια τρελή διαφήμιση στον ιστότοπό σας.
 5. Αντιεπαγγελματικό – αν κάποια μέρα θέλετε να μετατρέψετε τη συλλογή εικόνων γάτας σε επαγγελματικό άλμπουμ φωτογραφιών για να μπείτε στον πολυσύχναστο κόσμο της επαγγελματικής φωτογραφίας γάτας, το δωρεάν όνομα τομέα σας δεν θα σας βοηθήσει! ����

5 καλύτεροι οικοδεσπότες Ιστού «σχεδόν χωρίς χρέωση»

σχεδόν δωρεάνΕνώ η ιδέα του 100% Η δωρεάν φιλοξενία ιστού είναι αρκετή για να ξεκινήσει η ουρά σας, μην παραβλέπετε το γεγονός ότι η έκδοση “δωρεάν” ενδέχεται να σας αφήσει σοβαρούς περιορισμούς αποθήκευσης, απόδοσης και εύρους ζώνης.

… Και αν δεν πληρώσετε για μια αναβάθμιση, πιθανότατα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις ενοχλητικές διαφημίσεις τους σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας.

Ενώ είναι αλήθεια, μπορείτε να διατηρήσετε τη δωρεάν φιλοξενία για όσο διάστημα θέλετε, εάν σκοπεύετε ποτέ να κάνετε πιο σοβαρούς για έναν πλήρη ιστότοπο, θα θελήσετε να αναβαθμίσετε τελικά σε ένα πιο ισχυρό σχέδιο που κοστίζει λίγο κάτι το καθένα μήνας.

Αυτές τις μέρες, μπορεί να εκπλαγείτε πόσες δυνατότητες και οφέλη περιλαμβάνει ένας οικοδεσπότης Ιστού σχεδόν δωρεάν για δαπάνες από οπουδήποτε 3 έως 10 $ μηνιαίως. Μιλάμε για έναν δωρεάν τομέα, λογαριασμούς email, άφθονο χώρο αποθήκευσης και ακόμη και λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εδώ είναι οι πέντε κορυφαίες αγαπημένες εταιρείες φιλοξενίας σχεδόν δωρεάν:

1. Hostinger – Premium Hosting για εκπτωτικές τιμές

Ξεκινώντας από 0,99 $ / μήνα και 100 GB εύρους ζώνης

 • Δωρεάν λογαριασμός email
 • Δωρεάν τομέας
 • Δωρεάν SSL
 • Εύρος ζώνης 100 GB
 • Βάσεις δεδομένων MySQL
 • 24/7/365 Υποστήριξη
 • Ισχυρός πίνακας ελέγχου

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Ασυναγώνιστη τιμή για επιλογές υψηλής ποιότητας και CryptoCurrency για πληρωμή.

ΜΕΙΟΝ

Η αρχική βαθμίδα σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε μόνο έναν ιστότοπο.

Κάθε φορά που κάνουμε check in στο Hostinger, βελτιώνουμε τους μέσους χρόνους λειτουργίας και τους χρόνους φόρτωσης. Το Hostinger είναι μια εξαιρετική επιλογή για φιλοξενία χαμηλού κόστους – ειδικά όταν μόλις ξεκινήσετε. Είναι δύσκολο να αυξήσετε την τιμή 0,99 $ ανά μήνα και η αναβάθμιση στην απεριόριστη επιλογή premium θα σας επιστρέψει μόνο 2,15 $ ανά μήνα.

Ως πρόσθετο μπόνους φτηνής φιλοξενίας ιστοσελίδων, η Hostinger διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που ονομάζεται Zyro. Αποτελείται από τα βασικά και όχι τόσο βασικά χαρακτηριστικά. Το πιο καινοτόμο είναι σίγουρα το Zyro’s Logo Maker. Αν θέλετε να ανακαλύψετε εκ νέου το λογότυπο της επωνυμίας σας, μπορείτε να το κάνετε σε χρόνο μηδέν.

Το Hostinger έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής επιλογή στον κόσμο της φιλοξενίας. Παρ ‘όλα αυτά, είμαστε ακόμα δύσπιστοι για την αναφερόμενη απόδοσή τους και αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά. Ένα έτος + ζωντανή παρακολούθηση των αποτελεσμάτων τους αποκάλυψε μερικούς εντυπωσιακούς αριθμούς απόδοσης.

