WebHostingHub áttekintés: 24 hónapos teljesítmény (sebesség és megbízhatóság)

webhostinghub honlap

A Web Hosting Hub célja, hogy megfizethető megosztott tárhelyet biztosítson a kisvállalkozások számára.

2010-ben alapították őket, az InMotion Hosting konglomerátum tulajdonában. A Web Hosting Hub székhelye Virginia Beach (VA), és két amerikai adatközponttal rendelkeznek – a nyugati és a keleti parton.

200+ amerikai székhelyű csapatuk több mint 40 000 ügyfelet kiszolgál, és egy egyszerű platformot kínál az új weboldal elindításához, üzemeltetéséhez és bővítéséhez.

A Web Hosting Hub minden tervnél szilárdtestalapú meghajtókat is használ, amelyek (az állítás szerint) akár 20-szor gyorsabban tudnak szállítani, mint a verseny által használt hagyományos mechanikus merevlemezek..

A 20x egy merész ígéret. Biztosítják??

Ennek megismerése érdekében 2015 júniusában felállítottuk a WordPress új alapvető weboldalát a „Személyes webtárhely-terv” webtárhely-központban. Itt megtekinthetők az üzemidőre és a sebességre vonatkozó részletes statisztikai adatok (az „Előzmények” gombra kattintva mélyebbre áshat)..

Az elfogulatlan áttekintés biztosítása érdekében néhány más forrást is keresztezettünk, hogy elvégezzük a teljes „háttér-ellenőrzést” a többi felhasználó véleményéről.

Előnyei a Web Hosting Hub tárhely használatának

A Web Hosting Hub hihetetlenül gyors sebességgel büszkélkedhet a legújabb technológiának köszönhetően, megfizethető áron.

Az adatok megfelelnek-e a hype-nek?

Vessen egy pillantást arra, ahol csodálatosan teljesítenek.

1. ~ 7/10 támogatás

A gyors oldalbetöltés és az üzemidő ugyanolyan fontos, mivel a webhely látogatói drogosan hagyják el, ha webhelyének betöltése néhány másodpercnél tovább tart, vagy egyáltalán nem válaszol.

Az ügyfélszolgálat azonban üzletgyilkos lehet, ha a problémákkal nem foglalkoznak vagy nem oldódnak meg gyorsan.

A Web Hosting Hub nagyon jó ügyfélszolgálatot nyújtott, kevesebb, mint három perc alatt csatlakozik hozzánk (plusz további öt, hogy ellenőrizzük a fiókunkat).

Volt egy kicsit állásidő és késés a válaszok között, tehát nem volt olyan gyors vagy tömör, mint sok más tapasztalatunkban..

Összességében pozitív élmény. Háttér-ellenőrzéseink mindezt megerősítették, feltárva, hogy a többi ügyfél többsége szintén elégedett a Web Hosting Hub ügyfélszolgálatával.

Webtárhely-központ támogatásGyors csevegés a Web Hosting Hub ügyfélszolgálatával

2. Rendkívül egyszerű webhely / blog beállítás

A Web Hosting Hub egyszerűsített, gyors regisztrációval rendelkezik, amely talán a legjobb, amit láthattunk, miután majdnem 30 másik internetes házigazda áttekintette.

Olyan egyszerű, hogy még az ismerős legkevesebb műszaki személy is kitalálhatja.

A feliratkozási oldalukon kiválaszthatják a WordPress webhely / blog tartalomkezelő rendszerként való telepítését, vagy pedig a Prestashop for eCommerce szolgáltatást. Egy egyszerű kattintás után gondoskodnak az összes nehéz emelőről, és mindent beállítanak az Ön számára.

Webtárhely-központ egyszerű beállítása

3. Ingyenes domain név & A webhely migrációja

Van valahol másutt otthont adó webhely??

Nincs mit! A Web Hosting Hub legfeljebb három webhelyet és adatbázist továbbít az Ön számára (feltételezve, hogy azok nem haladják meg az 5 koncertet). Egy további hozzáadott bónusz magában foglalja a „nulla állásidő” ígéretet ezen folyamat során.

Új webhelyet indít? Be fognak dobni egy ingyenes domain nevet, hogy édessé tegyék az üzletet.

4. Félvezető merevlemezek

Figyelem: Ön, a műszaki geeksek nerdgáz!

