9 най-добри доставчици на хостинг услуги на cPanel в Канада през 2020 г.

Независимо дали сте начинаещ или ветеран уебмастър, cPanel е един от най-мощните интерфейси за администриране на вашия сайт. Докато вгражда интерфейс с точка и щракване, cPanel е ключът към гладкото и лесно преживяване.

Това прави навигацията през повечето неща на вашия сайт чисто блаженство. В цялата индустрия cPanel се превърна в почти индустриален стандарт. В тази статия правим преглед 9 от най-добрите доставчици на хостинг услуги на cPanel в Канада.

Защо cPanel? Основите на cPanel

cpanel хостинг векторно изображениеПреди да скочите в различните хостове, определение със сигурност е наред. CPanel е хъб „всичко в едно“, който предлага изненадващо количество мощност, без да преуморява новаците.

Интерфейсът му напомня на чисто, базирано на икони оформление за контрол на вашия сайт, което го прави изцяло интуитивно. Повечето хора често объркват cPanel за просто скъсяване на „контролния панел“.

Въпреки че това е вярно, cPanel е действителен продукт. Неговата лекота на използване го отличава от най-добрия контролен панел за уеб хостинг. Просто казано, cPanel е най-добрият начин да управлявате вашия сайт под капака. Той работи на Linux, което означава, че повечето сървъри могат да го изпълняват, предлага изобилие от сила, и обвива целия пакет в лесен за използване интерфейс.

Ако все още не сте проверили основните ни отзиви за най-добрите уеб хостинг услуги за канадци, моля направете преди да прочетете това ръководство.

Най-добрите хостинг доставчици на cPanel в Канада – 2020 отзива

1. SiteGround – Този, който искате

SiteGround е изключителен звяр, скрит скъпоценен камък на пазара за уеб хостинг – и един, който имахме късмет да открием преди години. Той има ненадминат ангажимент за иновации, което го прави доставчик на хостинг услуги cPanel за малки предприятия.

Всъщност много собственици на фирми твърдят, че това е най-добрият вариант за хостинг услугите на cPanel. При условие, че е малко по-скъпо от някои други хостинг доставчици на cPanel, но си струва всяка една стотинка.

В допълнение, хостинг услугите включват следните предимства:

Проследява ежедневните си уязвимости

Концепцията за използване на Интернет за разпространение на информация понякога може да доведе до огромен брой рискове.

В началото на списъка е уязвимостта.

С SiteGround можете да сте сигурни, че ще имате голяма сигурност, когато навигирате през сайта си.

Той е изключително бърз

Всеки домакин вероятно се възхищава, че е изключително бърз и това е добре, ако е истина. Но нека снимаме направо – освен ако не мислите, че те са нещо повече от подли търговци, някои твърдения не си струват хартията, на която са написани.

Всъщност повечето претенции са точно това: претенции. Е, SiteGround осъзнава, че нямате нужда от задържане при увеличаване на абонаментния ви списък, така че да гарантират, че ще ви хареса забележителни скорости (и продължителност на работа) денонощно.

Осигурява изключително удовлетворение на клиентите

Ако SiteGround не беше наполовина добър с поддръжката на клиенти, те вероятно нямаше да получат множество награди за поддръжка на клиенти през годините. От битието изключително бързо при отстраняване на технически проблеми за да помогнете за бързото разрешаване на проблема, почти всичко е прецизно настроено, за да се гарантира гладкото функциониране.

Освен че са бързи, обаче, техният персонал също е супер приятелски настроен. Така че винаги ще се чувствате сякаш разговаряте с приятел. Единствената разлика е, че този приятел всъщност се грижи за оптимизирането на възможностите на вашия сайт точно толкова, колкото и вие.

99.5% надеждност при продължаване

Добър хост cPanel има много малко време за престой. Надеждността често се пренебрегва, но това може да доведе до големи проблеми на вашия бизнес.

Не казвам, че сте напълно изключени от времето на прекъсване, но SiteGround гарантира, че получавате предварително известие за онези моменти, в които вашият сайт преживява престой.

Поради тези причини (и много други, обхванати от нашия преглед на SiteGround), ние сме щастливи клиенти от години – и не виждам това да се промени скоро!

2. Хостинг на A2

A2 хостинг е поредният страхотен хостинг доставчик на cPanel. Ако не сте много забавно на Site Ground, A2 хостингът е друг солиден избор. Той се отличава с по-честен поглед към cPanel, като се примигва много малко с предвидения дизайн.

Дизайнът събира много информация в малко пространство, без да е прекалено затрудняващ, което е доста подвиг. Въпреки леко трогателния процес, прегледът на A2 хостинг ни показва, че те имат отлично внедряване на cPanel.

И най-добрата част: представя се добре в Канада. Всъщност бих казал, че се представя забележително добре, като се има предвид струва по-малко от SiteGround, което означава, че ще плащате по-ниска цена за по същество всички същите функции и предимства, които ще получите с SiteGround.

