Преглед на WebHostingHub: 24-месечна ефективност (скорост и надеждност)

webhostinghub начална страница

Уеб хостинг центърът има за цел да предостави на малките предприятия споделен хостинг.

Основана през 2010 г., те са собственост на конгломерата хостинг InMotion. Центърът за уеб хостинг е със седалище в Вирджиния Бийч, Вирджиния, и те разполагат с два центъра за данни в САЩ – на западния и източния бряг.

Техният екип, базиран на 200+ САЩ, над 40 000 клиенти, предоставяща проста платформа, която да ви помогне да стартирате, стартирате и развиете нов уебсайт.

Уеб хостинг центърът също използва твърди дискове за всички планове, които (както се твърди) могат да доставят до 20 пъти по-бързо от по-традиционните механични твърди дискове, използвани от конкуренцията.

20x е смело обещание. Подкрепят ли го??

За да разберем, ние създадохме нов основен уебсайт на WordPress на уеб хостинг центъра „Личен план за уеб хостинг“ през юни 2015 г. Тук можете да видите подробни статистически данни за ефективността, включително продължителност и скорост (щракнете върху „История“, за да копаете по-дълбоко).

За да предоставим безпристрастен преглед, ние също така препращаме към няколко други източника, за да извършим пълна „проверка на фона“ какво мислят другите потребители.

Плюсове на използването на уеб хостинг хъб хостинг

Уеб хостинг хъб може да се похвали с невероятно високи скорости, благодарение на най-съвременните технологии на достъпна цена.

Данните живеят ли до свръх?

Нека да разгледаме къде се представят възхитително.

1. ~ 7/10 Поддръжка

Бързото зареждане на страницата и продължителността на работа са еднакво важни, защото посетителите на сайта ще оставят на колебание, ако вашият сайт отнема повече от няколко секунди или изобщо не реагира.

Но поддръжката на клиенти може да бъде убиец на сделка, ако проблемите не се решават или решават бързо.

Уеб хостинг центърът предостави доста добра поддръжка на клиенти, свързвайки се с нас след по-малко от три минути (плюс допълнителни пет за потвърждаване на нашия акаунт).

Имаше малко престой и забавяне между отговорите, така че не беше толкова бързо или сбито, колкото много други, които преживяхме.

Като цяло – положителен опит. Нашите проверки за миналото потвърдиха до голяма степен, разкривайки, че по-голямата част от другите клиенти също са доволни от поддръжката на клиенти на уеб хостинг центъра.

Поддръжка на уеб хостинг центърБърз чат с поддръжката на клиенти за уеб хостинг център

2. ИЗКЛЮЧИТЕЛНА Лесна настройка на уеб сайт / блог

Уеб хостинг центърът разполага с опростен и бърз процес на регистрация, който може би е най-доброто, което видяхме след преглед на почти 30 други уеб хостове.

Толкова е лесно, че дори и НАЙ-ДОБРИЯТ технически човек, когото познавате, би могъл да разбере.

На страницата им за регистрация можете да изберете да инсталирате WordPress като система за управление на съдържанието на уебсайт / блог или Prestashop за електронна търговия. След обикновено щракване те се грижат за всички тежки повдигане и ще конфигурират всичко за вас.

Лесна настройка на уеб хостинг центъра

3. Безплатно име на домейн & Миграция на сайтове

Имате ли уебсайт, хостван някъде другаде?

Няма проблем! Уеб хостинг центърът ще прехвърли до три уебсайта и бази данни за вас (при условие че не надвишават 5 гига). Друг добавен бонус включва обещанието им за „нулев престой“ по време на този процес.

Стартирате нов сайт? Ще пуснат безплатно име на домейн, за да подсладят сделката.

4. Твърди твърди дискове

Предупреждение: Технолозите трябва да изпитат нервност!

Уеб хостинг хъб обича да се хвали, че всеки сайт, който е домакин, се възползва от нови твърди дискове на твърд диск. Тези „SSD устройства“, според експертите в PCMag, могат да дадат 20 пъти по-бързи резултати от нормалните (механични) твърди дискове, използвани от някои от конкуренцията.

Да, ето го.

(Лично ние не преживяхме значително повишаване на производителността по време на процеса на преглед. Те обаче бяха по-бързи от средните уеб хостове, които прегледахме през този шестмесечен период.)

5. 90-дневна гаранция за връщане на парите

Винаги можете да кажете кои компании стоят зад тяхната услуга, като погледнете техните правила за възстановяване.

Уеб хостинг хъб е голям вярващ, предлага пълна 90-дневна гаранция за връщане на парите (една от малкото оферти с удължен срок).

Това означава, че ако обмисляте да им дадете шанс, имате почти безрисков шанс да „изпробвате шофирането“ на услугите си в продължение на цели три месеца.

Или точно толкова време, колкото е необходимо, за да забравите напълно къде сте хоствали сайта си на първо място. ��

Това е чудесната новина, ако се притеснявате да се ангажирате с уеб хост, за да разберете по-късно, че не харесвате техните услуги и функции.

Според Условията за ползване на уеб хостинг центъра, има някои невъзстановими такси, които обаче могат да се прилагат.

