Най-добър хостинг на риселър за Австралия

Тъй като по-голямата част от хората, които кацат на тази страница, са уеб дизайнери в процеса на мащабиране на бизнеса си чрез хостинг на дистрибутори, ние ще стигнем до него от този ъгъл.

Тъй като ние сами сме уеб агенция с много хостинг акаунти (+ имаме много странични проекти и обичаме да експериментираме), вече направихме проучването и прегледахме най-добрите хостинг компании за Австралия в Австралия.

Основно се фокусирахме върху уеб хостовете, предлагащи акаунти за дистрибутори, които включват както cPanel, така и WHM (но повече за това по-късно).

PS: Нашият №1 има доста голяма отстъпка при движение, хващайте го докато трае!

Няколко от сайтовете, на които сме били представени:

Представени в сайтове

Ние знаем нашите неща, малка извадка от нашите много отзиви:

Том е страстен и бързо разбира нуждите на своите клиенти. Наистина оценявам неговото желание да споделя знания и да ме умее да използвам чисто новия си уебсайт. Благодаря Том!

Сали Мак
Таблици на съдържанието

MangoMatter направи толкова лесно проектирането на настоящия ни уебсайт. Том е участвал лично от първата консултация до приключването му и той все още е на разположение за всякакви промени, които може да са необходими!

Демитриос Лекацас
Свежа коса

Избрахме Том да проектира нашия уебсайт, защото ни хареса стила на други уебсайтове, които той е проектирал. Целият процес беше без стрес. Том беше толкова полезен и никоя от многобройните ни молби не беше твърде голяма проблем. Том е удоволствие да работиш. Обичаме уебсайта, който той е направил за нас, той е толкова лесен за използване и изглежда фантастично.

Карл Олив
пружина!

Нашият опит с Mango Matter беше фантастичен! Том е много лесен за работа, положителен, ефективен и очевидно блестящ в това, което прави. Силно препоръчително.

Люси Рийвс
Средства с което

Ангажирахме Том да разработи нашия нов уебсайт на компанията и бяхме доволни от резултата. Той беше в състояние не само да ни представи кратката, но и да предостави няколко отлични идеи, за които никога не бихме се сетили. Най-хубавото е, че Том е щедър с времето си и продължава да е на разположение, за да предоставя съвети и подкрепа.

Нийл Макензи
Enventive

Какво лесно и гладко изживяване работи с MangoMatter! Том разбра точно какво ни е след това и сме изключително впечатлени от крайния продукт. Не бих се поколебал да избера отново MangoMatter в бъдеще.

Тайсън Кинг
Решения за директор / Plumbrite

Том от MangoMatter беше изключително полезен, професионален и страхотна подкрепа за създаването на моя уебсайт, той е богат на знания и много ефективен. Не се колебая дали препоръчвам MangoMatter и вече го направих.

Мишел Уотсън
iFix

Side-бележка: Ние твърдо вярваме, че можете да получите по-добри и по-достъпни опции, ако погледнете уеб собствениците на САЩ btw. Стига да имат сървъри в или близо до Австралия (напр. Сингапур <- превъзхожда голяма част от домакините в Австралия), те обикновено са по-добрият избор (като нашия страхотен №1, A2 хостинг)!

Уеб хостинг компанияОбщ рейтингЦена / mo.FeaturesDisk Space # от акаунтиСървъри в световен мащаб Оптимизирани за WordPressУебсайт
A2HostingLogo USD 9.80 (беше $ 19,99)
 • Гаранция за връщане на парите по всяко време!
 • Безплатен SSL
 • Сървъри в Сингапур (Голяма скорост за сайтове на Aussie)
 • Супер достъпни
30GB 40
siteground2 AUD $ 14.95
 • Голяма производителност
 • Безплатна инсталация с SSL с едно щракване
 • Глобален обхват
 • Неограничени акаунти
 • Високите разходи за подновяване обаче са $ 39.95
30 GB неограничен
Panthur AUD $ 30
 • Местна компания
 • Локални сървъри
 • въпреки че няма глобални центрове за данни.
20GB 10

Contents

Най-добър хостинг на риселър Австралия 2020: Отзиви

1. Хостинг на A2

A2 лого за хостинг

уебсайт

www.a2hosting.com

Цена

9,80 щ.д. / месец за 40 акаунта

Дисково пространство

30 GB

поддържа

Телефон, чат на живо, билети

скорост

8.5 / 10

Глобален обхват

да

A2 хостинг определено е кралят тук. Те са американска компания, но пламват бързи сървъри в Сингапур, което прави скоростта непроблемна за Aussie сайтове (дори изстрелва много от конкуренцията, базирана на Aussie, извън водата)!

Като дистрибутор получавате и голяма сигурност, приоритетна поддръжка, DDOS защита и лесна интеграция в Cloudflare.

Към това добавете гаранция за връщане на парите по всяко време, поддръжка 24/7/365 и безплатна миграция на сайтове … Те са най-добрият период!

