Най-добрите уеб хостинг услуги за Малайзия

Като уеб агенция с МНОГО уеб хостинг акаунти (отчасти за хостинг на нашите клиенти и отчасти защото имаме много странични проекти и обичаме да експериментираме ��), имаме доста добра представа какво определя страхотен хост на уебсайта.

Прегледахме всичките си акаунти, анализирахме кои уеб хостове работят добре за Малайзия (използвайки проследяване на живо) и кои не са (и защо). Тогава решихме да създадем тази масивна страница за сравнение, за да споделим какво намерихме, да се насладим!

За бърза справка, намерете нашите топ 3 по-долу!

Уеб хостинг компанияОбщ рейтингЦена / мо.Сервъри в световен мащаб Характеристики ПрегледиУебсайт
Лого на хостингер RM2.99 (огромна разпродажба)

 • Много евтино
 • Супер лесна настройка
 • Отзивчива поддръжка
 • Страхотна производителност и бързина
 • Сингапурски сървъри + Глобална мрежа
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите!

Хостингер Преглед
siteground2 USD 3.95 (67% отстъпка само при първата фактура)
 • Сингапурски сървъри + глобална мрежа
 • достъпни
 • Голяма производителност
SiteGround Преглед
GreengeeksLogo USD 2.95
 • Зелен хостинг
 • Неограничено пространство на диска
Преглед на GreenGeeks

Contents

За нашите хостинг отзиви

Когато пишехме нашите ревюта за уеб хостинг за Малайзия, взехме предвид много фактори.

Те включват ъптайм, възможности за поддръжка и време за реакция, скорост, местоположения на сървъра, лекота на използване, цена срещу стойност, дисково пространство и т.н..

Двата най-важни фактора, върху които се фокусираме, са подкрепа �� и скорост ⚡.

Нека вземем например скоростта на уебсайта, знаете ли, че забавяне с 1 секунда означава, че изгледите на страници намаляват с 11%, което означава, че над 1/10 от посетителите просто ще се отклонят за всяка секунда, който вашият сайт все още се зарежда … това е причината прилична мрежа доставчикът на хостинг е от жизненоважно значение!

Както можете да видите, качеството на вашия уеб хостинг доставчик може да окаже огромно влияние върху потенциалния успех на вашия сайт!

Няколко от сайтовете, на които сме били представени:

Представени в сайтове

Най-добър уеб хостинг Малайзия – 2020 отзива

Тук са 10-те най-добри отзиви за уеб хостинг за Малайзия, описвайки подробно техните разходи, опции за поддръжка и пространство на диска:

1. Хостингер Малайзия – Най-добрият цялостен уеб хостинг

www.hostinger.my

Лого на хостингер

Цена: RM2.99
Дисково пространство: 10 GB
Поддържа: Чат на живо

Хостингърът е най-добрата уеб хостинг услуга, налична за Малайзия… сериозно, те предлагат луда стойност за супер достъпни разходи, процесът им на настройка е много гладък и безпроблемен, и имат 30-дневна гаранция за връщане на парите!

Те разполагат с мощен център за данни в Сингапур, който използва твърд диск за съхранение за максимална производителност. Тъй като този център за данни е близо до Малайзия, скоростта се превръща в проблем.

Хостингер технология

Що се отнася до типовете хостинг, те имат споделен хостинг (от какво се нуждаят повечето хора), облачен хостинг, хостинг на WordPress и VPS хостинг, ако се нуждаете от много енергия. Те могат също да се погрижат за името на вашия домейн, ако още не сте го регистрирали.

Хостингерът също така предлага гаранция за ъптайм от 99,9% (и те доставят). В случай на престой можете да разчитате на отзивчивата и локализирана поддръжка на хостингер, която е на разположение 24/7 чрез чат на живо и билети за поддръжка.

Разглеждайки стойността, която получавате само за RM2.99 / мес, и качеството, което те доставят … честно казано е безмозъчен!

