Най-добрите уеб хостинг услуги за Сингапур

Като дигитална агенция познаваме доста добре уеб хостинг индустрията (тъй като ние хостваме както нашите клиенти, така и лични проекти ��). Направихме анализ, уеб хостинг прегледи и сравнения за Сингапур.

Най-добрият уеб хостинг за Сингапур:

 1. Хостингер – Най-добрият цялостен уеб хостинг
 2. SiteGround – Поддръжка на цялостния уеб хостинг
 3. A2 хостинг – най-добрият хост на риселър
 4. Vodien – Надежден локален уеб-домакин
 5. GreenGeeks – най-зелен уеб хост
 6. CloudWays – най-добрият облачен хостинг в Сингапур
 7. Bluehost – Уеб хост с добра стойност
 8. WP Engine – Страхотен управляван WordPress хост

Contents

Надеждният уеб хостинг е важен!

Качеството на вашия уеб хостинг доставчик може да окаже огромно влияние върху потенциалния успех на вашия сайт.

Да вземем скоростта на уебсайта  например, знаете ли, че закъснението с 1 секунда означава, че изгледите на страници намаляват с 11%, което означава, че над 1/10 от посетителите просто ще се отклонят за всяка секунда, който вашият сайт все още се зарежда … това е причината приличен доставчик на уеб хостинг е жизненоважен!

Изборът на хостинг услуга за вашия уебсайт в Сингапур е за щастие много лесен, тъй като много от големите играчи имат центрове за данни в Сингапур. Освен таблицата по-долу, ние също навлизаме в повече подробности с отделни отзиви за хостинг на уебсайтове.

Няколко от сайтовете, на които сме били представени:

Представени в сайтове

Уеб хостинг компанияОбщ рейтингЦена / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsWe Website
Лого на хостингер USD 2.89 (74% отстъпка) 20 GB

 • Много достъпни
 • Супер лесна настройка
 • Страхотна производителност и бързина
 • Сингапурски сървъри
 • Отзивчива поддръжка
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите!

Хостингер Преглед
siteground2 USD 3.95 (отстъпка само при първата фактура) 10 GB
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Голяма производителност
 • Сървъри в Сингапур
 • Бърза настройка & много удобен за използване
SiteGround Преглед
A2HostingLogo USD 3,92 неограничен
 • Страхотно с WordPress
 • Неограничено пространство на диска!
A2 хостинг преглед

Най-добър уеб хостинг в Сингапур 2020

Тук са 8-те най-добри мнения за уеб хостинг за Сингапур, класирана, като гледам дисковото пространство, цената и поддръжката:

1. Хостингер – Най-добрият цялостен уеб хостинг

Лого на хостингер

Хостингерът предлага абсолютната най-добра стойност, когато става въпрос за хостинг. Количеството функции, поддръжка и производителност, за които получавате само $ 2,89 / мес наистина е впечатляващо, поради което те са нашият номер 1 в списъка.

Забележка: Те също имат стартов план от $ 0,99 / мес, което позволява 1 сайт и 10 GB дисково пространство.

Hostinger стартира през 2004 г. и сега има 25+ милиона потребители и с основателна причина, тъй като постоянно успяват да осигурят качествен хостинг на по-ниска цена в сравнение с конкуренцията.

Те имат център за данни точно тук, в Сингапур, което прави скоростта на сайта непроблемна (определено тъй като те използват SSD дискове и дори имат персонализиран плъгин за кеширане за WordPress сайтове).

И само в случай, че целевият ви пазар е някъде другаде, те също имат сървъри в САЩ, Великобритания, Холандия, Литва, Бразилия и Индонезия.

Що се отнася до поддръжката, те предлагат 24/7/365 чат на живо. Те са много отзивчиви и полезни.

Това, което наистина ги отличава от конкуренцията, е процесът им на борда. Настройването на уебсайт е безупречно, като всяка стъпка плавно преминава в следващата, което е фантастично за нетехнологични хора.

Те имат 3 споделени хостинг плана, като най-популярният план е само USD $ 2.89 / мес (74% отстъпка).

О, и те също имат 30-дневна гаранция за връщане на парите, което определено е без мозък в нашата книга!

