Οι καλύτερες υπηρεσίες Web Hosting για το Πακιστάν

Ως διαδικτυακό πρακτορείο με πολλούς λογαριασμούς φιλοξενίας ιστού (εν μέρει για τη φιλοξενία των πελατών μας και εν μέρει επειδή έχουμε πολλά δευτερεύοντα έργα και θέλουμε να πειραματιστούμε ��), έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για το τι ορίζει έναν υπέροχο οικοδεσπότη ιστότοπου.

Εξετάσαμε όλους τους λογαριασμούς μας, αναλύσαμε ποιοι οικοδεσπότες ιστού λειτουργούν καλά για το Πακιστάν (χρησιμοποιώντας ζωντανή παρακολούθηση) και ποιοι όχι (και γιατί). Στη συνέχεια, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτήν τη μαζική σελίδα σύγκρισης για να μοιραστούμε αυτό που βρήκαμε, να το απολαύσουμε!

Για γρήγορη αναφορά, βρείτε τα κορυφαία 3 παρακάτω!

Εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων Συνολική βαθμολογία Τιμή / μήνα. Διακομιστές σε όλο τον κόσμο Χαρακτηριστικά γνωμοδοτήσεις Ιστοσελίδα
Λογότυπο Hostinger 0,99 $ USD (τεράστια έκπτωση 90%)

 • Πολύ φθηνό
 • Εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση
 • Ανταπόκριση υποστήριξης
 • Εξαιρετική απόδοση και ταχύτητα
 • Παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!

Αναθεώρηση Hostinger
siteground2 3,95 USD (έκπτωση 67% μόνο στο 1ο τιμολόγιο)
 • Διακομιστές της Σιγκαπούρης + ένα παγκόσμιο δίκτυο
 • Προμηθευτός
 • Υπέροχη παράσταση
Αναθεώρηση SiteGround
GreengeeksLogo 2,95 USD
 • Πράσινη φιλοξενία
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
Αναθεώρηση GreenGeeks

# footable_29032 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Contents

Σχετικά με τις κριτικές φιλοξενίας μας

Κατά τη σύνταξη κριτικών φιλοξενίας ιστοσελίδων για το Πακιστάν, εξετάσαμε πολλούς παράγοντες.

Σε αυτά περιλαμβάνονται ο χρόνος λειτουργίας, οι επιλογές υποστήριξης και ο χρόνος απόκρισης, η ταχύτητα, οι τοποθεσίες διακομιστή, η ευκολία χρήσης, το κόστος έναντι της αξίας, ο χώρος στο δίσκο κ.λπ..

Οι 2 πιο σημαντικοί παράγοντες στους οποίους εστιάζουμε, είναι η υποστήριξη �� και η ταχύτητα ⚡.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την ταχύτητα του ιστότοπου, ξέρατε ότι η καθυστέρηση 1 δευτερολέπτου σημαίνει ότι οι προβολές σελίδας μειώνονται κατά 11%, αυτό σημαίνει ότι πάνω από το 1/10 των επισκεπτών θα απενεργοποιηθούν για κάθε δευτερόλεπτο που εξακολουθεί να φορτώνει ο ιστότοπός σας… γι ‘αυτό ένας αξιοπρεπής ιστός ο πάροχος φιλοξενίας είναι ζωτικής σημασίας!

Όπως μπορείτε να δείτε, η ποιότητα του παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων σας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην πιθανή επιτυχία του ιστότοπού σας!

Μερικοί από τους ιστότοπους στους οποίους έχουμε εμφανιστεί:

Επιλεγμένα σε ιστότοπους

Best Web Hosting Pakistan – Κριτικές 2020

Εδώ είναι τα 10 καλύτερα σχόλια φιλοξενίας ιστοσελίδων για το Πακιστάν, λεπτομερώς το κόστος, τις επιλογές υποστήριξης και το χώρο στο δίσκο:

1. Hostinger – Καλύτερη συνολική φιλοξενία ιστοσελίδων

www.hostinger.com

Λογότυπο Hostinger

Τιμή: 0,99 $
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Ζωντανή συζήτηση

Το Hostinger παρέχει μία από τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων με εγκαταστάσεις wordpress 1 κλικ, προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου κατασκευής και εξαιρετική υποστήριξη πελατών 24/7. Το premium πακέτο τους είναι ακόμη φθηνότερο από το GoDaddy hosting και είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες ιστότοπων στο Πακιστάν.

