Преглед на средната фаза

Лого на Midphase

Обща класация

Най-евтин план
$ 2.78 / месец

Midphase: Бързо обобщение за хора без време (почти всички от нас)

С две думи, ние наистина не препоръчваме Midphase (освен ако не разполагате със супер малък бюджет) поради няколко причини, като основните са сигурността и скоростта на зареждане. Те са евтини, което е добре, но ако искате да управлявате легитимен бизнес, който се нуждае от бърз сайт, има много по-добри алтернативи.

Сигурност: Наличието на SSL сертификат (https, защитен сайт) е задължително в наши дни, определено с Google, предпочитащ https сайтовете, а Chrome активно маркира незащитени сайтове като „не защитени“… Основните SSL сертификати всъщност са безплатни в наши дни, защото те „ отново е толкова важно. Повечето домакини предлагат това безплатно, тъй като е лесно да се интегрира. С Midphase обаче ще трябва да се регистрирате за „бизнес“ план, за да получите безплатен SSL сертификат …

Скорост на зареждане: Определено не е оптимално тук, докато по-голямата част от потребителските отзиви изглежда са от неутрална / положителна страна … това, което се откроява е акцентът върху бавните уебсайтове … но това идва със супер евтин хостинг, така че не можете да очаквате много.

Така че това, което всъщност казваме е … има много уеб хостове, които са по-добри в почти всичко (от сигурност, поддръжка и ефективност). Предлагаме да проверите нашата най-добра хостинг сравнение.

Ако все още се интересувате от Midphase, продължете да четете по-долу.

Изследване на средната фаза

MidPhase хостинг преглед

Въведение в MidPhase

MidPhase е основана още през 1998 г. от Даниел Л. Ушман, Захари Д. и Зак Бока. Седалището на компанията се намира в Солт Лейк Сити, щата Юта. Те имат екипи на множество места по света, като САЩ, Великобритания, Украйна и Индия.

През 2007 г. MidPhase беше придобита от UK2 Group. Последният е компания, която предоставя интернет услуги и е базирана във Великобритания, а също така притежава и други хостинг компании като WestHost и VI.net. MidPhase беше номиниран за наградата за избор на читатели HostReview през 2010 г..

Ценообразуване

MidPhase ви предоставя три различни типа уеб хостинг пакети. Те се наричат ​​лични, професионални и бизнес. Споменатите планове можете да видите по-долу:

Най-евтиният план се нарича Основен и струва 3,48 USD на месец, ако изберете 1-, 2- или 3-годишен договор. Въпреки че споменатата цена е само промоционална цена. Планът ще ви струва 7,95 USD и 6,95 USD на месец, ако получите съответно месечните и 3-месечните договори.

Един домейн е възможен само с основния план. Поддомейните са ограничени до един на хостинг акаунт. Въпреки че с посочения план, можете да имате неограничено уеб пространство. Това е особено полезно, ако трябва да поставите изображения и видеоклипове с висока разделителна способност на вашия уебсайт. Вие не сте ограничени от количеството пространство, с което разполагате, можете свободно да поставите всеки файл, който искате, в хостинг акаунта си.

Имате също така неограничена честотна лента. Това се отнася до неограничен трансфер на данни между сървъра и устройството, изискващо съдържание на уебсайтове. Това означава, че можете да имате неограничен обем трафик и не е нужно да плащате допълнително, ако надхвърляте обичайното количество трафик, който преживявате.

Ако изберете годишния план, можете да получите безплатен домейн. Това ще се отнася само за основния домейн. Регистрацията на домейни също е ограничена до .com, .org, .net, .us, .biz и .org разширения. Осигурен ви е универсален контролен панел, който ви позволява да управлявате хостинг акаунти, имейл адреси и информация за фактуриране.

Настройката на вашия акаунт е безплатна. Това може да ви спести около 10,00 USD. Не е лошо, нали? Пакетът се предлага с Softaculous, инсталатор на приложения, който ви позволява да инсталирате стотици приложения само с няколко кликвания.

Електронните акаунти са неограничени. Това означава, че всеки човек, отговорен за различен отдел на вашия уебсайт, може да има свой собствен акаунт. Спестява ви няколко долара при заплащане на друг доставчик на хостинг услуги по електронна поща. Той идва с функции като псевдоним на имейл, препращащи имейли и автоматично отговори. Той също така предлага анти-спам и антивирусна защита за защита срещу злонамерени атаки.

Можете да съберете повече информация за вашия уеб сайт чрез техните функции за онлайн статистика. Webalizer, софтуер за анализ на уеб лог, се предлага с най-евтиния пакет. Този инструмент отчита статистически данни като хитове, посещения, референции и страна на произход на посетителя. Включен е и друг инструмент за отчитане на уеб анализи, AWStats.