Професионалисти

 • Бързи скорости за зареждане на уебсайтове
 • Страхотна подкрепа
 • Много достъпни
 • Глобална мрежа от сървъри
 • Супер лесна настройка
 • 24/7 достъп до професионална поддръжка на клиенти

Против

 • N / A

2. SiteGround – Общ уеб хостинг на подгласник

www.siteground.com

Лого на SiteGround

Цена: USD 3.95
Дисково пространство: 10 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

SiteGround е реномирана хостинг услуга с центрове за данни по целия свят. В резултат на това можете да осигурите на вашата целева аудитория бързи времена за зареждане на уеб страници, независимо къде се намират в света.

Този хост предлага три хостинг плана, StartUp, GrowBig и GoGeek. Всички тези планове са сравнително достъпни и всички предоставят характеристики с висока стойност. Ресурсите и функциите, които получавате с трите програми, включват немерен трафик, безплатна инсталация на WordPress и автоматични актуализации, безплатен SSL сертификат, ежедневно архивиране и неограничени бази данни.

И трите плана включват също безплатна CloudFare CDN функция, която можете да активирате, за да подобрите скоростта на вашите сайтове още повече. С плана за стартиране можете да регистрирате само един уебсайт, но с програмите от по-високо ниво можете да регистрирате неограничени уебсайтове.

SiteGround разполага с изключително отзивчив екип за поддръжка, който е на разположение 24 часа в денонощието чрез чат на живо, телефон и имейл. Последният обикновено получава отговор в рамките на десет минути.

Професионалисти

 • Бързо пъти за зареждане на уеб страници
 • Подходящ за насочване към аудитории навсякъде по света
 • Достъпни, високо стойностни хостинг планове
 • Изчерпателен набор от функции за сигурност
 • Отзивчив екип за поддръжка, който е лесен за достъп

Против

 • Висока цена, дори по-високи разходи за подновяване

3. Greengeeks – Най-добър зелен уеб хостинг

www.greengeeks.com

GreenGeeks лого

Цена: $ 2,95 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

GreenGeeks е друга жизнеспособна опция за хостинг в Малайзия. Една от отличителните им характеристики е, че купуват сертификати за възобновяема енергия на стойност 300% от потреблението на енергия. След това компанията изнася тази енергия в мрежата, за да компенсира нейното използване.

По отношение на ефективността на сайта, предлагането на GreenGeek е наравно с това на лидерите в бранша. Компанията има множество центрове за данни, базирани на SSD масиви за съхранение на RAID-10 и безплатна интеграция на CDN. Следователно можете да осигурите на целевата аудитория бързи скорости на зареждане и изключително потребителско изживяване навсякъде по света.

Други безплатни, но с висока стойност функции, които получавате с GreenGeeks хостинг, включват придърпване на конструктор на сайтове за плъзгане, преместване на уебсайт към нов домейн и имейл акаунти. Освен това получавате неограничено SSD уеб пространство, трансфер на данни, MySQL Бази данни и домейни.

Поддръжката, която предлага GreenGeeks, включва 24/7 техническа поддръжка и поддръжка чрез чат на живо, телефон и имейл билети. Горната и отвъд поддръжката е идеална за клиенти, които се нуждаят от лично техническо внимание на своите проблеми.

Професионалисти

 • Сигурна и надеждна уеб хостинг услуга
 • 24/7 техническа поддръжка
 • 300% компенсиране с възобновяема енергия
 • Високи скорости за зареждане на уебсайтове
 • Широка гама от неограничени ресурси, включително дисково пространство

Против

 • В Сингапур няма център за данни

4. A2 хостинг – най-добрият хостинг за дистрибутори

www.a2hosting.com

A2 лого за хостинг

Цена: $ 3,92 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

A2 хостинг е достъпна хостинг услуга, която предлага богат набор от предимства и функции. Услугите, които предлага този хост, включват споделен хостинг, опции за план за дистрибутори и VPS опции.