И за да гарантирате, че никога няма да се притеснявате дали вашият сайт се показва правилно, A2 хостингът гарантира, че сайтът ви се хоства на ултра-надеждни сървъри.

3. Динамичен хостинг

Ще стигнем направо до въпроса: Динамичен хостинг не е точно топ избор, но и не е точно лошо.

Всъщност бих казал, че това със сигурност е домакин надхвърля очакванията. След като са в индустрията от 1999 г., те знаят хостинг отвътре и това знание показва качеството на техните услуги.

Това, което най-много ни харесва при този хост е, че освен предоставянето 24/7 поддръжка, те също правят последващи действия в рамките на един час, за да гарантират, че сте доволни.

Динамичният хостинг гарантира, че получавате:

100% надеждност на ъптайма на мрежата

Dynamic Hosting разполага с надежден екип за поддръжка, който следи внимателно всички ваши сървъри, за да гарантира, че ще получите непрекъснат ъптайм.

Незабавен отговор

Динамичният хостинг знае колко не харесвате да чакате отговор, когато нещата се разпадат бавно. И така, те имат експерти под ръка, които са винаги на разположение 24 часа на ден за да се осигури незабавен отговор.

Излишно е да казвам, че те също ще надхвърлят и възстановяват архивирането и ще намерят решение на всички възникнали проблеми с конфигурацията.

Сканиране за сигурност и премахване на злонамерен софтуер

Повечето доставчици на хостинг услуги на cPanel ще ви обещаят небето и земята и ще ви уверят, че ще бъдете абсолютно защитени всеки път.

Въпреки това, почти винаги ще се чувствате като ходите по тънък лед. Динамичният хостинг гарантира, че се наслаждавате 100% сигурност когато е необходимо. Няма проблем. Без караница.

30-дневна 100% гаранция за връщане на парите

Може би се чудите защо бихме предложили гаранция за връщане на парите и въпреки това динамичният хостинг в идеалния случай трябва да бъде един от най-добрите хостинг доставчици на cPanel наоколо.

И да, той е един от най-добрите.

За съжаление, това може да не задоволи всяка нужда. Освен това, ако просто изпробвате хоста, е добре да знаете това можете да си върнете парите, ако не сте доволни с услугата.

4. GreenGeeks

За да бъда честен, докато се радваме за Site Guard, трябва да призная, че има много повече хостове на cPanel, които са пълни с невероятни функции. Най-горе е списъкът Зелени отрепки.

Той осигурява експертна поддръжка 24 часа на ден, 99,9% гаранция за продължаване и 30-дневна гаранция за връщане на пари, само в случай, че не ви харесва толкова.

GreenGeeks ви кара да се чувствате в екстатичен старт на уебсайт. Екологично чистата компания е в свой собствен клас. е бърз, мащабируем и разполага с екологичен хостинг които малко други компании дори споменават.

Най-добрата част? Той също използва cPanel. Администрацията всъщност е доста датирана, като иконите с по-ниска резолюция разкриват нейната възраст. Независимо от това, външният вид е може би по-лесен за използване. Иконите се открояват повече смело на страницата, вместо да съответства на универсална цветова схема.

Това е основен вид на cPanel и в сравнение с редизайните на HostGator пада малко. Все пак това е простотата в най-добрия случай, като ви предоставя чист интерфейс, в който да управлявате вашия сайт.

5. HostGator

Разбирам. Вероятно се чудите какво общо имат играчите с хостинг на cPanel. Иска ми се да имам отговор …

Но докато сме тук, нека да видим какво HostGator вероятно би трябвало да предложи, когато става дума за хостинг на cPanel. Като за начало това е избор на домакин за хиляди онлайн фирми и блогове.

Да го направим безспорно следващият най-добър вариант. Особено харесваме този домакин, защото той предоставя отлична надеждност при ъптайм и всичко това за значително ниска цена.

Освен това е лесно мащабируем и разполага с изключително надежден екип за поддръжка, който винаги е готов да помогне, когато имате проблеми.

HostGator инвестира огромни ресурси, за да направи cPanel още по-добър. Той разполага с уникален, патентован дизайн на cPanel, използвайки интерфейса, който познаваме и обичаме, и го обновяваме. Със сигурност е един от най-добрите в тази лига, който взема вече супер дизайн и го увеличава.

Интерфейсът на cPanel е почти подобен на всеки друг cPanel. Има секции, подредени една върху друга, съдържащи страхотни икони, стратегически разположени за различни опции.

Най-важното за HostGator е, че те съдържат лента за търсене над cPanel и друга лента за търсене в горната част на цялата страница, където можете да търсите в базата от знания на HostGator, ако не можете да намерите това, което търсите. Това е малък ощипвам, да, но този, който прави cPanel на HostGator по-удобен за потребителите от другите хостове на cPanel.