PHP 7, Python, Perl-CGI и Ruby On Rails се поддържат от споменатия план. ImageMagick 5+ също се поддържа. Те имат 99,99% гаранция за продължаване. Това означава, че уебсайтът ви е в по-голямата част от времето и прекъсванията ще се появят „рядко“.

И накрая, те имат 30-дневна гаранция за връщане на парите. Въпреки това, това изключва имена на домейни и е приложимо само ако анулирането се извърши в рамките на 30 дни от деня на продажбата. Ако просто изпробвате техните продукти и услуги, можете да получите пълно възстановяване, стига да спазвате условията и условията на споменатата гаранция.

Опции за поддръжка

Има различни опции, които можете да използвате, за да получите нужната помощ. По-долу са включени следните опции:

  • Страница за състояние на услугата
  • Знание
  • Представяне на билети
  • Онлайн чат на живо
  • Поддръжка по телефона

Страницата за състояние на услугата ви предоставя информация в реално време за състоянието на техните услуги. Те включват информация за техните основни системи, контролни панели и хостинг сървъри. Тук са включени и минали инциденти. Предстоящата планова поддръжка ще бъде публикувана и тук.

Базата знания съдържа различни теми, които можете да проверите, за да настроите и управлявате продуктите и услугите, с които сте се възползвали с MidPhase. Ако смятате, че проблемът ви е прост, можете просто да проверите в базата знания за информация. Въпреки че, ако проблемът ви не може да бъде решен от базата знания, трябва да изберете функциите за чат на живо, поддръжка по телефона и изпращане на билети.

Техният екип за техническа поддръжка е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Можете също да подадете билет, който също е на разположение 24/7. Функцията им за чат на живо се използва предимно за продажби и е достъпна от понеделник до петък, 08:00 до 17:00, планинско време.

Професионалисти

Има някои предимства при работата с MidPhase. Те са включени по-долу:

Неограничено пространство на диска

Имате неограничено количество уеб пространство. Това може да бъде много полезно, ако трябва да поставите големи файлове в уебсайта си. Изображения и видеоклипове могат да бъдат поставени без колебание. Не е нужно да получавате по-скъп план, само за да получите допълнително уеб пространство. Налично е всяко пространство, от което се нуждаете.

Безплатен домейн

Ако изберете годишния план, получавате безплатен домейн. Това спестява портфейла ви няколко долара. Доста удобно, ако тепърва започвате и все още нямате име на домейн. Разширенията на домейна са ограничени до .com, .org, .net, .us, .biz и .org. Ако мислите за друго разширение, можете просто да го получите от друг доставчик.

Против

Бавно зареждане на скоростите

Скоростта на зареждане на уебсайта на MidPhase е бавна в сравнение със средната. Всъщност е очевидно. Те не рекламират SSD или кеширащи технологии. Те не рекламират чрез LiteSpeed ​​сървъри. Всичко, свързано с повишаване на скоростта, не може да се види на уебсайта им.

Лошата скорост на зареждане на уебсайта води до лошо потребителско изживяване. Това от своя страна води до по-ниски реализации. Бавните скорости на зареждане също означават по-ниски класирания в търсачките. Google предпочита сайтовете, които се зареждат по-бързо пред тези, които се зареждат по-бавно.

Няма безплатен SSL сертификат

Не ви се предоставя безплатен SSL сертификат с най-евтиния план. SSL сертификатът е важен за защитата на чувствителна информация (напр. Данни за кредитна карта), която уебсайтът ви съдържа. Плюс това е бонус за подобряване на класирането на търсачките ви, тъй като Google предпочита сайтове в HTTPS пред сайтове в HTTP.

Безплатен SSL сертификат е наличен само ако изберете годишния пакет от Бизнес плана. Това ще ви струва 4,38 USD на месец. При едногодишен договор трябва да освободите 52,56 USD предварително. Посочените цени са само текущи промоционални цени. Уверете се, че прочетете техните условия и условия, за да сте наясно в какво влизате.

заключение

Както бе споменато в интрото, ако сте на бюджет и просто трябва да започнете блог, Midphase определено може да работи за вас … но ако имате нужда от нещо повече от това като https, бързи скорости на зареждане и т.н. …, силно препоръчваме да търсите алтернативни хостинг доставчици.

SummaryReviewer Matthew RogersДата на преглед 2018-08-31Преглед на артикул MidphaseAuthor Rating 31star1star1starсивсивИме на продукта MidphasePrice
USD 2.78

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author