Οι διακομιστές δεδομένων τους βρίσκονται παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Η.Π.Α., της Σιγκαπούρης και της Ευρώπης. Προσφέρουν αποθήκευση SSD που θα βοηθούσε να φορτώνει γρήγορα τον ιστότοπό σας από οπουδήποτε στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Πακιστάν.

Τεχνολογία Hostinger

Το Hostinger διαθέτει ποικιλία επιλογών φιλοξενίας, όπως κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία WordPress, VPS και φιλοξενία cloud για ιστότοπους μεγάλης κλίμακας που απαιτούν ανώτερη απόδοση ταχύτητας. Το ενιαίο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας του Hostinger είναι ιδανικό για αρχάριους, καθώς είναι φθηνό και ο πίνακας ελέγχου είναι πολύ φιλικός προς τον χρήστη. Έχουν επίσης μια μεγάλη βάση γνώσης για να καθοδηγήσουν τους χρήστες τους στη διαδικασία. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να αρχίσετε να τρέχετε τον ιστότοπό σας πολύ γρήγορα.

Έχουν επίσης σχέδια φιλοξενίας που απευθύνονται σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και ιστότοπους μεγάλης κλίμακας. Η φιλοξενία VPS και cloud προσφέρει μεγάλο χώρο αποθήκευσης μαζί με πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης για φόρτωση ιστότοπου με εξαιρετικά ηχητική ταχύτητα.

Το Hostinger εγγυάται χρόνο λειτουργίας 99,9% και σύμφωνα με την παρακολούθηση χρήσης που προσφέρουμε αυτό το 100%. Σε περίπτωση προβλημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την ομάδα υποστήριξης πελατών που είναι διαθέσιμη 24 ώρες για να επιλύσετε τα προβλήματά σας.

Κοιτάζοντας την τιμή που παίρνετε μόνο με 0,99 $ / μήνα, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε περισσότερο.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπου
 • 24ωρη υποστήριξη πελατών
 • Πολύ φθηνό
 • Παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών
 • Εύκολη εγκατάσταση

Μειονεκτήματα

 • ΟΧΙ

2. SiteGround – Επιλαχόντες Συνολικές Φιλοξενίες Ιστού

www.siteground.com

Λογότυπο SiteGround

Τιμή: 3,95 USD
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το SiteGround είναι μια άλλη πολύ αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας με πάνω από 2 εκατομμύρια τομείς υπό την εποπτεία του. Είναι επίσης μια από τις υπηρεσίες φιλοξενίας που συνιστάται επίσημα από το WordPress.org.

Το φθηνότερο πρόγραμμα φιλοξενίας (StartUp) του SiteGround, που προορίζεται για αρχάριους, ξεκινά από 3,95 $ / μήνα (ανανεώνεται στα 11,95 $ / μήνα). Το σχέδιο διαθέτει φιλοξενία 1 ιστότοπου με 10.000 επισκέπτες και προσφέρει επίσης δωρεάν εγκατάσταση WP, χώρο 10 GB, δωρεάν CDN, δωρεάν SSL, δωρεάν email και άλλα. Τα άλλα σχέδια (GrowBig και GoGeek) είναι κατάλληλα για μικρές επιχειρήσεις στο Πακιστάν με την επιλογή φιλοξενίας απεριόριστων ιστότοπων με κίνηση περισσότερων από 25.000 επισκεπτών / μήνες. Αυτά τα σχέδια προσφέρουν επίσης εργαλεία dev που είναι πολύ βολικά για αποτελεσματική ανάπτυξη ιστού.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της φιλοξενίας SiteGround είναι το εξαιρετικά γρήγορο δίκτυό του που είναι χτισμένο στο Google Cloud. Προσφέρει γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης για ιστοσελίδες με TTFB κάτω των 200ms και μια τυποποιημένη ταχύτητα βελτιστοποιημένη σελίδα θα μπορούσε εύκολα να φορτώσει κάτω από 2 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι εξαιρετικό για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρήσεων, όπου η ταχύτητα της σελίδας είναι κρίσιμος παράγοντας για τη μετατροπή επισκεπτών σε πελάτες. Επιπλέον, το SiteGround προσφέρει επίσης ενσωμάτωση CDN για να προσφέρει την ίδια ταχύτητα αστραπής για χρήστες που συνδέονται από όλο τον κόσμο.