Εάν θέλετε να δείτε τις δοκιμές χρόνου λειτουργίας και διακοπής λειτουργίας του Hostinger, ανατρέξτε στην πλήρη κριτική Hostinger. 

2. SiteGround: Ο πιο αξιόπιστος οικοδεσπότης

Ο γρηγορότερος οικοδεσπότης με $ 3-4 / μήνα, δωρεάν SSL, 24/7 υποστήριξη

 • Φιλικός & Το εξυπηρετικό προσωπικό υποστήριξης είναι έτοιμο να βοηθήσει 24/7
 • Απλή ρύθμιση και εξαιρετική αξιοπιστία από το 2004
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί αποθήκευσης και email
 • ΔΩΡΕΑΝ καλάθι αγορών και οικοδόμος ιστότοπων
 • 24/7 υποστήριξη για να σας βοηθήσει με οτιδήποτε χρειάζεστε

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Το SiteGround είναι ο πιο φιλικός για αρχάριους οικοδεσπότης Ιστού εκεί έξω. Το 24/7 προσωπικό υποστήριξης μπορεί να σας βοηθήσει με οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε. Θα εγκαταστήσουν ακόμη και ολόκληρο τον ιστότοπό σας για εσάς.

ΜΕΙΟΝ

Θα πρέπει να πληρώσετε για ένα ολόκληρο έτος εκ των προτέρων

Χάρη σε μια εκτεταμένη λίστα πρόσθετων και τεχνολογίας διακομιστή, ο ιστότοπος SiteGround θα πρέπει να βρίσκεται στη σύντομη λίστα των φτηνών, αξιόπιστων κεντρικών υπολογιστών. Μας αρέσει ιδιαίτερα το δωρεάν δημιουργός ιστότοπων και τομέα που σας επιτρέπει να συνδεθείτε γρήγορα στο διαδίκτυο με ελάχιστο κόστος.

Για να μάθετε γιατί τους στέφαμε νούμερο ένα, ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Αναθεώρηση SiteGround για μια εις βάθος ματιά στην εταιρεία, τις τιμές τιμολόγησης και τις διαφορετικές υπηρεσίες.

3. Bluehost: Ο αρχάριος οικοδεσπότης

Ξεκινώντας από 2,95 $ / μήνα, Δωρεάν τομέας

 • Φήμη για εξαιρετική απόδοση σε χαμηλή τιμή
 • Το WordPress.org τους αγαπά
 • ΔΩΡΕΑΝ πρότυπα και ιστότοπος Weebly
 • ΔΩΡΕΑΝ CDN Cloudflare
 • Αποκτήστε το σήμερα με έκπτωση 63% (ήταν 7,99 $ / μήνα)

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμολόγηση για VPS και ειδική φιλοξενία όταν είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα.

ΜΕΙΟΝ

Χρεώνει 100 $ για τη μετεγκατάσταση ενός ιστότοπου. Ορισμένες εταιρείες το κάνουν δωρεάν.

Το Bluehost βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην κορυφή του κοινόχρηστου κόσμου φιλοξενίας, με ένα άξια φήμη για ποιοτική υποδομή και υποστήριξη πελατών πράγματι τείνει να βοηθήσει (όταν είναι συνδεδεμένοι). Στις δοκιμές φιλοξενίας μας, η Bluehost κατατάχθηκε κοντά στην κορυφή με ταχύτητα και απόδοση – όλα όσα θα περίμενε κανείς από έναν ηγέτη της βιομηχανίας.

4. InMotionHosting

 • ΔΩΡΕΑΝ μετεγκαταστάσεις ιστότοπων και cPanel
 • Μονάδα στερεάς κατάστασης για ιστότοπους γρήγορης φόρτωσης
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email και εύρος ζώνης
 • ΔΩΡΕΑΝ σουίτα ασφαλείας με προστασία SSL και hack
 • ΔΩΡΕΑΝ εργαλείο δημιουργίας Boldgrid και πρότυπα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Ως ένας από τους τελευταίους ανεξάρτητους φορείς στον κλάδο, θα λάβετε μια πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών για απόλυτη ηρεμία.

