Преглед на UK2.net

Обща класация

Най-евтин план
£ 5.95 / месец

UK2.net: Бързо обобщение за хора без време (почти всички от нас)

За съжаление, накратко, не препоръчваме UK2.net, поради няколко причини, като основните от тях са продължителност и подкрепа. Когато прескачате цените и функциите, всичко изглежда много привлекателно, но когато започнете да копаете малко по-дълбоко … не е страхотно. Нека да разгледаме няколко от проблемите.

Uptime: Много отзиви от потребители се оплакват от прекъсвания. Те също така нямат гаранция за актуализация на сайта си, както повечето други уеб-домакини правят … което е малко странно.

Поддържа: Има доста оплаквания от тяхната нагласа за поддръжка, които плуват наоколо, твърде много, за да се игнорират. Когато сайтът ви се понижи (вижте лошото време за работа по-горе), поне искате подкрепа, за да го оправите бързо … това изглежда не е така.

SSL: Това ни обърква, SSL (https) е задължителен в наши дни … Google дори маркира нормалните http сайтове като видимо „не защитени“ и това навреди на вашата класация. На всичкото отгоре можете да ги получите безплатно, без представа защо не интегрират безплатни SSL сертификати, всички останали са.

И така, това, което всъщност казваме, е … има много алтернативи, които са по-добри във всичко. Любимият ни все още е SiteGround, те са ВЕЛИКИ по отношение на сигурността, много отзивчива поддръжка, имат множество центрове за данни по целия свят (включително в Лондон) и са официално препоръчани от WordPress (те, разбира се, могат да се справят с всички CMS, които хвърляте към тях ). Те са истински не-мозъчни, вижте нашия преглед.

Все още се интересувате от UK2.net, продължете да четете по-долу.

UK2.net изследвания

Преглед на UK2.net

UK2 е основана от Ditlev Bredahl през 1998 г. С около 2 десетилетия опит в предоставянето на хостинг услуги в Обединеното кралство те са регистрирали над милион имена на домейни. Те също захранват хиляди уебсайтове в над 200 места по целия свят.

Компанията е базирана в Shoreditch, Лондон. Техните продукти и услуги включват регистрация на домейни, хостинг по имейл, хостинг на уебсайтове, създатели на уебсайтове, специализирани сървъри и управляван хостинг, наред с други. Те също така предоставят SSD виртуални частни сървъри и хостинг на WordPress.

Ценообразуване

UK2 предлага три вида планове за своите уеб хостинг услуги. Тези пакети се наричат ​​Essential хостинг, бизнес хостинг и бизнес облак. Трите плана можете да видите по-долу:

UK2 хостинг цени

Най-евтиният план се нарича Essential хостинг и струва 1,00 GBP на месец поради най-новото предложение, ако изберете 12-месечен срок на плащане. Това ще ви струва 6,95 GBP на месец, ако искате да плащате месечно. Според UK2 планът Essential хостинг е идеален за начинаещи, които имат единен уебсайт.

Този пакет ви дава безплатно име на домейн, ако изберете поне годишен начин на плащане. Плюс това получавате неограничено уеб пространство. По този начин можете да поставите>създаване на вашия уебсайт WordPress.

Що се отнася до развитието, планът на основния хостинг поддържа Apache, PHP, Ruby on Rails, Perl, Cron Jobs и PHPMyAdmin. Можете също да използвате персонализирани съобщения за грешки на вашите уебсайтове. AW Статистика също е на разположение. Споменатият инструмент може да се използва за получаване на информация относно вашите зрители. Тези данни включват страна на произход, използвана операционна система и браузър.

И накрая, получавате 30-дневна гаранция за връщане на парите. Можете просто да изпробвате техните продукти и услуги и можете да се откажете по всяко време, без да задавате въпроси.

Опции за поддръжка

Различни възможности за поддръжка са налични с UK2. Те са изложени по-долу:

  • Страница за състояние на услугите,
  • База знания за самопомощ,
  • Представяне на билети,
  • Поддръжка на онлайн чат на живо и
  • Поддръжка по телефона

Подобно на други доставчици на хостинг услуги, страницата за състоянието на услугите на UK2 показва информация в реално време за състоянието на техните услуги, включително основни системи, контролни панели и хостинг сървъри. На тази страница се отчитат инциденти, за да се информират клиентите за текущите и минали операции на компанията.

