WebHostingBuzz áttekintés: Jó házigazda az Egyesült Királyságban, vagy sem? (2020)

WebHostingBuzz áttekintés

A WebHostingBuzz több mint 250 000 webhelyet működtet 140 és több országban.

Ez nem meglepő, tekintve, hogy rendelkezésre állási idejük szilárd (99,96%), és az oldal betöltési ideje gyors (405 kép) az elmúlt 24 hónapban.

A bloggerek szeretni fogják a hozzáférést több mint 450 népszerű alkalmazáshoz, például a WordPresshez, míg a haladó webmesterek hozzáférhetnek a legújabb programozási nyelvekhez.

A WebHostingBuzz átlátható és egyértelmű 45 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így nem kell átugrani az urat, ha úgy dönt, hogy lemondja előfizetését. Ez jó hír, tekintve, hogy nincs külön új ügyfélárképzés és egy furcsa felmondási záradék, amely megtéveszthet téged a megújítás előtt.

Beásnunk.

A WebHostingBuzz használatának előnyei

A WebHostingBuzz gyors töltési időket és megbízható üzemidőt írt az elmúlt években. Terveik több mint 450 alkalmazáshoz férnek hozzá, amelyek néhány kattintással telepíthetők. És 45 napos visszatérítési politikát alkalmaznak mindenki számára, aki nem teljes egészében eladta szolgáltatását.

Itt egy mélyreható bemutató az elmúlt 24 hónap teljesítményére:

1. Gyors oldalbetöltési idő (405 ms)

Webtárhely közzétételének ideje

A sebesség fontos a host kiválasztásakor, mivel közvetlen hatással van a látogatók élményére. A vásárlók óriási 79% -a nem vásárol újra olyan webhelyről, amely rossz teljesítményű.

És ha a házigazda lassan kezdődik, akkor csak lassabb lesz, amikor elkezdi új oldalak kidolgozását, és közvetlenül odaviszi oda, ahol fáj – a pénztárcád.

A WebHostingBuzz az elmúlt években állandóan gyors volt. Az elmúlt 24 hónapban átlagosan 405 ms-os oldalbetöltési időt tartottak, ami könnyen beilleszti őket a 10 leggyorsabb házigazda közé, amelyet felülvizsgáltunk. 2019-től még jobb, 300ms alatti sebességet mutattak be – meg kell várnunk, és meg kell tudnunk, hogy képesek-e fenntartani ezt a sebességet előre haladva..

Az elmúlt 12 hónap átlagos sebessége:

WebHostingBuzz az elmúlt 12 hónap részletes statisztikáiWebHostingBuzz átlagos sebessége 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

2. 45 napos pénz-visszatérítési garancia

A WebHostingBuzz 45 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik minden megosztott, üzleti és viszonteladói fiókra. A VPS-számlák ezzel szemben visszatérítésre jogosultak a vásárlástól számított 30 napon belül.

Egyéb kiegészítő szolgáltatások, a dedikált kiszolgálóktól az IP-címekig, az SSL-tanúsítványokig és a domain neveknek, nem kerülnek visszatérítésre. Más felülvizsgált házigazdákhoz hasonlóan a domain név díját levonják a visszatérítésekből.

Eltérően a szokásos ~ 15 dolláros tartománytól, amelyet a domain nevekkel látunk, a WebHostingBuzz csak 10,99 USD-t számít fel Önnek a .com vagy .net.

3. Több mint 450 egy kattintással elérhető alkalmazás és ingyenes migráció

A WebHostingBuzz több mint 450 népszerű alkalmazással van teljesen betöltve. A legtöbb automatikusan telepíthető néhány perc alatt és néhány kattintással. Nincs rendetlen kód, amivel piszkos lehet a keze.

Ha már létezik olyan webhely, amelyet át szeretne adni, a WebHostingBuzz csapata ingyenesen áttelepíti azt..

