Най-добра кредитна карта за пътуване Канада

дестинация за пътуване

Кой е най-добрият начин да прекарате зимата в Канада?

Като се отдалеча от него.

Насочването към тропическа дестинация като Куба или Мексико е изпитание за време от миналото на канадската ваканция. ��

Полуостров дворец Риу Канкун резервиран чрез Air Miles �� ��

Казвам се Гари и през последните 4 години мисля, че съм кандидатствал и използвал всяка канадска кредитна карта там. Имал съм страхотни преживявания и някои лоши.

Също така успях да пътувам до над 20 държави, използвайки точки, натрупани чрез различни карти. Докато в това ръководство обикновено пиша за страховити неща като уеб хостинг, услуги и малки бизнес инструменти, ще споделя с вас моите най-добри карти и обяснявам някои от предимствата за всеки от тях.

Основното нещо, което трябва да имате предвид при повечето карти за пътуване е, че има много фин печат. Сделките може да изглеждат еднакво на хартия, но след като започнете да харчите, ще откриете, че таксите и тарифите основно отменят всички отстъпки или награди, които ще получавате.

Contents

Как направих моите най-добри снимки

Начинът, по който съм структурирал това ръководство, е доста прост. Избрах най-добрите части за всяка категория пътни карти. Имам карти за хотелски шезлонги, ако това е вашето нещо, най-доброто връщане на пари в брой или Air Miles.

Голямата разлика между моето ръководство / препоръки и това, което ще получите на по-големите финансови сайтове е, че всъщност съм изпробвал тези карти. Някои от снимките в по-големите сайтове имат ужасни награди за регистрации, но големи бонуси за промоутърите на продукта.

⚠️ Ако търсите бързото и мръсно разбиване на това, просто ще бъда честен, ако по някакъв начин можете да получите американска кредитна карта като канадка, бих предположил това. Средно американските карти дават 1,5-2X бонус точки за регистрация като канадски програми. Можете да благодарите на капитализма и убер конкурентната финансова икономика за това. Канада просто не е същото. 

Като се казва, моят най-добър избор е Карта на TD Aeroplan (посетете уебсайта им тук). Аероплан разполага с най-високите точки за регистрация извън портата, 2X наградна програма за онлайн пазаруване чрез своите 2000+ партньори, застраховка за пътуване + безплатен достъп до салона.

Както и да е, достатъчно оплакване. Да влезем в ръководството! ��

Ако някой има някакви допълнителни предложения, моля, натиснете формата за контакт в горната част и ме уведомете. Обикновено преразглеждам тази публикация веднъж или два пъти годишно в зависимост от това кои карти опитвам.

Разбиране на кредитните карти за пътуване

Много пътни карти ви позволяват да натрупвате точки и километри за ежедневните разходни артикули, като по този начин ви позволява да натрупате голям брой награди, дори ако не се случва да летите често.

Изобилието от карти за пътуване и многото разнообразие от техните програми за награди оставят толкова много клиенти в тъмното. За да улесним вашето решение, ще разгледаме най-добрите кредитни карти в седем широки категории награди за пътуване. Тези категории са точки за пътуване, въздушни мили, връщане на пари при покупка на чуждестранна валута, награди от хотела, бонуси за регистрация, шезлонги на летището, чести листовки и общия победител.

Това ръководство е създадено да служи като ценен ресурс, когато трябва да изберете кредитна карта за награди за пътуване. За да ви осигурим предимството на най-добрите в целия борд, избраните от нас карти са водещите играчи в тяхната категория.

Съвет на пътниците: Някога губите ли чантата си, докато пътувате? Знаете ли, че избирането на правилната карта ви позволява да получите 500-1000 долара за всеки ден закъснял багаж. Можете също така да получите обратно пари за забавени полети или други винтове на летището.

