Преглед на WP Engine – достатъчно ли е този управляван хостинг на WordPress?

Преглед на WPEngineНачална страница на WP Engine

Вероятно сте помислили за WordPress за вашия бизнес уебсайт и с основателна причина.

Това е една от най-популярните и лесни за използване системи за управление на съдържанието в света. Ето защо няколко уеб хостинг услуги решиха да се съсредоточат изцяло върху платформата WordPress. WP Engine дори постави WordPress в името си.

WP Engine е хостинг компания, която мнозина асоциират с високо качество. Той предлага специфични функции на WordPress и автоматично оптимизира елементите на вашия сайт за платформата.

Те също включват няколко опции за защита, като защитна стена, ежедневни актуализации, SSL сертификати и откриване на заплахи в реално време.

Но дали WP Engine е правилната хостинг услуга за вас?

Това е, което планираме да ви помогнем да разберете чрез този преглед. Изпълнихме няколко теста на услугата и съставихме доброто и лошото, заедно с общата ни препоръка.

Обща информация & Преглед на хостинга

НАШИЯТ ВЕРДИКТ: Препоръчано
SPEED: 425ms (От февруари 2020 г. до април 2020 г.)
непрекъсната работа: 100% (От февруари 2020 г. до април 2020 г.)
ПОДДЪРЖА: 24/7 Чат на живо, ограничена поддръжка по телефона
Приложения: WordPress, Amazon Web Services, Google Cloud
ХАРАКТЕРИСТИКА: Ежедневни архиви, SSL сигурност, Global CDN, SSH шлюз
ПЛАНОВЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ: WordPress управляван, посветен
ТРАНСФЕР НА САЙТА: Неограничен безплатен (персонализиран плъгин)
ценообразуване: Започвайки от $ 25,00 / месец

Плюсове на използването на хостинг на WP Engine

1. Оптимизиран за WordPress

Ако търсите да хоствате сайт на WordPress, ще дойдете на правилното място. WP Engine предлага само хостинг на WordPress и това прави чрез споделени или посветени хостинг планове.

За този преглед ще се съсредоточим единствено върху споделените хостинг услуги.

WP Engine хоства вашия WordPress сайт в напълно управлявана среда. Това е хостинг платформа, специално създадена за инсталации, теми и плъгини, свързани със сайт на WordPress.

Също така няма нужда да инсталирате WordPress, защото CMS идва предварително инсталиран на платформата.

WPEngine табло за управление

Ако търсите опростен управляван процес на хостинг, може би сте намерили правилния хост. Необходима е много малка настройка извън действителния процес на регистрация.

2. Ежедневни архиви

WP Engine предоставя на вашия WordPress сайт автоматизирани ежедневни архиви и актуализации на плъгини.

WPEngine автоматизирани архиви

Това означава, че никога няма да загубите работата си, ако сайтът се срине. WP Engine винаги може да върне сайта обратно към предишна версия. И когато се правят резервни копия всеки ден, никога няма да се наложи да се върнете към остаряла версия.

3. Система за откриване на заплахи и SSL сигурност

Когато става въпрос за хостинг платформи, искате да знаете, че имате сигурна връзка, както за вас, така и за клиентите, които използват вашите услуги.

Защо това има значение?

Ако вашият сайт е стандартен HTTP сайт, Google ще ви маркира като незащитени чрез браузъра Chrome.

Има причина повече от 90% от времето за сърфиране в Chrome да е на HTTPS сайтове. Когато браузърът ви предупреди, че даден сайт може да не е безопасен, не отивате там.

За щастие, WP Engine използва сертификат за сигурен сокет слой, който защитава всички данни, прехвърлени между потребителя и вашия сайт.

SSL сертификатите ви дават, че всички важни HTTPS пред вашия URL.

Нещо повече, това не е услуга, за която трябва да плащате допълнително. Няколко други хоста изискват да закупите SSL сигурност.

Освен този сертификат за подобрена защита, WP Engine ежедневно проверява злонамерен софтуер и използва защитна стена, за да защити вашия сайт. Защитната стена се актуализира ежедневно за борба с новите заплахи за сигурността.

Предлага се и откриване на заплаха в реално време, което ви дава глава винаги, когато на вашия сайт се спусне нещо рибно.

