Kinsta WordPress хостинг преглед

kinsta лого

Обща класация

Най-евтин план
$ 30 / месец

Kinsta: Бързо обобщение за хора без време (почти всички от нас)

С две думи, ОБИЧАМЕ Kinsta. Имаме множество проекти, изпълнявани на Kinsta и рядко имаме проблеми. Поддръжката е супер отзивчива и настройката на сървъра им е светкавична! Към това добавете и техните глобални CDN, безплатни SSL сертификати, безплатни миграции на сайтове и тяхната защита от куршуми … честно казано, това е не-разумно.

Ето бърз преглед на най-добрите им функции:

 • Страхотна поддръжка: Те са тук за вас 24/7/365, експертна поддръжка на WordPress!
 • Google Cloud: Тяхната инфраструктура работи в Google Cloud, който има 20 места по целия свят, и е безумно бърза.
 • Сигурност: Непрекъснат мониторинг за ъптайм, откриване на DDoS атаки, базирани на софтуерни ограничения, поддръжка на SSL и хардуерни защитни стени … непромокаеми.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите: Никога не знаеш, но няма да ти трябва!

Тук наистина не можете да сбъркате. Плановете им са $ 30 / месец и, разбира се, са лесно мащабируеми, ако се нуждаете от повече ресурси.

Kinsta изследвания

Прегледът

От време на време идва технологична компания, която просто се оправя. Kinsta е една от тези компании.

Kinsta е уеб хостинг компания, която стартира през 2013 г. Днес тя разполага с 20 сървърни места по целия свят, използвайки инфраструктурата на Google Cloud, с центрове за данни в Северна Америка, Южна Америка, Австралия, Европа и Азия.

От създаването си, Kinsta положи огромни усилия да се разграничи като рентабилна, сигурна, надеждна и лесна за използване уеб хостинг платформа. В този преглед ще видите, че Kinsta е постигнала голяма част от това и още много.

Специалността на Kinsta е хостинг на WordPress сайтове и компанията предоставя услугите си на едни от най-конкурентните цени в бранша. Дори и с привлекателните си цени обаче Kinsta не върви по пътя на много други хостинг доставчици на конкурентни цени, като прави компромиси с функции като бързина и сигурност.

Например, разгледайте някои актуализации, които те направиха през 2019 г.:

 • Добавено е още SSD пространство за съхранение във всички планове.
 • Стартира автоматично оптимизиране на DB и функции за самолечение PHP.
 • Стартирана добавка за дисково пространство за тези, които се нуждаят от още повече място.
 • Обявиха най-голямата актуализация на функциите за годината, като разгърнаха безплатно всички нови машини, оптимизирани за изчисление (C2) на Google Cloud. Това дава голям тласък на производителността!
 • PHP 7.4, да!

Kinsta функции

Вместо да ви оставя да висите с минимална поддръжка, Kinsta осигурява управляван хостинг на WordPress, който оптимизира и гарантира ефективността на вашия уебсайт WordPress от ваше име.

От ваше име Kinsta управлява много от техническите аспекти на вашия WordPress сайт, включително актуализации на защитата и архивиране. И с професионалистите, които се грижат за основните технически функции, които поддържат работата на вашия сайт, можете да се съсредоточите върху насладата на вашия WordPress сайт и постигането на целите ви.

Kinsta е особено удобен и полезен за хора или компании, които са нови в света на притежаване и управление на WordPress сайт.

Като част от нашия преглед на Kinsta разгледахме и скоростта на зареждане на уебсайтове, използващи хостинг на WordPress на Kinsta. Струва ни впечатляващо да видим, че средният уебсайт, използващ Kinsta за хостинг, има по-бързи скорости на зареждане и повече време за работа от сравнителните сайтове в по-ценовите хостинг планове.

В допълнение към бързите скорости на зареждане, сайтовете, хоствани от Kinsta, средно имат и по-малко проблеми с производителността.

Нека разгледаме малко по-задълбочено как Kinsta предоставя висококачествен, управляван хостинг и поддръжка на WordPress.

