InMotion хостинг преглед

лого за хостинг на инмоции

Обща класация

Най-евтин план
USD $ 6.39 / мес

InMotion хостинг: Бързо обобщение за хора, които нямат време (почти всички от нас)

С две думи, InMotion е доста страхотно, използваните услуги и технологии са висококачествени, а поддръжката е отзивчива и знае … но като се има предвид цената и факта, че техните сървъри са в САЩ, там определено има по-добри възможности. Дори ако сте живели в САЩ и вашият сайт е бил насочен към американска аудитория, все още има по-достъпни опции там … въпреки че остава фактът, че InMotion е наистина добър, поради което го оценяваме толкова високо!

Като се казва, за Канада любимият ни все още е GreenGeeks, те са супер зелени (пускат 300% от това, което използват обратно в мрежата), имат светкавично бърз център за данни в Канада (и САЩ) и те предлагат същите функции на много по-достъпна цена ($ 6.39 срещу $ 3.95, тя се увеличава с течение на времето)! Разгледайте нашия преглед на GreenGeeks.

За да научите повече за InMotion хостинг, продължете да четете по-долу.

InMotion хостинг изследвания

InMotion хостинг преглед

Една от най-големите хостинг компании, InMotion хостинг стартира през 2001 г. Той е един от малкото доставчици на уеб хостинг услуги, които не са собственост на Endurance International Group (EIG), който притежава доста масивни хостинг доставчици като HostGator, iPage и Bluehost.

inMotion хостинг се гордее с кадрови уеб хостинг експерти, които имат среден опит от 4 години в професионални хостинг продукти и / или услуги. Техният мениджърски екип е съставен от технологични експерти, които имат средно 10+ години опит в уеб хостинг.

Те са работили с множество марки като Yahoo !, Bing, Twitter, Dell, Intel, Cisco, Cpanel и Parallels, между другото. Те си партнираха с Sucuri.net за сигурност на уебсайта. Споменатата компания е световно признат лидер в индустрията на уеб сигурността.

inMotion хостинг получи множество награди от самото си създаване. Business.com дори ги счита за най-добрата подборка за уеб хостинг услуги.

Ценообразуване

inMotion хостинг предлага три вида бизнес хостинг планове. Те са наречени „Стартиране“, „Мощност“ и „Про“. Споменатите пакети могат да се видят по-долу:

inMotion бизнес хостинг планове

Първият пакет Launch струва $ 6,39 на месец, ако решите да платите общо 2 години предварително. Въпреки това, това ще ви струва 7,46 долара на месец, ако изберете годишен срок на плащане. За пакета Launch не можете да се възползвате от начин на плащане месечно на месец.

Планът за стартиране ви предоставя различни функции на ваше разположение. Осигуряват ви безплатно име на домейн. Плюс това, можете да имате 2 уебсайта в един хостинг акаунт. Страхотното в този план е, че ви осигурява неограничено дисково пространство и неограничена честотна лента. Това означава, че ви е предоставено голямо количество хранилище за вашия уебсайт, което ви позволява да хоствате повече изображения и видеоклипове във вашия домейн.

С неограничен трафик идва с възможност за прехвърляне на данни на множество потребители. Това е особено полезно, ако имате хиляди (или милиони) зрители на уебсайтове на ден. Ако искате вашият сайт да е защитен, inMotion хостингът ви предоставя и безплатен SSL сертификат.

Ако имате няколко потребители, които отговарят за вашето име на домейн, можете да им предоставите свои собствени имейл акаунти. Пакетът за стартиране се предлага с неограничени имейл акаунти, до които можете да получите достъп на всяко устройство. Освен това те предоставят резервни копия на данни безплатно. В случай, че нещо се случи с вашия уеб сайт, можете да го възстановите въз основа на определена резервна копия, направена от inMotion хостинг.

Ръчно инсталирането на софтуер може да бъде болка. С инсталатора с 1 кликване на inMotion Hosting можете да инсталирате повече от 400 приложения на уебсайта си, което прави създаването на собствен уебсайт много лесно. За тези, които имат нужда да използват приложенията на Google, пакетът предлага и функция за интегриране на Google Apps. Това означава, че Google Apps са включени в cPanel, така че можете лесно да го интегрирате във вашия домейн за минути.

Ако сте уеб програмист или сте наели такъв, който да ви помогне на вашия уебсайт, пакетът Launch улеснява създаването на уебсайтове. Неговите споделени сървъри поддържат няколко езика за програмиране като MySQL, PHP, Ruby и PostgreSQL. Това позволява на уеб разработчиците да разработят уебсайт, използвайки език, който те знаят най-добре.

Ако се занимавате с реклама, пакетът Launch ви предоставя безплатни рекламни кредити на стойност 150 долара. Освен това те предлагат 90-дневна гаранция за връщане на парите. Можете да анулирате и да получите парите си обратно, ако техните продукти и / или услуги не отговарят на вашите очаквания.

И накрая, inMotion хостинг е единствената компания, която предоставя Max Speed ​​Zones. Те използват модерна технология за маршрутизиране, разнообразни центрове за данни и първокласни доставчици на честотна лента, за да осигурят по-бърза мрежа. Това води до вашата подобрена ефективност на уебсайта, включително по-бързо стартиране на уебсайтове, управление на имейли и изтегляне на файлове.

