Преглед на FatCow

Лого на FatCow

Обща класация

Най-евтин план
$ 4.08 / месец

FatCow: Бързо обобщение за хора без време (почти всички нас)

За съжаление, накратко, не препоръчваме FatCow поради много причини, като основните са сигурността и поддръжката. Нека да разгледаме няколко проблема, които открихме.

Сигурност: Наличието на SSL сертификат е задължително в наши дни, определено, като Google предпочита предпочитането на https сайтове, а Chrome активно маркира незащитени сайтове като „не защитени“ … нека да изглежда главният им основен уебсайт

Да, виждате това правилно, собственият им уебсайт не е защитен … Наистина ли искате да закупите хостинг план от уеб хост, чийто собствен сайт няма приличен SSL сертификат? Това е лудост!

Поддържа: Има доста оплаквания от тяхната нагласа за поддръжка, които плуват наоколо, твърде много, за да се игнорират. Всичко – от големи закъснения в отговорите на подкрепа, до груби отговори от страна на поддръжния персонал.

скорост: Те са бавни, което е наистина лошо в наши дни, тъй като Google иска бързи сайтове и им дава по-високи позиции в класацията им … на всичкото отгоре изследванията показват, че можете да загубите 10% от посетителите си за всяка секунда, който вашият сайт все още се зарежда … A масивен не-не!

Така че това, което всъщност казваме е … има много уеб хостове, които са много по-добри в почти всичко! Избягвайте Fatcow! Вместо това, вижте нашето сравнение на най-добрите уеб хостове за САЩ.

Ако все още се интересувате от FatCow, продължете да четете по-долу.

Изследвания на FatCow

Преглед на уеб хостинг на FatCow

FatCow, какво фантастично име! И така, какво представлява компанията? FatCow стартира през 1998 г. и предоставя уеб хостинг услуги за различни малки и средни предприятия. Той отново е собственост на уеб хостинг гиганта Endurance International Group (EIG). Споменатият конгломерат притежава други уеб хостинг компании като BlueHost, HostGator, Arvixe и iPage.

Седалището им се намира в Албакърки, Ню Мексико. Компанията има два центъра за данни около района на Бостън, Масачузетс. Двата центъра за данни имат комбинирана площ от над 2400 квадратни фута. Компанията предлага различни продукти и услуги, включително един уеб хостинг план (Оригиналния план за дебелите крави), хостинг на WordPress, VPS услуги, специализирани сървъри и регистрация на домейни.

По някое време FatCow беше признат от списанието за уеб хостинг като победител в „Топ 50 редактори за избор на редактори“. До юли 2009 г. FatCow обяви, че техните офиси и центрове за данни се захранват 100% от вятърната енергия. Това е в съответствие с ангажимента им да станат зелени. От 2008 г. до 2011 г. те дариха част от продажбите си на отдела за рак на гърдата на Американското дружество за борба с рака.

Ценообразуване

FatCow предоставя само един вид уеб хостинг план. Това е известно като оригиналния план на FatCow.

Ценообразуване на FatCow

Този план струва 4,08 USD на месец, ако плащате за 36-, 24- или 12-месечни договори. Ако обаче искате да плащате месечно, това ще ви струва 5,00 щатски долара на месец. Това са просто специални въвеждащи ставки. Цените за подновяване на хостинг са следните:

 • 1-месечен срок: 14,95 USD на месец (таксува се месечно; в зависимост от наличността)
 • 12-месечен срок: 14,95 USD на месец (фактурирани 179,40 USD за година)
 • 24-месечен срок: 13,95 USD на месец (таксувани 334,80 USD за 2 години)
 • 36-месечен срок: 12,95 USD на месец (фактурирани 466,20 USD за 3 години)

Планът ви дава неограничено количество дисково пространство. Oodles както го наричат. Това означава, че не сте ограничени от количеството данни, което поставяте във вашия хостинг акаунт. Чудесна функция, ако трябва да хоствате висококачествени видеоклипове и изображения с голям размер на уебсайта си.

Ширината на лентата се нарича също Oodles. Да, това означава, неограничен. Ако имате голямо количество трафик, неограничена честотна лента е необходима, за да побере всеки зрител на уебсайт, който срещнете. Не се таксувате за необичайно голямо количество трафик, особено през пиковите сезони. Това е особено полезно, ако имате голям брой зрители на уебсайтове всеки ден.

Неограничените пощенски кутии е друга функция, от която можете да се възползвате. Всяка пощенска кутия има капацитет за съхранение 500 MB или 10 000 имейл съобщения (което се случи първо). Това означава, че можете да дадете на всеки човек, който отговаря за вашия уебсайт (или бизнес) свои собствени имейл акаунти.

Имате безплатно име на домейн, което може да ви спести няколко долара от джоба ви. Вие също сте снабдени с точка & щракнете върху инструменти за изграждане на уебсайтове, които ви позволяват да създавате професионално изглеждащи сайтове без нужда от кодиране на умения или опит. Съветниците за инсталиране на приложения ви помагат да добавяте различни приложения към вашия сайт с неговите лесни за следване стъпки по стъпка инструкции.