Тази услуга е идеална за малайзийски собственици на уебсайтове, които са насочени към аудитории в Югоизточна Азия, благодарение на мощните центрове за данни на хоста в Сингапур. Този хост и неговото използване на SSD съхранение и CloudFare CDN правят възможни бързи скорости на зареждане, което допринася значително за класирането на страниците с резултати от търсачките и потребителското изживяване.

Други функции, които плановете на A2 хостинг предлагат, включват безплатна миграция на сайтове, гаранции за връщане на пари по всяко време и интуитивен потребителски интерфейс за вход на клиенти. Освен това A2 хостингът предоставя и 99,9% гаранция за продължаване, което е много по-високо от средното. Този висок процент на ъптайм е и основата за надеждността на тази услуга.

A2 хостингът разполага със способен екип за поддръжка, до който можете да получите достъп до 24/7 чрез чат на живо или по телефона. Можете също да подадете билет, ако имате проблем с услугата. Има обаче период на изчакване с функцията за чат на живо, което може да е смущаващо.

Професионалисти

 • Бързо пъти за зареждане на уеб страници
 • Висок процент на ъптайм
 • Интуитивен клиентски интерфейс за вход
 • SSD съхранение с CloudFare CDN функция
 • Пълен набор от неограничени ресурси

Против

 • Поддръжката на чат на живо може да бъде подобрена

5. Shinjiru – Местен уеб хостинг

shinjiru.com.my

Shinjiru лого

Цена: RM192.36 / год
Дисково пространство: 10 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Shinjiru е доставчик на хостинг услуги, базиран в Малайзия, който предлага широка гама от достъпни решения и функции на собствениците на уебсайтове, насочени към местната аудитория. Хостинг услугите, които Shinjiru предлага включват споделен хостинг, VPS и специализирани хостинг решения за потребители, които сериозно се занимават със сигурността на сайта.

Shinjiru също е сертифициран регистратор на домейни. Те предоставят хостинг по имейл и предлагат безплатни услуги за миграция на уебсайтове. Компанията има мощно обслужване в Малайзия и предоставя 99,9% гаранция за продължаване на времето за допълнително спокойствие. Скоростта на зареждане на Shinjiru е равна на по-известните доставчици на хостинг услуги, което го прави достъпна опция за локални сайтове.

Този хост предлага и широк спектър от функции за защита, включително цялостна мрежа против защита от атаки срещу DDoS и мониторинг 27/7. Сървърите на компанията също разполагат с интегрирани аварийни системи и системи за сигурност от висок клас.

Ако срещнете проблем с хостинга на вашия сайт, можете да се свържете с професионалния екип за поддръжка на Shinjiru, който е на разположение 24/7 чрез чат на живо, имейл или телефон.

Професионалисти

 • Отлични функции за сигурност, включително защита срещу атака срещу DDoS
 • 99,9% гаранция за продължаване
 • Достъпно ценообразуване с оферти с висока стойност
 • Безплатна миграция на сайтове и регистриране на домейни

Против

 • Може да не е подходящ за достигане до международна аудитория

6. Kinsta – най-добре управляван хостинг на WordPress

kinsta.com

kinsta лого

Цена: $ 30 (USD)
Дисково пространство: 10 GB
Поддържа: Чат на живо, билети

Kinsta е управляван уеб хост на WordPress, който предлага богата гама от инструменти за управление на WordPress и интуитивен и ясен интерфейс. Премиум мрежата на Google Cloud овластява всички хостинг решения на Kinsta, което го прави идеалната опция за собствениците на WordPress сайтове.

Най-забележителното предимство на тази услуга е времето за бързо зареждане, благодарение на локациите на сървъра, които включват Сингапур. Можете също така да активирате CDN или кеширащи технологии, за да намалите още повече времето за зареждане на уебсайта си.