Нашата методология

Моята методология беше проста, но подробна. Отчетох важните фактори като обхвата на категориите бонуси, наличните оферти за добре дошли, туристически застраховки, гъвкавостта на програмите за лоялност, отказ от годишни такси и много други. Изчислявах наградни точки въз основа на лични или бизнес разходи.

По този начин комбинирахме различни аспекти на месечните разходи и покупки за стоки като хранителни стоки, плащания на сметки, газ, забавления, пътувания, хранене в ресторанти, аптека и т.н..

По-долу е резюме на най-добрите карти за пътуване в Канада. Това е обикновена снимка, но подробностите за всяка карта са по-долу.

�� ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА – Тези карти често променят тарифите, така че ако видите нещо тук, което не е точно същото като уебсайта, имайте предвид, че компаниите ще предлагат различни цени и сделки въз основа на IP местоположението, от което имате достъп до уебсайта. Правя всичко възможно да поддържам това възможно най-актуално. ��

Най-добра кредитна карта за туристически точки

1. Най-добра обща кредитна карта за пътуване – TD Aeroplan (бонус за регистрация 40K)

 • Победител: TD® Aeroplan® Visa Infinite *
 • Годишна такса: 120 долара, но идва с отстъпка за първата година. (Така че …. Такса $ 0)
 • Допустимост на доходите: Притежавайте или 60 000 щатски долара личен доход, или 100 000 долара в комбиниран годишен доход на домакинството.
 • Някои от неговите Perks: Добре дошъл бонус от 40 000 Aeroplan мили

Има толкова много добри оферти в категорията награди за пътуване с кредитна карта, така че беше трудно да се избере такава. Но след задълбочен анализ, в крайна сметка реших, че на канадския пазар короната на най-добрата обща карта за награди за пътуване принадлежи на TD® Aeroplan® Visa Infinite *

Снимка на Крис Лоутън на Unsplash

В момента тя е най-популярната програма за награди в Канада. Поради своята популярност, канадците постоянно се стремят да натрупват точки на Aeroplan, както могат. Картодържателите могат да печелят мили, които могат да осребрят за хотели, полети, коли под наем, ваканционни пакети, асортирани стоки и билети за събития.

Най- най-добрият аспект на всичко е, че притежателите на карти могат да печелят два пъти точки, купувайки артикули в партньорите, свързани с Aeroplan. Ето защо, ако сте член на 5-милионната общност на Aeroplan, струва си да получите карта Aeroplan.

За да илюстрирам защо тази карта се счита за най-добра порода, ето обобщение на някои от нейните предимства:

 • Той разгръща червения килим, като дава огромен бонус за добре дошли в размер на 40 000 мили на Aeroplan.
 • Тя включва цялостен пакет за застраховка за пътуване.
 • Осигурява приоритетно настаняване и качване на борда когато пътувате в AirCanada.com с награди за полет на Aeroplan.
 • Картодържателите получават по един безплатен пропуск за гости всяка година в салона на Air Canada Maple Leaf.
 • Удвоете мили, спечелени от покупки, направени от участващи партньори на Aeroplan и онлайн търговци на дребно чрез Aeroplan eStore.
 • Предоставя 1,5 точки за всеки един $, изразходван за газ, хранителни стоки, дрогерия и покупки, направени в AirCanada.com
 • За други покупки тя е една точка за всеки изразходван $ 1.
 • Докато сте притежател на кредитна карта TD Aeroplan, вашите Aeroplan Miles няма да изтекат.
 • Вижте огромния списък с партньори на Aeroplan тук. колко аеропланови мили ще спечеля с полет
Колко мили за аероплан ще спечеля с полет?

Нашата карта за най-добра награда за пътуване идва с много бонуси. Той е пълен с няколко функции, които го отличават от опаковката, например, неговия неустоим бонус за добре дошли от 40 000 Aeroplan Miles. За да направим това в перспектива, това възнаграждение е приблизително сравнимо с 2 премиум икономични полети на къси разстояния и обратно.