Професионалисти

 • Много лесна за настройка
 • Голяма производителност
 • Супер достъпни
 • Бърз сървър в Сингапур + глобална мрежа

Против

 • N / A

уебсайт: www.hostinger.com
Цена: $ 2.89 (USD)
Дисково пространство: 20 GB
Поддържа: Чат на живо
Глобален обхват: да

2. SiteGround – Общ уеб хостинг на подгласник

SiteGround лого

SiteGround е друг страхотен хост на уебсайтове, те все още са доста достъпни, имат мощни сървъри (също в Сингапур) и най-важното е, че поддръжката е най-добрата.

Те имат 3 хостинг плана, най-достъпният им план започва само $ 3,95 / месец (67% отстъпка от обичайната цена)! 

Що се отнася до поддръжката, SiteGround има една от най-добрите системи за поддръжка в уеб хостинга и всичките им възможности за поддръжка се предлагат 24/7. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с обслужването на клиентите им по телефон, чат на живо или електронна поща (система за издаване на билети).

Ще получите незабавни отговори с техните опции за телефон и чат, докато отговорът им по електронна поща обикновено се получава в рамките на 10 минути след подаване на билет.

Що се отнася до скоростта, тъй като те разполагат с център за данни в Сингапур (само един от многото им центрове за данни), можете да бъдете сигурни, че местната аудитория ще намери времето за зареждане на вашия сайт наистина бързо, определено, тъй като те използват SSD дискове.

За WordPress сайтове те дори имат персонализиран плъгин, наречен SuperCacher за допълнително оптимизиране на скоростта на зареждане на уебсайта ви, това е много впечатляващо

Просто трябва да активирате тази опция в контролния панел – това е много просто да се направи (и не забравяйте, винаги можете да помолите техния екип за поддръжка за помощ).

Така че независимо дали търсите бизнес хостинг, искате да настроите личен блог или дори магазин за електронна търговия, SiteGround няма да ви подведе!

Професионалисти

 • достъпни
 • Много удобна за ползване
 • Солидна настройка на сигурността
 • Голяма производителност

Против

 • N / A

Уеб сайт: www.siteground.com
Цена: $ 3.95 (USD)
Дисково пространство: 10 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: да

3. A2 хостинг – най-добрият хост на риселър

A2 лого за хостинг

A2 хостингът е наравно с SiteGround, те също имат разнообразие от пламващи бързи сървъри по целия свят (разбира се, включително Сингапур) + имат голяма подкрепа. Въпреки че нямат официалната препоръка за WordPress, тяхната ефективност на WP сайтове е невероятна. + Неограничено пространство на диска!!

Те също предлагат 3 хостинг плана, като най-евтиният им план започва само $ 3,92 / месец (първоначално $ 7,99 / месец).

A2 хостинг има обширна колекция от статии и самоучители в базата знания на официалния си уебсайт. Ако обаче искате да говорите с някого, екипът за поддръжка на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, за да ви помогне.

Имате възможност да изпратите билет относно техния продукт, таксуване и други. Можете също така да получите незабавна поддръжка, като им се обадите по телефона или отворите чат кутия на живо.

Просто знайте, че винаги ще има някой от A2 хостинг, който да ви помогне с нещо по всяко време на деня.

Наличието на сървъри в страната ще гарантира скоростта на вашия сайт сред потребителите в Сингапур. Но имайте предвид, че те имат и центрове за данни по целия свят – което прави вашия сайт достъпен (с голяма скорост) в цял свят.

A2 хостингът е изграден на скорост чрез използване на SSD-та. И както вероятно вече можете да разберете, техните хостинг планове (Lite, Swift, Turbo) идват с различна скорост. Следователно, ако скоростта е от изключително значение за вас, можете да се заемете с техните ценови планове, които включват тяхната функция Turbo, която ви дава повече ресурси и има по-малко потребители на сървър.

Професионалисти

 • Сървъри по целия свят
 • Неограничено пространство на диска
 • Гаранция за връщане на парите по всяко време

Против

 • N / A

Уеб сайт: www.a2hosting.com
Цена: $ 3,92 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: да

4. Vodien – Надежден местен уеб-домакин

Лого на Vodien

Vodien е компания, базирана в Сингапур, която съществува от доста време и това показва! Страхотна денонощна поддръжка, седмични автоматизирани резервни копия, 30-дневна гаранция за връщане на парите … Ако искате да отидете на местно ниво, Водиен е не-разумен.

