Преглед на HostNine: Бърз хост с един от най-лошите времена (Прочетете защо)

Преглед на HostNine

HostNine е едно от по-младите лица в уеб хостинга, първоначално основан през 2006 г..

Първоначално показвайки обещание, те бяха заградени през 2012 г. от EIG, който притежава и някои от най-големите хостинг марки като HostGator и Bluehost.

Всички домакини обичат да удължат малко истината, когато става дума за рекламни претенции на техния уебсайт.

Те пускат закачливи саундбайтове на своя уебсайт, независимо от фактите, опитвайки се да избягат само от репутацията.

Закупихме личния план на HostNine през юни 2015 г., като създадохме уебсайт на WordPress, който да наблюдава и провежда тестове през последните няколко месеца. Събрахме най-важните данни, включително продължителността на работа & бързина и са готови да вземат решение в този безпристрастен преглед, подкрепен от факти и статистически данни.

Плюсове на използването на HostNine хостинг

HostNine достави стоките в няколко различни области, включително освежаващо модерен, лесен за използване уебсайт и приятна гаранция за връщане на пари.

Обърнете внимание на плюсовете:

1. Регистрация, удобна за потребителя и процес на регистрация

Повечето от основните уеб хостове бяха стартирани през 90-те или началото на 2000-те. Техните уебсайтове в по-голямата си част изглеждат така.

Много от тях са остарели, трудни за употреба и просто непривлекателни. Те са трудни за навигиране и намиране на проста информация, която става по-проблематична само на мобилни устройства (които не бяха, когато някои от тези уебсайтове първоначално са създадени от външния вид на нея).

За щастие, HostNine има съвременен уебсайт с ясна организация и внимание към информационната йерархия, която прави живота ви прост.

Да се ​​надяваме, че вниманието към детайлите и фокусирането върху гледната точка на потребителя е знак за нещата, които предстоят …

2. Възможност за избор на различни центрове за данни

HostNine има центрове за данни в шест различни места, включително САЩ, Великобритания, Сингапур, Канада, Австралия и Амстердам.

Докато най-евтината им опция за споделен хостинг може да бъде хоствана само в техния център за данни в САЩ, можете да изберете своето собствено местоположение с техните други планове.

3. Безплатна миграция на уебсайтовебезмигрантни хостини

HostNine предлага безплатни миграции на уебсайтове за всички свои нови клиенти, стига предишният им хост да предлага cPanel достъп.

Без висока, трицифрена цена, за да преместите първия си сайт. И без цена на сайт, ако имате много от тях, или.

Това прави HostNine чудесно, ако вече имате набор от сайтове, които да управлявате.

4. Без повишаване на цените на подновяването

HostNine също не удвоява и утроява цената за подновяване на вашия хостинг план. Каквото платите в първия ден, е същото, което ще платите и в последния.

За сравнение, други домакини ще стартират цените си само с няколко долара всеки месец. След това, когато дойде време за подновяване на плана ви, той скача по-близо до десет или двадесет на месец.

Така че за щастие не е нужно да се притеснявате за същите увеличения на цените, които ви изненадват след няколко години.

5. 45-дневна гаранция за връщане на парите (и предоставени кредити)

HostNine предлага пълно възстановяване в рамките на 45 дни. Ако някакви нови клиенти са недоволни по някаква причина, можете да получите всичко обратно, минус разходите за всяко „име на домейн, SSL сертификат, WHMCS лиценз, специален IP адрес и такси за обработка“ в съответствие с техните Общи условия.

Новите планове ще предлагат някои от тях, като имена на домейни и SSL сертификати, за „безплатно“. Но ако опитате и поискате възстановяване, разходите за всеки от тях също могат да бъдат приспаднати.

45-дневният график на HostNine покрива пълната сума за възстановяване. Ако обаче искате да поискате възстановяване на една година в рамките на тригодишна сделка, те ще предложат да възстановите предварително определената сума.

