Преглед на WebHostingBuzz: Добър домакин във Великобритания или не? (2020)

Преглед на WebHostingBuzz

WebHostingBuzz разполага с над 250 000 уебсайта в 140+ страни.

Това не е изненада, като се има предвид, че продължителността им е солидна (99,96%) и времето за зареждане на страниците е било бързо (405 мс) през последните 24 месеца.

Блогерите ще обичат достъпа до над 450 популярни приложения като WordPress, докато напредналите уебмастъри ще се радват на достъп до най-новите езици за програмиране.

WebHostingBuzz има прозрачна и ясна 45-дневна гаранция за връщане на парите, така че не е нужно да прескачате обръчи, ако решите да прекратите абонамента си. Това е добра новина, като се има предвид, че няма специални цени за нови клиенти и странна клауза за прекратяване, която може да ви измами преди да подновите.

Нека копаем.

Плюсове на използването на WebHostingBuzz

През последните няколко години WebHostingBuzz публикува бързи времена за зареждане и надеждна продължителност на работа. Техните планове осигуряват достъп до над 450+ приложения, които могат да бъдат инсталирани само с няколко кликвания. И те имат 45-дневна политика за възстановяване на суми за всички, които не са напълно продадени в услугата си.

Ето задълбочен поглед върху тяхното представяне през последните 24 месеца:

1. Бързо време за зареждане на страницата (405ms)

Време за зареждане на уеб хостинг Buzz

Скоростта е важна при избора на хост, тъй като има пряко влияние върху опита на посетителите ви. Огромните 79% от купувачите няма да купуват отново от сайт с лошо представяне.

И ако хостът ви е бавен, за начало той ще става само по-бавно, когато започнете да създавате нови страници, директно да ви удря там, където боли – вашият портфейл.

През последните няколко години WebHostingBuzz постоянно бърза. През последните 24 месеца те поддържат средно време за зареждане на страниците от 405 мс, което ги поставя лесно сред първите 10 най-бързи хостове, които разгледахме. От 2019 г. те показват още по-добри скорости под 300 ms – ще трябва да изчакаме и да видим дали могат да поддържат тази скорост напред.

Последна 12-месечна средна скорост:

WebHostingBuzz подробна статистика за последните 12 месецаWebHostingBuzz средна скорост 2019-2020 | Вижте статистиката

2. 45-дневна гаранция за връщане на парите

WebHostingBuzz има 45-дневна гаранция за връщане на пари за всички споделени, бизнес и дистрибуторски акаунти. От друга страна, VPS акаунти са допустими за възстановяване в рамките на 30 дни от покупката.

Други допълнителни услуги, от специализирани сървъри до IP адреси, SSL сертификати и имена на домейни, няма да бъдат възстановени. Подобно на други хостове, които разгледахме, таксата за име на домейн ще бъде приспадната от всички възстановявания.

Въпреки това, за разлика от стандартния диапазон от $ 15, който сме виждали с имена на домейни, WebHostingBuzz ще ви таксува само 10,99 долара за .com или .net.

3. Над 450 приложения с едно кликване и безплатна миграция

WebHostingBuzz се предлага напълно зареден с над 450 популярни приложения. Повечето могат да бъдат инсталирани автоматично само за няколко минути и няколко кликвания. Няма разхвърлян код, който да ви изцапа ръцете.

Ако вече имате съществуващ уебсайт, който искате да въведете, екипът на WebHostingBuzz ще го мигрира безплатно.

И ако сте разработчик, който иска достъп до по-разширени функции, имате и късмет. Техните сървъри напълно поддържат всичко от HTML5 и JavaScript до PHP 5, MySQL 5, Perl и др.

4. Uptime Почти толкова добър, колкото е рекламиран

непрекъсната работа

WebHostingBuzz е публикувал 99,96% продължителност през последните 24 месеца.

Последните 12 месеца бяха особено силни и се колебаеха от 99,98% до 100% (с изключение на юни 2019 г.). Върнете се обаче към пролетта на 2018 г. и WebHostingBuzz се бори с последователност. Един месец би бил безупречен 100%, а други – незадоволителни 99,83%.

Виждахме подобни отчети за несъответстващи времена на работа за същия период от други клиенти.

Последно 12-месечно средно време за изпълнение:

 • Средно време за януари 2020 г.: 100%
 • Средна продължителност на декември 2019 г.: 100%
 • Средно време за ноември 2019 г.: 99,98%
 • Средно време за октомври 2019 г.: 100%
 • Средна продължителност на септември 2019 г.: 99,98%
 • Средна продължителност на август 2019 г.: 100%
 • Средна продължителност на юли 2019 г.: 99,98%
 • Средна продължителност за юни 2019 г.: 99,31%
 • Средна продължителност на май 2019 г.: 99,98%
 • Средно време за април 2019 г.: 100%
 • Средно време за март 2019 г.: 99,99%
 • Средно време за февруари 2019 г.: 100%

WebHostingBuzz последните 24-месечни статистикиСредна продължителност на WebHostingBuzz | Вижте статистиката

5. Зелен уеб хостинг

WebHostingBuzz пое ангажимент за опазване на околната среда и има спонсорство и партньорство с The Woodland Trust.