Освен че е доста доходоносен, този пакет предлага потенциал да спечелите мили Aeroplan с всеки един изразходван долар. Всеки. Dollar. Прекарано. Съотношението на спечелените мили към изразходваните долари е, както следва: 1.5 Aeroplan мили за всеки $ 1 за газ, хранителни стоки, дрогерии и в AirCanada.com; тогава тя осигурява 1 Aeroplan Mile за всеки един долар, изразходван за всичко останало.

Ето защо той печели първото ни място като най-добрата налична кредитна карта с ръце надолу.

Как да осребрите аероплановите мили?

Процесът на обратно изкупуване на тази карта зависи от това, което се опитвате да изкупите. За неща като билети за стоки или събития, процесът е толкова прост, колкото и пазаруването чрез техния онлайн eStore. Освен това, покупките в партньорските обекти на Aeroplan печелят двойни награди, което им позволява бързо и лесно да натрупат мили от Aeroplan.

Други ексклузивни предимства и предимства включват денонощна денонощна услуга консиерж.

Безвъзмездно епичното може да изглежда на някои като зад борда при описване на пътуването и автомобилната му застраховка, но може да не е твърде далеч. Има до 1 милион долара медицинско покритие за застраховка за пътуване за първите 21 дни за притежателите на карти, които са под 65 години. Тя включва и други видове съответни застраховки за пътуване, като забавен / изгубен багаж, пътуване / анулиране, закъснение при полет / пътуване и застраховка под наем на автомобил.

И накрая, той ви дава достъп до всички тези страхотни премиум бонуси със скромна годишна такса от $ 0 (след отстъпката).

Едно последно нещо – застраховка „Аероплан“

Както споменах в горния съвет, Aeroplan има някои страхотни стимули за насърчаване на клиентите да резервират полети и почивки, което включва застраховка за анулиране, пари, ако куфарът ви се загуби и куп други по-малки стимули.

Съвет за най-добър като цяло: Внимавайте за програми с партньори и споразумения, които ви позволяват да прехвърляте точки. Ето защо, ако имате кратки, да речем, 500 точки за безплатен престой в хотела, все пак можете да изтеглите точки от допълнителните, които имате във вашата програма за авиокомпании. Подсказка … картата по-долу прави това. ��

2. Най-доброто за точки за пътуване – Scotiabank American Express

 • Победител: Scotiabank Gold American Express® Card
 • Годишна такса: 120 долара
 • Допустимост на доходите: Направете минимум 12 000 долара годишен доход.
 • Някои от неговите Perks: Възможност да спечелите 30 000 точки за награди в Scotia през първата година.

Налични са толкова много продукти за кредитни карти, а изобилието прави предизвикателство да решите кои са най-добрите точки за кредитна карта. Въпреки че те могат да ограничат за какво можете да харчите точките си, повечето от тях обаче предоставят възможност за прехвърляне на точки между програмите.

Картата Scotiabank Gold American Express® се отличава с важен фактор, който принуждава притежателите на карти да изберат конкретна карта за пътуване. Съотношението точки към долар представлява сумата в долари, която точките струват.

Три нива се предлагат от Scotiabank Gold American Express® Card в своята програма за точки за награди на Scotia. Всяка сума пари, използвани в заведения, отговарящи на изискванията като хранителни магазини, ресторанти, магазини за пиене и заведения за бързо хранене, ще ви спечелят невероятните 5 точки за награди в Scotia.

Страхотен бонус за регистрация + 25 000 наградни точки

Тази карта за възнаграждение за пътуване дава възможност на своите потребители бързо и удобно да натрупат до $ 300 бонус Scotia Rewards точки, дори през първата си година. В рамките на първите три месеца от откриването на акаунт, ако харчите 1000 долара за приемливи ежедневни покупки, автоматично ще спечелите 25 000 точки за награди в Scotia.