Друг елемент, който много ни харесва при cPanel на HG, е, че те се свързват към пазара на MOJO, съдържащ набор от секции в лявата страна, който ви позволява да се придвижвате до пазара, без непременно да отваряте друг раздел.

Тази функция ви позволява да разглеждате продукти като теми и приставки във вашия cPanel.

6. WP двигател

Ще повторим, че намирането на страхотно cPanel хостинг доставчик е ключът за оптимизиране на възможностите на вашия сайт.

добре, WP двигател е още един невероятен хост, който ще ви помогне да постигнете всички цели на вашия сайт. Ако търсите по-изгоден и достъпен хост, WP Engine определено не е толкова евтин, но той е лидер на пазара, когато става дума за хостинг на cPanel.

Плюс това е най-бърза хостинг компания в Канада, бар няма. WP Engine има и откриване на заплахи в реално време, което активно блокира всякакви заплахи, само в случай, че сайтът ви бъде хакнат, ако някога се хакне.

Така че, въпреки че не е най-евтиният в града, ценовата марка е гарантирана, като се има предвид всичко, което ще получите. Плюс това, той може да се похвали със забележителни скорости и непрекъснато време за работа, освен ако, разбира се, компанията не е съобщила друго.

7. HostPapa

Ако търсите рентабилен хост cPanel, HostPapa е една от най-добрите налични опции.

Малко е издънка в сравнение с някои от другите хостове, за които споменахме, но и не е ужасно. Той гарантира, че няма абсолютно никакъв престой, когато това е най-важно.

Този хост предоставя и експертна поддръжка в случай, че нещо се обърка или в случай, че има планиран престой, за да помогне на нещата да протичат гладко.

В допълнение, тя осигурява защита на поверителността на домейна, за да гарантира, че информацията ви се пази безопасна и стабилна.

8. HostUpon

Следва HostUpon. Нещото, което определя HostUpon освен други cPanel хостове е, че компанията предлага различни опции за получаване на поддръжка. Това включва телефонна поддръжка, онлайн чат на живо, подаване на билети и 24-часово състояние на мрежата.

Също така е доста ясно, че те са хостинг за известно време и така можете да сте сигурни, че получавате абсолютно най-доброто от опитни експерти в играта. Добавете това към забележителни скорости и заключени в цените, и ще видите, че HostUpon определено е победител.

9. Уеб хостинг Канада

Базиран в Монреал, WHC.ca предоставя хостинг услуги на cPanel от около десетилетие.

С толкова много опит можете да сте спокойни, че по същество получавате надеждна услуга от домакин, който е практически добър в тяхната игра.

Този хост предоставя 24/7 експертна поддръжка на клиенти за да сте сигурни, че сте покрити по всяко време и разполагате с центрове за данни във Ванкувър и Монреал, което означава по-големи скорости на зареждане.

Плюс това е и забележително евтино.

Нашите критерии за избор на хостинг cPanel

Местоположение на сървъра

вектор за проверкаМестоположението на сървъра се пренебрегва през повечето време, но влияе значително на времето за зареждане. Колкото по-близо е сървърът до потребителите, толкова по-бързо е да изпратите или получите всяка информация.

Uptime

Ако не искате да губите лице с клиентите си поради време на престой, надеждността на ъпдейт определено трябва да е в картите, когато избирате хостинг доставчик на cPanel..

поддържа

След това ще трябва да помислите за поддръжка. Подкрепата е идеална тук, защото макар да сте сключили договор с най-добрия домакин в града, не можете да контролирате евентуално проблемите, свързани с изчезването от време на време.

Ако обаче доставчикът на хост cPanel има страхотен екип за поддръжка, вие сте сигурни, че ще получите помощ, когато имате нужда от нея.

Ценообразуване

Съвсем ясно е, че хостата на cPanel струва доста стотинки. А ако имате бюджет, може да не сте готови да платите толкова, колкото повечето доставчици изискват. По този начин ще потърсите най-евтиния вариант наоколо.

Въпреки че може да спестите долар или два, може също да се наложи да се справите с проблеми в мрежата и уязвимост към нарушения и спам.

Както се казва, вие получавате това, което плащате. За да гарантираме, че получавате качествено обслужване и все още оставате в рамките на вашите средства, ние включихме и някои не особено скъпи домакини. По този начин, тя все още ще бъде печеливша ситуация за вас.

Обобщавайки

Това е, хора! Девет от най-добрите cPanel хостинг доставчици ще разберете там. За това трябва да се замислят много домакини …

Но не се заблуждавайте – те ще вършат чудеса, доколкото оптимизирането на възможностите на вашите сайтове отива.

Успех в разрастването на вашия бизнес и оптимизирането на вашия сайт!

Референции и графични кредити:

  • iStockPhoto.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author