ΜΕΙΟΝ

Τα προγράμματα χαμηλότερου κόστους περιλαμβάνουν ορισμένους περιορισμούς στον αριθμό των ιστότοπων που μπορείτε να φιλοξενήσετε και βάσεις δεδομένων που μπορείτε να δημιουργήσετε.

Οι επαγγελματίες IT και οι διαδικτυακοί επιχειρηματίες λατρεύουν τα σχέδια φιλοξενίας επιχειρηματικής κλάσης InMotion (σίγουρα το κάνουμε). Θα πληρώσετε ένα εφηβικό ποσό περισσότερο από ό, τι με τους λατρευτές, αλλά θα κερδίσετε πάρα πολύ αξία για όχι πολύ επιπλέον κόστος.

Με πολλές επιλογές κέντρου δεδομένων και υλικό υψηλότερης τεχνολογίας, η εμπειρία σας στο InMotion θα πρέπει να είναι καλή.

5. Φιλοξενία Α2

 • ΔΩΡΕΑΝ ταχύτητα φόρτωσης με Cloudflare CDN και SSD
 • 1-κλικ στο WordPress και σε άλλες εγκαταστάσεις CMS
 • Απεριόριστες διευθύνσεις email, τομείς και βάσεις δεδομένων
 • ΔΩΡΕΑΝ HackScan και άλλα προηγμένα μέτρα ασφαλείας
 • ΔΩΡΕΑΝ εργαλείο δημιουργίας Boldgrid και πρότυπα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Απεριόριστα τα πάντα με 99,9% χρόνο λειτουργίας και κέντρα δεδομένων σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Σιγκαπούρη. Η περίοδος επιστροφής χρημάτων δεν λήγει ποτέ.

ΜΕΙΟΝ

Για να αποκτήσετε επιπλέον ταχύτητα διακομιστή που φορτώνει τον ιστότοπό σας πολύ γρήγορα, απαιτείται αναβάθμιση προγράμματος στα πιο ακριβά πακέτα Turbo ή Swift.

Όχι μόνο ένας μεταπωλητής των προσυσκευασμένων σχεδίων φιλοξενίας, η A2 Hosting αποφάσισε να δημιουργήσει προσαρμοσμένες διαμορφώσεις υλικού και λογισμικού για βελτιωμένη απόδοση, ταχύτητα και ασφάλεια – υποθέτοντας ότι οι πελάτες δεν θα πειράζουν να πληρώνουν μερικές επιπλέον πένες το μήνα για το είδος της ποιότητας όχι πάντα βρέθηκε σε κοινόχρηστους υπολογιστές.

6. HostPapa

 • Εγγυημένο 99,9% χρόνο λειτουργίας και χωρίς όρια εύρους ζώνης
 • Φιλοξενήστε απεριόριστους ιστότοπους WordPress με έναν μόνο λογαριασμό
 • Υποστήριξη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου ή email
 • ΔΩΡΕΑΝ εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης
 • Βελτιωμένη ασφάλεια για να διατηρείται ο ιστότοπός σας χωρίς hack

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Προωθεί φιλικές προς το περιβάλλον επιχειρηματικές πρακτικές. Η HostPapa είναι στην ευχάριστη θέση να μεταφέρει δωρεάν τον ιστότοπό σας CMS από έναν άλλο κεντρικό υπολογιστή.

ΜΕΙΟΝ

Η υποστήριξη για δευτερεύοντα ζητήματα είναι μεγάλη, αλλά μπορεί να υπάρχουν χρόνοι αναμονής έως και 72 ώρες, αν χρειάζεστε περισσότερη τεχνική εμπειρία.

Το HostPapa είναι κάτι περισσότερο από ένα κοινό αντιπρόσωπο φιλοξενίας. Στόχος αυτής της εταιρείας είναι να αποκτήσει πελάτες μέσω του προγράμματος εκκίνησης σε χαμηλές τιμές και, στη συνέχεια, να αποδειχθεί ότι είναι ένας πλήρης συνεργάτης. HostPapa συνεχίζει να κυκλοφορεί περισσότερες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου για πελάτες με επιχειρηματικό πνεύμα.

4 καλύτεροι “δωρεάν” οικοδεσπότες Ιστού

ΕλεύθεροςΥπάρχουν πραγματικά δωρεάν εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί έξω?

Ναι, υπάρχουν.