Скотиябанк Gold обаче наскоро увеличи годишната такса, начислена на картата от 99 на 120 долара. Този забележителен поход може да намали привлекателността на картата. Въпреки това увеличение цената все още е разумна в сравнение с подобни такси, начислени от други пътни карти.

Независимо от това, тя все още ви предоставя големи ползи като тази липса на такси за чуждестранни транзакции, с достъп до Amex Front Of Line® и пълна застраховка за пътуване.

Гъвкави прехвърляеми точки

Друга впечатляваща характеристика, която тази карта проявява, е гъвкавостта на нейната програма за изкупуване на награди. Процесът е лесен и опростен – всичко, което е необходимо, е да влезете в системата и след това да продължите, за да изберете опцията „Прилагане на точки за пътуване“. Впоследствие можете да използвате натрупаните от вас Scotia Rewards точки, за да компенсирате всички разходи, свързани с пътуването, начислени на кредитната ви карта. Те могат да покрият неща като полети, хотели, коли под наем и т.н..

Удобството е глътка свеж въздух: не ви натоварва с досадни ограничения или периоди на затъмняване. Това са някои от причините Scotiabank Gold American Express® Card често да се класира като най-добрата кредитна карта за пътуване в Канада.

3. Най-доброто за Air Miles – BMO Air Miles World Elite

 • Победител: BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard®
 • Годишна такса: 120 долара, въпреки че е отменена за първата година.
 • Допустимост на доходите: 80 000 долара годишен доход или 150 000 долара за домакинство.
 • Някои от неговите Perks: 3000 AIR MILES бонус за добре дошли.

BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard® е просто един от най-добрите начини да спечелите награди в Канада. Програмата на Air Miles превръща ежедневното пазаруване на хранителни стоки и бензин в ползи като безплатни билети за събития, престой в хотела, полети, коли под наем и дори електроника.

Щедър бонус и висока степен на печалба са само някои от нещата, които правят пътуващата карта BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard® вълнуваща. Той ви подава 1000 въздушни мили веднага след първата ви покупка и сякаш това не е достатъчно ви дава допълнителни 2000 въздушни мили, след като заредите до 3000 долара от кредитната си карта през първите три месеца на членство.

Освен това, картите печелят процент от една AIR MILE за всяка покупка от $ 10 е най-високата норма на възвръщаемост за кредитна карта AIR MILES. Преживяванията на летището Mastercard, състоящи се от два безплатни годишни пропуска, се предоставят чрез салонната програма на летището LoungeKey.

Притежателите на карти също се класират за 15% отстъпка от своите полети AIR MILES в Северна Америка, при условие, че полетите трябва да бъдат резервирани с помощта на AIR MILES. Той се предлага с цялостен пакет за застраховка за пътуване, който се състои от пътна медицинска застраховка, обхващаща 15 дни на пътуване.

За да бъда честен, не съм голям фен на тази карта. За размера на фирмата BMO очевидно отнема клиентите на кредитната си карта, мисля, че това е доста мрачен бонус. Ако точките за награди + перки са това, което ви остава след тази карта определено липсва. ⚠️

4. Най-доброто връщане на пари при покупка на чуждестранна валута – Безжична мрежа на Роджър

 • Победител: Rogers ™ World Elite Mastercard®
 • Годишна такса: $ 0
 • Допустимост на доходите: Притежавайте или 80 000 щатски долара личен доход, или 150 000 долара в комбиниран годишен доход на домакинството.
 • Някои от неговите перки: получавате 4% кешбек при всички покупки в чуждестранна валута.

Кеш, казва се, е цар. По същия начин, що се отнася до наградите, кредитните карти с кешбек ви позволяват да върнете малък процент от сумата, която сте похарчили за покупки. Въпреки това, Rogers ™ World Elite Mastercard® изминава допълнителната миля, като прави пътните си разходи в чуждестранна валута, за да натрупа пари в брой като никоя друга карта.

