Преглед на MDDHosting: Бързо (358ms) със средно време на работа само от 99,90%

MDDHosting преглед

MDDHosting е малка, частна хостинг компания, основана сравнително наскоро през 2007 г..

Техните претенции за слава?

Скорост и обслужване. „Месото и картофите“ на уеб хостинга. Неговият пряк подход изглежда освежаващо откровен в индустрия, която може да бъде – добре – по-малко.

Той също така отразява техните подземни, среднозападни корени (започнали и със седалище в Индиана, с центрове за данни в Денвър, Колорадо.)

Винаги сме нащрек за диаманта в необработеното; нови хостинг компании, които предлагат различен или по-добър подход в сравнение със старата индустрия.

MDDHosting изглежда като перфектен кандидат.

Закупихме „Основен план“ на MDDHosting през юни 2015 г. и създадохме основен уебсайт за WordPress, за да започнем да провеждаме тестове за евентуален безпристрастен преглед, който четете сега. Можете да намерите всички наши подробни статистически данни за ефективността, като продължителност и скорост, като кликнете върху „История“ за повече.

Плюсове на използването на MDDHosting

Повечето хостинг компании продават една и съща услуга (повече или по-малко). Някои хвърлят по няколко екстри, но големите три непрекъсната работа, скорост, и сервизна поддръжка са предимно това, което купувате.

Ако уеб хостинг компания не достигне в някоя от тези области, има проблем. Две или повече – бягайте!

За щастие, MDDHosting преминава две от трите с летящи цветове.

1. Много бързо във времето за зареждане на страница (358ms)

Първа скорост – скорост. Това е мястото, където MDDHosting е доста добър през последните 24 месеца.

По време на тестовите месеци те пуснаха невероятно време за зареждане на страницата 358ms, което ги прави 3-тият най-бърз домакин.

Бърза проверка на фона с други източници потвърди, че скоростта е една от най-големите причини за толкова много щастливи клиенти на MDDHosting.

Последно 12-месечно средно време за зареждане:

MDDHosting за последните 12 месеца подробна статистикаMDDHosting средна скорост 2019-2020 | Вижте статистиката

Също така забелязахме, че те използват сървъри на LiteSpeed, което изглежда върши работа за тях:

MDDHosting LiteSpeed

2. Бърза, ефективна поддръжка

MDDHosting осигурява стандартна 24/7/365 поддръжка на клиенти чрез система за телефон, имейл и билети. Засега няма чат на живо.

По време на нашите процеси за преглед те отговориха на нашите билети в рамките на по-малко от три минути (което е достатъчно бързо, за да се счита за бавен чат на живо).

За пореден път те се представят добре в една от “големите три”, осигурявайки бърза и ефективна поддръжка, която е достатъчно добра за най-малко 8/10.

Поддръжка на MDDHosting

Бърз чат с MDDHosting агент за поддръжка

3. Прав хостинг

WYSIWYG.

Това беше лоша техническа шега, която означава, че виждате това, което получавате с MDDHosting.

Без скрити такси. Без ценови трикове, при които трябва да се откажете от следващите 35 години от живота си заради ниската рекламирана цена на уебсайта. И никакви игри с ограничаване на стандартните функции, които да ви принудят да приемете по-скъпите планове.

Разбира се, има някакво ограничение за пространство и съхранение за по-малки планове. В противен случай получавате всички същите функции, които предлагат по-скъпите.

Например, дори с основния им план, вие получавате неограничен:

 • домейни
 • поддомейни
 • Данни на Guide-Bulgaria.com
 • имейли
 • FTP акаунти

Искате да платите само за един месец, за разлика от пълна година (или повече)? Разбира се, можете да продължите напред и да го направите. Годишната отстъпка също не е толкова голяма; следователно не пропускате много.

4. 30-дневна гаранция за връщане на парите

MDDHosting предлага безусловна, безпроблемна 30-дневна гаранция за връщане на парите с повечето от техните планове. Нищо особено като 90 или дори 97 дни, но също не е лошо.

mddhosting пари обратно

5. Безплатна миграция за cPanel сайтове

Някои уеб хостове, които разгледахме, ще Ви таксуват за всяка миграция на сайт. Точно така: те обикновено ви таксуват допълнително, за да доведете бизнеса си до тях.

