InMotion хостинг преглед

В движение е компания за облачни услуги, която стартира за първи път през 2001 г. и винаги е била фокусирана към бизнес клиентите.

Това, което ги отделя от останалите големи хостинг компании, е фактът, че те не са собственост на Endurance International. Този бизнес гигант вече е собственик на много основни уеб хостинг платформи, включително Bluehost и HostGator.

Така че, защо е това важно, може да попитате?

InMotion хостинг се опитва да създаде марката си въз основа на факта, че те са недостатъчен човек, който не играе по същите правила, които правят големите момчета. Те правят това доста добре и в света на уеб хостинга, те са известни като „избор на маниаци“.

Те предлагат набор от пакети и планове, които включват различни предимства и функции за подобряване на вашия уебсайт. Но може ли InMotion да се конкурира с най-добрите канадски уеб хостинг компании на пазара днес?

Нека разберем.

TLDR;

InMotion е голяма компания, която изпълнява това, което обещава. Ако търсите изключително дълъг период на тестване, тогава InMotion е чудесен избор с 90-дневната им гаранция за връщане на парите.

Хората в търсене на безплатни резервни копия на данни и трансфери също са намерили добър избор, тъй като предлагат както заедно с големи времена и солидна скорост.

Една от големите причини да не отидете с InMotion е тяхното по-високо от средното въвеждащо ценообразуване.

Твърдата наука

Нашите тестове за облачен хостинг могат да бъдат опростени в две ключови показатели: ъптайм и средно натоварване. Най-добрите компании са силни и в двете категории, независимо от това къде се намирате в света.

Статистика за времето на InMotion в Канада

За да помогнем на нашите канадски читатели, ние проведохме тестове от цялата страна. Ето какво събрахме в InMotion:

 • Монреал

  Време за изпълнение – 99,1%
  Време за зареждане – 2,312Ms

 • Торонто

  Време за изпълнение – 99,0%
  Време за зареждане – 2,232Ms

 • Ванкувър

  Време за изпълнение – 98,9%
  Време за зареждане – 2,485Ms

 • Уинипег

  Време за изпълнение – 98,9%
  Време за зареждане – 2,358Ms

Какво означава ъптайм?
 • Време за изпълнение – Процент, който показва общото време, че хостинг доставчикът е онлайн и работи нормално.
 • 99,1% от времето на Монреал – услугите на InMotion бяха недостъпни само за 0,9% от времето за потребителите на Монреал. Математиката се равнява на около 78 часа престой в рамките на една година.
 • Какво означава това за наличност – Част от процентната точка може да доведе до съществена промяна в наличността на уебсайта Ви

Добри времена за работа – Ние считаме за продължаване показатели от над 98%, за да бъдат силни.

InMotion Load Times в Канада

Какво означава времето за зареждане?
 • Време за зареждане – действителни измервания на скоростта.
 • Единица за измерване – Времето, предоставено по-горе, се измерва в милисекунди и покрива дължината на пълна заявка и отговор на облачен уеб сървър.
 • Как се тества това – Съставените числа са средно за месеци тестване с платформата на iPage с различни браузъри като Google Chrome, Mozilla Firefox и Microsoft Internet Explorer.
 • Други променливи – Крайните потребители на Вашия уебсайт може да изглеждат различия във времето за реакция поради различни фактори, включително скоростта на локалната мрежа, поведението на браузъра и трафика на сървъра.
 • Добри времена на натоварване – Времето за натоварване, което е средно на 2000 милисекунди или по-малко, се счита за висока производителност.

значимост на натоварване време

Хостинг доставчиците с по-бавни времена за реакция са рискови за използване, защото вашите читатели и клиент може да се дразнят от закъсненията и да изберат да разглеждат други сайтове вместо това. Поглъщайки се в нашите изследвания ще ви покажем, че хостинг доставчиците са навсякъде по картата.

Резултатите от тестовете на InMotion за времето за зареждане бяха точно средни, а резултатите им за ъптайм са над средните. Така въпросът става, дали техните цени и функции са достатъчно добри, за да ги направят интригуващ избор за хостинг?

InMotion цени

Както можете да видите по-горе, InMotion предлага сравнително добра производителност, когато става въпрос за актуални показатели и средно време за зареждане на страниците. С казаното, компанията има и a репутацията на един от по-скъпите доставчици на пазара.

Ето един поглед за това как InMotion представя своите пакети и планове:

Споделен бизнес хостинг с безплатни SSD дискове InMotion

InMotion разделя услугите си в три ясни категории. Първият е планът за стартиране, който е предназначен за нови дизайнери на уебсайтове и прости блогове. За сайт за преглед на ски или за преглед на хокейната битка – това би било повече от достатъчно – тъй като включва безплатно име на домейн и неограничена честотна лента.

Средният план на InMotion се нарича Power и това е най-популярната им опция за малките фирми, които искат да мигрират уеб данни към нова платформа. Той позволява хостинг на шест отделни уебсайта и производителност, която уж е два пъти по-голяма от силата на плана за стартиране.

И накрая, InMotion има опция от висок клас, наречена Pro план, от който би се интересувал само голям, зрял бизнес. Той включва неограничен хост на уебсайтове, двойна производителност спрямо Power Power план и специален пакет за техническа поддръжка.

Дългосрочното ценообразуване с InMotion е сравнително сравнимо с всички други популярни хостинг платформи, достъпни днес. Най-важното е, че въвеждащото им ценообразуване е сравнително слабо.

