Преглед на пресидиум

Лого на Pressidium

Обща класация

Най-евтин план
$ 21 / месец

Pressidium: Бързо обобщение за хора без време (почти всички от нас)

С две думи, ОБИЧАМЕ Pressidium. Всъщност точно този сайт се хоства на Pressidium! Те предлагат изключително надежден и сигурен хостинг на WordPress, имат светкавично бързи центрове за данни по целия свят (+ интегриран CDN за по-високите планове за максимални скорости) И те са по-евтини от WP Engine.

Ето бърз преглед на най-добрите им функции:

Достъпен стартов план: В сравнение с други управлявани WP хостове с подобни разширени функции, те са най-евтините наоколо.

Страхотна поддръжка: Те са тук за вас 24/7/365, експертна поддръжка на WordPress!

Глобален обхват: Те имат центрове за данни по целия свят и имат пламтящ бързо интегриран CDN, който прави глобалното супер лесно.

Сигурност: Управлявани автоматични актуализации, мониторинг на злонамерен софтуер и автоматично премахване, безплатно премахване на зловреден софтуер, филтриране на лоши ботове, безплатни SSL сертификати и други … това е много впечатляваща настройка!

60-дневна гаранция за връщане на парите: За всеки случай … колко е хубаво това ��

Честно казано, те не са мозъчни в нашата книга. Най-евтиният им план (Микро план) започва в само $ 21 / мес (Старт на WP двигателя от $ 35 btw).

Пресдидиум изследвания

Преглед на хостинг на пресидиум

Въведение в Pressidium

Pressidium е основан през 28 февруари 2013 г. от Андрю Жорж, Джон Андриопулос, Филип Славик и Джанис Захариадис. Те имат четири основни региона на центрове за данни в Северна Америка, Европа, Океания и Азия. Плюс това, те имат 22 стратегически крайни места по целия свят.

Те са специализирани в услугите за управляван хостинг на WordPress по Enterprise Architecture. Компанията се гордее с това, че се храни с голяма клиентска база, включваща Fortune 500 компании. Някои от техните клиенти включват Fujitsu, Transifex, Modern Retail, 6 Yards и Cornell University.

Кевин Охаши, основателят на Review Signal, връчи на Pressidium наградата за най-високо ниво на хостинг WordPress. Това беше през 2015 и 2016 година.

Ценообразуване

Pressidium предлага 4 вида планове за управляван хостинг на WordPress. Те се наричат ​​лични, професионални, бизнес и бизнес плюс:

Вторият най-евтин план се нарича Личен и струва 42,00 USD на месец, ако се таксува годишно (най-евтиният е Micro план, но ще се съсредоточим върху Личния план, тъй като включва настройката им за CDN). Ако искате да плащате месечно, това ще ви струва 49,90 USD на месец.

Споменатият пакет ви позволява да максимум 3 инсталации на WordPress. Ако искате да инсталирате допълнително WordPress, трябва да плащате 14,90 USD месечно за него. Поддръжката за много сайтове не е включена в пакета.

Ширината на лентата е неограничена. Това означава, че няма да бъдете таксувани допълнително за повече от обикновено трафик. Според Pressidium обаче, пакетът Personal е предназначен за 30 000 уникални посещения на месец. По този начин ресурсите на сървъра са ограничени до около 30 000 уникални посещения на месец.

Един често отговарян въпрос се таксува за допълнителни посещения. Pressidium отговаря: „Независимо дали вашият сайт преживява внезапно увеличение на реалните потребителски сесии или е подложен на атаки, ние се уверяваме, че се справя добре. Ние не таксуваме автоматично свръхразходи, тъй като ние поемаме тези разходи за вас, но ако продължите да надвишавате ограниченията на плана си, ще ви предложим надграждане. “

Получавате безплатен сертификат за шифроване на Нека. Това означава, че можете да защитите чувствителната информация, обработвана от вашия уебсайт. Това също така помага да се увеличи класацията на търсачките. FYI, Google предпочита защитените уебсайтове (HTTPS) пред незащитените (HTTP).

Ако вашият уебсайт е хостван в друга компания за уеб хостинг, вие получавате безплатна миграция на вашия уебсайт. След като се регистрирате, можете незабавно да планирате миграция. Просто трябва да отворите билет за поддръжка. Екипът на Pressidium ще направи всичко след това.

Сигурността на вашия хостинг акаунт се приема сериозно от Pressidium. Получавате управлявани автоматични актуализации, мониторинг на злонамерен софтуер и премахване на зловреден софтуер. Имате напълно заключена среда и се наслаждавате на филтрирането на лоши ботове.

Резервните копия се правят ежедневно и автоматично. Можете също да създадете свои собствени архиви. Това ви помага в случаите, когато вашият уебсайт е изправен пред сериозно сложни проблеми. Ако тези проблеми не могат да бъдат отстранени, можете просто да възстановите архивирането (точка, когато уебсайтът ви все още функционира).