Плановете им започват само USD 9.80 / месец (беше $ 19.99) за 40 акаунта и 30 GB хранилище!

Професионалисти

 • 4 сървъра по целия свят
 • Отзивчива поддръжка
 • 40 сметки!!
 • Гаранция за връщане на парите по всяко време

Против

 • Разходи в щатски долари

2. SiteGround

SiteGround лого

уебсайт

www.siteground.com

Цена

$ 14.95 за неограничени акаунти

Дисково пространство

30 GB

поддържа

Телефон, чат на живо, билети

скорост

9/10

Глобален обхват

да

Макар да не са технически в Австралия, в Сингапур имат страхотен център за данни.

SiteGround е и единственият препоръчан хост в списъка на WordPress, което означава, че те са препоръчани за WordPress, от WordPress (доста впечатляващо! – Те, разбира се, могат да се справят с всеки сайт & CMS като шеф)

Тук A2 хостингът е по-добър, докато Siteground ви дава неограничени акаунти, вашият родителски акаунт разполага само с толкова много сървърни ресурси, за да обикаля, така че колкото повече акаунти ще сложите там, толкова по-бавно ще се получават всички сайтове … макар че в този момент , не знаем каква е точната граница, където бихте забелязали това забавяне.

Техните разходи за подновяване също са доста високи. Въпреки това, те са известни с висококачествен хостинг и голяма поддръжка.

Професионалисти

 • Солидна сигурност
 • Множество центрове за данни
 • Препоръчва се от WordPress
 • Вградена система за кеширане

Против

 • Високи разходи за подновяване

3. Пантур

Panthur лого

уебсайт

www.panthur.com.au

Цена

AUD $ 30 / месец за 10 акаунта

Дисково пространство

20 GB

поддържа

Телефон, билети

скорост

8/10

Глобален обхват

Не

Panthur е местна компания (-ish, тъй като компанията-майка е базирана в САЩ), което е чудесно за клиентите на Aussie, но определено са малко по-скъпи от A2 например. Като се има предвид, представянето е спот-он и поддръжката е доста отзивчива.

Те предлагат 4 пакета за избор.

Плановете им започват от $ 30 на месец за 20gb пространство.

Професионалисти

 • Местен уеб хост
 • Добро представяне
 • 3 центъра за данни в Австралия

Против

 • Няма задгранични сървъри
 • Малко скъпо

4. GreenGeeks

GreenGeeks лого

уебсайт

www.greengeeks.com

Цена

$ 19,95 USD / месец за 10 акаунта

Дисково пространство

неограничен

поддържа

Телефон, чат на живо, билети

скорост

8/10

Глобален обхват

да

GreenGeeks определено е друг хост, който трябва да вземете предвид за нуждите на вашия дистрибутор. Въпреки че нямат сървъри в Австралия или близо до нея, бързата интеграция в CloudFlare би трябвало да реши този проблем. Има 3 причини, които ги харесваме, първата е тяхната обвързаност с околната среда. Те връщат обратно 300% от енергията, която използват обратно в мрежата. Тогава е цената, тя е много достъпна дори в щатски долари и идва с неограничено пространство на диска! И накрая, ни харесва как те изграждали по поръчка своите системи за сигурност, за да поддържат сървърите си супер чисти.

Те също имат 24/7 поддръжка, което е доста отзивчив и предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни от техните услуги.

Планът на най-евтините дистрибутори започва от $ 19.95 на месец за 10 акаунта.

Професионалисти

 • Екологичен
 • евтин
 • Неограничено пространство на диска

Против

 • Няма сървъри в близост до Австралия (все още)

5. Облачни пътища

Лого на Cloudways

уебсайт

www.cloudways.com

Цена

USD $ 10

Дисково пространство

25 GB

поддържа

Телефон, чат на живо, билети

скорост

9/10

Глобален обхват

да

Cloudways, както подсказва името, се отнася до облачния хостинг, използването на сървъри на други доставчици и ви позволява да разгърнете, управлявате и наблюдавате приложения и уебсайтове на тези сървъри, като изрязвате обичайния уеб хостинг среден човек. При доставчици като Digital Ocean, Vultr, Amazon AWS и други … производителността определено никога не е проблем. И тъй като е хостинг в облак, мащабируемостта е основната сила тук. Cloudways могат да се използват за управление на масивни сайтове, с форуми и огромни магазини за електронна търговия.

Настройката и потребителският интерфейс са различни и имат малко по-стръмна крива на обучение в сравнение с обичайните ви хостинг доставчици, но ако желаете да научите, си струва! Те дори имат собствен CDN, за да увеличат максимално време за зареждане по целия свят.

Ценообразуването е сложно да се обясни, проверете сайта им ��

Професионалисти

 • Мощни сървъри
 • Изключително мащабируем

Против

 • Повече за техници

Риселър хостинг карта на Австралия

Как да изберем най-добрия хостинг за дистрибутори за вашите нужди?