Το SiteGround έχει μια ομάδα εξυπηρέτησης πελατών 24/7 που ανταποκρίνεται πολύ καλά και μπορεί να απαντήσει εντός 10 λεπτών μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορος χρόνος φόρτωσης για ιστότοπους
 • CDN για βελτιστοποίηση της ταχύτητας για χρήστες σε όλο τον κόσμο
 • Καλό εύρος λειτουργιών ασφαλείας και καθημερινών αντιγράφων ασφαλείας
 • Πίνακας ελέγχου και πίνακας ελέγχου χρήστη Firendly

Μειονεκτήματα

 • Υψηλό κόστος, ακόμη υψηλότερο κόστος ανανέωσης

3. Greengeeks – Καλύτερη φιλοξενία πράσινων ιστοσελίδων

www.greengeeks.com

Λογότυπο GreenGeeks

Τιμή: 2,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το GreenGeeks είναι μια άλλη καλή επιλογή υπηρεσίας φιλοξενίας. Πρόκειται για μια «πράσινη» εταιρεία φιλοξενίας που αγοράζει πιστοποιημένη ανανεώσιμη ενέργεια αξίας 300% της κατανάλωσης ενέργειας του ιστότοπου. Αυτή είναι η καλύτερη φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία φιλοξενίας που μπορείτε να βρείτε ανάμεσα στην τεράστια λίστα.

Ακόμα και το φθηνότερο πρόγραμμα φιλοξενίας GreenGeeks έρχεται γεμάτο με βασικές και βασισμένες στην απόδοση δυνατότητες για ιστότοπους. Μπορείτε να φιλοξενήσετε 1 ιστότοπο στο βασικό πρόγραμμα με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, δωρεάν CDN και δωρεάν Wildcard SSL. Η ταχύτητα του ιστότοπου ενισχύεται από τον διακομιστή ιστού LiteSpeed, το Power Cacher και τον σύγχρονο χώρο αποθήκευσης SSD Raid-10. Ο συνδυασμός παρέχει γρήγορη συνδεσιμότητα και χρόνους φόρτωσης σελίδων ακόμη και για ιστότοπους μεγάλης κλίμακας. Τα σχέδια GreenGeeks Pro και Premium προσφέρουν ακόμη υψηλότερη απόδοση και δυνατότητα φιλοξενίας απεριόριστων ιστότοπων.

Άλλες δυνατότητες υψηλής αξίας που λαμβάνετε με το GreenGeeks Hosting περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων drag ‘n drop, δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπων και λογαριασμούς email. Προσφέρουν 24/7 τεχνική υποστήριξη που είναι ιδανική για πελάτες που χρειάζονται προσωπική τεχνική προσοχή στα προβλήματά τους.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορος χρόνος φόρτωσης
 • Φιλικό προς το περιβάλλον
 • Μεγάλη γκάμα απεριόριστων πόρων, συμπεριλαμβανομένου του χώρου στο δίσκο

Μειονεκτήματα

 • Υψηλό κόστος ανανέωσης

4. A2 Hosting – Καλύτερη φιλοξενία για μεταπωλητές

www.a2hosting.com

Λογότυπο φιλοξενίας Α2

Τιμή: 3,92 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το A2 Hosting φιλοξενεί πάνω από 500.000 τομείς και είναι πιο δημοφιλές για τις κοινές υπηρεσίες φιλοξενίας του. Το φθηνότερο πακέτο τους έρχεται με 1 ιστότοπο, Δωρεάν SSL, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD, Cloudflare CDN, υποστήριξη CMS, cPanel και ιστότοπο σταδιοποίησης που συνήθως δεν είναι διαθέσιμος στα βασικά σχέδια άλλων υπηρεσιών φιλοξενίας.

Οι διακομιστές A2 Hosting είναι βελτιστοποιημένοι για ιστότοπους WordPress και παρέχουν γρήγορο χρόνο φόρτωσης. Βελτιστοποιεί αυτόματα τον ιστότοπο με δυνατότητες προσωρινής αποθήκευσης και συμπίεσης για να επιτύχει την καλύτερη απόδοση. Το A2 έχει μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν προσφέρουν άλλοι πάροχοι φιλοξενίας στο ίδιο εύρος τιμών. Περιλαμβάνει προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή, περιοχή σταδιοποίησης και πρόσθετα βελτιστοποίησης ταχύτητας για το WordPress. Το A2 θα μπορούσε να είναι η υπηρεσία φιλοξενίας goto σας εάν είστε νέος blogger και αναζητάτε έναν μεσαίου κόστους και αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών.

Το A2 Hosting έχει πρόσθετα προνόμια και δυνατότητες για τα υψηλότερα σχέδια. Προσφέρει ενίσχυση απόδοσης 20Χ με τους διακομιστές Turbo που τροφοδοτούνται από APC / OPcache & Turbo Cache. Οι διακομιστές Turbo χειρίζονται συνδέσεις πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα. Και οι γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης συμβάλλουν σημαντικά στην εμπειρία SEO και χρήστη.