Kinsta също така предлага 99,9% гаранция за продължаване, така че да сте сигурни в минимални времена на престой. Kinsta обаче има 100% продължаване от декември 2018 г., което е резултат от облачната му хостинг инфраструктура.

Освен това, с редовни проверки за време и непрекъснат мониторинг, екипът на Kinsta може незабавно да реагира на кодове за отговор на грешки. Ако Kinsta не успее да разреши проблема в рамките на тридесет минути, те ще кредитират вашата сметка.

Можете да се свържете с екипа за поддръжка на Kinsta чрез тяхната джаджа за домофон, чат на живо и билети за поддръжка. Техната поддръжка на клиенти е много отзивчива и можете да очаквате отговор в рамките на пет минути след като се свържете с тях.

Професионалисти

 • Един от най-добрите уеб хостове на WordPress
 • Бързо зареждане на уеб страници
 • 100% продължителност от 2018 г. насам
 • Полезна и отзивчива подкрепа
 • Kinsta използва премиум мрежата Google Cloud

Против

 • скъп

7. HostPapa

www.hostpapa.com

Лого на HostPapa

Цена: USD 3.95
Дисково пространство: 100 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

HostPapa предлага основни хостинг услуги с особен акцент върху устойчивите бизнес практики и екологосъобразния хостинг. Този хост има на разположение три планове за избор, базиран на cPanel стартов акаунт, бизнес акаунт и акаунт на Business Pro.

Планът за начинаещи предлага много функции, включително непроменена честотна лента, безплатен домейн и безплатна миграция на уебсайтове. Освен това получавате достъп до инсталирането на WordPress с едно кликване и Let’s Encrypt SSL, основен конструктор на сайтове с ограничение от три страници.

Бизнес планът предлага широка гама от неограничени ресурси, които включват уеб пространство, честотна лента, домейни и имейли. Получавате SSL сертификат и автоматични актуализации само ако надстроите до акаунта на Business Pro.

Поддръжката на клиентите на HostPapa е достъпна 24 часа в денонощието чрез чат на живо, телефон и имейл. Поддръжката по телефона е налична в 17 държави, включително Малайзия. Функцията за чат на живо обаче не работи добре и щракването върху нея отваря нов раздел, където отново трябва да влезете в профила си в HostPapa.

Професионалисти

 • Достойни скорости за зареждане на уебсайтове
 • Процент на продължителност на 99,9%
 • Налична е широка гама от хостинг решения
 • Щракнете върху функциите за инсталиране на WordPress
 • Поддръжката на клиентите е на разположение 24/7

Против

 • Плановете са сравнително скъпи
 • Функцията за чат на живо може да бъде подобрена

8. BlueHost – Добър уеб-домакин за начинаещи

www.bluehost.com

Лого на Bluehost

Цена: $ 3,95 (USD)
Дисково пространство: 50 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Bluehost е един от най-известните доставчици на уеб хостинг услуги в света и е компанията, която WordPress препоръчва за тяхната система за управление на съдържанието. Тази компания предлага достъпни цени, без скрити такси и безплатен домейн за първата година след регистрацията.

Bluehost има центрове за данни в Сингапур и Япония, което означава, че можете да осигурите на потребителите от тази част на света бързо време за зареждане и оптимално потребителско изживяване. Можете да използвате този хост за широк спектър от хостинг решения, включително споделен хостинг, облачен хостинг, виртуален частен сървър, хостинг на WooCommerce и хостинг на WordPress.

Има три плана за избор, Basic, Plus и Prime. Основният план включва само хостинг за един сайт, един домейн и 25 поддомейни. С плановете от по-високо ниво получавате хостинг за неограничен брой уебсайтове с неограничена честотна лента и уеб пространство.

Можете също така да регистрирате неограничен брой имейл акаунти. Тези планове не включват безплатна миграция на уебсайтове, което е функция, която съществуващите собственици на уебсайтове може да се нуждаят.