És ha olyan fejlesztő vagy, aki hozzáférést szeretne fejlettebb funkciókhoz, akkor szerencséd is van. Szervereik teljes mértékben támogatnak mindent, a HTML5-től és a JavaScripttől a PHP 5-ig, a MySQL 5-ig, a Perl-ig és minden másig.

4. Uptime Szinte annyira jó, mint hirdetik

uptime

A WebHostingBuzz 99,96% -os rendelkezésre állást tett elérhetővé az elmúlt 24 hónapban.

Az elmúlt néhány 12 hónap különösen erős volt, 99,98% -ról 100% -ra ingadozott (2019. június kivételével). Visszatérés azonban a 2018. tavaszra, és a WebHostingBuzz küzdött a következetességgel. Egy hónap hibátlan 100% lenne, míg mások nem kielégítő 99,83%.

Hasonló jelentéseket látottunk más ügyfelek következetlen üzemidejéről ugyanabban az időszakban.

Az elmúlt 12 hónap átlagos üzemideje:

 • 2020 január átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 99,31%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 100%

WebHostingBuzz az elmúlt 24 hónapos statisztikákA WebHostingBuzz átlagos üzemideje | Lásd a statisztikákat

5. Zöld webtárhely

A WebHostingBuzz környezetvédelmi elkötelezettséget vállalt, szponzorálást és partnerséget kötött a The Woodland Trust céggel.

A cél az, hogy ellensúlyozzák a szervereik energiaigényét, és az összes tárhelyszolgáltatást szén-dioxid-semleges állapotban tartják.

6. Éves előrefizetési engedmény azonos megújítási árral

A WebHostingBuzz kezdeti matricaára nem olyan olcsó, mint a többi házigazda (bővebben az alábbiakban).

De két olyan árképzési előnye van, amelyek az Ön javára esnek.

Az első az, hogy éves előrefizetési engedményt kapnak. Tehát, ha fizetne az évért, két hónapot ingyen kaphat az összes tervben. Tehát a bontás így néz ki:

• Személyes: 49,99 USD
• Fejlesztő: 99,99 USD
• Üzlet: 249,99 USD

A tetején minden terv havi ára található, az alábbi opcióval:

WebHostingBuzz éves kedvezmény a havihoz képest

A második előnye az, hogy a megújítási arány nem növekszik.

Sok más házigazda megduplázza a havi árat, amikor a terve automatikusan megújul. A WebHostingBuzz számlázási GYIK szerint azonban az Ön által fizetett ár alapvetően „befagy”, és alkalmazandó lesz az összes jövőbeli megújításra is. Tehát nem kell aggódnia egy drága meglepetés miatt, amely egy év múlva megjelenik a hitelkártya-kimutatásban.

A WebHostingBuzz használatának hátrányai

A WebHostingBuzz jól teljesített. Az állásidő és az oldalbetöltési idő egyaránt jó volt. Az ingyenes vándorlások szép megtérülést jelentenek, és a visszatérítési politika szintén nem tisztességes.

Sajnos volt néhány kategória, amelyek a nap végén még mindig elengedték őket.

Itt van egy rövid összefoglaló a legnagyobb problémákról, amelyeket tapasztaltunk:

1. Nincs új vevői engedmény

A piacon a legolcsóbb internetes házigazdák havonta csak egy dollár vagy két dollárba kerülhetnek.

Hogyan engedhetik meg maguknak, hogy olcsók legyenek??

Az új ügyfelek külön árat kapnak, hogy megsegítsék az üzletet. Tehát később a tervek magasabb ütemben megújulnak. Ez a legfeljebb három évre szóló előleg fizetésével segít egy igazán alacsony áron történő bekapcsolásban egy új gazdagépen.

Úgy tűnik, hogy az általunk felülvizsgált 30 éven felüli internetes házigazdák szinte minden ugyanazt a tendenciát követik. A WebHostingBuzz kivételével.