Целта е да се компенсира потреблението на енергия от техните сървъри и да се запазят всичките им хостинг услуги, които не са въглеродни.

6. Годишна отстъпка за предплащане със същата цена за подновяване

Началната цена на стикера за WebHostingBuzz не е толкова евтина в сравнение с други хостове (повече за това по-долу).

Но има две ползи от ценообразуването, които наистина падат във ваша полза.

Първият е, че имат годишна отстъпка за предплащане. Така че, ако платите за годината, можете да получите два месеца безплатно във всички планове. Така че разбивката изглежда така:

• Лични: $ 49,99
• Програмист: $ 99.99
• Бизнес: $ 249.99

На всичкото отгоре е месечната цена за всеки план, като годишната опция е отдолу:

WebHostingBuzz Годишна отстъпка в сравнение с месечната

Второто предимство е, че степента на подновяване не се увеличава.

Много други хостове ще удвоят месечната Ви цена, когато планът Ви автоматично се поднови. Въпреки това, според често задаваните въпроси за фактуриране на WebHostingBuzz, цената, която плащате, основно „замръзва“ и се прилага и за всички бъдещи подновявания. Така че не е нужно да се притеснявате за скъпа изненада, която се показва в извлечението за кредитната ви карта след година.

Минуси от използването на WebHostingBuzz

WebHostingBuzz се представи добре в целия борд. Времето за прекъсване и зареждане на страници беше страхотно. Безплатните миграции са приятна печалба, а политиката за възстановяване също е повече от справедлива.

За съжаление имаше няколко категории, които все още ги пускат в края на деня.

Ето кратко резюме на най-големите проблеми, които изпитахме:

1. Без нови отстъпки за клиенти

Някои от най-евтините уеб хостове на пазара може да ви струват само долар или два всеки месец.

Как е възможно те да си позволят да бъдат толкова евтини?

Новите клиенти получават специални цени, за да помогнат за подслаждане на сделката. Така плановете се подновяват с по-висока скорост по-късно. Това, комбинирано с предплащане до три години, може да ви помогне да заключите наистина ниска тарифа с нов хост.

Изглежда, че почти всички 30-те уеб хостове, които сме разгледали, следват същата тази тенденция. С изключение на WebHostingBuzz.

Като за начало няма дългосрочна отстъпка. Плащате $ 4,99 / месец за най-евтиния личен план. Това идва с един уебсайт, 20 GB SSD съхранение, 1 GB памет, неограничена честотна лента и безплатен SSL. Това е доста добре на повърхността, но количеството за съхранение е доста ниско. (За сравнение, някои други хостове, като iPage, ви дават неограничено място за съхранение). Този основен план също не се предлага с безплатно име на домейн или ежедневно архивиране.

Ако искате да надстроите до един от по-големите им планове за получаване на тези функции, планът за програмисти струва $ 9,99 / мес., А опцията за бизнес е $ 24,99 на месец. Можете да предплатите за годината, както беше обсъдено по-горе, за да намалите малко разходите. И цените ви за подновяване също няма да скочат.

Но също така губите възможността да се насладите на нова отстъпка от клиенти и да спестите куп в продължение на три или повече години, колкото получавате с повечето други хостове.

2. Ограничена поддръжка (~ 6 часа закъснение)

Почти всеки хост, който прегледахме, предлага 24/7 поддръжка за чат на живо, така че клиентите да могат да получат сравнително незабавни отговори.

За пореден път WebHostingBuzz спира тенденцията.

Те имат обичайната база знания и билети за поддръжка. Но те не предлагат поддръжка по телефона или чат на живо.

Те имат малка икона в долния десен ъгъл, която изглежда като чат на живо. Ние обаче го проверихме в две различни часове на деня (понеделник вечер и вторник средно сутринта) и двата пъти получихме един и същи отговор:

WebHostingBuzz Изпращане на съобщение в чат на живо

Така че чатът на живо по същество служи като прославена система на базата на билети, където ние изпратихме въпрос и трябваше да изчакаме отговор по имейл да дойде около шест часа по-късно. (Те се извиниха за забавянето на времето за отговор, което изглежда подсказва, че са запознати с проблема.)

WebHostingBuzz Поддръжка на клиенти Отговор по имейл

Отговорът беше пряк, но не пълен. Попитахме за цената на миграцията на сайт, тъй като въпреки че е включена една безплатна миграция, обикновено се плаща всичко над и извън това.

Тъй като ние работим чрез имейл вместо чат на живо, сме принудени да изпратим друг отговор, за да получим необходимите подробности, и това може да отнеме известно време, за да пристигнем.