A Web Hosting Hub szeret büszkélkedni, hogy minden általuk üzemeltetett webhely kihasználja az új szilárdtestalapú merevlemezeket. A PCMag szakértői szerint ezek az „SSD meghajtók” 20-szor gyorsabban eredményezhetnek eredményeket, mint a versenytársak által használt normál (mechanikus) merevlemezek.

Igen, ott van.

(Személy szerint nem tapasztaltunk hatalmas teljesítménynövekedést az áttekintési folyamat során. Ugyanakkor gyorsabbak voltak, mint az átlagos webes házigazdák, amelyeket áttekintettünk a hat hónapos időszak alatt.)

5. 90 napos pénz-visszafizetési garancia

A visszatérítési politikájának áttekintésével mindig elmondhatja, hogy mely vállalatok állnak szolgáltatásuk mögött.

A Web Hosting Hub nagy hívő, teljes 90 napos pénz-visszatérítési garanciát nyújt (ez a kevés meghosszabbított ajánlat egyike).

Ez azt jelenti, hogy ha fontolóra veszi számukra esélyt, akkor szinte kockázatmentes esély van arra, hogy teljes tesztelésük alatt három hónapig teszteljék szolgáltatásaikat..

Vagy csaknem olyan hosszú időbe telik, amíg elfelejti a webhelyet teljesen elfelejteni. ��

Nagyszerű hír, ha attól tart, hogy csak egy internetes házigazda elkötelezi magát, hogy később megtudja, hogy nem szereti szolgáltatásaikat és szolgáltatásaikat.

A Web Hosting Hub Általános Szerződési Feltételei szerint azonban van néhány vissza nem térítendő díj, amelyek vonatkozhatnak.

Az előfizető által fizetett díjak, például az SSL-tanúsítványok vásárlása, a domain adatvédelem vagy a domain nevek nem téríthetők vissza.

Ha az előfizető egy domain nevet a Web Hosting Hubon keresztül regisztrál egy „Ingyenes domain név” promóció részeként, évente 11,99 USD összeget kell fizetnie a domainért, plusz 5,00 USD adminisztratív díjat..

Ez azt jelenti, hogy összesen 16,99 dollárt vonnak le a visszatérítés teljes összegéből, ami a legtöbb versenytárshoz viszonyítva elég szokásos.

Ugyanakkor a domain név (k) teljes tulajdonjogát megtartja, és átadhatja azokat egy alternatív gazdagépnek, miután lemondta előfizetését a Web Hosting Hub-ról.

6. Környezetbarát

Noha nem találtunk olyan bizonyítványokat az EPA-tól a Web Hosting Hub számára, amelyek bizonyítják, hogy zöld webgazda, mégis számos környezetbarát politikájuk van.

2010 óta a vállalat azt állította, hogy erőfeszítéseket tesz a hulladék csökkentésére, a lehető leggyakrabban történő újrahasznosításra és kevesebb papírtermék felhasználására.

A Web Hosting Hub rendelkezik energiahatékony adatközponttal, és úgy vélik, hogy az energiafelhasználás csökkentése jobb, mint pusztán az ellensúlyozása.

A vállalat fejlett külső hűtéstechnikával nyitotta meg az első (valaha!) Zöld adatközpontot Los Angelesben, Kalifornia.

70% -kal csökkentették hűtési költségeiket, amikor átváltottak erre a hűtési módszerre, és azt állítják, hogy évente több mint 2000 tonnával csökkentették szén-kibocsátásukat.

Az épületenergia-ellenálló képesség szerint csupán egy tonna szén-dioxidot töltsön fel egy 1250 négyzetláb hosszú, egyszintes tanyaházba (átlagos magassága 13 láb), amely tele van szén-dioxiddal, tehát óriási csökkentés!

A külső hűtés a meleg levegőt távozza az épületből, hogy hűvösebb levegő jöjjön be, csak főzze azt a CRAC egységeken, ha a magas hőmérséklet vagy páratartalom miatt szükséges.

A hagyományos adatközpontok a számítógépes terem légkondicionálóit, más néven CRAC-k, 24/7 üzemeltetik. Ez a módszer lehetővé teszi a forró levegő lehűtését, majd visszakeringetését, de több energiát éget el, mint amennyire szükség volt.

Ha aggódik a szén-dioxid-lábnyom csökkentése miatt, vagy olyan márkákkal szeretne együttmûködni, akik törõdnek a környezettel, vegye fontolóra a Web Hosting Hub-ot.

