Преглед на HostMonster

Обща класация

Най-евтин план
$ 4.95 / месец

HostMonster: Бързо обобщение за хора, които нямат време (почти всички нас)

За съжаление, накратко, не препоръчваме HostMonster, поради няколко причини, като основните са сигурността и поддръжката. Нека да разгледаме няколко проблема, които открихме.

Сигурност: Наличието на SSL сертификат (https, защитен сайт) е задължително в наши дни, определено с Google, предпочитащ https сайтовете, а Chrome активно маркира незащитени сайтове като „не защитени“… Основните SSL сертификати всъщност са безплатни в наши дни, защото те „ отново е толкова важно. Повечето домакини предлагат това безплатно, тъй като е лесно да се интегрира. HostMonster, от друга страна, не го изключва в основния си план или втория си план или третия си план … трябва да отидете на техния четвърти „PRO“ план, за да получите SSL сертификат. Това е просто лудо!

Поддържа: Има доста оплаквания от тяхната подкрепа, която плува наоколо, твърде много, за да се игнорира. Всичко от големи закъснения в отговорите на подкрепа, до обикновена лоша подкрепа.

Ценообразуване: Без SSL сертификати, без неограничено пространство на диска, лоша поддръжка и т.н.… поне бихте очаквали прилична евтина цена, за съжаление не, те започват от $ 4,95 / месец, което е поне 1 $ над това, което виждаме като средно, това обикновено идва със SSL и прилична поддръжка.

Така че това, което всъщност казваме е … има много уеб хостове, които са много по-добри в почти всичко! Избягвайте HostMonster! Вместо това, вижте най-доброто ни сравнение на уеб хостинг.

Ако все още се интересувате от HostMonster, продължете да четете по-долу.

HostMonster изследвания

Преглед на HostMonster

HostMonster стартира през 1996 г., което прави компанията един от най-старите хостинг доставчици там. Основан е от Мат Хийтън, същия човек, който лансира BlueHost. Той се сля с Endurance International Group (EIG) през 2015 г. EIG е гигант, който притежава много уеб хостинг компании като HostGator, BlueHost и Arvixe.

Седалището им се намира в Прово, щата Юта, САЩ. Тази частна компания предлага разнообразие от продукти и услуги. Те включват споделен хостинг, VPS уеб хостинг и специализирани сървъри, наред с други.

Ценообразуване

HostMonster предоставя четири различни пакета за своите уеб хостинг решения. Тези планове се наричат ​​Basic, Plus, Prime и Go Pro. Споменатите пакети могат да се видят по-долу:

Ценообразуване на HostMonster

Най-евтиният план се нарича Basic и струва 4,95 USD на месец, ако изберете 36-месечен договор. По този начин трябва да извадите общо 178,20 USD. Ако изберете 12-месечен и 24-месечен договор, трябва да плащате съответно 6,95 и 5,95 щ.д. на месец. Посочените суми са само специални въвеждащи цени. Това промоционално ценообразуване е валидно само в първия мандат. Редовните тарифи ще се прилагат при подновяване на плана, който използвате.

Основният план ви позволява да имате само един уебсайт за хостинг акаунт. Ако искате няколко уебсайта, можете да изберете пакета Plus, който ви позволява да имате най-много 10 уебсайта на хостинг акаунта. Ако имате повече от 10 уебсайта, тогава трябва да получите пакета Prime, който ви позволява да хоствате неограничен брой уебсайтове.

Пространството на уебсайта е ограничено на 50 GB. Това означава, че можете да разполагате с данни от 50 GB на вашия хостинг акаунт, което обикновено е повече от достатъчно за изграждането на бизнес уеб сайт … всъщност можете да създадете доста от тях с това количество дисково пространство.

Според уебсайта, изпълнението на основния план (заедно с плановете плюс и премиер) е стандарт. И така, какво точно означава това? Помолихме техния екип за поддръжка да научи повече за това. Според тях „Тъй като това е споделен сървър, нямаме точни ресурси. Ако започнете да засягате други уебсайтове на същия сървър, ние ви уведомяваме, така че можете да го поправите или надстроите много пъти. Това обаче води до затваряне на уебсайта ви, докато проблемите не бъдат решени. “ Споменатият разговор може да видите по-долу:

Чат

Това означава, че споделяте ресурси с други собственици на акаунти на същия сървър. След като започнете да влияете на производителността на сървъра, акаунтът ви се спира. Трябва да поправите това, като надстроите акаунта си до пакет от по-високо ниво, за да удовлетворите нуждите на уебсайта си. След като научат, че акаунтът ви компрометира работата на други акаунти, вашите се спират, докато проблемът не бъде отстранен.

Добре. Нека да продължим с ефективността и да отидем на пощенските кутии. Можете да имате 5 имейл акаунта на хостинг акаунт. Броят е доста малък в сравнение с други хостинг доставчици, които предлагат неограничени имейл акаунти. Ако обаче хоствате стартов уебсайт, сами по себе си този номер е напълно достатъчен. Съхраняването на имейли е 100MB на акаунт. Отново, за начало, това може да удовлетвори изискванията на всяка пощенска кутия.

HostMonster ви предоставя безплатна регистрация на домейн, след като се регистрирате с тях. Това е добре, ако се опитвате да спестите няколко долара за други добавки. За разлика от други доставчици на уеб хостинг, първоначалната настройка на вашия акаунт е безплатна.