Снимка от pina messina в Unsplash

Rogers ™ World Elite Mastercard® спечели първото си място, като даде възможност на притежателите на карти да спечелят огромен 4% кешбек за всички разрешени покупки, направени в чуждестранна валута. Но преди да станете прекалено замаяни от вълнение, не забравяйте, че идва с 2,5% такса за чуждестранна транзакция. Това обаче се компенсира от огромния 4% кешбек, оставяйки значителна нетна печалба от 1,5%.

Картодържателите получават 2% кешбек на продуктите и услугите на Роджърс, докато получават 1.75% кешбек за всички останали. Те също имат право да получат безплатна допълнителна карта, която им позволява да печелят още повече пари всяка година.

С Mastercard® Pay, комбиниран с приложението Rewards ™, можете незабавно да приложите награди с кешбек за разрешени покупки от поне 20 USD, които сте направили през последните 90 дни, използвайки кредитната си карта.

Съвет за бизнес, който обича бизнеса с връщане на пари – Въпреки че 1,5% е доста лошо, ако сте един-единствен основател на бизнес, можете да стартирате всички следващи бизнес разходи чрез картата и да получите приятна възвръщаемост на разходите за реклама на клиенти или други разходи. Това важи само ако правите 1-2 милиона годишно за бизнес разходи.

5. Бонус за най-добра регистрация – безкраен паспорт на Scotiabank (35k точка)

 • Победител: Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * Карта
 • Годишна такса: 139 долара
 • Допустимост на доходите: Притежавайте или 60 000 щатски долара личен доход, или 100 000 щатски долара в комбиниран годишен доход на домакинството, или поне 250 000 долара в управляваните активи.
 • Някои от неговите Perks: Осигурява до 35 000 бонус наградни точки само през първата година

Независимо дали предпочитате карти, които предлагат значителни бонуси за добре дошли, осигурете най-високите проценти на печалба или вместо това жадувате за тези, които са надежден спътник при пътуване, Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * Card покрива ли ви.

Същественият бонус за регистрация е един от изпитаните и истински начини, по които компаниите с кредитни карти използват, за да завият притежателите на карти и трябва да се възползвате от тази стратегия, за да придадете голям тласък на вашите пътувания. От всички стратегии, използвани за примамване на картодържателите да се запишат за програми за възнаграждение за пътуване, изглежда, че паспортът на Scotiabank е овладял Светия Граал.

След като се регистрирате, Scotiabank разгръща добре дошли, което ви позволява да печелите, само през първата година, до 35 000 точки за награди в Шотландия. Тези наградни точки се равняват на около $ 350 за пътуване самостоятелно.

Ето как работи методологията на печалба: първите 3 месеца като притежател на карта предоставя възможност да спечелите до 25 000 бонус Scotia Rewards точки с първоначалните 1000 долара при ежедневни покупки.

Спечелете допълнителни 10 000 точки

В допълнение, на всички притежатели на карти е разрешено да печелят годишно 10 000 точки бонус, след като харчат минимум $ 40 000 при приемливи ежедневни покупки всяка година. Други предимства включват възможността да спечелите 2 точки за награда на Scotia за всеки долар, изразходван за приемливи трапезарии, хранителни магазини, развлекателни артикули и ежедневни транзитни покупки, като автобуси, метрото и таксита.

Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * Card също е проектирана с фокус върху пътуващите. Следователно, Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * Card идва с малко или никакъв пътнически багаж, което го прави достоен партньор за пътуване с възхитителната си политика за начисляване на нулеви такси за чуждестранни транзакции..

Поради тази липса на такси, пътуващите спестяват пари всеки път, когато използват картата си. Независимо дали у дома или в чужбина, притежателите на карти не изпитват надценки за валутни такси при покупки, направени в чуждестранна валута. Пътуванията, свързани с пътуването, включват застраховка за пътуване, шест безплатни годишни летищни карти за летище, заедно с бонус за регистрация, който в момента струва 250 долара.