Καθαρίσαμε το Διαδίκτυο για το μεγαλύτερο χτύπημα φιλοξενίας χωρίς να βρεθούν χρήματα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν κάποιες νόμιμες επιλογές, μία από τις οποίες τουλάχιστον πρέπει να ταιριάζει στο έργο σας, είτε είστε αρχάριος αρχάριος, σχεδιαστής ιστότοπων για χόμπι, είτε για προχωρημένους προγραμματιστές που χρειάζονται ένα μέρος για να διατηρήσουν την εργασία τους όλες τις καμπάνες και τις περισσότερες σφυρίχτρες.

7. Wix

 • Δημιουργήστε και δημοσιεύστε έναν πλήρη ιστότοπο χωρίς κόστος
 • ΔΩΡΕΑΝ τομέας εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα πρόγραμμα
 • Ποιοτικά πρότυπα μεταφοράς και απόθεσης που είναι ιδανικά για οποιαδήποτε χρήση
 • Βαθύ και ευρύ αρχείο άρθρων γνώσης
 • Επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας με πολλές εφαρμογές / προσθήκες

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Δύσκολο να ξεπεραστεί από την άποψη των δημιουργών ιστότοπων που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης. Με νέα πρότυπα και δυνατότητες να είναι συνεχώς συνδεδεμένα συνεχώς, το Wix είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων.

ΜΕΙΟΝ

Αν και έχουν ένα τρομερό αρχείο άρθρου, η ζωντανή υποστήριξη είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Θα είστε κυρίως μόνοι σας με τεχνολογικά προβλήματα.

Αυτός ο κορυφαίος δημιουργός ιστότοπων είναι τόσο απλό που μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας μέσα σε λίγα λεπτά – πολύ λίγα λεπτά. Η χρήση του ίδιου του οικοδόμου είναι μια γρήγορη καμπύλη μάθησης. Σε ελάχιστο χρόνο θα χειρίζεστε μενού, κείμενο, εικόνες, ρυθμιστικά και άλλα. Δεν είναι περίεργο γιατί επιλέξαμε το Wix ως το # 1 δημιουργό ιστότοπων στην αγορά σήμερα.

8. Διάχυση

 • Ισχυρό σύνολο εργαλείων ηλεκτρονικού εμπορίου για απόθεμα, παραγγελίες, πληρωμές και αποστολή
 • Ενσωματώστε εύκολα με το eBay, το Facebook και το Amazon
 • Πολλές επιλογές για τη λήψη πληρωμών – χωρίς χρεώσεις
 • Το ενσωματωμένο SEO βοηθά στη διατήρηση του καταστήματός σας στα αποτελέσματα αναζήτησης
 • Συμβατό με PCI, αλλά θα πρέπει να αγοράσετε ένα πιστοποιητικό SSL

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Εάν η ύπαρξη ενός διαδικτυακού καταστήματος επαγγελματικής εμφάνισης είναι ο στόχος, το Volusion είναι μια σοβαρή επιλογή που θα σας βοηθήσει να το κάνετε.

ΜΕΙΟΝ

Πολλές από τις περιζήτητες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου είναι διαθέσιμες μόνο με ένα πρόγραμμα φιλοξενίας για το οποίο πληρώνετε.

Η Volusion ειδικεύεται σε επιχειρηματίες που επιθυμούν να χτίσουν και να φιλοξενήσουν και να κάνουν online κατάστημα. Αν και δεν είναι η φθηνότερη επιλογή αν θέλετε απλώς να δημιουργήσετε έναν ενημερωτικό ιστότοπο ή ένα προσωπικό ιστολόγιο, όσοι είναι έτοιμοι να μεταβούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο θα λατρέψουν την εστίαση αυτής της εταιρείας στην επιχειρηματική πλευρά των πραγμάτων.

9. Ένα

 • Πίνακας ελέγχου cPanel με εγκαταστάσεις WordPress 1 κλικ
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email
 • 24/7 email και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 • Ανταγωνιστικές τιμές προγράμματος φιλοξενίας για αναβαθμίσεις
 • Ο ΔΩΡΕΑΝ οικοδόμος ιστότοπων κάνει οποιονδήποτε σχεδιαστή

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι κατάλληλο για την τιμή, με τη δυνατότητα προεπισκόπησης του ιστότοπού σας τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε προβολή για κινητά καθώς τον δημιουργείτε.