Характеристика

Ако имате уебсайт на WordPress, вие абсолютно се възползвате от наемането на хост на WordPress. И въпреки че Kinsta не е единствената управлявана хостинг компания WordPress там, тя е една от най-добрите заради своите полезни функции и удобство за потребителя.

Krista може да хоства един или повече от вашите WordPress сайтове и можете да създадете нови, като влезете в персонализирания си контролен панел Kinsta. Отличното е, че можете да управлявате всичките си хоствани от Kinsta WordPress сайтове от един център за данни / табло за управление – рядка, но удобна функция.

Други стандартни функции, които Kinsta предлага да го изключим от типичните за WordPress хостинг услуги, включват:

Професионална поддръжка

Kinsta има специализиран екип за обслужване на клиенти, съставен от гурута на WordPress. Той е достъпен 24/7 чрез онлайн чат, за да помогне при всички проблеми, свързани с WordPress, които може да срещнете.

Kinsta поддръжка

Кеширане на уебсайтове

Независимо от избрания от вас хостинг пакет, получавате кеширане на ниво сървър и вътрешен WordPress кешинг плъгин, за да подобрите практическата работа на потребителите си на уебсайта си.

Мрежа за доставка на съдържание (CDN)

С хостинг плана на Kinsta с най-ниска цена ще получите 50 GB използване на KeyCDN месечно. С всеки план на по-високо ниво ще получите достъп до повече използване на KeyCDN.

HTTP / 2.0

HTTP / 2.0 е наличен за всички уебсайтове, хоствани на Kinsta, осигурявайки бързи скорости на зареждане на уебсайтове и повече.

SSL

Получавате сертификат за безплатен защитен сокет (SSL), независимо от хостинг плана, който сте избрали с Kinsta. Поддръжка за тази технология за сигурност също е налична.

Мерки за сигурност

Kinsta защитава хостваните си уебсайтове с разпределено сканиране за отказ от услуга (DDoS), блокиране на GeoIP (идентифициране на географското местоположение на компютъра въз основа на неговия интернет протокол или IP адрес), защитна стена на Google Cloud Platform (GCP), самолечение PHP, и още. И ако вашият управляван уебсайт Kinsta се хакне, компанията ще ви помогне да го възстановите без допълнително заплащане.

Автоматично архивиране на уебсайтове

Всички потребители получават ежедневно автоматично архивиране на уебсайтове. Тази система гарантира, че ако нещо се обърка, можете бързо да възстановите уебсайта си от най-новото си архивиране.

Временни проверки

Чрез таблото за управление на Kinsta можете удобно да наблюдавате продължителността и времето на престой на вашия уебсайт.

Както виждате, има какво да обичаме за Kinsta Но продуктите и услугите на компанията не означават нищо, ако не можете да си ги позволите, така че нека разгледаме цените на Kinsta.

Ценообразуване

Kinsta предлага 11 хостинг планове за WordPress. С голямото разнообразие, което е на разположение, ще имате по-лесно да изберете този, който най-добре отговаря на вашия бюджет и цели. Всички планове идват с безплатни SSL сертификати и CDN, както и безплатни миграции, гаранция за хак-коригиране и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Цени за Kinsta

Планът за начинаещи

Планът за начинаещи е най-евтиният и основен план, с 30 долара на месец или 300 долара годишно. Включва:

 • Инсталиране на WordPress
 • 10 GB дисково пространство
 • 20 000 посещения

Про планът

Разходи 60 долара на месец или 600 долара годишно и се предлага с:

 • Две инсталирания на WordPress
 • 20 GB пространство
 • 40K посещения

Бизнес 1

Разходи 100 долара на месец или 1000 долара годишно. Той идва с:

 • Пет инсталации на WordPress
 • 30 GB пространство
 • 100 000 посещения

Бизнес 2

Разходи 200 долара на месец или 2000 долара годишно и доставя:

 • 10 инсталира WordPress
 • 40 GB пространство
 • 250 000 посещения

Бизнес 3

Разходи 300 долара на месец или 3000 долара годишно и включва:

 • 20 инсталирания на WordPress
 • 50 GB пространство
 • 400K посещения

Бизнес 4

Разходи 400 долара на месец или 4000 долара годишно и включват:

 • 40 инсталира WordPress
 • 60 GB пространство
 • 600K посещения

Предлагат се и планове от по-високо ниво на предприятие и специализирани виртуални машини (VM).