Το A2 Hosting διαθέτει επίσης 24ωρη ομάδα υποστήριξης πελατών στην οποία έχετε πρόσβαση μέσω ζωντανής συνομιλίας ή τηλεφώνου. Ωστόσο, υπάρχει μια περίοδος αναμονής με τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας, η οποία μπορεί να είναι απογοητευτική.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης ιστοσελίδας
 • Υψηλό ποσοστό χρόνου λειτουργίας
 • Ενσωμάτωση στο CloudFlare CDN
 • Μια ολοκληρωμένη γκάμα απεριόριστων πόρων

Μειονεκτήματα

 • Η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας μπορεί να βελτιωθεί

5. Inspedium – Τοπική φιλοξενία ιστοσελίδων

www.inspedium.com

λογότυπο inspedium

Τιμή: Rs. 128 / μήνα
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Εισιτήρια

Το Inspedium είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας με έδρα το Πακιστάν με έδρα στο Καράτσι. Προσφέρουν μια ποικιλία σχεδίων, όπως Shared, Business και Reseller hosting. Το Inspedium έχει εντυπωσιακό πελατολόγιο και φιλοξενεί μερικούς από τους κορυφαίους ιστότοπους όπως Geo.tv, Arydigital.tv κ.λπ..

Το Inspedium έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στο βασικό του πρόγραμμα φιλοξενίας που περιλαμβάνει Απεριόριστο Strotage, Απεριόριστη Μεταφορά Δεδομένων, Δωρεάν SSL, Δωρεάν CDN για 1 ιστότοπο. Έχουν επίσης διακομιστή ιστού litespeed για γρήγορη συνδεσιμότητα και φόρτωση σελίδας. Τα πακέτα φιλοξενίας είναι επίσης φθηνά ξεκινώντας από Rs. 128 / μήνα και η τιμολόγηση είναι ξεκάθαρα και δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις που θα μπορούσαν ξαφνικά να εμφανιστούν στο τιμολόγιό σας.

Φιλοξενούν τις επιλογές πληρωμής τιμολογίου είναι επίσης ευκολότερες μέσω των EasyPaisa και Jazz Cash. Εάν δεν έχετε την ευκολία της πιστωτικής κάρτας, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τις τοπικές επιλογές πληρωμής.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδας
 • Cpanel
 • Προσιτή τιμολόγηση

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να μην είναι κατάλληλο για να προσεγγίσετε ένα διεθνές κοινό

6. Kinsta – Καλύτερη διαχείριση φιλοξενίας WordPress

kinsta.com

λογότυπο kinsta

Τιμή: 30 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία, εισιτήρια

Το Kinsta είναι η premium υπηρεσία φιλοξενίας WordPress που υποστηρίζεται από το δίκτυο Google Cloud premium. Η φιλοξενία διακομιστή Google Cloud κάνει το Kinsta διαφορετικό από τις παραδοσιακές υπηρεσίες κοινής χρήσης και αφοσίωσης. Η φιλοξενία Cloud χρησιμοποιεί εικονικό χώρο διακομιστή που έχει τη δυνατότητα κλιμάκωσης και πιο ευέλικτης παροχής γρήγορων ταχυτήτων φόρτωσης και χειρίζεται επίσης την αύξηση της κίνησης πολύ αποτελεσματικά.

Το Kinsta έχει πάνω από 20 τοποθεσίες διακομιστών για να επιλέξει και μια από τις πιο κοντινές στο Πακιστάν είναι η Βομβάη που μπορεί να προσφέρει γρήγορη ταχύτητα στους επισκέπτες σας. Όσον αφορά την ταχύτητα, η Kinsta είναι πάνω και πέρα ​​από τους ανταγωνιστές της. Μπορεί να παρέχει χρόνο απόκρισης διακομιστή κάτω των 50 ms στους επισκέπτες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες CDN για να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο τους χρόνους φόρτωσης.

Ο χρόνος λειτουργίας είναι επίσης πολύ εντυπωσιακός στο 99,9%, παρόλο που έχουν επιτύχει χρόνο λειτουργίας 100% τον τελευταίο χρόνο. Το Kinsta το διασφαλίζει με συνεχή έλεγχο και ελέγχους χρόνου λειτουργίας κάθε λεπτό και γρήγορα διορθώνει τους κωδικούς απόκρισης σφαλμάτων σε λιγότερο από 30 λεπτά. Επιπλέον, είναι ένας ονειρεμένος οικοδεσπότης για προγραμματιστές με εργαλεία όπως πρόσβαση SSH, Git και WP-CLI σε όλα τα σχέδιά τους από Starter έως Enterprise.

