Преглед на HostGator

HostGator

Добре, HostGator, те хостват милиони уебсайтове, но всъщност си заслужават? Нека разберем!

Обща класация

Най-евтин план
USD $ 2.75 / мес

HostGator: Бързо обобщение за хора без време (почти всички нас)

HostGator е уеб хост, който използвате, ако имате наистина малък бюджет. Те са супер евтини (2,75 щатски долара, ако се заключите за няколко години – това е 3,70 долара), което е страхотно…. но той идва с няколко минуса.

скорост: Ще бъдете на американски сървър, което означава, че почти всеки друг сайт, хостван по-близо от САЩ, ще бъде по-бърз (ако използват приличен хост). Освен това Google наистина не харесва бавните сайтове, така че може да навреди на потенциалните ви класирания и видимостта онлайн.

Поддържа: Те са добре и всъщност са доста отзивчиви, но не са толкова специализирани в сравнение с други домакини.

Заключен в: Можете да получите най-ниската цена само ако се заключите за няколко години, което не е идеално, ако решите да превключите на половината път през.

1 сайт: Ако искате да хоствате повече от 1 сайт (много хора обичат да експериментират), ще трябва да надстроите и да платите повече (в този момент е възможно да сте избрали премиум хост).

Това, което всъщност казваме, е … проверете бюджета си и ако можете да размахате допълнителни AUD $ 1,20 / месец, отидете с уеб хост като SiteGround, те са МНОГО по-бързи, по-специализирани, имат много готини функции, които HostGator не прави нямате и т.н. и др. Получавате снимката, можете да разгледате нашия преглед на SiteGround тук

Все още се интересувате от HostGator, продължете да четете по-долу.

Изследване на HostGator

Преглед на HostGator

Добре, нека вникнем в някои специфики. Ще започнем с бърза история на компанията (това винаги правим), след което ще преминем направо към това, което според нас са основните му плюсове и минуси, с някои готини функции и присъдата ни в края (което имитира резюмето ни в началото ).

За HostGator

HostGator е основана през 2002 г. от мъж на име Брент Оксли, който по това време е просто студент, посещаващ колеж. След първата си година бизнес той имаше скромна клиентска база от малко над 100 клиенти, но до следващата година клиентската му база се увеличи десетократно. До 2006 г. HostGator отвори първия си международен офис и ръстът на тази компания не показва признаци на забавяне.

Тъй като първоначалните стимули за растеж на тази компания, те поддържат стабилен растеж и отвориха множество офиси по целия свят и започнаха да се състезават на австралийския пазар за уеб хостинг. В момента те са домакин на над 8 милиона домейна и те са се утвърдили като един от най-желаните хостове на уебсайтове в бизнеса. Това е наистина впечатляващ начин, по който са мащабирани.

Професионалисти & Минуси на HostGator

Професионалисти:

евтин

При $ 2,75 на месец / евтино определено е точната дума. Обикновено, когато цените са толкова ниски, нещо е ужасно грешно, но HostGator успява да осигури прилична услуга, въпреки ниската цена.

Толкова много планове

Без значение какъв тип уеб хостинг услуга търсите, HostGator го предлага. Независимо дали търсите облачен хостинг, споделен хостинг, хостинг на дистрибутори или просто инструменти за електронна търговия, те ще го обхванат.

Големи цифри за време на работа

Тази компания може да се похвали с много стабилен и постоянен рекорд, който е средно между 99,96 и 99,97%. Това е над средното време за работа в бранша, което е впечатляващо. Прекъсването е от решаващо значение за успеха на вашия бизнес, тъй като всеки престой може да ви струва скъпо.

Подобрена сигурност

Ако закупите един от по-премиум плановете за уеб хостинг, ще получите достъп до подобрените функции за защита на HostGator. Това включва архивиране на данни, които се случват ежедневно, както и автоматично премахване на злонамерен софтуер, така че не е нужно да губите ценно време, притеснявайки се за тези проблеми. Като се има предвид, ако имате $$$ да преминете с премиен план, може да разгледате и по-премиум хост (SiteGround за повечето хора или нещо като Kinsta или Pressidium, ако търсите висок клас управляван WordPress хостове).

Начални

За тези, които не са запознати с уеб хостинга или изграждат първия си уебсайт, HostGator има гръб. Техният бек-енд е доста лесен за използване, дори и за начинаещи. Някои уеб хостове имат много труден за следване интерфейс, с който потребителите трябва да взаимодействат, но за щастие, HostGator се стреми да поддържа потребителския си интерфейс възможно най-лесен за следване. Потребителите ще имат достъп до полезни страници с често задавани въпроси, онлайн уроци и информационни документи на всяка стъпка.

Недостатъци:

Малко по-ниска скорост на натоварване

Докато средното време за зареждане на страницата на HostGator е само малко под средното време за зареждане на страниците (сървърите им са в САЩ), това все още е недостатък за австралийците. Търсачките отчитат скоростта им в алгоритъма за органично класиране при търсене и всяко забавяне във времето за зареждане на страниците на дадена компания има възможност да повлияе негативно на продажбите им. Като се има предвид, ако използвате CDN, това се превръща в проблем. Ако сте в САЩ, Канада или дори по-отдалечен като Бразилия, разбира се, не е необходим CDN.

Други готини функции

24/7 Обслужване на клиенти

Както беше посочено по-горе, обслужването на клиенти на тази компания е доста полезно, но още едно огромно предимство е, че обслужването на клиентите им е достъпно денонощно, 24/7. Това е изключително полезно, защото много време, най-големите ви проблеми ще се случват в най-странните моменти (посред нощ, уикенди и т.н.).

Гарантирано връщане на парите

Това винаги е полезно. Ако не сте доволни от услугите им, можете да получите пълно възстановяване в рамките на първите 45 дни от използването им.

Безплатна миграция

HostGator се радва да премести съществуващия си уебсайт в собствения си уеб хостинг, спестявайки ви много време и ресурси.

заключение

Както споменахме няколко пъти, ако току-що започвате и бюджетът ви е реално ограничен, определено се регистрирайте. Но ако можете да разклатите допълнителните 1,5 долара, препоръчваме ви да разгледате SiteGround, тъй като определено ще се възползвате от допълнителната скорост (и WordPress насочени функции, ако използвате WordPress за изграждането на вашия сайт).

SummaryReviewer Matthew RogersДата на преглед 2018-06-29Преглед на артикул HostGatorAuthor Рейтинг 31star1star1starсивсивИме на продукта HostGatorPrice
USD 2.75

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author