Тази карта е идеална за хора, които искат карта, която могат да използват както на местно ниво, така и в чужбина, без никакви притеснения или главоболия. Освен това Scotiabank е карта Visa и затова тя е общоприета навсякъде по света.

Безплатното членство в Priority Premier Pass също предлага шест безплатни посещения на летищни салони годишно.

6. Най-добрите хотелски награди – Best Western Mastercard

 • Победител: Best Western Mastercard®
 • Годишна такса: $ 0
 • Приемливост на доходите: Не се изисква никакво право на минимален доход.
 • Някои от неговите Perks: Бонус за добре дошли от 20 000 Best Western Mastercard®

Изборът на хотелско настаняване зависи от фактори като достъпност, лични предпочитания и избор. С други думи, това не е предложение за един размер. Best Western Mastercard® взима под внимание тази философия и прави възнаграждението си възможно най-гъвкаво.

Те дават възможност на притежателите на карти да изплащат наградите си в стоте най-добрите Best Western хотели по света, като елементи като хотелски престой, карти за подаръци, трапезария и много други. Ето защо, когато канадците трябва да пътуват на местно ниво или в чужбина, Best Western Mastercard® често е практичен и разумен избор.

След като направите първата си приемлива покупка, бонусът й за подписване на 20 000 Best Western Rewards® точки е достатъчен, за да получите абсолютно безплатен престой за една нощ. Изобилието от хотели и разнообразието от възможности улеснява притежателите на карти да събират тези точки.

В допълнение към своята гъвкавост, той идва без годишна такса. Наличието на множество хотели Best Western по света прави удобно притежателя на карта да намери хотел, който да отговаря на техния вкус и бюджет. Освен това улеснява печалбата от точки за придобиване на безплатен хотелски престой.

7. Най-добрите летищни легла – Scotiabank Platinum

 • Победител: Scotiabank Platinum American Express® Card
 • Годишна такса: 399 долара
 • Допустимост на доходите: Направете минимум 12 000 долара годишен доход.
 • Някои от неговите Perks: 30 000 Scotia награди точки с първа приемлива покупка.

Харесва ми да се мотаем на летището – каза абсолютно никой. За щастие на обсадените пътешественици навсякъде, компаниите за кредитни карти най-накрая обръщат внимание на безсилието си и добавят все по-търсено удобство. Достъпът до шезлонгите по летищата в световен мащаб е популярно пътуване, което Scotiabank Platinum American Express® Card използва за своите предимства и за удоволствие на своите картодържатели.

Scotiabank Platinum има безплатно членство в Priority Pass, което е придружено от невероятните десет безплатни посещения в салона всяка година. Тъй като повечето хора не пътуват толкова често всяка година, тези безплатни посещения салон са подходящи за повечето притежатели на карти.

Застраховката за пътуване, заедно с 30 000 бонус Scotia Rewards точки веднага след първоначалната покупка, трябва да я обърне внимание. Освен това, 4 точки за награда на Scotia за всеки долар, изразходван за магазини за хранителни стоки, бензиностанции, забавления и закупуване на трапезари, не трябва да се вземат леко.

Той обаче носи доста висока годишна такса от 399 долара.

резюме

Награждането на хора с точки или мили за извършване на ежедневни покупки е начинът, по който компаниите с кредитни карти стимулират клиентите да използват своите карти. Кредитна карта с награди за пътуване предоставя огромни ползи за притежателя на картата с полети, настаняване в хотел и транспортни услуги.

Някои награди са по-сложни и пакетни премиум бонуси като достъп до шикозни летищни шезлонги и цялостна застраховка за пътуване до техния пакет. Картите за пътуване са задължителни за пътниците, тъй като са удобни, бързи и помагат да спестите пари за разходи, свързани с пътуването.

Надявам се това ръководство да е било полезно! Моля, не се колебайте да ми снимате съобщение, ако имате някакви съвети и трикове, които искате да добавите към тази страница!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author