Όμως, όλες αυτές οι premium λειτουργίες διατίθενται με μεγάλη τιμή 30 $ / μήνα στο πιο βασικό πρόγραμμα για 1 ιστότοπο με 20.000 επισκέπτες. Αν και δεν είναι προσιτό για μικρές επιχειρήσεις, αλλά θα μπορούσε να είναι ιδανικό για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου μεγάλης κλίμακας. Καθώς το Kinsta έχει βελτιστοποιηθεί για ιστότοπους Woocommerce WordPress και θα μπορούσε εύκολα να διαχειριστεί το φορτίο ιστότοπων με πολλά πρόσθετα.

Πλεονεκτήματα

 • Ένας από τους καλύτερους οικοδεσπότες Ιστού WordPress
 • Γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδας
 • 100% χρόνος λειτουργίας από το 2018
 • Χρήσιμη και ανταποκρινόμενη υποστήριξη
 • Το Kinsta χρησιμοποιεί το δίκτυο premium Google Cloud

Μειονεκτήματα

 • Ακριβός

7. HostPapa

www.hostpapa.com

Λογότυπο HostPapa

Τιμή: 3,95 USD
Χώρος στο δισκο: 100 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το HostPapa πωλείται ως λύση φιλοξενίας για μικρές επιχειρήσεις. Έχει φθηνά σχέδια και δυνατότητες φιλοξενίας, όπως εγκατάσταση WordPress 1 κλικ, βασικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, κ.λπ..

Το HostPapa προσφέρει 3 είδη προγραμμάτων φιλοξενίας: Starter, Business λογαριασμό και Business Pro λογαριασμό. Το φθηνότερο ξεκινά από 3,95 $ / μήνα, αλλά έχει δέσμευση 3 ετών. Το επιχειρηματικό σχέδιο προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών που περιλαμβάνουν χώρο στο διαδίκτυο, εύρος ζώνης, τομείς και email. Λαμβάνετε πιστοποιητικό SSL και αυτόματες ενημερώσεις μόνο εάν κάνετε αναβάθμιση στον λογαριασμό Business Pro.

Η υποστήριξη πελατών του HostPapa είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email. Η λειτουργία ζωντανής συνομιλίας δεν είναι πολύ φιλική προς το χρήστη και κάνοντας κλικ σε αυτήν ανοίγει μια νέα καρτέλα, όπου πρέπει να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας HostPapa.

Πλεονεκτήματα

 • Καλή ταχύτητα φόρτωσης ιστού
 • Εύρος σχεδίων φιλοξενίας με διαφορετικά χαρακτηριστικά
 • Υποστήριξη CMS όπως το WordPress και άλλα
 • 24 ώρες υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα

 • Η τιμολόγηση δεν είναι απλή και ακριβή για προγράμματα 1 έτους

8. BlueHost – Καλός οικοδεσπότης Ιστού για αρχάριους

www.bluehost.com

Λογότυπο Bluehost

Τιμή: 3,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: 50 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Η Bluehost είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων με περισσότερους από 3 εκατομμύρια τομείς που φιλοξενούνται. Είναι μια από τις φτηνές υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρει προσιτά προγράμματα τιμολόγησης, χωρίς κρυφές χρεώσεις και δωρεάν εγγραφή τομέα για το πρώτο έτος. Αυτές οι δυνατότητες την καθιστούν ιδανική φιλοξενία για τους νέους ιστότοπους.

Το Bluehost διαθέτει κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, των ΗΠΑ και της Ασίας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παρέχετε στους επισκέπτες σας γρήγορους χρόνους φόρτωσης και βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οικοδεσπότη Ιστού για διάφορες λύσεις φιλοξενίας, όπως κοινή φιλοξενία, φιλοξενία cloud, VPS, φιλοξενία WooCommerce και φιλοξενία WordPress.