Можете също така да прехвърлите вашия уебсайт безплатно, ако го хоствате в друга компания. Спестява ви няколко долара. Плюс това, те също имат безплатни! Дават ви 100 USD рекламни кредити за Google и 100 долара рекламни кредити за Bing. Те са полезни, ако рекламирате бизнеса си в тези търсачки.

Ако искате да продавате онлайн, получавате множество функции, за да го направите. Те включват онлайн магазин ShopSite, възможност за приемане на кредитни карти, интеграция на PayPal колички, PowerPay и споделена SSL. Наличните приложения включват WordPress, Gallery2, phpBB, GBook, Joomla !, както и Инструменти за анкети, анкети и броячи.

Опции за поддръжка

FatCow ви предоставя различни възможности за поддръжка. Те включват следното:

 • Поддръжка по телефона
 • Онлайн чат на живо
 • Знание

Базата им от знания включва отговори на често задавани въпроси и уроци за използване (или управление) на техните продукти и услуги. Поддръжката по телефона и онлайн чата на живо са на разположение 24/7.

Що се отнася до отзивите, обслужването на клиентите им е много лошо. Повечето хора се дразниха от дългите чакания и дългите забавяния между отговорите. Представителите не знаеха за техните продукти и услуги. Някои дори бяха груби, в които линиите бяха прекъснати в средата на разговора. Изглежда, че превъзходната услуга за поддръжка на клиенти, обещана от FatCow за своите клиенти, е нарушена.

Професионалисти

Има предимства при използването на услугите за уеб хостинг на FatCow. По-долу са някои от тях:

Неограничено пространство на диска

Получавате неограничено количество хранилище с техния пакет. Не е нужно да мислите как да поставите X файл във вашия хостинг акаунт от време на време. Можете да поставите неограничено количество големи файлове, ако е необходимо.

Против

Толкова много минуси …

Лоша поддръжка на клиенти

Въпреки че ви предоставят както телефон, така и чат на живо, все още им липсва стабилната поддръжка на клиенти, необходима, за да угоди на клиентите. Повечето хора се дразниха от дългите очаквания и забавянето между отговорите. Техният екип за поддръжка на клиенти не знаеше продуктите и услугите на компанията. Недостатъчната поддръжка на клиенти със сигурност е недостатък, който бихме искали да вземем под внимание.

Бавно зареждане на скоростите

Те обещаха “неограничени” неща за почти всичко. Да, това е голям плюс Но недостатъкът е, че те предоставят на уебсайтове лоши скорости на зареждане в сравнение със средните.

Ако скоростта на зареждане на уебсайта Ви е лоша, това ще доведе до ниско класиране на търсачките. Това е така, защото Google предпочита уебсайтове с по-голяма скорост на зареждане в сравнение с бавните. Плюс това, лошото потребителско изживяване е друг резултат от бавните скорости на зареждане. Вашите зрители ще бъдат разочаровани от вашия уебсайт и вероятно ще отидат на друг уебсайт, който може да задоволи техните нужди.

Несъответстващо време

Един недостатък на работата с FatCow е техният непоследователен запис за време на работа. Е, те не гарантираха продължаване! Компанията, която няма гаранция за продължаване на времето, е един от доставчиците, от които трябва да се отклонявате.

Повечето отзиви посочват, че има моменти, когато FatCow е осигурил добър ъптайм. Въпреки че има дни (или дори месеци), в които те прекъсват. То е като кацане с влакчета и не знаеш дали определен ден би бил добър ден или не.

Разходката с влакче не е нещо, което бихте искали за вашия уебсайт нали? Не искате да продължите да гадаете всеки ден, само за да знаете дали уебсайтът ви ще бъде прекъснат или не. На всичкото отгоре, несъответствието би довело и до несъответствие в продажбите и до по-лоши, разочаровани клиенти.

Наистина неограничен

Да. В секцията професионалисти добавихме, че предлагат неограничена честотна лента, имейли и съхранение. Но, ето и минусът: всъщност не е неограничен. Когато преминете реалния лимит, където FatCow смята, че сте използвали твърде много, акаунтът ви ще бъде спрян. ох!

Искате ли профилът ви да бъде спрян? Това ще доведе до недостъпност на вашия уебсайт. Ще загубите много клиенти, ако това се случи. И разбира се, ще загубите много от така необходимите продажби. Плюс това трябва да преминете през много (например да говорите с представители на FatCow), само за да спрете профила си. Уф! Прекалено много за нещо, наречено неограничено, нали?

заключение

За съжаление НЕ ПРЕПОРЪЧВАме FatCow. Те предоставят неограничени функции на много. НО им липсват най-важните характеристики, които трябва да търсите в хостинг компания.

 • Липсва им отлична система за поддръжка на клиенти.
 • Липсва им постоянно, над средното време за продължаване.
 • Плюс това, те не предоставят гаранция за продължаване.
 • Липсват над средните скорости за зареждане на уебсайтове.

Просто казано, им липсва надеждност, бързина, производителност и поддръжка – четирите неща, от които се нуждаете в уеб хостинг компания … горещо препоръчваме да потърсите друг хост, за да създадете уебсайта си, погледнете нашите лични любими уеб хостинг компании.

SummaryReviewer Matthew RogersДата на преглед 2018-08-23Преглед на артикула FatCowAuthor Рейтинг 11starсивсивсивсивИме на продукта FatCowPrice
USD 4.08

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author