Най-добър хостинг на Java

Като уеб агенция с много хостинг акаунти (имаме безброй странични проекти и обичаме да експериментираме), имаме доста добра представа за това какво определя страхотен уеб хост. Това са нашите най-добри доставчици на хостинг услуги на Java. Имайте предвид, че Java не се поддържа широко при по-евтини планове, обикновено се нуждаете от VPS или Специализиран сървър, за да активирате всички функции на Java. Силно препоръчваме да проверите центровете за помощ на домакините, за да се уверите, че сте на правилния план!

Уеб хостинг компанияОбща оценкаЦена / mo.Disk SpaceFeaturesУебсайт
A2HostingLogo 9.2 / 10 $ 5 неограничен Неограничено пространство на диска!
Hostgator 8.7 / 10 $ 118.99 неограничен Евтини + неограничено пространство на диска!
siteground2 8.5 / 10 $ 269 10 GB Мощна, бърза, епична поддръжка, + 30-дневна гаранция за връщане на парите! = Win!
в движение 8.3 / 10 $ 29.19 неограничен Опитен, надежден, малко по-скъп.
Dreamhost 8/10 $ 149 неограничен Голяма производителност & поддържа

Най-добрият Java хостинг 2020 отзиви

1. Хостинг на A2

A2 лого за хостинг

Уеб сайт: www.a2hosting.com

Мислим най-добрата Java хостинг компания е A2 хостинг. A2 хостингът измина дълъг път от 2003 г. – сега е един от най-добрите хостинг доставчици там. Но разбира се, ще трябва да го сравните с други хостинг компании, за да определите точния за вас (тъй като потребителите имат различни нужди).

С A2 хостинг ще ви бъдат дадени три възможности при избора на план. Това са следните:

 • Lite
 • Swift
 • Turbo

Ако ще отидете за най-евтиния им план (Lite), знайте, че той има по-малко функции от тези, които са по-скъпи. Въпреки че се предлага с неограничено пространство за съхранение и неограничена честотна лента, можете да го използвате само за един уебсайт. Освен това е много по-бавен от другите два плана.

Сега, ако искате функцията да имате неограничен уебсайт, но да имате ограничен бюджет, можете просто да получите план Swift. Той се предлага с всички функции на плана Lite и по-бързото му. Но разбира се, ако искате A2 Hosting най-горният споделен хостинг план, Turbo планът е най-очевидният избор. Отново има всички функции, включени в първите два плана плюс много повече (това е и най-бързият план).

Когато се абонирате за някой от плановете на A2 хостинг, вие също се наслаждавате на 30-дневната им гаранция за връщане на парите. Това се превърна в стандартен период за възстановяване на средства за повечето хостинг компании и ви съветваме да го използвате добре.

Професионалисти

 • 24/7 мониторинг сканиране за злонамерен софтуер
 • Приети много начини на плащане (Paypal, кредитни карти и т.н.)
 • Интеграция в облака (за да се осигури бързо зареждане на страниците)

Против

 • Очаквайте високи нива на подновяване, когато подновите плана си
 • Има съобщения за фишове за ъптайм
 • Твърде много ограничения в най-евтиния им план

2. HostGator

Лого на HostGator

Уеб сайт: www.hostgator.com

HostGator е един от лидерите в хостинг индустрията най-вече заради огромната си клиентска база. Много хора поверяват уебсайтовете си на HostGator поради следното:

 • Достъпни цени – Най-евтиният план на HostGator наистина е много достъпен. И ако наистина искате да спестите повече пари, можете да платите за 36 месеца, когато за първи път се регистрирате.
 • 24/7 поддръжка на клиенти – Можете да получите поддръжка чрез имейл, телефон и чат на живо. Те също имат база от знания за полезни статии.
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите – HostGator има щедър период на възстановяване (други хостинг доставчици имат само 30 дни).

За да накарате Java да работи на техните системи, ще ви е необходим специален сървър за Linux или Windows … не може да го направи на евтините си споделени планове, за съжаление.

Професионалисти

 • Надеждна поддръжка на клиенти
 • Щедър период на възстановяване

Против

 • Те предлагат непроменена честотна лента, но тя все още идва с ограничения
 • Не получавате безплатен домейн в нито един от техните планове (други хостинг доставчици имат това)

3. SiteGround

Лого на SiteGround

Уеб сайт: www.siteground.com

Хората най-вече имат добри неща да кажат за SiteGround поради цялостната му производителност и функции. За Java обаче ще трябва да отидете на специален сървър с root достъп, другите по-евтини планове не го поддържат ….