Те предлагат всичко – от основен споделен хостинг, до облачен хостинг, специализирани сървъри и дори управляван хостинг на WordPress. Заслужено 2-ро място в нашия списък.

Най-евтиният им план започва от S $ 10 / месец.

Vodien разполага със специализиран екип за поддръжка на клиенти, на който можете да разчитате 24/7. Те са известни най-вече със своя професионализъм при справяне с въпроси и бързи отговори.

Ако срещнете проблем с техния хостинг, можете да се свържете с тях по телефон (стационарен номер в Сингапур), чат и електронна поща. Много хора казват, че времето за реакция на електронната им поща не е толкова голямо, но ще получите отговор в рамките на 24 часа.

Сега, ако се занимавате с проучване и откриване на неща самостоятелно, ще се радвате да знаете, че те също имат базата знания, пълна с статии на официалния си уебсайт. Техните неща там са наистина полезни независимо дали се опитвате да научите нещо или да отстраните проблем.

Тъй като Vodien е базиран в Сингапур, няма да имате проблеми с обслужването на сингапурски посетители. Времето за зареждане и скоростта на страницата им със сигурност са прилични.

Vodien определено прави добър вариант за хостинг компания, базирана в Сингапур.

Професионалисти

 • Лесен за използване
 • Добро представяне
 • Разнообразие от хостинг опции

Против

 • Малко скъпо

Уеб сайт: www.vodien.com
Цена: $ 10
Дисково пространство: 5 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Не

5. GreenGeeks – най-зелен уеб хост

GreenGeeks лого

GreenGeeks е една от онези компании, за които просто знаете, че ще продължава да расте и фактът, че те връщат 300% от енергията, която използват обратно в мрежата, е само епичен добавен бонус. Поддръжката им също е много впечатляваща, предлагат я 24/7 и имат опции за телефон, поддръжка на билети и поддръжка за чат на живо.

На всичкото отгоре самите сървъри са оборудвани със SSD, PHP7 и PowerCacher, за да получат максималната скорост, възможна за вашите уебсайтове. Те дори предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни от услугите им.

Най-евтиният им план започва от $ 2,95 / месец.

GreenGeeks съществува вече повече от 10 години и обслужването на клиентите им поддържа добра репутация и до днес.

Както споменахме преди, до тяхната телефонна поддръжка, чат на живо и поддръжка по електронна поща всички могат да бъдат достъпни 24/7 – така че никога не сте оставени сами, когато срещате проблеми със своя уебсайт.

Препоръчваме ви също да разгледате статията им от базата знания, тъй като там ще намерите много полезни материали. Можете да отидете там с информационни цели или за отстраняване на проблеми, когато ви се струва, че измисляте нещата за себе си.

Разбира се, няма нищо като да знаете, че е необходима човешка помощ при нужда (и можете да разчитате на тях за това).

Въпреки че GreenGeeks няма сървъри в Сингапур, както отбелязахме в нашия преглед на GreenGeeks, техните сървъри в САЩ и Европа все още могат да доставят вашето съдържание на местни посетители с голяма скорост.

Ако искате, можете също да изберете да активирате включената им CDN услуга (CloudFlare). Това ще гарантира, че вашият сайт винаги ще бъде с перфектна скорост не само в Сингапур, но и в целия свят.

И само в случай, че имате нужда, те могат да предложат и регистрация на домейн, за да създадете чисто нов уебсайт.

Професионалисти

 • Неограничено пространство на диска
 • Супер екологични
 • Голяма производителност

Против

 • Няма сървъри в Сингапур

Уеб сайт: www.greengeeks.com
Цена: $ 2,95 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: да

6. Облачни пътища

Лого на Cloudways

Cloudways извежда облачния хостинг на следващото ниво!

С 25+ центрове за данни (също в Сингапур), базиран на SSD хостинг, зона за поставяне, епична производителност чрез сървърите на Amazon, DigitalOcean, Google, Vultr и KYUP … тези момчета предефинират индустрията за облачен хостинг.