Lehet, hogy nem olyan zöld, mint más helyek, például a Green Geeks, ám az energiahatékonyság szempontjából továbbra is innovatív hullámok készülnek.

7. Ipari szabványú Uptime

24 hónapos tesztelési folyamatunk feltárta, hogy a Web Hosting Hub rendelkezik egy átlagos üzemideje kb. 99,94% amely ipari szabvány eredménye.

Ez nagyon rendben van!

Noha a kezdetektől kezdve küzdöttek, hogy következetesen biztosítsák a jó üzemidőt. Néhány hónap nagyszerű, mások a stabilitásért küzdenek. Hogy őszinte legyek egy vegyes zsák.

Az elmúlt 12 hónap átlagos üzemideje:

 • 2020 január átlagos üzemideje: 99,88%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 99,83%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 99,92%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 99,89%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 99,72%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 99,97%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 99,99%

WebHostingHub statisztikák az elmúlt 24 hónapbanA Web Hosting Hub átlagos üzemideje | Lásd a statisztikákat

Hátrányai a Web Hosting Hub tárhely használatának

A Web Hosting Hub a pozitív elemek megfelelő listáját nyújtja. A támogatás megfelelő és időben jó volt.

Ez a házigazda értékelésének néhány elsődleges módja, és a Web Hosting Hub szállította az árut.

Sajnos van néhány lehetséges hátrány is.

1. Csak „megosztott” tárhely felkínálása

A Web Hosting Hub szereti a dolgokat egyszerűvé tenni, CSAK megosztott tárhely lehetőségeket kínálva. Ez néhány előnyt nyújt, mint például a gyors regisztrációs folyamat.

Ha minden jól megy, és webhelye elindul, ez néhány problémát okozhat.

A nagyobb webhelyek (és hozzáértő felhasználók) szeretnének dedikált tárhelyi lehetőségeket használni a nagyobb webhelyek számára, amelyek futtatásához több erőforrás szükséges. És ha eléri ezt a fordulópontot, akkor arra kényszerülhet, hogy újra elindítsa a tárhely-áttekintési folyamatot, ha másutt prémium lehetőségeket keres..

Valami gond, ha tudod, hogy ez a lehetőség lehet a nem túl távoli jövőben.

2. Túl átlagos oldalbetöltési idő

A Web Hosting Hub büszke a sebességre, utalva (sokszor) arra a tényre, hogy szilárdtestalapú merevlemezeik akár 20x gyorsabbak is lehetnek.

(Megemlítettük, hogy vannak szilárdtestalapú merevlemezeik?)

Tapasztalataink azonban nem 20x gyorsabban jelentek meg, hanem a sebességük 767 ms-ra érte el, ami számunkra kissé túl átlagos eredmény.

Az elmúlt 12 hónap átlagos töltési ideje:

WebHostingHub az elmúlt 12 hónap részletes statisztikáiWebtárhely-központ átlagos sebessége 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

Noha ez nem a Web Hosting Hub legrosszabb eredménye, még mindig vannak olyan házigazdák, akik sokkal gyorsabbak.

3. Korosztályos trükkök

Persze, hogy az alacsony 5,99 USD havi árazás nagyszerűnek tűnik. De egész évre fel kell jelentkeznie, hogy megszerezze.

Csak hónapról hónapra szeretne kezdeni? Nem tudod. A tizenkét hónap a legalacsonyabb, amit megyek, és ez az ár havi 7,99 USD-ra ugrik (előre fizetett).

Végül is nem ilyen sokat.

Sajnos ez az árképzési trükk eléggé átfogó a tárhelyiparban, mivel sokan ugyanazt a mutatványt próbálják meghúzni. Gondoljuk, hogy vevő vigyázzon.

Webtárhely-központ árképzése

4. Pótdíjak a biztonsági mentésekhez & Biztonság – nem jó …

A napi mentések különféle okokból hihetetlenül hasznosak.

Például, a pluginok néha nem játszanak jól együtt. Feltölt egy újat, és azonnal megnyomja az Aktiválás lehetőséget, anélkül, hogy ellenőrizné, hogy a WordPress mely verzióira (vagy a témájára) tesztelték. Hirtelen … semmi. A webhely viszlát megy.