Професионалисти

 • Тяхната гаранция за 99.99% ъптайм е много надеждна
 • Страхотно обслужване на клиенти (чат на живо, имейл, телефон и т.н.)

4. хостинг на InMotion

InMotion хостинг лого

Уеб сайт: www.inmotionhosting.com

InMotion хостинг има два центъра за данни, разположени в Лос Анджелис и Вирджиния Бийч. Те имат бърза скорост на сървъра, за да гарантират бързо зареждане на уеб страници през цялото време. Средната им записана продължителност е 99,95%, което е наистина добро.

Ако се интересувате от техните ценови планове, знайте, че понастоящем предлагат на потребителите си три плана, от които да изберат – те се наричат ​​Launch, Power и Pro.

Както подсказва името му, планът за стартиране е добра отправна точка за стартирането на първия ви уебсайт. Той вече идва с безплатен домейн и ви е разрешено да хоствате два уебсайта с него. Обърнете внимание, че това е една от най-добрите функции на InMotion, тъй като другите хостинг доставчици позволяват само на един уебсайт за най-евтините си планове.

Техният план за захранване наистина е по-мощен от плана за стартиране. Като за начало можете да имате до 6 уебсайта, когато купувате този план.

И все пак, ако следвате най-бързия и пълнофункционален план на InMotion, тогава вземете Pro плана. Това е най-добрият план за бизнес уебсайтове и той е най-мощният от всичките им планове.

Имайте предвид, че хостингът на InMotion има удобен за потребителя cPanel – лесно ще се закачите, дори ако за първи път създавате уебсайт. И ако имате нужда от поддръжка на клиенти, те също го имат (чат на живо, имейл, телефон и т.н.).

Професионалисти

 • Напълно зареден стартов план
 • Надежден ъптайм
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Против

 • Възможно е от нови клиенти да се изисква да представят документи за потвърждение (напр. I.D.)
 • Някои хора отчитат прекъсвания по време на процеса на миграция
 • Има оплаквания от масови грешки в изпращането

5. DreamHost

DreamHost лого

Уеб сайт: www.dreamhost.com

Когато решавате за кой хостинг доставчик да отидете, уверете се, че имате предвид и DreamHost. Това е една от най-реномираните хостинг компании днес и е вече повече от 20 години. Въпреки че се предлага и с VPS, посветен и облачен хостинг, най-популярните му планове идват под формата на споделен хостинг.

За разлика от други доставчици на хостинг услуги, DreamHost има само два плана за споделен хостинг, от които да избирате – Starter и Unlimited. За съжаление, тук няма средно място – така че можете да получите основния им план или крайния им план. Излишно е да казвате, че може да намерите техния стартов план за прекалено ограничаващ – което прави техния неограничен план по-добрият избор в дългосрочен план.

DreamHost идва с други бонуси – и особено харесваме тяхната 97-дневна гаранция за връщане на парите. Това наистина е много щедра политика за възстановяване на средства, тъй като повечето хостинг компании дават само 30 дни. Единственото изключение от тази гаранция е, че възстановяването не е приложимо при плащания с чекове и парични преводи.

А като говорим за методи на плащане, DreamHost има и един от най-приетите методи за плащане – можете да плащате чрез кредитни карти, Paypal, паричен превод и чек (както беше споменато по-горе).

Професионалисти

 • Добра клиентска поддръжка
 • Само няколко upsells по време на регистрация
 • Цените за подновяване не са удвоени или утроени

Против

 • Ограничен избор в плановете
 • Ще получите безплатен домейн само ако получите годишен план
 • Дълъг процес на регистрация

Java хостинг: Как да намерите най-добрия!

Създаването на уебсайт на Java не е толкова лесно – затова наистина трябва да се съсредоточите върху него. Можете да направите това ефективно, ако имате надеждна хостинг компания, тъй като ще има по-малко проблеми с хостинга, с които да се справите (прекъсвания, проблеми със сървъра, хакерски сайтове и т.н.). В тази публикация ще ви покажем най-важните функции на Java хоста, на който трябва да внимавате. Уверете се, че имате всички изброени тук неща (или поне дайте приоритет на най-важните за вашите нужди).

Местоположение на сървъра

Ако се интересувате от конкретни услуги на хостинг на Java, първо проверете къде се намират сървърите му. В идеалния случай бихте искали сървърите му да са в същия район като вас (вашата страна). Това се отразява на скоростта на вашия сайт, наред с други неща.