За много от най-популярните хостинг платформи можете да вземете тригодишен абонамент за $ 2 до $ 4 на месец, за да започнете. Това очевидно е огромна добавена стойност и обичаме да казваме на хората да се възползват от тези модели на ценообразуване.

Ако броите въвеждащите цени – InMotion е точно там с актуалните тенденции в цените.

Характеристика

На пръв поглед трите варианта на InMotion могат да изглеждат доста сходно. Но докато ровите в детайлите, можете да видите какво могат да предложат.

За начало – InMotion предлага няколко функции за всичките им планове:

 • Безплатни SSD устройства
 • Безплатен домейн
 • 90-дневна гаранция
 • Безплатни резервни копия на данни
 • Безплатен инсталатор с едно кликване
 • Множество опции за кодиране
 • Защитена IMAP имейл
 • Максимална скоростна зона
 • SSH достъп
 • Интеграция с Google Apps
 • Неограничено пространство на диска
 • Безплатен SSL сертификат
 • 24/7 Поддръжка на клиенти

Единственият аспект, който наистина изскача, е 90-дневната гаранция. Повечето хостинг платформи предлагат само 30-дневни гаранции за връщане на парите. Тестване на хостинг платформа за три месеца, а не една, може да доведе до огромна промяна.

Когато става въпрос за разликите между плановете, има няколко аспекта, които могат да преместят иглата в зависимост от нуждите на вашия хостинг.

Положителни

Позитивите за InMotion са фантастични и може би ще ви накара да мислите, че ще се регистрирате за хостинг услугата веднага. Детайлите са важни, когато става въпрос за смели претенции, предлагани от хостинг услугата.

Поддръжка на клиенти

Поддръжка на клиенти в InMotion наистина компенсира липсата на интуитивна база от знания. С предлаганата поддръжка на клиенти 24/7/365 на техния уебсайт очевидно трябваше да тестваме системата.

Отворих билет и ми предложиха отговор в рамките на пет минути. Задава се въпросът – защо те дори предлагат приоритетна поддръжка? Това ме кара да мисля, че те просто рекламират тази опция като добавка за надграждане.

Поддръжка на InMotion

90-дневна гаранция за връщане на парите

Всеки трябва да обича, когато компаниите предлагат гаранции, които са чувствителни към времето. Мисля, че са изключително разказващи.

Тъй като средните за индустрията са 30-дневни гаранции, това показва, че InMotion не се страхува да предложи дълго време за тестване. Те наистина смятат, че ще бъдете доволни от това, което предлагат.

Безплатни трансфери на сайтове и архивиране на данни

Това не са всеки ден безплатни функции, които хостинг услугите хвърлят. Вярно е, че добрият домакин винаги предлага безплатен трансфер на сайта.

Но – страхотна хостинг услуга предлага безплатни резервни копия на данни. Много хостинг услуги се опитват да ви накарат да платите за архивиране, което според мен е глупаво. Трябва да бъдат включени безплатни резервни копия на данни.

Отрицателни

Високи встъпителни цени

Сравняването на въвеждащите цени с други лидери в индустрията оставя цените за InMotion в покрайнините да бъдат „по-евтина“ хостинг опция.

Възползването от въвеждащите тарифи е чудесен начин да спестите пари при стартиране.

Цените, предлагани от InMotion, не са прекомерни и всъщност са средно за бранша за дългосрочно ценообразуване. Въпреки това, те определено пуснете топката, когато става въпрос за въвеждащо ценообразуване.

Средно време за натоварване

Това не е отрицателен, а повече недиференциращ. Лично аз предпочитам пламтящи бързи времена на натоварване. Повечето хора ще искат това за своята уеб хостинг услуга. Ако това не е важно за вас или средното време за зареждане е наред, InMotion няма отрицателен резултат в тази категория за вас.

Създаване на база знания

Наистина е странно колко лоша база от знания на InMotion е сравнена с екипа им за поддръжка на клиенти.

център за поддръжка на уеб хостинг

Не знам за вас, но предпочитам моята база от знания малко по-организирана и модерна.

Това се случва понякога като компанията дава приоритет на поддръжката при търсенето вместо да имат полезни изоставания на информация за своя клиент. Това не означава, че те нямат налична информация – настройката е малко тромава и нямат толкова малко конкуренти.

В това няма нищо лошо, но много хора предпочитат да прочетат статия, а не да говорят с поддръжката на клиентите.

Обобщавайки го

Офертата за хостинг планове на InMotion прилично изпълнение и солидна надеждност и е пълен с функции.

InMotion е фантастичен избор, ако давате приоритет на архивиране на данни и трансфери, както и търсите по-дълги гаранции за връщане на парите. Основният проблем на InMotion е тяхното по-малко от идеалното въвеждащо ценообразуване.

ЧЗВ

Кой е най-добрият хостинг за WordPress?

За най-добра стойност спрямо производителност сме избрали SiteGround за наш най-добър избор.

Кой хостинг е по-добър Linux или Windows?

Всичко това означава коя операционна система работи на сървърите, които компанията използва. Linux е най-популярният на сървърите, така че има повече функции и повечето уеб дизайнери предпочитат Linux хостинг, базиран на Linux. Единственият път, когато Windows би имал смисъл, е ако има конкретни приложения за Windows, които трябва да се използват.

Може също да ти хареса:

 • Най-добрият уебсайт

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author