A kezdőknek nincs hosszú távú kedvezmény. Havonta 4,99 USD-t fizet a legolcsóbb személyes tervért. Ehhez egyetlen webhely, 20 GB SSD tárhely, 1 GB memória, korlátlan sávszélesség és ingyenes SSL tartozik. Ez nagyon jó a felületen, de a tárolási mennyiség meglehetősen alacsony. (Összehasonlításképpen néhány más gazdagép, például az iPage, korlátlan tárhelyet biztosít Önnek). Ez az alapterv sem ingyenes domain nevet, sem napi biztonsági másolatot nem tartalmaz.

Ha frissíteni szeretne valamelyik nagyobb tervükre, hogy megszerezzék ezeket a funkciókat, akkor a Fejlesztői terv 9,99 dollár / hónap, az üzleti opció pedig 24,99 USD / hónap. A fentiek szerint előre fizethet az évre, hogy egy kicsit csökkentse a költségeket. És a megújítási árazás sem ugrik fel.

Ugyanakkor elveszíti azt a lehetőséget is, hogy új vevői engedményt élvezhessen, és kb. Három év alatt megtakarítson egy csomót, ahogyan a legtöbb többi házigazdával megkapja..

2. Korlátozott támogatás (~ 6 órás késleltetés)

Szinte minden egyes fogadónk, amelyet felülvizsgáltunk, 24 órás élő csevegési támogatást kínál, így az ügyfelek viszonylag azonnali válaszokat kaphatnak.

A WebHostingBuzz ismét megmutatja a tendenciát.

Rendelkeznek a szokásos tudásbázissal és támogatási jegyekkel. De nem nyújtanak telefonos vagy élő csevegési támogatást.

A jobb alsó sarokban van egy kis ikon, amely úgy néz ki, mint az élő csevegés. A nap két különböző időpontjában (hétfő este és kedden délelőtt) ellenőriztük, és mindkét alkalommal ugyanazt a választ kaptuk:

WebHostingBuzz élő chat üzenet benyújtása

Tehát az élő csevegés alapvetően dicsőített jegy-alapú rendszerként szolgált, ahol feltettünk egy kérdést, és kb. Hat órával később meg kellett várniuk az e-mailes választ. (Bocsánatot kértek a válaszidő késéséért, ami úgy tűnik, hogy arra utalnak, hogy tisztában vannak a problémával.)

WebHostingBuzz ügyfélszolgálat E-mail válasz

A válasz közvetlen, de nem teljes. Arra kérdeztük a webhelyenkénti áttérés árat, mert bár egy ingyenes áttérést is tartalmaz, általában minden, ami azon felül és túl fizetik.

Mivel egy élő csevegés helyett e-mailben dolgozunk, kénytelenek vagyunk új választ küldeni a szükséges részletek megszerzése érdekében, és ehhez eltarthat egy ideig.

Ez bosszantóan lassú, mint minden más házigazda odakint.

3. Páratlan megszüntetési záradék

Amikor feliratkozik egy új hostra, általában izgatottan kap egy új projektet. Valószínűleg nem azon gondolkodik, hogy mi történhet az úton, ha felmerül egy probléma vagy probléma.

Vessen egy pillantást az apró betűs nyomtatásra, amelyet általában mélyen eltemetnek a házigazda szolgáltatási feltételeinek.

Ez az a hely, ahol általában találhat valamit, amely megakadályozhatja, hogy pénzét visszakapja, vagy hogy a szolgáltatás olyan módon működjön, ahogyan gondolnád.

A WebHostingBuzz erre vonatkozóan is rendelkezik különféle variációkkal. Van egy páratlan megszüntetési záradék, amely diktálja a tervek megújításának és a visszavonásának módját, hogy megakadályozzák a következő ciklus automatikus felszámítását..

Íme: “A felmondási szándékáról értesítést a WebHostingBuzznak legkorábban a számlázás dátuma előtt 10 nappal, de legkésőbb három nappal a számlázási dátum előtt kell megküldeni.”

Két kulcsfontosságú pont van:

1. Nem mondhatja meg nekik, hogy túl korán szeretne törölni – legkorábban tíz nappal a számlázási dátum előtt, és
2. A számlázás dátuma előtt három nappal sem mondhat le törlést.