И все пак, ако обмисляте компания, която има сървъри, разположени на други места (или държави), просто се уверете, че тя използва CDN (мрежа за разпространение на съдържание). Както подсказва името му, CDN ще отговаря за разпространението на съдържанието на вашия сайт по целия свят. Така че, всъщност няма значение къде се намирате или къде се намират посетителите ви, тъй като сървърите на CDN мрежи са разположени по целия свят. Затова е като вашите сървъри да са на същото място като вас и вашата аудитория.

Сега е обичайно хостинг доставчиците да използват CDN – така че просто го потърсете в тяхното описание на продукта. Ако видите нещо като CloudFlare, това е един тип CDN и той е добър. Това е една от тези услуги, които обикновено се предлагат безплатно в Java хостинг пакети.

Сървърно време

Винаги търсете време за сървър от 99,9% или нещо подобно на този процент. Ако не, бъдете готови за чести престоя. Можете да проверите в Google, за да видите кои Java хостинг компании извършват около тази линия. Вижте реалните цифри на времето и ги сравнете, преди да решите коя да изберете. Наистина, това е много важно.

SSL сертификати

SSL сертификатиSSL сертификатите са доказателство за сигурност в интернет. Искате тази функция, ако искате да проектирате безопасен и авторитетен Java сайт. Наличието на SSL сертификати дори стана толкова важно за Google, че го включи като фактор за класиране на сайтове (SEO).

SSL, което означава слой за сигурни сокети, дава възможност за криптиране на данни между сървъра и потребителя. В противен случай би имало риск хакерите да получат поверителна информация на хората, когато имат достъп до вашия сайт.

Когато търсите доставчик на хостинг услуги, потърсете такъв, който предлага безплатен SSL сертификат. Някои компании предоставят основни SSL сертификати безплатно чрез интегрирания си инструмент Let’s Encrypt. И все пак, ако не предлагат SSL сертификати, можете просто да закупите тази услуга за около 10 долара годишно.

Сайтовете със SSL сертификати изглеждат така: https://www.yourwebsite.com. Докато тези, които нямат SSL сертификати, изглеждат така: http://www.yourwebsite.com. Забележимото „s“ прави всичко различно в това как потребителите на интернет разглеждат вашия сайт (независимо дали е безопасно или не) и как Google вижда настройките ви за сигурност също.

скорост

Когато говорихме за местоположението на сървъра и CDN преди това, те вече са за ускоряване на вашия уебсайт. Имайте предвид обаче, че има уеб хостове, които предоставят на потребителите си други функции, за да увеличат максимално скоростта на вашия сайт. Това включва допълнителни CPU ресурси и създаване на персонализирани скриптове, които са специално направени за Java.

Дисково пространство

Дисковото пространство е важно – но може да не е толкова важно за вас. Ако просто планирате да създадете блог или бизнес уебсайт, пространство за съхранение от около 1 GB може да бъде достатъчно за вас (но ще трябва да използвате имейла от трети доставчици като Gmail, за да намалите използването на разпределените ви пространство).

Неограничените дискови пространства са наистина необходими само ако създавате огромни сайтове за членство и електронна търговия. Големите бизнеси и блогове всъщност не изискват твърде много дисково пространство, разбирате ли.

Всъщност трябва да внимавате за хостинг компании, които предлагат неограничено всичко на много ниски цени. Обикновено те предоставят услуги с проблеми (по други аспекти на хостинга). Не казваме, че те не са никак добри – просто искаме да бъдете много внимателни при проверката на ВСИЧКИ включени функции в техните пакети.

Честотна лента и пренос на данни

За прехвърляне на данни през вашата мрежа се нуждаете от достатъчно количество честотна лента. И имате нужда от наистина голяма честотна лента, ако възнамерявате да създадете сайт за изтегляне на файлове като PDF файлове и видеоклипове. Такива файлове са много големи и изискват много данни, за да се изтеглят правилно (и бързо). Така че за такава настройка ще трябва да получите около 20 до 30 GB честотна лента (или неограничена).

Поддръжка на клиенти

Бъдете сигурни, че ще намерите много статии и видео уроци за това как да се справите с определени проблеми по отношение на вашия хостинг акаунт. Въпреки това няма нищо като поддръжка на 24/7/365 чрез телефон и чат на живо. Може да бъде наистина разочароващо да се сблъскате с проблеми на уебсайта с вашия хост Java, като никой няма там, който да ви помогне по-скоро. Така че, моля, поставете голямо значение на тази функция при избора на вашия уеб хост.