Υπάρχουν τρία σχέδια για να διαλέξετε, Basic, Plus και Prime. Το βασικό πρόγραμμα συνοδεύεται από φιλοξενία για 1 ιστότοπο και με λειτουργίες όπως cPanel, αποθήκευση 50 GB, εγκαταστάσεις CMS με ένα κλικ, απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δωρεάν SSL κ.λπ. Τα προγράμματα υψηλότερης βαθμίδας προσφέρουν φιλοξενία για απεριόριστο αριθμό ιστότοπων με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το Bluehost δεν περιλαμβάνει δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου, που είναι μια λειτουργία που ενδέχεται να χρειάζονται οι υπάρχοντες κάτοχοι ιστότοπων. Ωστόσο, με πολλά εργαλεία διαθέσιμα στο διαδίκτυο για τη μετεγκατάσταση ιστότοπων, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορη σύνδεση και φόρτωση ιστοσελίδας
 • Ανταπόκριση και χρήσιμη υποστήριξη
 • Συνιστάται από το WordPress
 • Διατίθεται ευρύ φάσμα υπηρεσιών φιλοξενίας

Μειονεκτήματα

 • Αύξηση τιμής ανανέωσης
 • Χωρίς δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου

9. Dreamhost

www.dreamhost.com

Λογότυπο Dreamhost

Τιμή: 2,59 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το DreamHost είναι ένας από τους παλαιότερους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κλάδο και φιλοξενεί περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους σε περισσότερες από 100 χώρες. Είναι μια βιώσιμη επιλογή για μικρούς κατόχους ιστότοπων με περιορισμένους προϋπολογισμούς. Οι διακομιστές ιστού Dreamhost βρίσκονται κυρίως στις ΗΠΑ, αλλά έχει γρήγορη συνδεσιμότητα και η ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδων δεν θα αποτελούσε πρόβλημα στο Πακιστάν.

Το Dreamhost διαθέτει ποικιλία επιλογών φιλοξενίας που ταιριάζουν σε όλους από αρχάριους έως ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου κ.λπ. Προσφέρουν κοινόχρηστη φιλοξενία, διαχείριση φιλοξενίας wordpress, VPS, Dedicated Server Hosting και Cloud Hosting. Έχουν εσωτερική τεχνολογία και είναι μια πολύ αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας που διατηρεί τον ιστότοπό σας σε καλή υγεία και ασφαλή από κακόβουλο λογισμικό και ιούς.

Το πακέτο εκκίνησης DreamHost περιλαμβάνει φιλοξενία για 1 ιστότοπο με απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο, Δωρεάν SSL και wordpress 1 κλικ και άλλες εγκαταστάσεις CMS, συμπεριλαμβανομένων των Wix και Weebly. Τα σχέδια του DreamHost είναι σχετικά προσιτά και δεν αυξάνουν τα τέλη ανανέωσης όπως οι περισσότεροι άλλοι οικοδεσπότες. Το πακέτο εκκίνησης είναι το φθηνότερο μετά το Hostinger (2,59 $ / μήνα – πρόγραμμα 3 ετών, 3,95 $ / μήνα – πρόγραμμα 1 έτους) μεταξύ όλων των παρόχων φιλοξενίας που αναφέρονται εδώ, εάν συμπεριλάβετε το κόστος ανανέωσης.

Το Dreamhost έχει μια πολύ αξιέπαινη υποστήριξη πελατών. Η ομάδα υποστήριξής τους είναι καταξιωμένη και χειρίζεται τα θέματα πολύ επαγγελματικά. Θα επιλύσετε τα προβλήματά σας εντός 24 ωρών μετά την αύξηση του εισιτηρίου.

Πλεονεκτήματα

 • Χωρίς χρέωση ανανέωσης ή κρυφές χρεώσεις
 • Προσιτά προγράμματα φιλοξενίας
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο
 • Υποστηρίζει ποικιλία CMS
 • Καλύτερη υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα

 • Το μέσο ποσοστό λειτουργίας είναι λίγο χαμηλό

10. CreativeOn – Τοπική φιλοξενία ιστοσελίδων

www.creativeon.com

λογότυπο της Creativeon

Τιμή: Rs. 2650 / έτος για ένα αξιοπρεπές σχέδιο
Χώρος στο δισκο: 1 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Εισιτήρια

Η CreativeOn είναι η τοπική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με έδρα το Λαχόρη του Πακιστάν. Έχει φθηνά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας και εξυπηρετεί επίσης τη μικρή επιχείρηση. Φιλοξενεί τους ιστότοπους ορισμένων από τις κορυφαίες μάρκες του Πακιστάν όπως το City 42, το Servis, το Master Paints κ.λπ..