Това е много, като се има предвид, че много други домакини не разширяват този лукс. Така че след като първоначалният ви прозорец за възстановяване се затвори, не можете да върнете нищо друго, което е било предплатено (независимо колко дълго).

Възстановяването на суми ще се извърши чрез оригиналния начин на плащане, ако кредит, дебит или PayPal. Чекове, парични преводи и банкови преводи не отговарят на условията за възстановяване.

Минуси от използването на HostNine хостинг

Обикновено, ако уеб хостинг компания ще се бори навсякъде (докато постига основите като ъптайм правилно), това е бързината. Това не е случаят с HostNine …

Ето мрачните подробности за едно от най-лошите събития, които сме наблюдавали след преглед на близо 30 други уеб хостове.

1. Неефективна поддръжка

Първият ни опит с поддръжката на клиенти на HostNine беше добър.

Те се свързаха в рамките на няколко минути и отговориха на всички въпроси ни сравнително бързо и като цяло беше страхотно изживяване.

Поддръжка на HostNine

Но след това, нашият уебсайт падна. И всичко, което получихме, беше ЕДИН имейл от тях.

HostNine се проваля

Имейл от HostNine

Това е.

ДВА месеца престой, и един-единствен имейл, където по принцип са признали, че не са планирали да възстановяват данните и не са имали резервни копия. Дори оферта за възстановяване за тези два месеца, когато сте офлайн.

Ето това е нещото.

Не че тяхната поддръжка на клиенти е наистина ужасна (като някои други уеб хостове, които разгледахме). Ние сами изпитахме фантастични резултати в справянето с тях.

Но когато времето на тяхната компания е толкова жестоко, ръцете им са вързани. Не могат да направят много, освен да слизат с кораба, докато потъва.

Допълнителни изследвания подкрепиха това, като клиентската поддръжка не можеше да направи много, за да помогне и на други клиенти:

 • Помощ на живо е шега тъй като те не могат да направят нищо повече от това да помогнат на някого да възстанови парола или да отвори билет за помощ, на който никой няма да отговори след 72 часа. Това беше ТОЧНАТА причина да напусна HostGator и сега вие, момчета, правите същото! # Жалка “
 • „Така че… .30 часа изчакайте отговор на билет за поддръжка.“
 • 3 билета за поддръжка от събота + няма отговори за всеки от тях, различен от „ние разглеждаме това“ (който беше преди 2 дни) = Просто преместих всичките ми сайтове в нов хост. “

За съжаление, обслужването на клиентите им е виновно чрез асоцииране в този случай.

2. Доста лошо време – 99,87%

През предходните 24 месеца те са имали само 99,87% – доста под средното за индустрията от 99,93%. Най-малкото бяхме разочаровани.

Очевидно не бяхме единствените. Ние извършваме проверка на фона на всеки проверен хост, за да предоставим добре заоблен профил, който няма да стане жертва на пристрастия.

В този случай по-голямата част от отзивите, които сме виждали директно от други клиенти, подкрепят опита ни. Погледни:

 • „Току-що загубих 3-ия поред клиент, защото имейлите им не работят повече от седмица …“
 • „Сайтът ми вече не работи 4 дни.“
 • „Ако миналата седмица 18 сайтове се спуснаха за повече от 24 часа…. Два сървъра попаднаха в черен списък и имейлите на моя клиент бяха прекъснати в продължение на три дни и отброяване без краен изглед“
 • „Моите уебсайтове отново са надолу … всички тях. И те са се разпространили в десетина различни сървъри. Не съм сигурен колко повече мога да взема от тази глупава услуга. “

Това не рисува много розова картина.