WP Engine използва обучени експерти по сигурността, за да предостави безплатни корекции за хакване на абонатите.

Това е хост, който наистина надхвърля и отвъд името на безопасното уеб сърфиране.

4. Страхотно време – 100%

WP Engine може да се похвали с впечатляваща гаранция за продължителност от 99,9%.

Не е, че ние не им вярваме, но когато сте класирали хостинг услугите, е важно да направите своя собствена работа.

Ето защо в момента сме в процес на тестване на времето на WP Engine. Правим това, като създаваме тестов сайт на хостинг платформата и измерваме записаното време за работа за продължителен период от време.

WPEngine продължителност и скоростСредно време за работа на WP Engine | Вижте статистиката

Тестването все още продължава, но от последните два месеца, в които ние ги тестваме, те имаха перфектна продължителност на 100%. Ще продължим да ги наблюдаваме и ще продължаваме да актуализираме този преглед, след като имаме повече данни.

5. Бърза скорост на зареждане на страница

Скоростта е от най-голямо значение при избора на хост на уебсайта.

Ако сайтът ви се зарежда бавно, степента на отпадане ще се покачи и вашият SEO резултат ще намалее.

Ето защо в допълнение към измерването на скоростта на зареждане на страницата, ние освен да продължим да работим И досега от това, което успяхме да съберем, те имат впечатляваща скорост на зареждане на страниците от 425 ms.

WPEngine подробно време и скоростСредна скорост на WP Engine февруари 2020 – април 2020 | Вижте статистиката

След като съберем допълнителни данни, ние ще актуализираме съответно този преглед.

6. Обслужване на клиенти в чат на живо

Обслужването на клиенти е важно.

Като, наистина много важно.

По този начин, когато класифицираме различни уеб хостинг услуги, се фокусираме много върху възможностите и качеството на обслужване на клиентите

За щастие, WP Engine предлага нашата любима форма на поддръжка на клиенти – 24/7 чат на живо.

Поддръжка на WPEngine чат на живо

Зададохме два прости въпроса в едно съобщение. Получихме отговор почти моментално и на двата въпроса беше отговорено добре.

Те ни предоставиха добри и пълни отговори. Няколко дни по-късно трябваше да се регистрираме с поддръжката на клиенти, за да потвърдим нещо друго относно услугата и имахме подобно положително изживяване.

WP Engine също има телефонен номер за поддръжка на клиенти, но той не е достъпен за всички. Ще обсъдим това в по-късен раздел.

7. Безплатни преводи на сайтове

Има много разходи, свързани с преместването на съществуващия ви уебсайт от една хостинг услуга в друга.

Ето защо винаги е добре дошъл, когато видим домакин, готов да предлага трансфери без заплащане.

WP Engine ще смени вашите уебсайтове на сървърите си безплатно с персонализирания си приставка за миграция на WordPress. Това е ръчен трансфер на уебсайтове, но е налична поддръжка 24/7, за да ви помогне в този процес.

8. 60-дневна гаранция за връщане на парите

Винаги е хубаво нещо, когато хостинг услугата е готова да ви даде финансова гаранция.

Повечето домакини, които прегледахме, предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите. WP Engine всъщност удвоява този период, което е страхотно.

Дават ви достатъчно време, за да усетите хостинг услугата, така че няма риск да се регистрирате.

Минуси от използването на хостинг на WP двигател

1. Само за потребители на WordPress

WordPress е популярен. Няма съмнение в това. Това е най-популярната система за управление на съдържание в света по причина.

WPEngine WordPress

Но фактът, че WP Engine се е привързал изцяло към комбито на WordPress, може да се почувства ограничаващ в пъти.

Те също така не предоставят добре познат c-Panel, вместо че имат собствена резервна система, която е лесна за навигация.

Може би харесвате сигурността, ценообразуването и обслужването на клиентите на WP Engine, но не искате да изграждате сайта си в WordPress.

За съжаление, ще трябва или да го смучете и да използвате WordPress, или да изберете друга хостинг услуга.

2. Не мога да закупя име на домейн

Много услуги предлагат безплатни имена на домейни, когато се регистрирате. Това е нещо, което редица доставчици, които прегледахме, като GreenGeeks, предлагат поне първата година, когато сте с тях.