Ако сте начинаещ или използвате вашия WordPress сайт за блогове и не очаквате много посетители, планът за начинаещи е достатъчен. Но ако управлявате комерсиален сайт на WordPress, който привлича огромни скокове на посетителите, може да ви е необходим един от плановете за бизнес или предприятие.

Независимо кой план изберете, можете да видите, че годишните планове предлагат по-добра сделка от месечните, като на практика ви извеждат два месеца безплатен хостинг.

поддържа

За разлика от други уеб хостове, Kinsta не предлага поддръжка по телефона. Но той осигурява 24/7 онлайн поддръжка чрез системата си за чат на живо. Можете да получите достъп до тази система за съобщения чрез таблото за управление на Kinsta. Всеки член на екипа за поддръжка е експерт по WordPress, така че ще получите бърз отговор за решаване на вашите проблеми.

Екипът за обслужване на клиенти използва система за издаване на билети, за да проследи вашите комуникации. Тази система гарантира, че всеки представител на клиента може да получи достъп до информацията за вашите клиенти, така че трябва да обясните ситуацията само веднъж.

Професионалисти

Въз основа на нашия преглед на Kinsta, тук са най-забележителните предимства на избора на хостинг план за Kinsta:

 • Вие се радвате на всички предимства на наличието на уебсайта си в платформата на облака на Google, но Kinsta се справя с всички технически аспекти.
 • Хостингът е бързо и автоматично мащабируем, като се гарантира, че работата на уебсайта Ви не се влияе по време на скокове на трафика.
 • Обширните активни и пасивни мерки за сигурност защитават вашия сайт, включително ежедневни автоматични архиви за лесно възстановяване.
 • Ако трябва да възстановите сайта си от резервно копие, първо можете да го стартирате в тестова среда, преди да го пуснете на живо.
 • 24/7 онлайн поддръжка от приятелски настроени WordPress експерти.
 • Миграцията на уебсайтове на WordPress е безплатна за всички хостинг планове.
 • Лесни за преглед и разбиране статистически данни относно вашия трафик са налични на таблото ви за управление.
 • Лесно за разбиране и използване на таблото за управление, дори ако сте начинаещ WordPress.
 • Инфраструктура за оптимални скорости за зареждане на уебсайтове, включително PHP 7.3 и MariaDB (система за управление на база данни).
 • Редовни и точни проверки и доклади за време и време за престой.
 • Гаранция за хак поправка и 30-дневна гаранция за връщане на парите във всички планове.
 • Удобен за разработчиците WordPress хостинг, който ускорява и автоматизира вашия работен процес.

Против

 • Няма поддръжка по телефона, но това наистина не е проблем, като се има предвид, че онлайн поддръжката на Kinsta е достъпна 24 часа в денонощието, бързо и безплатно.

заключение

За да бъда честен, независимо дали имате опит с хостинг на WordPress или не, можете уверено да използвате хостинг на Kinsta WordPress хостинг, за да заредите уебсайта си и да постигнете целите си.

И ако не сте сигурни дали Kinsta е подходящата платформа за вас, възползвайте се от 30-дневната му гаранция за връщане на пари за безрисково изпитание на всеки хостинг план на Kinsta. Ако не се радвате на услугата, можете да си върнете парите без излишни.

Въз основа на нашия опит и типичните потребителски отзиви, има вероятност да се насладите на Kinsta колкото и ние. ТОЧНО препоръчан хост на WordPress!

SummaryReviewer Matthew RogersReview Date 2019-12-12Reviewed Item KinstaAuthor Рейтинг 51star1star1star1star1starИме на продукта KinstaPrice
30 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author