Преглед на GreenGeeks

Обща класация

Най-евтин план
USD $ 2,95 / месец (намаление от $ 9,95)

GreenGeeks е най-любимият ни домакин за Канада, комбинацията от достъпни цени, неограничено пространство на диска, 30-дневна гаранция за връщане на парите и водещите в отрасъла екологични системи ги правят непроменени!

Обикновено разглеждаме следните 4 аспекта на уеб хост, за да определим цялостното му качество: Лесна употреба, скорост (на глобално ниво), поддръжка и време за работа. GreenGeeks ги е усъвършенствал!

Причини да изберете GreenGeeks

Да започнем с това, което считаме за най-добрите характеристики на GreenGeeks, тези, които веднага им дават предимство пред конкуренцията. За по-голямата част от хората, които търсят приличен уеб-домакин, следното бързо обобщение е достатъчно, за да ги убеди, че GreenGeeks е този, с когото трябва да отидете.

 1. Сървъри в Канада: Това е една от основните причини, поради която повечето канадци избират GreenGeeks, всъщност имат център за данни в Канада, което прави вашия сайт бърз и бърз. Макар че имат сървъри по целия свят, ако чувствате нужда да станете глобални.
 2. 24/7 поддръжка: Супер полезно и това е по телефон, чат и билети, изборът е ваш.
 3. Вградена мащабируемост: Вашият сайт изведнъж расте по-бързо от очакваното? Няма проблем, GreenGeeks може да коригира необходимите ви ресурси в движение, като поддържа всичко безпроблемно.
 4. 30-дневна гаранция за връщане на парите: Не сте доволни по някаква причина? Няма проблем, няма какво да губиш.
 5. Супер зелено: За всеки ампераж, който теглят от мрежата, те инвестират 3 пъти под формата на възобновяема енергия, така че вашият уебсайт ще намали въглерода! Колко е готино това!

Наистина е безмозъчен. Що се отнася до разходите, те имат 3 хостинг плана, най-достъпният им план започва от само $ 2,95 $ на месец (временна отстъпка от $ 9,95)!

GreenGeeks хостинг на изследвания

Прегледът: 300% Зелен уеб хостинг с енергия от възобновяема енергия.

Въведение и кратка история на GreenGeeks

Greengeeks е създаден през 2006 г. от Трей Гарднър, любител на природата и запален турист, сърфист и скиор. Той искаше да създаде уеб хостинг компания с отпечатък от положителна енергия. Той реши, че неговата уеб хостинг компания ще използва печалбите си за закупуване на кредити за вятърна енергия, възстановявайки три пъти повече енергията, която Greengeeks изразходва. Компания с екологичен фокус в днешния ден и възраст не е толкова изненадващо, но като се има предвид, че Greengeeks е въведен в началото на 2000-те, това е доста впечатляващо.

Имайки предвид казаното, основният фокус на Greengeeks не е върху устойчивостта при жертвата на качеството и производителността на техните технологии. Те остават отдадени на качествените технически характеристики като приоритет номер едно, като все още са ангажирани като партньор на EPA Green Power. Те също са посветени на това да помагат на своите потребители да намерят онлайн успех, със специално ръководство и безкомпромисен ангажимент. От началото си те нараснаха, за да бъдат домакини на повече от 300 000 сайта и 35 000 потребители, за да спечелят място като един от водещите хостинг доставчици със зелен обрат.

Ценообразуване

Перфектно в унисон с повечето други хостинг компании, но добавете списък с функции, които обикновено трябва да плащате за … безплатно с GreenGeeks.

хостинг планове

Професионалисти

Greengeeks насочва своите хостинг услуги към начинаещи и средни собственици на уеб. Доста е трудно да се намери легитимно лошо ревю за GreenGeeks и то с добра причина!

Въпреки че основният им продукт е план за начинаещи, те също имат различни нива и планове, след като потребителят стане удобен. План за начинаещи може да се разшири в персонализиран план, създаден да отговаря на вашите нужди, с VPS, специализирани WordPress и специални опции за сървър. Качеството на техния специализиран сървър (както и другите им опции също) е забележително високоефективно, подкрепено от някои от топ процесорите там.

Greengeeks се отделя от масите на хостинг продукти за начинаещи, предлагайки много мащабируем продукт, който може да започне като начинаещ и да проправи път към хостинг на WordPress или нещо друго.

Дори при впечатляващото качество на продукта, това, което остава впечатляващо, е техният ангажимент да бъдат зелени. Техният 300% ангажимент за възобновяема енергия ги позиционира над и над останалите в тази категория – те заемат своето място като най-чистата уеб хостинг опция там. Те не само отричат ​​собствения си въглероден отпечатък, но и постигат напредък в намаляването на отпечатъка на други компании! По същество за Greengeeks се грижат две други подобни по големина уеб хостинг компании, които не практикуват устойчивост..

Дори за човека, който не се интересува много от въздействието върху околната среда на хостинга или околната среда като цяло, Greengeeks все още се откроява сред другите канадски уеб хостинг сайтове и като цяло хостинг сайтове със своето качество и обслужване.

Като собственик на сайт за начинаещи, не искате да се притеснявате за дребни детайли и технически проблеми, които биха могли да ви заблудят и да отвлекат вниманието от истинските неща, като например да изкарате съдържанието си там. Кривата на обучение за неща като конфигуриране на настройки на сървъра е доста стръмна, въпреки че може да не изглежда, че това е недостъпно за начинаещите. Опростяването на Greengeeks на този вид неща улеснява живота на всички и прави лесно създаването на уебсайтове.

Характеристика

Greengeeks се откроява в три основни области:

 • скорост
 • Сигурност и надеждност
 • Местоположения в центъра за данни

Най- скорост Офертите на Greengeeks не могат да бъдат надценявани. През 2018 г. скоростта е всичко. Колкото по-дълго време вашият сайт се зарежда, толкова повече посетители ще загубите (както изглежда, това е около 1/10 от посетителите, които ще губите за всяка секунда, сайтът ви все още се зарежда). Продължителността на вниманието и търпението са постоянно ниски, така че наличието на бърз сайт е незаменим.

Greengeeks предлага няколко готини техни функции, пряко свързани със сигурността и надеждността на вашия сайт, включително сканиране на файлове в реално време, проактивен мониторинг на сървъра, който може да види проблеми и да действа върху тях, преди те да възникнат, анализ на заплахата, изключително безопасни vFs и изолиране на акаунта на хостинг.

Техен центрове за данни са на 5 места: Чикаго, Монреал, Феникс, Амстердам и Торонто. Това означава, че Greengeeks също работи много добре за всяка точка на Европа, независимо дали е Великобритания, Франция, Испания или дори Германия. И със сървърите в САЩ можете дори да очаквате прилична производителност и на места като Бразилия.

И дори основният споделен хост план на Greengeeks предлага доста списък с функции:

 • Неограничена честотна лента
 • Неограничени ресурси за сървъра
 • Неограничени домейни в един единствен акаунт
 • Cloudfare CDN
 • Достъпни инструменти за SEO и маркетинг

Те дори предлагат безплатно име на домейн при създаване на вашия акаунт.

заключение

Поздравления, ако сте прочели дотук, нашата анализа ни казва, че повечето хора попаднат на първата връзка за регистрация на страницата :). В момента не можете да сбъркате с GreenGeeks, определено ако искате да насочите към Канада или САЩ.

Обобщен рецензент Матю Роджърс Дата на преглед 2019-11-23Преглед на артикул GreenGeeksAuthor Рейтинг 51star1star1star1star1starИме на продукта GreenGeeksPrice
USD 2.95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author