Дигитален преглед на Тихия океан

Digital Pacific

Приличен въглерод-неутрален хостинг, добра поддръжка на клиенти, функции са по-малко от звездни …

DigitalPacificLogo

Обща класация

Най-евтин план
$ 6.90 / месец

Digital Pacific: Бързо обобщение за хора без време (почти всички нас)

Въпреки че Digital Pacific е добър хост по австралийски стандарти, ако ги сравним с настоящия ни любим уеб хост SiteGround, бързо ще забележите няколко разлики, като основните от тях са липса на глобални центрове за данни (те имат само 1 основен в Сидни, SiteGround има доста по целия свят, което ви дава глобален обхват), и липса на WordPress фокусирани хостинг планове (над 25% от целия интернет работи на WordPress и вероятно сайтът ви също ще е такъв, така че е много важно), и дисково пространство (основният им план позволява само 1 GB, SG предлага 10 GB).

Ние харесваме колко чист и зелен е Digital Pacific и тяхната производителност определено е достатъчно добра, за да хоства повечето сайтове, и мащабира добре, докато се покачвате. Това, което не ни хареса, е колко малко е включено в основния им план (който е на цена над плановете на повечето конкуренти).

Както споменахме по-рано, той идва само с 1 GB дисково пространство, но наистина странното е липсата на поддръжка за бази данни MySQL, която трябва да стартирате всяка прилична CMS като WordPress или Joomla. Това прави основния план добър само за малки статични html сайтове, като например сайтове с брошура или сайтове за запазени места.

Така че накратко, нашата препоръка все още се отнася за SiteGround, а не за Digital Pacific, тъй като SiteGround има функции като 10 GB дисково пространство, безплатен SSL, безплатен CDN, безплатни миграции, те имат множество центрове за данни по целия свят (глобален обхват), GREAT поддръжка , и те са официално препоръчани от WordPress (много малко хостове могат да твърдят това, това е доста впечатляващо), те са истински не-мозъчни, вижте нашия преглед на SiteGround тук!

Все още се интересувате от Digital Pacific, продължете да четете по-долу.

дигитални тихоокеански изследвания

Дигитален тихоокеански преглед

Основана през 2000 г., Digital Pacific е опитен, неутрален за въглерод австралийски хостинг доставчик с голям акцент върху качествено обслужване и удовлетвореност на клиентите. Тази компания, базирана в Сидни, не предлага нищо друго освен надеждни хостинг решения – пригодени да посрещнат и надвишат днешните нужди на клиентите. Ето някои от основните ценности на компанията:

 • Интуитивни и богати на качество хостинг услуги на разумни цени
 • Формиране на дълготрайни взаимоотношения с клиенти
 • Разбиране на нуждите на клиентите
 • 24/7 поддръжка за клиенти през цялата година

Те предлагат широка гама от хостинг услуги от споделен и VPS хостинг до целия път до специализирани сървъри. Тези услуги са възможни от квалифицирания и опитен екип от професионалисти на Digital Pacific. Така че независимо дали сте малък или среден бизнес, който търси най-добрия австралийски уеб хост за изграждане на вашия бизнес сайт, тази компания може да предложи много!

Хостинг услуги

Няколко неща, които правят Digital Pacific да се откроява от тълпата:

 • С повече от 15 години опит, Digital Pacific е една от първите компании, които започнаха да предлагат решения за уеб хостинг в Австралия.
 • Те имат страхотна резервна система, която спестява вашия уеб сайт, база данни и имейл файлове 3 пъти на ден!
 • Digital Pacific използва висококачествен хардуер Dell с огледални дискове, за да гарантира стабилността, мощността и дълготрайността на сървъра.