Други ще предложат да преместят един сайт на своите сървъри безплатно. Но ако искате да донесете допълнителни? Точно така: те ще ви таксуват допълнително.

Радваме се да съобщим, че MDDHosting не прави нито едно. Според техните условия те ще помогнат безплатно да преместят всеки от сайтовете ви в техните центрове за данни. Също така няма ограничение, така че можете да местите две, пет или десет и да не се таксувате допълнително.

Има само две предупреждения.

Първото е, че трябва да попитате в рамките на първите 60 дни. Това изглежда доста очевидно, така че няма голяма работа. След това ще струва $ 10 на сайт.

Другият потенциален проблем е, че тези безплатни миграции на сайтове са достъпни само за акаунти с cPanel. Ако се опитвате да премествате сайтове без достъп до cPanel, след това ще струва $ 25 на сайт или акаунт след това.

Сребърната подплата е, че тези политики са доста често срещани. Повечето cPanel-приятелски хостове могат да преместват тези файлове по-бързо и по-лесно от други персонализирани конфигурации, които не съвпадат със собствената им настройка на сървъра.

6. Без повишаване на цените на подновяването

MDDHosting купува поредния честотен трик за индустрията, който изненадва крайните клиенти.

Много домакини ще рекламират шокиращо ниска цена на своя сайт.

Естествено, хората са привлечени от това, което изглежда като невероятна стойност. И това е, ако се регистрирате обикновено поне три години, за да влезете в този нисък процент.

Другият често срещан проблем е обаче, че когато този уводителен план изтича, често се оставяте с „тарифа за подновяване“, която може да бъде между 2-3 пъти първоначалната цена, която сте платили.

За щастие, MDDHosting не прави това. Така че каквато и цена да плащате, когато се премествате към тях, е цената, която ще плащате, когато първоначалният ви план изтича също. Няма изненадващо увеличение на цените за две до три години.

7. Гаранция за неочаквано „1000%“

MDDHosting разполага с „1000% гаранция за необичайно време“ в техните условия.

Какво точно означава това?

Това означава, че за всеки час престой „можете да поискате 10 пъти (1000%) действителното количество престой.“

С други думи, един час престой ви дава десет часа кредит.
ъптайм гаранция mddhosting
Уловката е, че трябва да изпратите имейл до техния отдел за фактуриране ([имейл защитени]) в рамките на седем дни от престоя.

Подобно на другите гаранции за продължаване, това се отнася само за действителни престоя при вътрешни проблеми или грешки.

Не са включени извънредни обстоятелства или редовен престой в поддръжката.

И тази гаранция важи само за техните споделени и дистрибуторски хостинг акаунти.

Минуси от използването на MDDHosting

Всичко добро идва на цена. При MDDhosting един от техните „минуси“ е точно това.

1. По-долу стандартно време за промишленост

За период от 24 месеца проследихме времето на MDDHosting за нашия сайт, за да се уверим, че нещата протичат гладко (и че нямаше никакви хълцания).

Стандартът за индустрията достига около 99,93% продължителност, а MDDHosting за 24 месеца като цяло беше за съжаление под 99,90%.

Имаше няколко наистина силни месеца със 100% продължаване, но за съжаление това не беше достатъчно, за да повиши средната им стойност.

Като цяло не е ужасно, но и не е страхотно. Особено когато видите колко струват …

Последно 12-месечно средно време за изпълнение:

 • Средно време за януари 2020 г.: 100%
 • Средна продължителност на декември 2019 г.: 99,99%
 • Средно време за ноември 2019 г.: 99,99%
 • Средно време за октомври 2019 г.: 99,99%
 • Средна продължителност на септември 2019 г.: 99,98%
 • Средна продължителност на август 2019 г.: 99,81%
 • Средна продължителност на юли 2019 г.: 99,95%
 • Средна продължителност за юни 2019 г.: 99,99%
 • Средна продължителност на май 2019 г.: 99,99%
 • Средно време за април 2019 г.: 99,89%
 • Средно време за март 2019 г.: 100%
 • Средно време за февруари 2019 г.: 100%

MDDHosting 24-месечна средна продължителност и скоростMDDHosting средно време на работа | Вижте статистиката

2. Допълнителни разходи за допълнителни услуги

Основните планове на MDDHosting са доста добра стойност. Въпреки това, всичко „отвъд и отвъд“, нормалните функции на хостинг плана ще ви струват малко нещо отгоре.