ΜΕΙΟΝ

Η περίοδος επιστροφής των 15 ημερών είναι κάπως ασταθής.

Για τον εξαιρετικά συνειδητοποιημένο καταναλωτή που μπορεί να φτάσει με έναν βασικό ιστότοπο χωρίς επιπλέον χρεώσεις ή χρειάζεται φιλοξενία email περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, το βασικό πακέτο του One περιλαμβάνει έναν τομέα, απεριόριστους λογαριασμούς email και δημιουργό ιστότοπων με τιμή 3 $ ετησίως. Τα πακέτα ανεβαίνουν από εκεί με ένα πρόγραμμα με δυνατότητα WordPress που κοστίζει περίπου 3,50 $ / μήνα.

10. Shopify

 • Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων περιλαμβάνεται με πολλά ΔΩΡΕΑΝ και premium πρότυπα
 • Μεταφέρετε τον τομέα σας, αγοράστε έναν νέο ή χρησιμοποιήστε ΔΩΡΕΑΝ υποτομέας shopify
 • Πολλές επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου, διαθέσιμοι κωδικοί έκπτωσης
 • Όλα τα σχέδια φιλοξενούνται πλήρως με απεριόριστα τα πάντα
 • Αποδεχτείτε πληρωμές Stripe με εύκολη ενσωμάτωση

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Μονοαπευθυντικό κατάστημα για τη δημιουργία μιας πλήρως λειτουργικής διαδικτυακής αγοράς.

ΜΕΙΟΝ

Θα αντιμετωπίσετε έξοδα διεκπεραίωσης πληρωμών εάν επιλέξετε οποιαδήποτε άλλη διαδρομή εκτός από την εσωτερική επιλογή Stripe.

Το Shopify είναι γνωστό για το ηλεκτρονικό εμπόριο, οπότε αν αυτή είναι η κατεύθυνση που κατευθύνεστε, αυτή η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και να ξεκινήσετε με ελάχιστη φασαρία. Η επιλογή υποτομέα Shopify είναι ιδανικό για πωλητές με μικρό προϋπολογισμό που πρέπει να βγάλουν λίγα δολάρια πριν εξετάσουν την αναβάθμιση φιλοξενίας.

5 Best of the Rest: Άλλοι δωρεάν ιστότοποι και οικοδόμοι που αξίζει να παρακολουθήσετε

Για να ξαναεπισκεφτείτε ένα γνωστό θέμα – είναι ανθρώπινη φύση να αναζητήσετε την καλύτερη προσφορά και δεν είναι πολύ καλύτερο από το δωρεάν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων πήδηξε σκληρά στην ιδέα και τρέχει μαζί της, καθιστώντας τόσο γεμάτη με επιλογές φθηνού και χαμηλού κόστους που κρέμονται μπροστά στους καταναλωτές σαν ένα ακαταμάχητο δόλωμα που είναι δύσκολο να τα ταξινομήσουμε όλα.

Λοιπόν, είναι αποστολή μας να τα λύσουμε. Αυτό κάνουμε εδώ. Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές με έκπτωση αξίζουν μια μυρωδιά, ενώ άλλοι είναι εντελώς εξαιρετικές εταιρείες και μερικοί που δεν θα θέλατε να πλησιάσετε χωρίς ένα σκληρό ραβδί για να τους χτυπήσετε. Αυτές είναι οι άψογες απόψεις μας που βασίζονται στη δοκιμή τους μία προς μία.

Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας ρίξουμε μια ματιά στη λίστα των πέντε καλύτερων υπηρεσιών φιλοξενίας που δεν ταιριάζουν άνετα στις δύο πρώτες κατηγορίες. Θα τα ονομάσουμε το καλύτερο από τα υπόλοιπα.

11. 000 Webhost

 • Εύρος ζώνης / αποθήκευση: 100 GB / 1,5 GB
 • Τομέας: Απεριόριστοι, δωρεάν υποτομείς
 • Email: 5 λογαριασμοί
 • Δημιουργία ιστότοπου / Σχεδιασμός: 100 από πρότυπα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Πραγματικά δωρεάν web hosting με ορισμένους περιορισμούς εύρους ζώνης και αποθήκευσης.