Таксите, платени от абонат, като закупуване на SSL сертификати, поверителност на домейна или имена на домейни, не подлежат на възстановяване.

Ако абонат регистрира име на домейн чрез уеб хостинг център като част от промоция „Безплатно име на домейн“, той ще трябва да плаща 11,99 долара годишно за домейна, плюс 5,00 долара административна такса.

Това означава, че те ще приспаднат общо 16,99 долара от общата сума на възстановяване, което е доста стандартно в сравнение с повечето конкуренти.

Въпреки това ще запазите пълната собственост върху имената (ите) на вашия домейн и можете да ги прехвърлите на алтернативен хост, след като анулирате абонамента си с уеб хостинг център.

6. Те са екологични

Въпреки че не успяхме да намерим сертификати за уеб хостинг център от EPA, които доказват, че той е зелен уеб хост, те имат няколко екологични правила.

От 2010 г. компанията твърди, че полага усилия за намаляване на отпадъците, рециклиране възможно най-често и използване на по-малко хартиени продукти.

Уеб хостинг център има енергийно ефективен център за данни и те смятат, че намаляването на потреблението на енергия е по-добре, отколкото просто да го компенсира.

Компанията откри първия (някога!) Зелен център за данни в Лос Анджелис, Калифорния, като използва модерна технология за външно охлаждане.

Те намаляват разходите си за охлаждане с 70%, преминавайки към този метод за охлаждане, а също така твърдят, че са намалили въглеродния си обем с над 2000 тона годишно.

Според Building Energy Resilience, само един тон CO2 би запълнил 1250 квадратни фута, едноетажна ранчо къща (със средна височина 13 фута), пълна с въглероден диоксид, така че това е огромно намаление!

Охлаждането на външния въздух отвежда горещия въздух от сградата, за да вкара по-хладен въздух, готви го само през CRAC блоковете, когато е необходимо поради високи температури или влажност.

Традиционните центрове за данни управляват климатици за компютърни стаи, известни също като CRAC, 24/7. Този метод позволява охлаждането на горещия въздух и рециркулацията му, но изгаря повече енергия, отколкото е необходимо.

Ако се притеснявате за намаляване на въглеродния си отпечатък или искате да работите с марки, които се грижат за околната среда, помислете за уеб хостинг център.

Те може да не са толкова зелени като другите сайтове, като Green Geeks, но все още правят иновативни вълни, когато става въпрос за енергийно ефективни.

7. Промишлено стандартно време за работа

Нашият 24-месечен процес на тестване разкри, че уеб хостинг център има средно време на работа около 99,94% което е стандартен за индустрията резултат.

Това е доста добре!

Въпреки че се борят от почти самото начало, за да осигуряват постоянно добри резултати. Някои месеци са страхотни, докато други се борят за стабилност. Някак си смесена чанта, за да бъда честен.

Последно 12-месечно средно време за изпълнение:

 • Средно време за януари 2020 г.: 99,88%
 • Средна продължителност на декември 2019 г.: 100%
 • Средно време за ноември 2019 г.: 99,99%
 • Средно време за октомври 2019 г.: 99,83%
 • Средна продължителност на септември 2019 г.: 99,92%
 • Средна продължителност на август 2019 г.: 100%
 • Средна продължителност на юли 2019 г.: 99,89%
 • Средна продължителност за юни 2019 г.: 99,72%
 • Средна продължителност на май 2019 г.: 99,97%
 • Средно време за април 2019 г.: 99,99%
 • Средно време за март 2019 г.: 100%
 • Средно време за февруари 2019 г.: 99,99%

WebHostingHub последните 24-месечни статистикиСредно време за уеб хостинг център | Вижте статистиката

Минуси от използването на уеб хостинг хъб хостинг

Уеб хостинг център предлага достоен списък от позитиви. Подкрепата беше адекватна и добра работа.

Това са няколко от основните начини за оценка на хост и уеб хостинг център достави стоките.

За съжаление, има и няколко потенциални недостатъка.

1. Предлагане само на споделен хостинг

Уеб хостинг центърът обича да поддържа нещата, предлагайки САМО споделени опции за хостинг. Това осигурява няколко предимства, като техния бърз процес на регистрация.

Ако всичко върви добре и сайтът ви излети, това може да създаде няколко проблема.

По-големите уебсайтове (и по-интелигентните потребители) обичат да използват специализирани хостинг опции за по-големи сайтове, които изискват повече ресурси за стартиране. И ако натиснете тази съкратителна точка, може да бъдете принудени да започнете процеса на преглед на хостинг отново, като разгледате още опции за други награди.

Вид на караница, ако знаете, че това може да е вариант в не твърде далечното бъдеще.

2. Твърде средно време за зареждане на страницата

Уеб хостинг хъб се гордее с бързината, като споменава (много пъти) факта, че твърдите им твърди дискове могат да бъдат до 20 пъти по-бързи.

(Споменахме ли, че имат твърди твърди дискове?)

Опитът ни обаче не се показваше 20 пъти по-бързо, но скоростта им достигна 767ms, което за съжаление е малко прекалено среден резултат за нас.