Ценообразуване

цифрово тихо ценообразуване

Както споменахме по-горе, основният им план всъщност не е нещо, за което искате да се регистрирате, освен акоssss, планирате статичен html сайт, подобно на сайт със запазени места, докато вашият действителен уебсайт не стане активен. След това следващият план е 9,92 долара, ако плащате ежегодно, този план дава възможност за MySQL бази данни, така че можете да използвате любимите си CMS като WordPress или Joomla. Те също имат бизнес планове, откъдето започваме да виждаме функции, които се сравняват с нашите най-добри хостове като SiteGround или A2 хостинг.

Споделен уеб хостинг за бизнеса

Това е най-основният им хостинг план за бизнеса. Това е споделен хостинг, което означава, че вашият уебсайт ще бъде поставен на сървър с редица други уебсайтове. Тъй като ще имате много съседи, ще споделяте ресурсите на сървъра заедно. Сега не позволявайте това да ви плаши, говорим за супер мощни сървъри, които могат да обработват повече от един уебсайт. Ако искате да отворите блог за вашата компания или да имате корпоративен уебсайт, планът за бизнес хостинг на Digital Pacific ще покрие вашите нужди. И ако по някакъв случай намерите това решение за недостатъчно добро, можете лесно да надстроите до по-добър хостинг план.

Ето какво получавате:

 • Лесен за използване cPanel.
 • 24/7 поддръжка на клиенти.
 • Възможност за промяна на планове, без да се притеснявате за договори или неустойки.
 • Вашият уебсайт ще бъде хостван на австралийски сървъри – всички поддържани и управлявани от Digital Pacific.

Този хостинг започва от $ 6,90 на месец (в сравнение с $ 4,95 на месец на SiteGround). Въпреки че бихме препоръчали плана им „Business Basic“, който разполага с 25 GB място за съхранение, 100 GB трафик месечно и неограничен брой имейли. Освен този основен план, можете да получите Business Standard, Advanced на Pro. Те са по-скъпи, но напълно струват допълнителните пари – в случай, че търсите увеличени хранилища и честотна лента.

VPS хостинг

Ако след повишена производителност и пълен контрол над сървъра си, ще се интересувате от хостинг плана на VPS на Digital Pacific. Дава ви напълно функционален виртуален сървър, с инсталирана операционна система, която можете да управлявате независимо. Има два варианта за VPS хостинг:

 • Самоуправляван VPS, което означава, че ще получите виртуален сървър и това е всичко. Ако искате да инсталирате неща, да разрешавате проблеми или просто да извършвате редовна поддръжка, ще трябва да наемете системен администратор или да направите всичко това сами. Този план струва около 45 долара на месец.
 • Управляваният VPS ви позволява да се съсредоточите върху бизнеса, докато експертите от Digital Pacific се справят с техническата страна на нещата. Този план започва от $ 74 на месец.

И с двата плана ще получите:

 • VPS cPanel
 • Безплатна настройка
 • Безплатно резервно пространство

Специализиран хостинг

Специализиран хостинг е за големите играчи на пазара. Вместо да имате виртуален сървър, който споделя ресурси с други виртуални машини на един физически сървър – какъвто е случаят с VPS хостинг, ще получите мощен физически сървър сам. Това е толкова добро, колкото се получава в хостинг света. Този план е идеален за използване на уеб приложения с големи ресурси или големи уебсайтове за електронна търговия. Като част от този план имате право да:

 • Бърза настройка
 • Най-новият хардуер на ниво предприятие от Dell
 • Специализирано управление и поддръжка за актуализации и сигурност
 • Бърза подкрепа

Специализираните хостинг планове на Digital Pacific започват от 99 долара.

заключение

Както бе споменато в резюмето, те са приличен домакин и са екологични, но поради липсата на бази данни MySQL (така че няма WordPress или Joomla) в основния им план (който се цени като план, който трябва да има поддръжка ), липса на задгранични сървъри и малко дисково пространство, горещо ви препоръчваме да разгледате алтернативни опции като A2 хостинг или SiteGround.

SummaryReviewer Matthew RogersДата на преглед 2016-02-28Преглед на артикула Digital PacificAuthor Rating 31star1star1starсивсивИме на продукта Digital PacificPrice
AUD 6.9

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author