ΜΕΙΟΝ

Λίγο λείπει όσον αφορά τον πελάτη και την τεχνική υποστήριξη. Ανάλογα με το δικό σας επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης, αυτό μπορεί να είναι ή όχι πρόβλημα.

Έχοντας παράσχει φιλοξενία χωρίς κόστος σε σχεδόν 14 εκατομμύρια πελάτες από το 2007, το 000Webhost μπορεί να μην είναι το πρώτο στην άκρη της γλώσσας όλων, αλλά έχει αποδειχθεί ότι είναι κάτι περισσότερο από ικανό web host. Ιδανικό για μικρούς και μεσαίους λογαριασμούς, αυτός ο πάροχος ήταν ένας από τους πρώτους που προσέφερε δωρεάν πιστοποιητικά SSL, μια πρακτική που έχει γίνει πρότυπο βιομηχανίας.

12. x10 Φιλοξενία

 • Εύρος ζώνης / αποθήκευση: Απεριόριστο
 • Τομέας: 2 πρόσθετα, 1 σταθμευμένα, 2 δευτερεύοντες τομείς
 • Ηλεκτρονικό εμπόριο: Εγκατάσταση με ένα κλικ για το Magento και άλλους
 • Email: 3 ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμοί
 • Δημιουργία ιστότοπου / Σχεδιασμός: Δημιουργία ιστότοπου με 150+ πρότυπα. Άλλα προσβάσιμα μέσω εγκαταστάσεων cPanel

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Ενεργή κοινότητα υποστήριξης 750.000 μελών.

ΜΕΙΟΝ

Μερικοί θα πιστεύουν ότι αυτή η υπηρεσία είναι πιο ακριβή από άλλες, αλλά εξακολουθεί να εμπίπτει στην κατηγορία των φτηνών web hosting.

13. Weebly

 • Εύρος ζώνης / αποθήκευση: Απεριόριστο / 500MB
 • Τομέας: ΔΩΡΕΑΝ υποτομέας Weebly
 • Ηλεκτρονικό εμπόριο: Δεν υποστηρίζεται
 • Email: Όχι
 • Δημιουργία / Σχεδίαση ιστότοπου: Μεταφορά και απόθεση ή επεξεργασία HTML ή CSS. ΔΩΡΕΑΝ πρότυπα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Ενεργή κοινότητα υποστήριξης 750.000 μελών.

ΜΕΙΟΝ

Αν και το δωρεάν βασικό πρόγραμμα δεν έχει διαφημίσεις, το υποσέλιδο του ιστότοπου φέρει το λογότυπο του Weebly.com.

Η Weebly έχει καλή αναγνώριση ονόματος στον κόσμο της δημιουργίας ιστοσελίδων. Η ποιότητά τους, ειδικά όταν πρόκειται για πρότυπα, έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Το βασικό δωρεάν πακέτο δεν προσφέρει πολλά στον τρόπο των λειτουργιών, αλλά, όπως το Wix, σας επιτρέπει να αποκτήσετε διαδικτυακή παρουσία επαγγελματικής εμφάνισης στο διαδίκτυο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

14. Βραβείο Space

 • Εύρος ζώνης / αποθήκευση: 5 GB / 1 GB
 • Ηλεκτρονικό εμπόριο: Όχι
 • Email: 1 λογαριασμός email
 • Τομέας: Φιλοξενία για 1 τομέα, συν 3 υποτομείς
 • Δημιουργία / Σχεδίαση ιστότοπου: Χωρίς μεταφορά και απόθεση. Εγκαταστάτες WordPress και Joomlas

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Όλα τα αναμενόμενα χαρακτηριστικά ενός καλού προγράμματος φιλοξενίας μαζί με ένα σύστημα υποστήριξης βάσει εισιτηρίων. Βασικές τιμές πακέτου μόλις 0,17 σεντ / μήνα.

ΜΕΙΟΝ

Ενώ η προσφορά ενός προγράμματος εγκατάστασης WordPress είναι μια εξαιρετική ιδέα, η έλλειψη ικανότητας σχεδίασης μεταφοράς και απόθεσης πιθανότατα κοστίζει το AwardSpace σε έναν καλό αριθμό πελατών που θέλουν αυτό το επίπεδο κράτησης.