Какво е Java?

Java хостинг изследвания

Java е широко използван език за програмиране и изчислителна платформа, създаден да създава програми за компютри, приложения и уебсайтове. Този език на високо ниво е чудесен за приложения в реално време, вградени приложения и се използва сред всякакви устройства, докато работи на много платформи като Windows, Linux, Android, iOS, Mac OSX и дори устройства за мобилни телефони. Изборът на най-добрия Java хостинг за вас е бърз и лесен.

Java логоСтартиран от Sun Microsystems през 1995 г., този лесен за усвояване език за програмиране е достъпен за всички нива на опит. За двете десетилетия, които съществува, тя се оказа достъпна, функционална и ефективна. Днес Java е собственост на Oracle Corporation и е един от водещите езици за програмиране на пазара. Java обаче се сблъсква с известна конкуренция от HTML5. Тъй като има много уебсайтове, които вече използват и зависят от Java, уеб разработчиците и програмистите проектират Java да съществува от много дълго време.

Предимства и недостатъци

Разбирането на плюсовете и минусите на използването и работата с Java ще ви помогне да определите дали тя е подходяща за вас. Обширните му функции са идеални за много потребители, като се класират високо по популярност, но все пак трябва да се имат предвид всички фактори, преди да решите дали това е добър избор за вас и вашите нужди.

Подобно на всеки друг скриптов език, има развитие на Java.

 • Java има функционални хостинг планове, които може да струват повече, в сравнение с хостинг за други скриптови езици като PHP.
 • Java не винаги е достъпна за споделени хостинг планове.
 • Java се отличава от другите скриптови езици, като изисква от потребителите да научат напълно нов език за програмиране.
 • Ако искате да се изпълняват само малки и прости задачи, Java може да е твърде напреднала. Алтернатива може да бъде PHP.

Java е разработен от малък екип от високо обучени инженери през 1991 г. и освободен четири години след това. Оттогава се правят различни подобрения, което го прави още по-популярен и мощен инструмент. Някои от функциите, които правят Java толкова голяма, включват следното:

 • Java е добре познат и използван език за компютърно програмиране сред разработчиците. Много е вероятно потребителите вече да са се сблъсквали с Java по време на стартиране на приложения или уебсайтове поради основния му език, популярност и способност да правят почти всичко.
 • Java е достъпна за всякакви устройства и може да функционира на много платформи като Windows, Mac OSX, Linux, iOS и други.
 • Сравнително лесно е да научите основите на Java и да се насочите към всички нива на опит. Има много обучения, книги, уебинари и уроци на разположение на потребителите и разработчиците, които желаят да подобрят познанията си за Java и как тя работи.
 • Новите версии на Java продължават да се правят, подобрявайки и доразвивайки нейните функции, което го прави най-добрият език за програмиране, който може да бъде. Java се справя с нуждите на потребителите, като се подобрява значително от първото си пускане.

Препоръчителен хост за Java

Изборът на най-добрия Java хостинг за по-нататъшно развитие на вашите нужди е лесен поради добрата основа на уебсайта, която Java извежда напред. Java не само е достатъчно дълго време, за да се докаже, че е сигурна, бърза и надеждна, но е и съвместима с повечето хостове. Най-добрият Java хостинг, който уеб разработчиците са намерили, е SiteGround.

често задавани въпроси

Какво е Java?

Java е език за компютърно програмиране с общо предназначение, създаден да създава програми, съвместими с всяка компютърна система. Това е широко използван език за програмиране и изчислителна платформа, създаден да създава програми за компютри, приложения и уебсайтове. Този език на високо ниво е чудесен за реално време, вградени приложения и се използва за всякакви устройства, докато работи на много платформи като Windows, Linux, Android, iOS или Mac OSX.

Java същата като JavaScript?

Не, единственото нещо, което Java и JavaScript могат да имат само общо, е името. Освен това, има много малка връзка между двете.

За какво се използва Java?

Java се използва главно за изграждане на софтуерни приложения и услуги, но може да се използва за разработване на приложни модули или аплети в рамките на уеб страница. Java Runtime Environment или JRE позволява приложенията или уебсайтовете, написани на езика за програмиране на Java, да се изпълняват в различни браузъри, както и да развиват динамични уеб страници и съдържание.

Java все още се използва широко?

Да. Java съществува от 1995 г. и продължава да бъде широко известна и използвана. По-новите версии на Java продължават да се правят, носейки нови и подобрени функции за програмиране, което прави Java много вероятно да остане с години напред.