Το CreativeOn προσφέρει ποικιλία λύσεων φιλοξενίας: Budget, WordPress, Business, VPS και επίσης Dedicated Server. Οι δυνατότητες του προγράμματος προϋπολογισμού είναι κάπως περιορισμένες, με μόνο 1 GB χώρου στο δίσκο και 10 GB εύρους ζώνης ανά μήνα. Το πρόγραμμα WordPress υψηλού επιπέδου περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο στο δίσκο και 120 GB μηνιαίου εύρους ζώνης.

Οι δυνατότητες ασφαλείας που προσφέρει η CreativeOn Hosting είναι περιορισμένες και δεν περιλαμβάνουν πιστοποιητικά SSL ή λύσεις SiteLock. Πρέπει να αγοράσετε το πιστοποιητικό SSL ξεχωριστά. Ωστόσο, έχετε πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες όπως η ρύθμιση λογαριασμού email και τα συχνά αντίγραφα ασφαλείας.

Το CreativeOn είναι μια καλή επιλογή χαμηλού κόστους, εάν θέλετε να συνεργαστείτε με την εταιρεία φιλοξενίας που βρίσκεται στο Πακιστάν. Θα έχετε επίσης την επιλογή να πληρώσετε τους λογαριασμούς φιλοξενίας σας μέσω τοπικού τραπεζικού λογαριασμού ή μέσω EasyPaisa ή Jazzcash. Το CreativeOn διαθέτει επίσης μια ειδική σελίδα υποστήριξης πελατών και μπορείτε εύκολα να συγκεντρώσετε εισιτήρια για τα ερωτήματά σας.

Πλεονεκτήματα

 • φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων στο Πακιστάν
 • Καλό φάσμα προγραμμάτων φιλοξενίας
 • Καλή ταχύτητα φόρτωσης ιστότοπου

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένα χαρακτηριστικά
 • Χαμηλό εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο
 • Περιορισμένες δυνατότητες ασφαλείας

Πώς να βρείτε τον καλύτερο Web Host στο Πακιστάν

Αναρωτηθείτε ποιος είναι ο σκοπός της ιστοσελίδας σας; Είναι ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου με καθημερινές συναλλαγές ή είναι περιοδικό, ειδήσεις ή κανονικό blog. Η εταιρεία φιλοξενίας ενός ιστότοπου συναλλαγών θα πρέπει να διαθέτει εκτεταμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών των χρηστών. Ένας μεγάλης κλίμακας ιστότοπος ειδήσεων ή περιοδικών πρέπει να στοχεύει στην υπηρεσία φιλοξενίας με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης, καθώς θα παράγει πολύ περιεχόμενο και προσελκύει μεγάλη κίνηση.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν επιλέξετε μια υπηρεσία φιλοξενίας. Παρακάτω, εξετάζουμε μερικές από αυτές τις εκτιμήσεις κατά την επιλογή του web hosting στο Πακιστάν.

Τοποθεσία διακομιστή

Η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου επηρεάζεται από τη θέση του διακομιστή διαδικτύου φιλοξενίας. Στην ιδανική περίπτωση, ο διακομιστής φιλοξενίας πρέπει να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην τοποθεσία του κοινού-στόχου σας.

χάρτης τοποθεσίας διακομιστή

Δυστυχώς, δεν υπάρχει αξιόλογη εταιρεία φιλοξενίας με διακομιστές φιλοξενίας που βρίσκονται στο Πακιστάν. Έτσι, εάν η ταχύτητα είναι ένας πολύ κρίσιμος παράγοντας για τον ιστότοπό σας, θα πρέπει να επιλέξετε εταιρεία φιλοξενίας με διακομιστές στην Ευρώπη ή την Ασία, καθώς αυτό είναι πιο κοντά στο Πακιστάν.

Ώρα

Uptime είναι η μέτρηση του χρόνου λειτουργίας των κέντρων δεδομένων. Συνήθως, ο χρόνος λειτουργίας 99,9% σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι ζωντανός για την πλειοψηφία του χρόνου καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου και θα μπορούσε να υπάρξει χρόνος διακοπής 1-2 λεπτών σε έναν περίεργο μήνα. Όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό λειτουργίας, τόσο πιο αξιόπιστη είναι η υπηρεσία φιλοξενίας.

Ένα ποσοστό λειτουργίας 99,94% μπορεί να φαίνεται υψηλό, αλλά δεν είναι ιδανικό για ιστότοπους με υψηλό όγκο επισκεψιμότητας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες φιλοξενίας με ποσοστά uptime τουλάχιστον 99,8%. Μπορείτε να δείτε τον πίνακα ελέγχου ζωντανής παρακολούθησης εδώ για όλες τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας που παρακολουθούμε αυτήν τη στιγμή.