Най-евтиният им хостинг план започва само от 7 долара на месец.

С CloudWays винаги можете да сте сигурни, че има 24-часова помощ за вас – и това е от екип от експерти.

Ако искате, можете да отидете на официалния им сайт и да получите достъп до тяхната база знания. Пълно е със статии, ръководства, ръководства и често задавани въпроси, които със сигурност ще са ви от полза, ако изследвате нещо. Често срещаните проблеми обикновено могат да бъдат решени чрез статиите им за самопомощ там.

Разбира се, има и човешка подкрепа. Те имат система за билети, чат на живо и поддръжка по телефона.

Гарантирате ви бързо и бързо зареждащи се сайтове и страници с CloudWays, тъй като те са в облачен хостинг. Със своите клъстери от сървъри, намиращи се на ключови места по цял свят, вашата сингапурска аудитория със сигурност ще има достъп до вашия сайт бързо. Разбира се, това е и за вашата световна аудитория.

Освен голяма скорост, обърнете внимание, че облачният хостинг също е много надежден от гледна точка на време. Причината за това е, че тяхната система винаги може да получи ресурси от наличните клъстери от сървъри, когато е необходимо.

Професионалисти

 • Изключително мащабируем
 • Светкавично бързо
 • Центрове за данни в Сингапур

Против

 • Крива на обучение малко по-трудно

Уеб сайт: www.cloudways.com
Цена: $ 10 (USD)
Дисково пространство: 25 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: да

7. Bluehost

Лого на Bluehost

Блухост беше крал на домакините веднъж, заедно с HostGator. И двамата се придобили от EIG, поддръжката и качеството потеглиха надолу, бързо! Само през последните 2 години или около това те пълзят назад от това. С по-добра поддръжка, прилични хостинг услуги и производителност, сега можем да ги препоръчаме отново. Те предлагат споделен хостинг, облачен хостинг, WP хостинг, VPS и специализиран хостинг.

Що се отнася до поддръжката, те имат всичко от голяма база знания, билети за поддръжка, чат на живо, поддръжка по телефона и видео уроци. Те обаче нямат сървъри в Сингапур, така че ще трябва да активирате CloudFlare, ако искате прилични скорости.

Плановете им започват от 3,95 долара, което е наравно с повечето други хостинг компании.

Bluehost съществува от доста време и те имат добре обучен екип за поддръжка на клиенти. Вашето преживяване ще бъде повече или по-малко приятно, когато потърсите тяхната помощ или помощ.

Тяхното обслужване на клиенти също е достъпно 24 часа в денонощието, така че вече ще ви натоварва ума (няма нищо като да имате достъпна помощ и спокойствие, когато се занимавате с проблеми с хостинга).

Те са активирани телефон, чат на живо и система за билети. Те също имат център за помощ на официалния си сайт, който съдържа много статии за помощ.

Всички сървъри на Bluehost са разположени в САЩ. Ако наистина искате прилична скорост, препоръчваме да активирате вградената им CDN функция (и да използвате CloudFlare, техния CDN партньор).

При активиране на CloudFlare вашият сайт ще може да получи достъп до куп сървъри, стратегически разположени по целия свят. След това посетителите на вашия сайт ще се радват на бързо зареждащи се страници, независимо дали са в Сингапур или други части на света.

Професионалисти

 • Много дисково пространство
 • Много възможности за поддръжка

Против

 • Само базирани в САЩ сървъри
 • Смесени отзиви

Уеб сайт: www.bluehost.com
Цена: $ 3,95 (USD)
Дисково пространство: 50 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: да

8. WP двигател

wpengine лого

Ако наистина търсите супер висококачествена услуга за хостинг на WordPress за Сингапур, WP Engine е това, от което се нуждаете! Те са лидер на пазара, когато става въпрос за хостинг на WordPress сайтове, и с основателна причина (макар и да са скъпи). Те имат собствена вградена система за кеширане, за да обслужват страници свръхбързо (наречен EverCache), а в комбинация с CDN те са най-бързата хостинг компания WordPress наоколо!