Това е разочароващо бавно в сравнение с почти всеки друг домакин там.

3. Клауза за нечетно прекратяване

Когато се регистрирате за нов хост, обикновено сте развълнувани да получите нов проект извън земята. Вероятно не мислите какво може да се случи по пътя, ако възникне проблем или проблем.

Разгледахме финия шрифт, който обикновено е погребан дълбоко в Общите условия на хоста.

Това е мястото, където обикновено можете да намерите нещо, което би могло да ви попречи да получите парите си или услугата да работи както смятате, че трябва.

WebHostingBuzz също има свой вариант за това. Има клауза за странно прекратяване, която диктува начина на подновяване на плановете и как можете да отмените, за да предотвратите автоматично таксуване за следващия мандат.

Ето какво пише: „Уведомлението за намерението Ви да прекратите трябва да бъде предоставено на WebHostingBuzz не по-рано от 10 дни преди датата на фактуриране, но не по-късно от три дни преди датата на фактуриране.“

Две ключови точки там:

1. Не можете да им кажете, че искате да отмените твърде рано – не по-рано от десет дни преди датата на фактуриране, и
2. Не можете също да прекратите по-късно от три дни преди датата на фактуриране.

Звучи странно, нали? Имате този малък период от време, за да ги уведомите, че искате да отмените; в противен случай звучи така, сякаш те могат просто да кажат „не“.

За нас това звучи като, че те просто се опитват да направят бекдорд, за да не приемат по-голямата част от анулирането, без поне да се опитват да ви накарат да платите тарифата за подновяване за следващия мандат, първо.

Цени за уебхостинг, планове за хостинг & Бързи факти

Ето преглед на техните споделени хостинг планове и цени:

Цени и планове на WebHostingBuzz

Споделен хостинг: WebHostingBuzz има три споделени хостинг плана:

 1. Личен план: Този план струва $ 4,99 на месец. Получавате достатъчно място за един малък сайт с 20 GB дисково пространство, 100% скорост на процесора, 1 GB памет, безплатен SSL сертификат и неограничена честотна лента.
 2. План за разработчици: Този план струва $ 9,99 на месец. Можете да хоствате неограничени уеб сайтове до 100 GB място за съхранение, неограничена честотна лента, безплатно име на домейн и SSL сертификат, 2 GB памет и 200% скорост на процесора.
 3. Бизнес план: Този план струва $ 24,99 на месец. Можете също така да хоствате неограничени уеб сайтове и да получавате неограничено SSD хранилище. Той също така предлага 300% скорост на процесора, 3GB памет, безплатен домейн и SSL сертификат, плюс достъп до ежедневните архиви..

Всичките им споделени хостинг планове идват с cPanel и ще получите безплатно име на домейн при регистрация на нов акаунт с тях.

 • Безплатен домейн: Да.
 • Лесно регистриране: Много лесен процес на регистрация.
 • начини за плащане: Кредитна карта, PayPal, WebMoney, Dwolla.
 • Скрити такси и клаузи: Прекратяването на акаунта не може да стане преди десет дни или след три дни преди датата на подновяване. Освен това не можете да използвате повече от 25% от ресурсите им за повече от минута или да имате отворени 5000+ файлове едновременно или да изпращате над 200 имейла за период от час.
 • Upsells: Малко продажби.
 • Активиране на акаунт: Бързо активиране.
 • Опит с контролен панел и табло: cPanel.
 • Инсталиране на приложения и CMS (WordPress, Joomla и др.): Бърза инсталация на популярни приложения и CMS чрез Softaculous.

Препоръчваме ли WebHostingBuzz?

Да, ние го правим.

WebHostingBuzz се представи доста добре в нашите тестове. Времето за зареждане и за зареждане на страници и двете са над средното ниво.

Те имат достъп до стотици приложения за начинаещи, както и до най-новите и страхотни технологични стекове за потребители на енергия. Тяхната 45-дневна политика за възстановяване също е законна.

За съжаление, опитът ни за обслужване на клиенти беше бавен и разединен. Трябваше да чакаме с часове за отговор и дори не получихме пълен отговор.

Политиката им за прекратяване е написана по начин, който ви предлага да имате само мъничък прозорец, който действително да анулирате, преди картата ви да бъде таксувана отново. И въпреки че годишното ценообразуване на плащанията е добро, няма нови отстъпки от клиенти, които да вложат изключително ниска ставка за първите три години.

Като цяло те не са достатъчно добри, за да направят ТОП 5, но все пак са добър избор.

P.S. Ако искате да видите хостинг доставчици, класирани над WebHostingBuzz, проверете нашите най-добри хостове тук.

Имате ли опит с WebHostingBuzz? Ако е така, моля, оставете преглед по-долу. Приветстваме всички честни и прозрачни отзиви – добри или лоши!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author