Те осигуряват гаранция за ъптайм от 99,99%. Това означава, че вашият уебсайт рядко ще има прекъсвания. Освен това те предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите. По този начин, ако не сте доволни от техните продукти и услуги, можете да получите възстановяване.

Опции за поддръжка

HostMonster ви предоставя разнообразни възможности за поддръжка. Те включват следното:

  • Онлайн чат на живо
  • Поддръжка по телефона
  • Помощен център / база знания
  • Представяне на билети

Техническа поддръжка по телефона и техническа поддръжка за чат на живо са достъпни 24/7. Поддръжка по телефона за продажби се предлага 7 дни в седмицата от 6 до 21 часа, MST. Те също имат различни линии за онлайн чат и телефонна поддръжка за фактуриране, отдел за спазване на условията за обслужване и проверка.

Тяхната база знания или Помощен център са попълнени с уроци за това как да настроите и управлявате продуктите и услугите, за които плащате. Очевидно това е достъпно на техния уебсайт 24/7/365. Той също така съдържа видео уроци, които могат да ви помогнат лесно да направите нещата, които са ви необходими, за да започнете да работите с профила си.

Отзивите за тяхната услуга за поддръжка на клиенти бяха предимно отрицателни. Повечето клиенти бяха недоволни от своите представители. Когато уебсайтовете попаднат в проблеми, техническите им представители отговориха само с извинения. Нямаше инициатива да се направи нещо по проблемите, с които се сблъскват. Въпреки че са запознати с прости въпроси, те не могат да отстранят много проблеми, с които се сблъскват собствениците на акаунти.

Професионалисти

30-дневна гаранция за връщане на парите

Ако сте ги изпробвали и сте решили, че не са подходящи за нуждите ви, всъщност можете да получите възстановяване. Въпреки че това възстановяване не се разпростира до регистрацията на имена на домейни, все пак е добра сделка да спестите няколко долара.

Безплатна регистрация на домейни

Да. Всъщност можете да спестите няколко долара с тяхната безплатна регистрация на първичен домейн. Ако все още нямате име на домейн, е време да се възползвате от тази оферта.

Против

Има много недостатъци при регистрацията с HostMonster.

Ограничено пространство на диска

Те ви дават само около 50 GB дисково пространство. Не се използва много, ако имате видеоклипове и изображения с големи размери, които трябва да поставите вътре в уебсайта си. Освен това, ако имате допълнителни изтегляеми файлове, тогава този план не е подходящият за вас.

Ако искате неограничено дисково пространство, трябва да изберете третия план, пакета Prime. Специалната уводна цена е 6,95 USD на месец, ако изберете 36 месеца. Това означава, че трябва да освободите 250,20 USD предварително. Ако искате да изпълните договора за 12 и 24 месеца, трябва да освободите съответно 9,45 и 8,45 щ.д. на месец..

Ограничени имейл акаунти

Разрешени са ви само 5 имейл акаунта в основния план. Но какво ще стане, ако имате шест души, които отговарят за вашия уебсайт (или бизнес)? Тогава очевидно това не е най-подходящото.

Можете да изберете следващия план, плюс пакетът, който струва 6,95 USD на месец, ако изберете 36 месеца напред. Това все още е специалната уводна цена. При подновяване трябва да плащате редовни тарифи. О, BTW, споменатият по-скъп план позволява до 100 имейл акаунта.

Лоша поддръжка на клиенти

Не. Те не предоставят отличното обслужване на клиентите, което са обещали. Повечето отзиви бяха недоволни от техните представители и техния екип за техническа поддръжка. Повечето технически служители трябваше да се извинят за лошо обслужване (например, сървъри се спускат, уебсайтове се сриват и т.н.). И за да влошат нещата, те сериозно трябваше само да се извинят и да заявят, че не могат да направят нищо по въпроса.

Едно нещо, което трябва да търсите в хостинг доставчик, отлична поддръжка на клиенти. Ако една компания няма такава, тогава се отстранявайте от тях. Какво става, ако уебсайтът ви се срине и най-важният ви клиент в момента сърфира в него? Какво??!! След това губите ценен клиент. По-лошото е, че когато това се случи, екипът за поддръжка няма да ви помогне. Какъв глупост.

Може да забележите и моя разговор (изображение), предоставен по-рано в този преглед. Клиентът представител заяви: „Какво те води в Bluehost?“ Това означава, че и BlueHost и HostMonster имат едни и същи служители за обслужване на клиенти. Това може да е очевидна причина, че те са основани от един и същи човек. Но фактът, че представител на обслужването на клиенти не може да направи разлика между BlueHost клиент и HostMonster, показва, че те също не могат да разграничават продуктите и услугите на двете компании. Ще ви покажем обобщение на разговора:

Чат

Не знаем дали това всъщност е предварително направен шаблон, който са създали за BOTH BlueHost и HostMonster. Или, вероятно, представителят всъщност е направил грешка. Боже…

заключение

HostMonster не е компания, която бихме препоръчали. Не. Няма да стане. Минусите превишават плюсовете на работата с компанията. Липсва страхотна поддръжка на клиенти и ясно, че това е просто друга EIG компания. Функциите също са много ограничени. По-добре е да сте с други доставчици на хостинг услуги.

SummaryReviewer Matthew RogersДата на преглед 2018-08-27Преглед на артикула HostMonsterAuthor Рейтинг 21star1starсивсивсивИме на продукта HostMonsterPrice
USD 4.95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author