Софтуер за отворен код на Java?

Язикът на Java не е изцяло софтуер с отворен код, тъй като всеки потребител може да разработи собствен компилатор, който да изпълнява Java код. Има възможност за използване на реализация с отворен код на Java като OpenJDK или Open Java Development Kit.

В какви операционни системи работи Java?

Независимостта на платформата на Java позволява програмите на Java да се стартират на различни компютри. Има и опция за инсталиране на JRE или Java Runtime Environment, която е достъпна за компютри, работещи под Windows, Macintosh, Mac OSX, Unix или Linux компютри и дори мобилни телефони. Java е проектиран да работи на почти всички операционни системи.

Как работи Java?

След изтегляне на Java софтуера се включва Java Runtime Environment (JRE). JRE се състои от виртуалната машина на Java (JVM). JRE е частта за изпълнение на Java софтуера, която е всичко, от което се нуждаете, за да го стартирате във вашия уеб браузър, докато JVM позволява на компютър да стартира Java програми. Препоръчва се Java код да бъде компилиран в байт код JVM, осигуряващ съвместимост с всяка компютърна система, която има JVM, които са повечето компютърни системи.

Мога ли да използвам Java за създаване на уебсайт?

Абсолютно. Има различни рамки за Java в зависимост от съдържанието, което се опитвате да създадете. Java е подобен на PHP, Ruby или всеки друг език за програмиране в смисъл, че може да се използва за създаване на динамични уебсайтове и приложения.

Какви са алтернативите на Java за програмиране от страна на клиента?

От страна на клиента Java изисква плъгин за браузър. Като се има предвид това, JavaScript може да се използва като алтернатива на Java, главно защото JavaScript е роден за браузърите и трябва да работи по-бързо от тях, отколкото Java.

Има ли моменти да се използва Java за програмиране от страна на клиента?

Поради кросплатформения характер на Java, това е една от най-добрите налични опции, ако изграждате клиентско приложение, което е отделно от браузъра.

Има ли добри алтернативи на Java за уеб програмиране от страна на сървъра?

В сървърното програмиране от страна на сървъра най-популярните опции са PHP, последвани от Ruby on Rails. PHP например има много по-опростен интерфейс на приложна програма и в много случаи може да бъде по-интуитивен от Java.

Как Java се сравнява с .NET рамката?

Рамката на Microsoft .NET разработва и изпълнява приложения на Windows клиент и сървърни операционни системи. Microsoft .NET работи най-добре, ако се използва сред други инструменти и услуги на Microsoft, докато Java е по-широко известна и има по-голяма общност, включваща библиотека с голям клас с кодове за многократна употреба.

Как Java сравнява Ruby on Rails?

Java и Ruby on Rails са сигурен, ефективен и обектно ориентиран софтуер. Основна разлика е, че не е нужно да компилирате кода си в Ruby, тъй като Ruby трябва да бъде интерпретиран. Поради тази причина Java е много по-бърза от Ruby. Ruby on Rails обаче има предимство при разработването на приложения. Те обикновено са много по-бързи.

Как Java от страна на клиента се сравнява с Flash?

Java е зрял, стабилен, по-добре поддържан продукт, със силни, ефективни рамки. Flash, от друга страна, има невероятна анимация, но е по-популярна сред неопитни или начинаещи потребители. Възможно е един ден и двата софтуера да са ненужни поради напредъка и допълненията в HTML5. Тъй като Java е толкова често използван и много уебсайтове и приложения вече зависят от нея, се предвижда да съществува още две десетилетия.

Как Java от страна на клиента се сравнява със Silverlight?

Java е по-добрият вариант в сравнение със Silverlight, тъй като е наличен в повечето системи, докато Silverlight не е. Докато Silverlight има няколко функции, които Java няма (като Deep Zoom), той изисква разширения на браузъра, не всеки може да го изпълнява и много пъти е трудно да създадете безпроблемно изживяване.

Какво е JSP?

JSP (Java Server Pages) е ранна Java технология, разработена за генериране на динамични уеб страници, използвайки HTML. Той е подобен на PHP, само че използва езика на Java.

Как JSP се сравнява с PHP?

PHP е скриптов език с общо предназначение, създаден за уеб разработка, който е много подобен на JSP. Той е чудесен сред всички нива на опит, осигурява лесни за използване функции. JSP е по-мощен и плашещ, защото използва Java, тъй като е скриптов език, който има достъп до Javas библиотеки. Въпреки че и двете технологии са широко използвани, JSP е по-мощен.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author