Последно 12-месечно средно време за изпълнение:

 • Средно време за януари 2020 г.: 100%
 • Средна продължителност на декември 2019 г.: 100%
 • Средно време за ноември 2019 г.: 100%
 • Средно време за октомври 2019 г.: 100%
 • Средна продължителност на септември 2019 г.: 100%
 • Средна продължителност на август 2019 г.: 100%
 • Средна продължителност на юли 2019 г.: 99,90%
 • Средна продължителност за юни 2019 г.: 100%
 • Средна продължителност на май 2019 г.: 99,99%
 • Средно време за април 2019 г.: 99,93%
 • Средно време за март 2019 г.: 99,76%
 • Средно време за февруари 2019 г.: 100%

Последните 24-месечни статистики на HostNineСредно време за работа на HostNine | Вижте статистиката

3. Бавно време за зареждане на страница – 931ms

HostNine доставя доста бавни времена за зареждане на страници, през 24-месечния тестов период, достигайки средно 931 ms.

Те започнаха доста силно, но през последните месеци HostNine показва постоянно бавни резултати, влияещи върху средната им скорост, голямо време.

Последно 12-месечно средно време за зареждане:

12 месеца средно време за зареждане на HostNineСредна скорост на HostNine 2019-2020 | Вижте статистиката

4. Ограничен „евтин“ план

HostNine може да не увеличи разходите ви за подновяване, но предлага само най-евтините цени, ако се регистрирате за най-дълъг срок. Един месец ще ви струва $ 9.12, а той се свежда до $ 7.69 / месец, ако предплатите за две или три години.

Този евтин план също не включва безплатно име на домейн (така че това ще бъде още $ 15 / година) и само достъп до център за данни в САЩ.

Това е доста ограничен план за по-висока цена. Не е голяма стойност.

Цени за HostNine, хостинг планове & Бързи факти

HostNine предлага споделен, дистрибутор, VPS и посветен хостинг – независимо от какво ниво на обслужване се нуждаете, ще го намерите при тях. По-долу е кратък преглед на техните споделени хостинг планове:

 • Личен план: Този план започва от $ 7,69 на месец. Той поддържа 1 име на домейн. Вашият сървър ще бъде разположен в САЩ.
 • Бизнес план: Този план започва от $ 12,20 на месец. Той поддържа неограничени имена на домейни, предлага се с безплатно име на домейн и можете да избирате сървъри от САЩ, Великобритания, Сингапур, Канада, Австралия и Амстердам.
 • Предприемачески план: Този план започва от $ 16,49 на месец. Той поддържа неограничени домейни, предлага се с безплатно име на домейн и можете да избирате сървъри от САЩ, Великобритания, Сингапур, Канада, Австралия и Амстердам.

Всички планове за споделен хостинг идват с неограничен обем за съхранение и честотна лента.

Цени и планове на HostNine

 • Лесно регистриране: Регистрация на една страница. Много лесен процес на регистрация.
 • начини за плащане: Кредитна карта, PayPal.
 • Скрити такси и клаузи: Ограничение от 10-процентово използване на процесора, 5 процента или 512MB памет, 50 стартирани процеси, 15 минути макс. Максимално време за изпълнение, 150 000 общи възела и 500 изходящи имейл съобщения за период от 60 минути се поставя на споделени и реселър хостинг акаунти.
 • Upsells: Много малко upsells.
 • Активиране на акаунт: Много бързо активиране.
 • Опит с контролен панел и табло: cPanel.
 • Инсталиране на приложения и CMS (WordPress, Joomla и др.): Бърза и лесна инсталация на популярни приложения и CMS чрез Softaculous.

Препоръчваме ли HostNine?

Само ако сте мазохист.

Вицове встрани – все още не.

Те биха могли да бъдат над средното ниво, ако скоростта на страницата им и няколко други категории се представят добре.

За съжаление, тяхната продължителност беше кошмар, което остави работата на компанията като албатрос. Те са показали много обещаващи времена от няколко месеца, но е твърде ненадеждно да ги препоръчаме.

Техните смели претенции за ъптайм в началото също бяха почти откровена лъжа, която на всичкото отгоре не ни оставя добро, топло, размито чувство.

Послепис Ако искате да видите хостинг доставчици, класирани над HostNine, вижте нашите най-добри уеб хостинг услуги тук.

Имате ли опит с HostNine? Моля, оставете отзив по-долу – добър или лош – няма никакво значение, стига да е прозрачен и честен.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author