Χώρος στο δισκο

Η δυνατότητα χώρου στο δίσκο υποδεικνύει το πλήθος των δεδομένων που μπορείτε να αποθηκεύσετε στον διακομιστή φιλοξενίας. Τα δεδομένα συνήθως έχουν τη μορφή κειμένου, εικόνων και βίντεο. Είναι καλύτερο να επιλέξετε την υπηρεσία φιλοξενίας που προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης δεδομένων, εάν διαθέτετε ιστότοπο πλούσιο σε περιεχόμενο. Αναζητήστε επίσης την τεχνολογία αποθήκευσης που χρησιμοποιεί η εταιρεία φιλοξενίας. Επί του παρόντος, η καλύτερη τεχνολογία είναι το SSD που παρέχει γρήγορη συνδεσιμότητα και ταχύτητες φόρτωσης.

Εύρος ζώνης και μεταφορά δεδομένων

Το εύρος ζώνης αναφέρεται στο ρυθμό με τον οποίο τα δεδομένα μεταφέρονται στους χρήστες. Ενώ η μεταφορά δεδομένων είναι η ποσότητα των δεδομένων που μεταφέρονται στους χρήστες. Συνήθως τα βασικά προγράμματα φιλοξενίας θέτουν όριο στην ποσότητα των δεδομένων που μεταφέρονται. Μπορείτε να πάτε με βασικό φθηνό πρόγραμμα φιλοξενίας με όριο μεταφοράς δεδομένων εάν είστε αρχάριος και δεν θα προσελκύσετε πολλή επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας στα αρχικά στάδια. Καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει, μπορείτε πάντα να μεταβείτε σε σχέδια υψηλού επιπέδου με απεριόριστες μεταφορές δεδομένων.

Ταχύτητα

Η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου είναι κρίσιμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή μιας εταιρείας φιλοξενίας. Οι διακομιστές φιλοξενίας και οι τοποθεσίες τους είναι οι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Οι μετρήσεις όπως το Time To First Byte (TTFB) παρέχουν μια καλή ένδειξη πόσο γρήγορα είναι η συνδεσιμότητα του διακομιστή φιλοξενίας. Το ιδανικό TTFB είναι κάτω των 200ms.

Ταχύτητα διακομιστή

Σκεφτείτε το Speed ​​ως σοβαρό ζήτημα εάν είστε ηλεκτρονικό εμπόριο ή επωνυμία, επειδή ο ιστότοπος χαμηλής ταχύτητας επηρεάζει επίσης την αξιοπιστία της μάρκας και προκαλεί χαμηλή αφοσίωση.

Υποστήριξη

Μια καλή εταιρεία φιλοξενίας έχει πάντα καλή υποστήριξη πελατών στη θέση της, η οποία είναι εύκολα προσβάσιμη και είναι σε θέση να επιλύσει τα ζητήματα της ιστοσελίδας εντός 24 ωρών. Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν υποστήριξη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας, εισιτηρίων υποστήριξης, email ή τηλεφώνου. Είναι καλύτερο να αποφύγετε την εταιρεία φιλοξενίας που δεν διαθέτει καλό προσωπικό υποστήριξης.

Ασφάλεια

Γενικά οι ιστότοποι είναι ευαίσθητοι σε ζητήματα ασφαλείας με τη μορφή παραβιάσεων δεδομένων, επιθέσεων DDOS, κακόβουλου λογισμικού και εισβολής. Μια καλή υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων διαθέτει λειτουργίες που περιλαμβάνουν σάρωση κακόβουλου λογισμικού και αυτόματες ενημερώσεις για την αποφυγή προβλημάτων ασφαλείας.

Πιστοποιητικά SSL

Το πιστοποιητικό Secure Sockets Layer (SSL) είναι μια τυπική τεχνολογία ασφαλείας που παρέχει κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ του ιστότοπού σας και των επισκεπτών. Οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google προτιμούν ιστότοπους με πιστοποιητικά SSL και κατατάσσουν τους σε υψηλότερη θέση για να παρέχουν στους χρήστες τους ιστότοπους που είναι ασφαλείς και αξιόπιστοι.

Πιστοποιητικά SSL

Τα περισσότερα προγράμματα φιλοξενίας περιλαμβάνουν ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL, το οποίο είναι ιδανικό εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό. Το Let’s Encrypt είναι μία από τις εταιρείες που έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρείες φιλοξενίας και διανέμει δωρεάν πιστοποιητικά SSL.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author