Поддръжката им 24/7 очевидно е специализирана в WordPress, което им дава възможност да решат всеки проблем без проблем. На всичкото отгоре те се грижат и за всички основни актуализации на WordPress, така че не е нужно да се притеснявате за това. И когато е основна актуализация, те всъщност тестват сайта първо, преди да го актуализират, за да се уверят, че нищо не се счупва, най-добрата услуга. Те също така имат на живо откриване на заплахи в реално време, активно блокират DDOS атаки и дори ще коригират вашия сайт безплатно, ако той стане хакнат …

Всичко по-горе повече от оправдава ценовия етикет! Интересува се от спокойствието и може да спести бюджета?

Най-евтиният им план започва от $ 35 / месец.

Тъй като WP Engine е специално създаден за WordPress сайтове, можете да сте сигурни, че екипът им за поддръжка на клиенти се състои от експерти / техници в WordPress. Това със сигурност е важно за вас, тъй като не бихте искали нищо по-малко за доста скъп хостинг.

Обслужването на клиентите им си заслужава, въпреки че можете да се свържете с тях 24/7. Просто трябва първо да сте влезли в акаунта си, за да могат да проверяват вашите данни и да ви осигурят необходимата ви поддръжка.

Хубавото на обслужването на клиенти на WP Engine е, че те бързо реагират, професионални и надеждни. Винаги ще имате спокойствие с такава настройка на вашия хостинг доставчик.

Те също имат богата колекция от полезни статии в своя гараж за поддръжка. Можете да намерите решения на често срещаните проблеми в този раздел на уебсайта им.

WP Engine е създаден, за да борави с WordPress сайтове с лекота – а скоростта е една от най-добрите им характеристики.

Освен тяхната технология EverCache, която прави хостинга им бърз (дори за потребители в Сингапур), можете да активирате и функцията CDN. Това ще изпрати вашето съдържание до облачни сървъри, разположени в различни части на света, за да направи вашето съдържание достъпно (с голяма скорост) за потребители от цял ​​свят.

Честно казано, що се отнася до качествен бизнес хостинг, е трудно да намерите някой по-добър … ако можете да си го позволите.

Професионалисти

 • Голяма производителност
 • 24/7 поддръжка
 • Добра сигурност

Против

 • скъп

Уеб сайт: www.wpengine.com
Цена: $ 35 (USD)
Дисково пространство: 25к лимит за посетители
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: да

Как да намерите най-добрия домакин на уебсайтове в Сингапур

Сингапур уеб хостинг компютър

Каквато и да е целта ви за вашия уебсайт в Сингапур и независимо дали очаквате той да привлече голяма аудитория или не – ще е необходимо в крайна сметка да получите уебсайт, който разработвате на живо в мрежата (btw, писахме доста прилично ръководство за това как да създадете уебсайт, който да ви помогне). И когато дойде това време, ще трябва да избирате между различните опции за хостинг на уебсайтове, за да изберете хоста, който е подходящ за вашите нужди. Изборът на топ уеб хостинг в Сингапур е изключително важен за успеха и функционалността на вашия уебсайт. Ако искате вашият сайт да работи оптимално и да предоставя възможно най-доброто потребителско изживяване за всички посетители на вашия уебсайт, добре е да отделите време, за да разберете разликата между различните опции за уеб хостинг, достъпни за вас, и да направите правилното обаждане.

Видове хостинг на уебсайтове за Сингапур

Споделен хостинг

Споделеният хостинг е един от по-евтините методи за хостинг наоколо и е идеален за по-малки проекти и уебсайтове, които не изискват много ресурси, за да бъдат успешни или да предоставят примерно потребителско изживяване. По-малките уебсайтове не са склонни да генерират много трафик или се нуждаят от много честотна лента или пространство за съхранение, така че въпреки че споделеният хостинг идва със своите недостатъци и ограничения, това е нещо, което не би трябвало да се превърне в проблем за подобни сайтове. За уебсайтове, които се стремят да генерират голям обем от потребители, е разумно да обмислите други опции за уеб хостинг, по-подходящи за това.

