8 Navdihujočih modelov tabel za oblikovanje cen

Anil Parmar je soustanovitelj podjetja Glorywebs, katerega cilj je pomagati strankam pri odzivnih storitvah oblikovanja spletnih strani, spletnem razvoju, digitalnem marketingu in še več. Teme & Načrti, ki jih izdelujemo, imajo skupen cilj št. 1: Naj bo čim preprostejši za tehnične in netehnološke nagačke. Poiščite ga na Twitterju @ abparmar99 & reci zdravo!

Oblikovanje tabel za oblikovanje cen je eden glavnih dejavnikov, ki lahko določijo stopnjo konverzije… preveč zapletena, ljudje se bodo zmedli… preveč možnosti, ljudje bodo trpeli zaradi paralize izbire ipd. Da bi si pomagali pri odločitvi, v katerem slogu gremo za, sem naštela 8 modelov spodaj, ki delujejo dobro.

Wufoo

Če iščete barvito oblikovanje mize s cenami, ki bi spodbudilo vaše spletno mesto, potem je Wufoo najboljša izbira. Gre za elektrarno ustvarjalca tabel za oblikovanje cen, ki jo večinoma uporabljajo velike večnacionalne organizacije, predvsem zaradi svojega enostavnega vmesnika in možnosti oblikovanja cen. Ponuja skupno 4 možnosti oblikovanja cen, medtem ko druga spletna mesta ponujajo le 2 ali morda tri možnosti.

Obstaja možnost cene, ki je popolnoma za tiste, ki se prijavijo, vendar nima veliko uporabnih funkcij, ki jih Wufoo ponuja strankam.

FreshDesk

Če obstaja ena blagovna znamka, ki ve, kako obdržati svoje občinstvo, je Freshdesk. Poslujejo kot gospodarski ponudniki že dolgo, kar jih naredi precej bančne in verodostojne.

Imajo pet možnosti oblikovanja cen, ki segajo od dragih načrtov – vse tabele cen vzklikajo kreativnost. Stolpci so razporejeni po vrstnem redu gostote flore v tabelah. Gozd je najvišji, rod pa najnižji.

Kvadratni prostor

Nihče ni boljši pri vizualni predstavitvi kot Squarespace. Je ekonomičen (vendar dodatne barvne predloge stanejo več), ima 2 možnosti oblikovanja cen in ima množico barv. Primarno ozadje vsake mize, ne glede na načrt, je črno-belo.

Čeprav se to morda sliši preprosto, je videti popolnoma neverjetno, saj so se ustvarjalci na izjemen način igrali s kontrastom. Odprta je tudi za prilagoditev, z barvami pa lahko poudarite pomembne vidike svoje mize, kar je zanesljiv način, da pritegnete pozornost in navsezadnje dobiček.

Readymag

Verjetno najpreprostejša spletna stran na tem seznamu in tudi edina, ki ima možnost “Poskusi, preden kupiš”, kar je odličen odnos do preživetja na tem trgu. Edina slabost, s katero se soočajo ustvarjalci, je, da se uporabniki navadno držijo le za brezplačno naročnino in se nato odpravljajo.

Vendar pa so privlačni načrti in preproste mize zbrali zelo zvesto bazo oboževalcev, ki je v zadnjih letih eksponentno rasla..

Spletno mesto tudi ne velja za varljivo, kar je veliko za razliko od drugih brezplačnih preskusnih mest, za katere je potrebno brezplačno preskusno obdobje, da se pridružijo podrobnosti vaše kreditne kartice.

MailChimp

MailChimp mora biti eno od najbolj inovativnih spletnih mest, če ne celo najbolj, za tabele o cenah. Je tudi eno najbolj osebnih spletnih mest, saj se njegov USP igra na uporabnikova čustva in občutke. To doseže z laskavimi imeni, živali pa tudi predstavljajo svoje načrte. Z naraščanjem cene živali postanejo večje. Najcenejši načrt predstavlja jagnje, sledi mu konj, najdražji načrt pa predstavlja slon. Edina slabost tega spletnega mesta je, da na strani programa ni navedeno ceno.

Plasso

Tako kot že ime pove, tabele razporedi kot polja v prazne prostore podobne zasnove. Že od trenutka, ko obiščete spletno mesto, boste videli dva polja, od katerih vsako predstavlja drugačen načrt. Spletno mesto je narejeno v čistem in nerednem dizajnu. Plasso želi poenostaviti vsako procesno inteligentno avtomatizacijo.

To je strateško, saj je odličen način pritegnitve pozornosti in je tudi zanesljiv način pridobivanja kupcev, saj je njihov najdražji načrt vreden vsega hype in je vreden vsakega penija.

Utrip

Ponuja enostavno in informativno oblikovanje cen, ki vključuje tudi seznam njihovih storitev in podrobnosti, tudi to spletno mesto spada v kategorijo unikatnosti. Edinstven je, ker so cenovne tabele sestavljene na sodoben način. Predstavljene informacije so jedrnate in ustrezne. Ozadje mu daje tudi resnično 2017 izgled.

Kvadrat

Ime podjetja je cena, ki jo dobite. Je kvadratna in ravna. Cena, ki jo vidite, je cena, ki jo plačate, nikakršnih skritih stroškov pa sploh ni, na voljo je le ena možnost.

Postavitev je urejena tako, da ni več stolpcev, kar lahko kupce nekoliko zmede. Tu so informacije predstavljene v dveh preprostih oblikovalskih elementih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author