Що се отнася до скоростта, Pressidium има какво да предложи:

  • CDN – Това ви позволява да съхранявате данните на уебсайта като кеш на множество географски места. По този начин дори посетителите на уебсайтове, далеч от вашия център за данни, ще получат пламващи скорости на зареждане на страниците. Те просто се обслужват с кешираните данни, съхранявани на място в близост до тях.
  • PHP 7 – Това е надграждане до PHP 5.6, което го прави по-бърз от посочената версия. Приложенията също стартират по-бързо с PHP 7 в сравнение с PHP 5.6.
  • HA SSD съхранение – Това означава твърди дискове с висока наличност. Този тип дискове за съхранение са по-бързи в сравнение с традиционните механични устройства. По този начин данните се доставят по-бързо, което води до бързи скорости на зареждане.
  • Динамично балансиране на натоварването – Това се отнася до разпределение на натоварването между различни изчислителни ресурси, за да се избегне претоварването на един ресурс, да се намали времето за реакция и да се оптимизира използването на ресурси. С оптималното динамично балансиране на натоварването скоростите на зареждане на страниците ви стават по-бързи, тъй като ресурсите не се претоварват. Това се дължи основно на това, че работните натоварвания са разпределени на множество сървъри (или ресурси).
  • Автоматично оптимизиране на изображението – изображението се оптимизира автоматично чрез намаляване на размера му. Така зареждането на вашите изображения ще отнеме по-малко ресурси, което от своя страна води до по-бързи скорости на зареждане.

Вашето потребителско табло има и различни функции. Можете да имате ръчно и автоматично архивиране и можете да проверите използването и анализа на трафика. Таблото за управление също показва фактура и история на фактуриране. Тя ви позволява да управлявате различни плъгини всички в една платформа.

И накрая, получавате безрискова 60-дневна гаранция за връщане на парите. Тя обаче не се предлага в годишните планове. Ако не сте доволни от техните услуги, можете да получите пълно възстановяване, независимо от причината.

Опции за поддръжка

Предоставят ви различни опции за поддръжка с Pressidium. По-долу са някои от тях:

  • билет & Поддръжка по имейл
  • Поддръжка по телефона
  • Знание
  • Състояние в облака
  • Специализиран мениджър (Business / Business Plus планове)

Поддръжката на билети и имейли е на разположение 24/7/365 и получавате помощ за експертни инженери от DevOps. Базата знания съдържа ръководства за това как да управлявате продуктите и услугите на Pressidium. Освен това съдържа ръководства за това как да отстраните прости проблеми. Специален мениджър на акаунти е достъпен само ако изберете плановете за бизнес или Business Plus.

Страницата в облачното състояние съдържа актуализации за платформата и услугите на Pressidium. Актуализациите на състоянието включват актуализация на защитни стени, защитни стени на WebApp, балансиращи натоварвания, многослойно кеширане, сървъри за приложения на WordPress, клъстери за база данни, CDN, SFTP, поставяне & Снимки, облачни резервни копия, портал и API.

Професионалисти

Функции за многократна скорост на оптимизация

Pressidium предлага множество функции за оптимизиране на скоростта на вашия уеб сайт. Те използват твърдотелни устройства с висока наличност (HA SSD), които са по-бързи от традиционните механични устройства. Те също така прилагат динамично балансиране на натоварването, за да избегнат претоварването на ресурсите и да разпределят натоварването към множество ресурси, което води до оптимални скорости на натоварване.

Други функции за оптимизация на скоростта включват многослойно адаптивно кеширане, мрежи за доставяне на съдържание (CDN), поддръжка на PHP 7, автоматична оптимизация на изображенията и избор на локации в центъра за данни.

Отлично Uptime

Pressidium предоставя уебсайтове, които се представят отлично – тези уебсайтове рядко имат прекъсвания. Сайтовете, задвижвани от Pressidium, имат честота на ъптайм, по-висока от средната. Те изпълняват своето обещание за супер обслужване на своите клиенти, като предоставят уебсайтове, които се представят добре.

Безплатен SSL сертификат

Дават ви безплатни Нека шифроваме SSL сертификати. Те се използват, за да направят вашия сайт по-сигурен, като по този начин защитават чувствителната информация, съдържаща се в него. Помага и за повишаване на класацията ви в търсачките. Google обича защитените сайтове пред незащитените.

Налични резервни копия

Автоматичните ежедневни архиви се правят на вашия сайт. Това помага да обезопасите сайта си в случаите, когато проблеми не могат да бъдат отстранени. Можете незабавно да възстановите вашия сайт, използвайки резервното копие – обратно до момент, когато уебсайтът ви все още работи.

60-дневна гаранция за връщане на парите

Pressidium не вярва в заключенията на доставчиците. Можете да направите анулиране на абонамента си по всяко време. Получавате безрискова 60-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни от техните продукти и услуги, винаги можете да получите възстановяване.

заключение

Просто го направете ��

SummaryReviewer Matthew RogersДата на преглед 2019-11-24Преглед на артикула PressidiumAuthor Rating 51star1star1star1star1starИме на продукта PressidiumPrice
21 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author