Последно 12-месечно средно време за зареждане:

WebHostingHub за последните 12 месеца подробна статистикаУеб хостинг хъб средна скорост 2019-2020 | Вижте статистиката

Въпреки че това не е най-лошият резултат от уеб хостинг центъра, все още има хостове, които са много по-бързи.

3. Трикове с възрастови хостинг цени

Разбира се, че ниското ценообразуване от 5,99 долара на месец изглежда много. НО трябва да се регистрирате за цели три години, за да го получите.

Искате ли просто да започнете от месец на месец? Не можете Дванадесет месеца е най-ниското, което ще отидат, и тази цена скача до $ 7,99 месечно (заплаща се предварително).

В крайна сметка не е толкова голяма работа.

За съжаление, този трик за ценообразуване е доста разпространен в хостинг индустрията, тъй като мнозина се опитват да извлекат една и съща каскада. Купувачът се пази, предполагаме.

Цени за уеб хостинг център

4. Допълнителни такси за архивиране & Сигурност – не е добро …

Ежедневните резервни копия са невероятно полезни по различни причини.

Например понякога приставките не играят добре заедно. Качвате нова и натискате Activate веднага, без да проверявате за кои версии на WordPress (или вашата тема) е тестван. Изведнъж … нищо. Сайтът отива довиждане.

Поне можете лесно да се възстановите от тази грешка. Не дай Боже хакерите да използват нарушения на сигурността и да инжектират злонамерен код. Успех почистване!

Резервните копия могат да ви помогнат във всеки случай, като ви позволяват основно да натиснете бутона за пренавиване, за да се върнете обратно към предишна версия.

НО те са добри само ако вие (1) не забравяйте да ги правите, (2) ги правите последователно и (3) да ги държите „извън място“, така че те също не са повредени.

Уеб хостинг центърът предлага ежедневни резервни копия и дори автоматизира процеса, но това ще ви струва допълнителен долар всеки месец.

Повечето други домакини на уебсайтове ще предлагат функции за сигурност безплатно, като част от основното им предложение. Но отново – Web Hosting Hub никел и димери за антивирусна и анти-спам защита и други.

Самите цени не са толкова ужасни. Принципът на това е разочароващ.

5. Възможно отложено активиране

Уеб хостинг център (подобно на компанията майка InMotion хостинг) може да изисква допълнителни подробности (като дори телефонно обаждане на живо), за да потвърдите напълно вашия акаунт.

На теория това е положително, защото е за сигурност. Все пак може да е разочароващо, ако се опитвате да оправите нещата и се намирате в чужбина.

Цени за уеб хостинг център, хостинг планове & Бързи факти

За разлика от други уеб хостове, уеб хостинг центърът предлага само споделен хостинг. Ето бърз преглед на техните споделени хостинг планове:

 • План за искри: Този план струва $ 5,99 на месец. Той поддържа 2 уебсайта, 10 MySQL бази данни и 25 поддомейни.
 • Нитро план: Този план струва $ 7,99 на месец. Той поддържа неограничени уеб сайтове, неограничен поддомейни и неограничен брой MySQL бази данни
 • Динамо план: Този план струва $ 9,99 на месец. Той поддържа неограничени уеб сайтове, неограничен поддомейни и неограничен брой MySQL бази данни.

Всички техните хостинг планове идват с безплатно име на домейн, фантазирана икона, захранвани от SSD и идват с SSH достъп.

Цени и планове за уеб хостинг център

  • Безплатен домейн: Да.
  • Лесно регистриране: Много лесен процес на регистрация на една страница. Един от най-добрите.
  • начини за плащане: Кредитна карта.
  • Скрити такси и клаузи: Има ограничение от 75 000 файла и 10 000 съобщения (или 2 GB в размер) за техните потребители. Профилите, които надвишават 10 GB или 75 000 файла, автоматично се изключват от тяхната резервна система. Възстановяването на архива ви може да струва до 50 долара.
  • Upsells: Няколко ъпдейта.
 • Активиране на акаунт: Бързо активиране. Внимавайте за потвърждаването на акаунта, особено ако сте извън САЩ.
 • Опит с контролен панел и табло: cPanel.
 • Инсталиране на приложения и CMS (WordPress, Joomla и др.): Бързо и лесно инсталиране на популярни приложения и CMS чрез Softaculous.

Препоръчваме ли уеб хостинг център?

За съжаление не можем да препоръчаме уеб хостинг център.

Техният ъптайм и поддръжка на клиенти е доста добър. Но скоростта им е навсякъде и цените не са толкова добри, колкото се рекламират. Проверката на акаунта ви може да се забави с 24 часа – ако се намирате извън САЩ. И като цяло, представянето им е малко прекалено средно.

По-добре е да се регистрирате с тяхната сестринска марка: InMotion хостинг или да изберете нещо от нашите най-добри уеб хостинг ревюта.

Използвали ли сте уеб хостинг център? Ако е така, моля, оставете честен и прозрачен преглед на уеб хостинг центъра по-долу. Приветстваме всички положителни и негативни преживявания.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author