Например, MDDHosting не хвърля безплатно име на домейн за първата година. Вместо това ще ви струва $ 14.95 / година, ако се нуждаете от нова.

Има и малки увеличения на цените, ако се регистрирате и за по-кратка една или две години. Така че предплащането за допълнителна година или две често може да ви спести няколко долара всеки месец (което може да добави до сто долара от общата цена на плана).

MDD хостинг цените се увеличават

Въпреки че MDDHosting предлага много полезни допълнителни функции за сигурност, тези също ще ви струват допълнително. Това включва всичко – от тяхната защита на електронната поща SpamExperts до сигурността на уебсайта SiteLock.

И разходите за тях също не са евтини. Вие търсите където и да е от 62,99 щ.д. за три години най-ниско нивоната услуга за намиране на SiteLock до 799,99 долара за три години от тяхното пълнофункционално предложение Defend.

С тази цена ще платите толкова (или повече) за тези допълнителни функции, отколкото ще стартирате основния хостинг план.

Така че, докато е хубаво, че им предлагат, когато започнете да добавяте всичко, стойността на долар не изглежда толкова голяма. И може би е по-добре да плащате по малко повече всеки месец за нещо, което включва всички тези функции от първа стъпка.

MDDHosting цени, хостинг планове & Бързи факти

Ето бърз преглед на различните хостинг планове, предлагани от MDDHosting:

Споделен хостинг: Те предлагат два основни споделени хостинг плана:

 • Облачен стартов план: Този план струва $ 4,00 на месец. Предлага се с 10 GB дисково пространство, неограничени домейни, неограничена честотна лента, неограничени бази данни и имейл акаунти.
 • Cloud1 план: С $ 7,00 на месец получавате неограничено дисково пространство, домейни, трансфер на данни, бази данни и др.
 • Cloud2 план: $ 14,00 на месец. Той се предлага с неограничено пространство на дискове, неограничен домейн, неограничен трафик, неограничен брой бази данни и имейл акаунти.

MDDХостинг цени и планове

 • Лесно регистриране: Много дълъг процес на регистрация.
 • начини за плащане: Кредитна карта, Paypal.
 • Скрити такси и клаузи: С регистрацията си се съгласявате, че те имат право да променят месечната сума на плащането и други такси по всяко време. Не трябва да използвате повече от 25 процента от системните ресурси за повече от 120 секунди или рискувате прекратяване на акаунта (някакъв стандарт сред индустрията). Злоупотребата с персонала им във всякакъв носител или формат ще доведе до прекратяване на акаунта ви без възстановяване на сумата (което също е доста уважавано).
 • Upsells: Няколко ъпдейта.
 • Активиране на акаунт: Бързо активиране.
 • Опит с контролен панел и табло: cPanel.
 • Инсталиране на приложения и CMS (WordPress, Joomla и др.): Бързо и лесно инсталиране на популярни приложения и CMS с Softaculous.

Препоръчваме ли MDDHosting?

MDDHosting е сравнително ново за хостинг играта. Досега те поставиха съмнителни номера за ъптайм, бързо време за зареждане на страници и страхотна поддръжка на клиенти.

Техният не-BS подход също е глътка свеж въздух.

Да, някак си ги препоръчваме (но има и по-добри опции там).

Въпреки че са намалели с цената си, все още има много по-малко скъпи опции, ако просто търсите просто хоби или личен сайт.

В противен случай, въпреки че е една от най-скъпите опции за споделен хостинг на разположение, вероятно ще спечелите парите си, ако се възползвате от всички опции „неограничен“, с които дори основният им ограничен план се зарежда напълно.

Послепис Ако искате да видите хостинг доставчици, класирани над MDDHosting, проверете нашето уеб хостинг сравнение тук.

Използвали ли сте MDDHosting? Ще се радваме да чуем за вашето преживяване – добро или лошо – стига да е честно и прозрачно. Можете да оставите вашия преглед на MDDHosting по-долу:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author