Опции за поддръжка

inMotion хостинг ви предоставя различни опции да се свържете с тях за поддръжка:

  • Онлайн чат на живо,
  • Билети за поддръжка,
  • Телефонен разговор,
  • Изпращане на имейл съобщения,
  • Подкрепа на Общността,
  • Skype и
  • Център за поддръжка на самопомощ.

Техният център за поддръжка за самопомощ е пълен с разнообразна информация като често задавани въпроси, уроци, инструменти и ресурси и ръководства за продуктите.

Най-голямото нещо при inMotion хостинг е способността им да предоставят поддръжка чрез Skype. Комуникационната платформа се използва широко сред бизнеса и може да бъде удобен начин за комуникация с компанията. Те също така предоставят 24 × 7 система за чат на живо и телефонна поддръжка. Дава ви няколко начина да се свържете с тях.

Обслужването на клиенти на inMotion хостинг е превъзходно. Повечето отзиви посочват, че те са бързи, когато става въпрос за отговори на запитвания както в онлайн чат на живо, така и по телефона. Екипът за поддръжка може да отговори на сложни въпроси, а персоналът им е много добре запознат с техните продукти и / или услуги. Билетите за поддръжка също получават отговор в рамките на няколко часа.

Професионалисти

Като хостинг гигант, InMotion хостинг има своите плюсове:

90-дневна гаранция за връщане на парите

Повечето хостинг доставчици предлагат само 30-дневна гаранция за връщане на парите. С inMotion хостинг ви предлагат обратно парите си на 90 дни. Това е доста щедро предложение. Когато сте недоволни от тяхната услуга, не е нужно да се притеснявате, че парите ви не се губят за нищо.

SSD съхранение

Всички бизнес хостинг планове осигуряват безплатно SSD хранилище. Това е предимство, тъй като SSD е по-бърз от традиционните си колеги. Това води до зареждането на уебсайта Ви по-бързо от уебсайтовете, използващи стари устройства. Ако уебсайтът ви се зарежда по-бързо, клиентите ви са по-доволни. Всички мразят чакането, нали? Плюс това, уебсайтовете, които се зареждат по-бързо, са предпочитани от търсачки като Google, когато става въпрос за класиране.

Безплатен SSL сертификат

Можете да получите безплатен SSL сертификат, който ви позволява да защитите чувствителната информация на клиента. Плюс това помага и за повишаване на класацията ви в търсачките!

Неограничени пощенски кутии

С най-евтиния им пакет вече получавате неограничени пощенски кутии, които могат да се синхронизират на множество устройства. Можете дори да получите достъп до тези пощенски кутии на всяко устройство. Когато няколко човека отговарят за вашия уебсайт, можете да им дадете свои собствени имейл акаунти без допълнително заплащане.

Надеждност и производителност

Отзивите показват, че inMotion хостингът осигурява отлично работещи уебсайтове поради високия си клас и сървъри. Те осигуряват 99,99% време за работа, което означава, че уебсайтът ви няма да има сривове или прекъсвания.

Надеждна поддръжка на клиенти

Техните системи за поддръжка се предлагат в множество режими на комуникация. Те предоставят поддръжка на общността като допълнителен слой подкрепа, позволяваща на потребителите да говорят с други потребители. Плюс това, те могат да отговорят на трудни и външни въпроси, свързани с техните продукти и / или услуги.

Против

Има недостатъци при партньорството с хостинг на inMotion. Ето някои от тях:

Без фактуриране за месец на месец

Когато просто искате да изпробвате уеб хостинг компания, може просто да искате да получите договор за месец на месец. Не бихте искали да предоставяте услуги на стойност 3 години, без дори да знаете дали това е равно на.

Лошата част за inMotion хостинг е липсата на месечни условия за плащане. Може да не искате да плащате за цяла година предварително, особено ако сте с малко средства.

Не най-евтиният

Да. inMotion не е най-евтиният там. Някои компании предлагат на цена от $ 3 или $ 4 на месец за същите функции, които InMotion може да предложи.

Само 2 домена

Можете да хоствате само 2 домейна в един хостинг акаунт. Ако имате 10 уебсайта например, ще трябва да преминете с третия план, Pro пакета. Това ще ви струва около 18,99 долара на месец, ако се плаща месечно на месец – и тази цена не е твърде евтина.

Потвърждаване на телефона

За да предотврати измама, компанията задължава клиентите да проверяват покупките си по телефона. Това може да е трудно за клиенти, които не са базирани в Съединените щати.

заключение

Както споменахме в нашето обобщение, InMotion е наистина добър, но идва на цена и няма да хоствате в Канада, което се отразява на общата скорост на вашия сайт. Горещо ви препоръчваме да разгледате GreenGeeks, разгледайте нашия преглед.

SummaryReviewer Matthew RogersReview Date 2019-11-17Reviewed Item InMotion HostingAuthor Rating 41star1star1star1starсивИме на продукта InMotion HostingPrice
USD 6,39

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author