Изборът на подходящия план за хостинг на австралийски дистрибутор за вашия бизнес или ще ви осигури плавно плаване и пасивен доход чрез отлични сървъри & подкрепа или … главоболие & загубени печалби поради лоша поддръжка, чести престоя, хакерски сървъри и т.н. Можете да изберете компания от нашите топ 5 за незабавно спокойствие или можете да започнете да проучвате различните уеб хостове, които предлагат най-евтините планове за дистрибутори в Австралия (ние също направихте сравнение на хостинг доставчици във Великобритания и хостинг списък с дистрибутори в САЩ, в случай че имате нужда от това). В случай, че преминете по този маршрут, това са спецификациите, на които трябва да внимавате, когато избирате домакин, насладете се! Това е същият процес, който използвахме например в нашия преглед на SiteGround.

Разходи: Планове за уеб хостинг дистрибутори

Определянето на колко можете да похарчите за хостинг на дистрибутор обикновено е най-трудната част, повечето от вас вероятно търсят доста евтин хостинг план за дистрибутори, ако тепърва започвате (никога никога не получавайте евтин хостинг план на споделения хостинг разнообразие за да хоствате вашите клиенти, ще трябва да ги преместите по-късно, когато получите приличен акаунт за дистрибутор – и не, определено няма да намерите приличен безплатен уеб хостинг за хост клиент). Зависи от различни фактори от размера на стартиращите клиенти, до това колко планирате да таксите / клиент и колко място искате да разпределите / клиент. Първо ще трябва да разберете това! Удобно е да създавате различни планове за различни клиенти, като малките имат 1gb пространство, средните 3gb, а големите клиенти може би дори 10gb. За щастие ограниченията на честотната лента обикновено са по-малък проблем от пространството, което ни отвежда в следващата точка.

Ограничения на лентата / пространството

Докато повечето хостинг компании предлагат много честотна лента, с която да играете, пространството обикновено е това, на което трябва да се обърнете внимание, освен # разрешените акаунти, това ще бъде този, който ще реши колко клиенти можете да поставите на хостинг реселъра си план.

Cpanel / WHM хостинг в Австралия

Винаги се уверявам, че моите австралийски дистрибутори имат WHM. Както вероятно сте наясно, Cpanel е почти стандартът на индустрията в контролните панели. WHM (Web Host Manager) е система за управление на акаунти, която ви позволява да създавате & управлявайте отделни акаунти на Cpanel за вашите клиенти. Можете да настройвате пакети, да задавате ограничения, да преглеждате статистически данни за използването, групови актуализации / понижаване на акаунти и sooooo много повече. Уверете се, че който и да сте избрали, използва WHM, това прави управлението на клиентските акаунти супер лесно. (Дори и евтините хостинг компании трябва да имат WHM).

Местоположение на сървъра

Ако вашите клиенти са базирани в Австралия, уверете се, че сървърът е действително близо или в Австралия, не премащавайте това (същото се отнася и за други целеви аудитории, разбира се, ние всъщност направихме уеб хостинг топ 3 за следните държави: Нова Зеландия, Великобритания, Канада, Ирландия, & Сингапур). Ако случайно получите клиент в чужбина, можете да използвате CloudFlare, за да намалите евентуалните закъснения.

Uptime

Доста направо, ако искат 99,9% продължаване, уверете се, че могат да го архивират, всеки уеб-домакин в нашите топ 5 върши чудесна работа.

Поддръжка на клиенти

Неминуемо ще имате проблеми, така че да имате прилична подкрепа в края си е задължително! Наистина не искате да поддържате клиентите да чакат само защото избраният от вас дистрибутор няма 24/7 поддръжка. Затова погледнете техните възможности и се уверете, че имат поддръжка по телефона, чат на живо & 24/7 поддръжка. Очевидно е, че ако отивате с най-евтината хостинг компания, която можете да намерите, подкрепа ще липсва.

Брой сметки

Доста важен момент, който трябва да имате предвид, колко клиенти можете да настроите? Ако добавите числата, колко място ще получи всеки клиент? По-добре ли ще бъде, ако планът за дистрибутори разрешава на повече клиенти, защото можете да се измъкнете, като предлагате по-малко място / клиент? Например, ако планът позволява 50Gb пространство и максимум 25 акаунта, всеки клиент получава 2gb. Ние се уверихме, че всеки уеб хост в нашите топ 3 има добър баланс между разрешено пространство и брой акаунти.

Други характеристики / технически характеристики

Други точки, които трябва да разгледате, са RAM (1gb е доста добър, минимум 500mb), Disk IO (2mb / s е добър), скорост на сървъра (SSD? LiteSpeed?), CPU (колко ядра), ежедневно архивиране и т.н. . Това, което също е полезно, е възможността да инсталирате WordPress, Joomla и др. С скриптове за инсталиране с едно кликване, но те трябва да са стандартни с Cpanel. И ако имате много пари, погледнете в мощен VPS или още по-мощен специализиран сървър!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author