Legalábbis könnyen felépülhet ebből a hibából. Isten tiltja a hackereknek a biztonsági szabálysértések kiaknázását és a rosszindulatú kód befecskendezését. Sok szerencsét kitisztítani!

A biztonsági mentések mindegyik esetben segíthetnek, lehetővé téve, hogy alapvetően nyomja meg a visszatekerés gombot, hogy egyszerűen visszatérjen az előző verzióhoz.

De ezek csak akkor jók, ha (1) emlékszik megcsinálni őket, (2) következetesen elvégzi őket, és (3) tartja őket „kívül”, hogy azok sem sérüljenek meg.

A Web Hosting Hub napi biztonsági másolatot nyújt, és még automatizálja a folyamatot, de havonta extra dollárba kerül..

A legtöbb egyéb internetes házigazda alapvető ajánlatának részeként ingyenesen dobja be a biztonsági funkciókat. De ismét – a Web Hosting Hub nikkel-és-kiszolgálókkal védi a vírusokat és a spam-eket, és így tovább.

Az árak maguk sem olyan szörnyűek. Ennek alapelve bosszantó.

5. Lehetséges késleltetett aktiválás

A Webtárhely-központhoz (hasonlóan az anyavállalathoz, az InMotion Hostinghoz) további részletekre (például egy élő telefonhívásra) lehet szükség a fiókja teljes ellenőrzéséhez..

Elméletileg ez pozitív, mert a biztonság érdekében szól. Ennek ellenére továbbra is frusztráló lehet, ha megpróbálja javítani a dolgokat, és tengerentúlon tartózkodik.

Webtárhely-árképzés, tárhely-tervek & Gyors tények

Más webtárhelytől eltérően a Web Hosting Hub csak megosztott tárhelyet kínál. Itt található a rövid áttekintés a megosztott tárhelyterveikről:

 • Szikra terv: Ez a terv havi 5,99 dollárba kerül. Támogatja a 2 webhelyet, 10 MySQL adatbázist és 25 altartományt.
 • Nitro terv: Ez a terv havi 7,99 dollárba kerül. Támogatja a korlátlan webhelyeket, korlátlan altartományokat és korlátlan MySQL adatbázisokat
 • Dinamó terv: Ez a terv havi 9,99 dollárba kerül. Támogatja a korlátlan webhelyeket, korlátlan altartományokat és korlátlan MySQL adatbázisokat.

Valamennyi tárhely-terv egy ingyenes domain névvel, egy díszes ikonnal érkezik, az SSD táplálja és SSH hozzáféréssel rendelkezik.

Web Hosting Hub ára és tervei

  • Ingyenes domain: Igen.
  • Könnyű a regisztráció: Nagyon egyszerű, egyoldalas regisztrációs folyamat. Az egyik legjobb.
  • fizetési módok: Hitelkártya.
  • Rejtett díjak és záradékok: A felhasználók számára 75 000 fájl és 10 000 üzenet (vagy 2 GB méret) korlátozható. Azokat a fiókokat, amelyek meghaladják a 10 GB-ot vagy 75 000 fájlt, automatikusan kizárják a biztonsági mentési rendszerből. A biztonsági mentés helyreállítása akár 50 dollárba is kerülhet.
  • upsells: Néhány eladás.
 • Fiók Aktiválás: Gyors aktiválás. Óvakodj a fiók ellenőrzéséről, különösen, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: cPanel.
 • Alkalmazások és CMS-ek telepítése (WordPress, Joomla stb.): A népszerű alkalmazások és CMS-ek gyors és egyszerű telepítése a Softaculous segítségével.

Ajánljuk a Webtárhely-központot?

Sajnos nem javasoljuk a Web Hosting Hub-ot.

Üzemidejük és ügyfélszolgálatuk nagyon jó. De sebességük mindenütt megtalálható, és az árképzés nem olyan jó, mint hirdetik. Fiókja ellenőrzése 24 órával késhet – ha az USA-n kívül helyezkedik el. És általánosságban teljesítményeik kissé túl átlagosak.

Jobb, ha feliratkozik nővére márkájára: InMotion tárhely, vagy választhat valamit a legfontosabb web hosting vélemények közül.

Használta a Web Hosting Hub-ot? Ha igen, kérjük, hagyja el az alábbiakban egy őszinte és átlátható Web Hosting Hub áttekintést. Üdvözöljük az összes pozitív és negatív tapasztalatot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author