споделена хостинг графика

Въпреки това, разнообразието от хостинг опции, които повечето компании предлагат, е впечатляващо. От опции като PHP хостинг, хостинг на Linux или Windows, Java и т.н. … до полезни инсталатори за CMS, като WordPress Joomla, Drupal и други.

VPS хостинг

VPS хостинг, който означава хостинг на виртуален частен сървър, е чудесно решение, ако искате да се установите някъде по средата между споделен хостинг и специален хостинг на сървъри. VPS хостингът много прилича на споделен хостинг, защото сървърът все още се споделя между множество потребители, на които доставчикът го продава, но в този случай пространството, което използвате, е напълно отделено от останалите потребители чрез дял, така че вашата активност , пространството за съхранение и използването на честотна лента са абсолютно не повлияни от техните действия. Перфектен за малки и средни уебсайтове, VPS хостингът е достъпна опция за уеб разработчици, които търсят решение за уеб хостинг в Сингапур.

Специален хостинг на сървър

Специализиран хостинг на сървър е точно това, което звучи – вид уеб хостинг, при който потребителят разполага с цялото сървърно пространство, всичко за себе си. Това наистина е необходимо само за много по-големи проекти, като големи сайтове за електронна търговия и масивни форуми. Такива проекти изискват високоефективно решение за уеб хостинг, а специалният хостинг на сървър пасва перфектно на сметката в тези сценарии. Ако обаче не очаквате уебсайтът ви да привлича стотици или дори хиляди потребители на ден, увеличената мощност, предоставена ви от специализиран хостинг на сървър, не е необходима.

Облачен хостинг

Облачният хостинг е любим, когато става дума за опции за уеб хостинг поради своята универсалност и надеждност. От една страна, облачният хостинг разчита на няколко машини, а не само на една, като споделен хостинг, посветен хостинг и VPS хостинг. Когато се използва повече от една машина, това означава, че ако едната се понижи, все още има други, които да вдигнат слабата и да гарантират, че уебсайтът продължава да работи както се предполага и че данните са сигурно съхранявани.

Хостинг на реселлери

Хостинг на риселър е често срещан вид уеб хостинг, който уеб разработчиците купуват масово, за да продават на свой ред на своите клиенти, за които проектират уебсайтове. Това е много по-лесно за уеб разработчика, отколкото самият клиент да избере тип уеб хостинг и доставчик, тъй като дава на разработчика много повече свобода да може да работи на сайта и гарантира, че той работи правилно, за да защити идеалното потребителско изживяване. Освен това е много по-добър метод за уеб разработчиците да могат да имат засилен контрол върху уебсайтовете, които се представят в техните портфейли. Ако имате уеб дизайнер, който управлява уебсайта ви, може да има пакет за хостинг на дистрибутори, който да ви предложи, което ще улесни процеса много, тъй като вашият уеб разработчик ще знае точно какви ресурси ще трябва да работи безпроблемно..

Управляван хостинг на WordPress

Доста самостоятелно обяснява, той е хостинг, но фокусиран върху WordPress, с напълно WP оптимизирани сървъри & поддържа. Влизаме в повече подробности на нашата страница за хостинг на WP.

Уеб хостинг в Сингапур: Характеристики на изследванията.

След като сте решили за правилния тип уеб хостинг, който е подходящ за вас, вие сте на половината път, за да получите вашия уеб сайт на живо в мрежата. Следващата стъпка към стартирането на вашия уеб сайт е вземането на решение за правилния уеб хостинг доставчик на Сингапур, който ще даде на вашия сайт най-добрия шанс за успех. Що се отнася до избора на доставчик на уеб хостинг, на който можете да се доверите на вашия уебсайт, ето някои качества, които трябва да разгледате (това са същите квалификатори, които използваме за другите ни най-добри хостинг списъци като хостинг в Австралия, хостинг на Великобритания, хостинг в Ирландия, канадски хостинг , най-добър хостинг в Индия, най-добър хостинг на уебсайтове (в световен мащаб), уеб сайт на hebergement en en Франция, Най-добър хостинг на уебсайтове за Малайзия & NZ хостинг):

Местоположение на сървъра

Местоположението на сървъра ще има значително влияние върху времето за зареждане на посетителите на уебсайта Ви.