С WP Engine дори не можете да закупите име на домейн през платформата, камо ли да получите безплатно безплатно. Принудени сте да преминете през услуга на трети страни, много от които предлагат и хостинг.

Някои хора може да решат, че е по-лесно просто да направите всичко от една централна услуга, като GoDaddy, отколкото да закупите домейн от един доставчик и да изградите плюс хост на вашия сайт на друг.

3. Без имейл адреси

Спомняте ли си какво казахме за имената на домейни? Dto за имейл адреси.

Това е друга услуга, която виждате редица хостинг доставчици, предлагащи безплатно. Когато става въпрос за WP Engine, не се предоставят или дори не се продават имейл адреси.

Това е друг път, когато трябва да преминете през трета компания. Имате нужда от маркови имейл адреси за вашата компания, ако ще вдъхнете чувство на увереност и професионализъм у хората, с които правите бизнес. Включването им във вашия хостинг доставчик (или поне предлагано) улеснява нещата.

4. Стартирането има ограничена поддръжка по телефона

Преди казахме, че опциите за поддръжка на чат на живо за WP Engine са чудесни и това все още е вярно. Ние обаче вземаме известно изключение с тяхната телефонна поддръжка.

Поддръжката по телефона е налична само от Плана за растеж и по-нови програми на WP Engine. Това означава, че ако използвате план за стартиране, който е най-евтиният вариант, няма да можете да извикате някой от проблемите си в.

Докато чатът на живо все още е достъпен, някои хора не искат да използват чат система и биха предпочели да се обадят по телефона. Ограничаването на достъпа до телефонна поддръжка стеснява обема на подкрепата, която предлагате на хората.

5. скъпо

Това е една от най-скъпите услуги, които прегледахме.

Обикновено търсите месечни разходи от 3 до 9 долара.

Но планът за стартиране на WP Engine е огромни $ 25 на месец. И това е годишното им абонаментно ценообразуване! Месечните разходи започват от 30 долара на месец.

Цени на WP двигатели, хостинг планове & Бързи факти

WP Engine предлага три споделени хостинг плана. Те са стартиране, растеж и мащаб. Има и специални планове за хостинг по поръчка, но не се фокусираме върху тези тук.

Ценообразуване и планове на WPEngine

  • Планът за стартиране: струва $ 25 на месец с годишен ангажимент. Тя включва един уебсайт, който може да издържи до 25 000 посещения на месец. Има 10 GB локално съхранение и 50 GB честотна лента.
  • Планът за растеж: е 95,83 долара на месец за една година. Той може да се справи с до 100 000 посещения за месец до 10 сайта. Локалното съхранение е 20GB, а има 200GB честотна лента.
  • Планът на мащаба: е 241 долара на месец за период от една година. Тя ви позволява да създавате 30 сайта, които да обработват 400 000 посетители за месец. Местното място за съхранение е 50GB с 500 GB честотна лента.

Ако вашият уебсайт трябва да получи скок на трафика и да привлече повече посетители, отколкото планът ви позволява, ще бъдете таксувани допълнително такса от $ 2,00 на 1000 посещения.

WP Engine приема всички основни кредитни и дебитни карти. Не отнема PayPal и не разполага с безплатна пробна версия. Въпреки това всички споделени хостинг планове идват с 60-дневна гаранция за връщане на парите.

Препоръчваме ли WP Engine?

Да, ние го правим.

Това е високо сигурна и лесна за използване хостинг услуга. Много ни хареса тяхната поддръжка за чат на живо и с 60-дневна гаранция за връщане на парите може да си струва да проверите.

Продължителността и скоростта им също бяха страхотни през последните няколко месеца.

За съжаление тази цена е огромна пречка. При 25 долара на месец за една година това е просто много по-скъпо от другите управлявани хост на WordPress. Така че е трудно да направите окончателно заключение Те предоставят отлична услуга, но цената за нея е многократно по-висока от конкуренцията. В крайна сметка ги препоръчваме, ако месечните разходи не са основната ви грижа.

Послепис Използвали ли сте WPEngine преди? Моля, помислете дали да не оставите отзив по-долу – добър или лош – всъщност няма значение, доколкото е полезно за нашите посетители. Благодаря за подкрепата.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author