Базата знания за самопомощ съдържа подробни ръководства, които ще ви помогнат да се ориентирате по продуктите и услугите, които сте използвали. Представянето на билети и онлайн чат поддръжка е на разположение 24/7. Същото важи и за телефонната поддръжка.

Услугата за поддръжка на клиенти на UK2 има както положителни, така и отрицателни отзиви. Според потребителите услугата не е последователна. Някои клиенти дори заявиха, че не са получавали отговори чрез имейл и отговори на чат сесии на живо, не са били в състояние да решат проблемите си. Беше установено, че телефонната поддръжка е подразделна, тъй като отделите, които не отговарят за конкретен продукт, не знаят къде да пренасочат клиентите си.

От друга страна, в положителните отзиви се посочва, че техният екип за поддръжка е бил много полезен с някои отзиви, дори казвайки, че са били подкрепящи дори преди да са направили покупката. Положителните отзиви също казват, че UK2 предостави бързи отговори на техните проблеми.

Със смесени отзиви относно тяхната поддръжка можем да кажем, че UK2 не е перфектен. Само няколко хостинг компании придобиват звездна репутация, когато става дума за техния екип за поддръжка на клиенти и очевидно UK2 не е от тях. Компанията има своите върхове и нива, когато става въпрос за предоставяне на услуги за поддръжка на клиенти.

Професионалисти

Има някои предимства да се регистрирате в UK 2. Някои от тях са посочени по-долу:

Безплатно име на домейн

Ако получите 12-месечния срок на плащане, можете да получите безплатна регистрация на име на домейн. Това е полезно, ако тепърва започвате и още не сте закупили собствено име на домейн. Спестяването на няколко килограма няма да навреди.

Неограничено пространство на уебсайтове

Вашите десет уебсайта ще се погрижат с неограничено пространство в уебсайта. Не е нужно да се притеснявате кои файлове да запазите и кои да преместите в кошчето. Имате неограничено пространство в уебсайта, което ви дава възможност да хоствате големи видео файлове и изображения.

30-дневна гаранция за връщане на парите

Можете да получите парите си обратно с тяхната гаранция. Ако сте изпробвали техните продукти и услуги и смятате, че не си заслужава времето, можете да поискате възстановяване. Това е толкова просто като това.

Против

UK2 все още е компания, която има несъвършенства. Някои от тях са посочени по-долу:

Отзиви за смесена поддръжка на клиенти

UK2 има смесени отзиви, що се отнася до тяхната услуга за поддръжка на клиенти. Някои ги оцениха високо, докато други ги оцениха слабо. Ако доставчикът на хостинг не последователно изпълнява обещанията си за големи услуги за поддръжка, това е лош знак. Наличието на непоследователна услуга за поддръжка на клиенти е един недостатък на UK2.

Ненадеждно време

Този също се основава на потребителски отзиви, много от тях се оплакват от време на работа … и те също не са кратки прекъсвания. Последното нещо, което искате е бизнес сайтът да се спуска, можете да загубите много клиенти / клиенти.

Няма безплатен SSL сертификат

Whyyyyyyyyyyy? За разлика от други хостинг компании UK2 не предоставя безплатен SSL сертификат. Ако вашият уебсайт съдържа чувствителна информация, тази функция за защита е задължителна. Ако искате безплатен SSL сертификат, трябва да изберете следващия план, Бизнес хостинг. Споменатият план струва 4,48 GBP на месец, ако плащате за 12 месеца предварително. SSL сертификатът се предоставя безплатно в плана за бизнес хостинг само ако изберете срок за плащане от поне 12 месеца.

заключение

На пръв поглед UK2.net изглежда доста страхотно, но както споменахме в обобщението, има няколко твърде много проблеми, за да препоръчам наистина този. Проблеми като нестабилна продължителност на работа, без свободен SSL и съмнителна поддръжка … Предлагаме ви да проверите нашето сравнение тук и да потърсите по-добри алтернативи, като SiteGround.

SummaryReviewer Matthew RogersДата на преглед 2018-07-29Преглед на артикул UK2.netAuthor Rating 21star1starсивсивсивИме на продукта UK2.netPrice
GBP 5,95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author