Το επιχειρηματικό μοντέλο AwardSpace είναι παρόμοιο με τα πιο γνωστά ονόματα όπως τα Wix και Weebly, καθώς χρησιμοποιεί δωρεάν φιλοξενία για να επιτρέψει στους πιθανούς πελάτες να δοκιμάσουν την υπηρεσία, ελπίζοντας ότι θα αποφασίσουν να προσθέσουν υπηρεσίες επί πληρωμή καθώς οι ανάγκες τους γίνονται πιο εξελιγμένες. Όχι πολύ εύρος ζώνης ή αποθηκευτικός χώρος δωρεάν, και ορισμένοι θα χάσουν να έχουν έναν επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης.

15. Freehostia

 • Εύρος ζώνης / αποθήκευση: 6 GB / 250MB
 • Τομέας: 5 ανά λογαριασμό
 • Ηλεκτρονικό εμπόριο: Εύκολη εγκατάσταση δημοφιλών πλατφορμών
 • Email: 3 λογαριασμοί
 • Δημιουργία ιστότοπου / Σχεδιασμός: Εγκαταστάσεις CMS 1 κλικ. ΔΩΡΕΑΝ πρότυπα ιστότοπου

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Η ιδέα συμπλέγματος διακομιστών – σε αντίθεση με ένα μόνο κομμάτι υλικού που σερβίρει – είναι μια πολύ φιλική προς τον πελάτη δυνατότητα.

ΜΕΙΟΝ

Ο δωρεάν αποθηκευτικός χώρος 250MB του πακέτου μπορεί να φαίνεται λίγο περιορισμένος για οτιδήποτε άλλο εκτός από τους πιο βασικούς ιστότοπους.

Διαθέτοντας μια ισορροπημένη προσέγγιση συμπλέγματος διακομιστών, η Freehostia ισχυρίζεται ότι έχει έως και 15 φορές ταχύτερη φόρτωση σελίδας από ό, τι συγκρίσιμα δωρεάν κεντρικούς υπολογιστές. Ακόμα και το δωρεάν πακέτο δεν έχει καμία διαφήμιση, κάτι που είναι ωραίο και επιτρέπει στον ιστότοπό σας να φαίνεται επαγγελματίας έξω από την πύλη. Εντυπωσιακή υποστήριξη 24/7.

Τελικές σκέψεις

Εάν είστε σοβαροί για την έναρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης ή την επικοινωνία με τον κόσμο, θα είμαστε οι πρώτοι που θα συμφωνήσουμε ότι η δωρεάν φιλοξενία ιστού μπορεί να μην είναι η καλύτερη λύση μακροπρόθεσμης φιλοξενίας (αυτοί οι οικοδεσπότες μικρών επιχειρήσεων θα ήταν σοφότερες επιλογές).

Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί εξαιρετικοί λόγοι για να ξεκινήσετε αυτήν την διαδρομή στην αρχή. Προφανώς, υπάρχει το τίμημα – μιλάμε είτε εντελώς δωρεάν είτε οπουδήποτε από πένες έως λίγα δολάρια το μήνα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει σοβαρά να μειώσετε το κόστος ανάπτυξης ιστότοπων, εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό.

Συχνά παραβλέπεται η ιδέα ότι αυτές οι εταιρείες (οι αξιόπιστες ούτως ή άλλως) θέλουν την επιχείρησή σας μακροπρόθεσμα, και ξέρουν ότι θα τις κρίνετε για την ποιότητα των δωρεάν και βασικών σχεδίων τους. Όπως έχουμε αναφέρει, θέλουν να αναβαθμίσετε τελικά σε υψηλότερα σημεία τιμών, αλλά γνωρίζετε ότι θα πρέπει πρώτα να παραδώσουν τα προϊόντα στο δωρεάν επίπεδο.

Η ουσία είναι ότι, εάν οι δυνατότητες ενός συγκεκριμένου κεντρικού υπολογιστή δεν ταιριάζουν με εσάς, είναι πολύ φθηνό να δώσετε μια άλλη δοκιμαστική διαδρομή.

Λοιπόν, δεν έχετε ακόμα ιστότοπο στο διαδίκτυο; Τι περιμένεις?! Έχουμε τοποθετήσει τα εργαλεία στα χέρια σας – τώρα πάρτε το!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author