Професионалисти

 • Бързо време за зареждане на уебсайтове
 • Пълен набор от неограничени ресурси
 • Отзивчива и полезна подкрепа
 • Препоръчва се от WordPress
 • Наличен е широк спектър от хостинг услуги

Против

 • Цените за подновяване се увеличават
 • Няма безплатна миграция на сайт

9. Dreamhost

www.dreamhost.com

Dreamhost лого

Цена: $ 7.95 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

DreamHost е един от по-старите доставчици на уеб хостинг услуги в бранша и надеждна опция за собственици на малки уебсайтове с ограничен бюджет. Този хост има няколко сървъра на няколко места, които правят възможно бързото зареждане.

DreamHost има среден процент на ъптайм от 99,4%. Този процент не е лош в сравнение с този на доставчиците на услуги от по-нисък клас на пазара, но има уеб-домакини, които постоянно поддържат проценти на ъптайм от 100%.

Едно от предимствата на пакетите на DreamHost е, че те включват неограничена честотна лента и дисково пространство. Можете също да използвате тази хостинг услуга с създателя на уебсайтове на DreamHost, както и продукти като Wix и Weebly.

Други функции, които получавате с тази услуга, включват инсталатор с 1 щракване, безплатен домейн, безплатна защита на поверителността, безплатна SSL сигурност, настройка на WordPress и автоматично архивиране. Плановете на DreamHost са сравнително достъпни и не увеличават таксите за подновяване като повечето други домакини.

Професионалисти

 • Наличен е широк набор от функции с висока стойност
 • Не се прилага увеличение на таксата за подновяване
 • Плановете са сравнително достъпни
 • Неограничена честотна лента и дисково пространство
 • Работи добре с няколко строители на уебсайтове

Против

 • Не включва cPanel
 • Трябва да платите за миграцията на уебсайтове
 • Средният процент на безработица е твърде нисък

10. Sempoi – Местен уеб хостинг

sempoihosting.com

Лого на Sempoi

Цена: RM500.00 / год за достоен план
Дисково пространство: 10 GB
Поддържа: Телефон, билети

Sempoi хостинг е малайзийска хостинг компания, която предлага широка гама от надеждни хостинг решения и неограничени ресурси. Наскоро Sempoi хостинг модернизира своите центрове за данни, за да включи LiteSpeed ​​Web сървъри и използването на SSD и MariaDB бази данни. Резултатът е бързото време за зареждане на сайта и оптимално потребителско изживяване за аудиторията в Малайзия.

Sempoi хостинг предлага три хостинг решения, гъвкави, eXtra и SupereXtra. Функциите на гъвкавия план са малко ограничени, със само 150 MB дисково пространство и 10 GB честотна лента на месец. Планът на SupereXtra включва 10 GB дисково пространство и 100 GB месечна честотна лента.

Функциите за защита, които получавате с Sempoi хостинг, са ограничени и не включват SSL сертификати или SiteLock решения. Въпреки това получавате достъп до неограничен ресурс, който включва имейл акаунти, MySQL, добавени домейни, паркиране на домейни и FTP акаунти.

Sempoi хостинг може да изглежда като жизнеспособна опция поради ниските си цени, но хостинг услугата предлага само един годишен цикъл на фактуриране. Освен това, поддръжката не е достъпна 24/7 и не можете да се свържете с поддръжката чрез чат на живо.

Професионалисти

 • Няколко неограничени ресурси
 • Широка гама от хостинг решения
 • Сравнително бързо зареждане на уебсайтове

Против

 • Ограничени функции
 • Ниска честотна лента и дисково пространство
 • Ограничени функции за сигурност

Как да намерите най-добрия уеб-домакин за Малайзия

Когато избирате най-добрия уеб хост за вашия уебсайт в Малайзия, трябва да разберете целите на вашия собствен уебсайт. Например, ако искате да използвате вашия сайт за транзакции и обмен на чувствителна информация, имате нужда от хост, който предлага широки решения за сигурност.