карта на местоположението на сървъра

По тази причина местоположението на сървърите, които вашият доставчик на уеб хостинг услуги предлага, ще бъде важно нещо, което трябва да се разгледа – също така проверете колко мощни са тези сървъри, тъй като е по-добре да имате мощен сървър малко по-далеч от един близо до този не е подходящ за вашите нужди (както SiteGround, така и A2 хостинг имат сървъри в Сингапур, но за да видите как се различават по производителност, проверете нашето A2 хостинг срещу SiteGround сравнение).

съхранение

Това е проблем, който вероятно няма да се сблъскате с по-малък уебсайт, но ако разработвате среден към голям уебсайт, със сигурност ще искате да разгледате колко място за съхранение ще имате с пакета, който разглеждате с която и да е мрежа хостинг доставчик на Сингапур Последното нещо, което бихте искали, е да се регистрирате за услуга и да установите, че тя не ви дава ресурсите, които са ви необходими, за да успеете вашия сайт.

Uptime

Няма смисъл да поддържате уебсайт на живо в мрежата, ако той никога не е достъпен за вашите потребители. Доставчикът на уеб хостинг, за който се регистрирате, трябва да предлага възможно най-дълго време, така че вашият сайт е достъпен по всяко време на деня. Започнахме да проследяваме както общото време за работа, така и времето за реакция на най-големите компании за уеб хостинг на нашата страница със статут на хостинг. Прочетете някои отзиви на клиенти, за да получите представа какъв е опитът им с продължителността на работа с този доставчик.

Сигурност

Наличието на прилични мерки за сигурност ще ви спести много проблеми по пътя. По подразбиране трябва да проверите дали уеб хостът предлага безплатни SSL сертификати (https), тъй като това е почти задължително в наши дни, дори и за сайтове, които нямат никакъв тип обработка на кредитна карта в сайта. Google също иска да види сайтове, които имат инсталиран SSL сертификат и ще ги класира по-високо в резултатите от търсенето.

SSL сертификати

Някои уеб хостове таксуват за SSL сертификати и има смисъл за по-сложните (има 3 вида: Удължено валидиране (EV), валидиране на организация (OV) и валидиране на домейни (DV) SSL сертификати), но основните трябва да определено бъдете безплатни. И ако не са, можете да получите безплатно на letsencrypt.org.

поддържа

Хостингът на уебсайт не е лесен и може бързо да се усложни, ако не знаете какво правите. Дори някои опитни потребители могат да се объркат от време на време с някои аспекти на системата. Ето защо е добре да се уверите, че доставчикът, хостващ вашия уебсайт, предлага адекватна поддръжка; като минимум, те трябва да имат на разположение чат на живо и телефонна поддръжка.

Архивите

Не искате да загубите ценната си информация в случай на трагедия. Уверете се, че работите с доставчик, който редовно архивира информацията на вашия уебсайт, така че не е нужно да се притеснявате, че ще загубите нещо важно. Също така е разумно да потърсите методите си за извличане, ако загубите информацията на сайта си. Да имаш ежедневна услуга за архивиране е идеално, но дори седмично трябва да е добре.

Bandwidth

Широчината на честотната лента е съществен аспект на работата на уебсайта ви и ако нямате достъп до честотната лента, която ви е необходима, за да може сайтът ви да работи безпроблемно, потребителското изживяване на вашия уебсайт ще страда. Проверете честотната лента, която ще ви бъде предоставена при всеки доставчик, преди да се регистрирате с тях, за да избегнете негативни преживявания.

Брой разрешени домейни / сайтове

Винаги е добре да намерите доставчик в Сингапур, който ще ви позволи да хоствате множество домейни в сървърното пространство, което купувате от тях. Никога не знаете колко уебсайтове ще искате да хоствате, така че погледнете колко домейни ще разреши доставчикът, който смятате, преди да се регистрирате с тях.

заключение

И това е всичко, може да ви се струва преувеличено да покриете всички точки и проучвания сами, но просто направете една стъпка по едно. Може би дори да създадете електронна таблица и да регистрирате всички спецификации за най-добрите уеб хостинг доставчици в Сингапур, така че имате лесен преглед.

ИЛИ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author