Освен това, вие също така искате вашите уеб страници да се зареждат бързо и вашият сайт трябва да бъде в състояние да борави с големи обеми трафик с лекота.

За да сте сигурни, че вашият уебсайт отговаря на тези изисквания, трябва да имате предвид няколко фактора. По-долу разглеждаме някои от най-важните съображения при избора на най-добрия уеб хостинг.

Местоположение на сървъра

Местоположението на сървъра на хостинг услугата е един от факторите, определящи скоростта на уебсайта. В идеалния случай избраният от вас хост трябва да има сървър, който е близо до целевата ви аудитория.

карта на местоположението на сървъраНапример, ако се насочите към аудитории в Малайзия, вашият хост трябва да има сървър в Сингапур или Малайзия. За глобална аудитория изберете хост със световни центрове за данни.

Uptime

Времето за работа се отнася до времето, в което центровете за данни на вашата хостинг услуга работят, и то има процентно измерване. Колкото по-висок е този процент, толкова по-надеждна е хостинг услугата.

Процентът на ъптайм от 99,94% може да изглежда висок, но е твърде нисък, ако вашият сайт има голям обем на трафик. Придържайте се към хостинг услуги с процент на ъптайм от поне 99,8%. Можете да проверите нашето табло за проследяване на живо тук с всички хостове, които в момента проследяваме.

Дисково пространство

Дисковото пространство показва колко данни можете да съхранявате на вашия сайт под формата на текст, изображения и видеоклипове. Ако имате богат на съдържание уебсайт, потърсете хостинг планове, които предлагат неограничено пространство за съхранение. Освен това изберете хостинг платформа, която използва твърди дискове (SSD), тъй като те също допринасят за скоростта на уебсайта.

Честотна лента и пренос на данни

Широчината на честотната лента е друг фактор, който влияе върху скоростта на зареждане на уебсайта и потребителското изживяване. Ако имате ограничена честотна лента, вашият сайт може да не работи безпроблемно. Можете също така да загубите класирането си в Google и бавното време за зареждане може да смути посетителите ви. Плановете, които предлагат неограничена честотна лента, са най-добрият вариант за големи уебсайтове.

скорост

Местоположенията на сървъра, широчината на честотата и пространството за съхранение са всички фактори за хостинг, които влияят на скоростта на уебсайта Ви. Google иска да покаже на своите потребители най-добрите резултати за техните запитвания, а ако сайтът ви е бавен, търсачката ще премести сайта надолу в класацията, за да осигури оптимално потребителско изживяване.

Скорост на сървъра

Бавните уебсайтове също могат да повлияят на доверието на вашата марка.

поддържа

Когато нещо се обърка с хостинга на уебсайта ви, трябва незабавен достъп до дееспособен член на екипа на хоста. Повечето хостинг услуги предоставят достъп на своите екипи за поддръжка чрез чат на живо, телефон, имейл или използването на билети за поддръжка. Ако липсват услуги за поддръжка на хост, не се регистрирайте за услугите им.

Сигурност

Всички уебсайтове са податливи на проблеми със сигурността и нарушения на данните, особено от кибер-крадци, които искат достъп до чувствителна информация. Ако ваш клиент е жертва на нарушение на данните, това може да навреди на лоялността и рентабилността на вашите клиенти. Доставчиците на уеб хостинг услуги предлагат функции за защита, които включват сканиране на злонамерен софтуер и автоматични актуализации за предотвратяване на проблеми със сигурността.

SSL сертификати

Сертификатът за защитен сокет (SSL) осигурява на уебсайта ви автентификация и позволява криптирана връзка. Търсачки като Google класират уебсайтове със SSL сертификати по-високи в опита си да увеличат максимално стойността, която предоставят.

SSL сертификати

Повечето безплатни планове включват SSL сертификат, който е идеален, ако имате ограничен бюджет. Нека е Encrypt е основната компания, която раздава основни SSL сертификати и си партнира с уеб хостинг компании.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author