Furcsának hangzik, igaz? Megvan ez az apró időtartam, hogy értesítse őket a törlni kívánt eseményről; egyébként úgy hangzik, mintha alapvetően csak „nem” mondanának.

Számunkra ez úgy hangzik, mintha csak egy hátsó ajtót próbálnának beépíteni, hogy nem fogadják el a törlések nagy részét anélkül, hogy legalább megpróbálnák rávenni, hogy fizesse meg a megújítási arányt a következő ciklusra..

WebHostingBuzz árképzés, tárhely-tervek & Gyors tények

Itt található a megosztott tárhely-tervek és az árak áttekintése:

WebHostingBuzz árképzés és tervek

Közös tárhely: A WebHostingBuzz három megosztott tárhelytervvel rendelkezik:

 1. Személyes terv: Ez a terv havi 4,99 dollárba kerül. 20 GB lemezterülettel, 100% -os CPU sebességgel, 1 GB memóriával, ingyenes SSL tanúsítvánnyal és korlátlan sávszélességgel elég hely egy kis helyhez.
 2. Fejlesztői terv: Ez a terv havi 9,99 dollárba kerül. Korlátlan számú webhelyet fogadhat, akár 100 GB tárhelyet, korlátlan sávszélességet, ingyenes domain nevet és SSL tanúsítványt, 2 GB memóriát és 200% -os CPU sebességet..
 3. Üzleti terv: Ez a terv havonta 24,99 dollárba kerül. Korlátlan számú webhelyet üzemeltethet, és korlátlan SSD tárhelyet is kaphat. 300% -os CPU sebességgel, 3 GB memóriával, ingyenes domain és SSL tanúsítvánnyal, valamint napi biztonsági másolatokhoz való hozzáféréssel jár.

Az összes megosztott tárhelytervük a cPanel programmal érkezik, és ingyenes domain nevet kapsz, ha velük új fiókot regisztrálsz..

 • Ingyenes domain: Igen.
 • Könnyű a regisztráció: Nagyon egyszerű regisztrációs folyamat.
 • fizetési módok: Hitelkártya, PayPal, WebMoney, Dwolla.
 • Rejtett díjak és záradékok: A számla megszűnése nem történhet meg tíz nappal vagy a megújítás dátuma előtt három nappal. Az erőforrások 25% -át több mint egy perc alatt nem használhatja fel, vagy 5000+ fájlt nyithat meg egyszerre, vagy több mint 200 e-mailt küldhet egy óra alatt..
 • upsells: Kevés eladás.
 • Fiók Aktiválás: Gyors aktiválás.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: cPanel.
 • Alkalmazások és CMS-ek telepítése (WordPress, Joomla stb.): A népszerű alkalmazások és CMS-ek gyors telepítése a Softaculous segítségével.

Ajánljuk a WebHostingBuzz alkalmazást?

Igen.

A WebHostingBuzz elég jól teljesített teszteinkben. Az állásidő és az oldalbetöltési idő egyaránt meghaladták az átlagot.

Több száz alkalmazáshoz férhetnek hozzá kezdőknek, valamint a legújabb és nagyszerű technológiai csomagokhoz az energiafelhasználók számára. A 45 napos visszatérítési politika szintén legitim.

Sajnos ügyfélszolgálati tapasztalatunk lassú és szétszórt. Órákig kellett várniuk a választ, és még a teljes választ sem kaptunk.

A felmondási szabályzat úgy van megírva, hogy azt sugallja, hogy csak egy apró ablak áll rendelkezésére, hogy ténylegesen törölje, mielőtt a kártyát újból felszámítanák. És bár az éves fizetési árképzés jó, az első három évben nincs új vásárlói engedmény a rendkívül alacsony áron történő bekapcsoláshoz..

Összességében nem elég jóak ahhoz, hogy a TOP 5-be váljanak, ám mégis jó választás.

P.S. Ha azt szeretné látni, hogy a WebHostingBuzz felett rangsorolt ​​szolgáltatók láthatók, itt ellenőrizze a legnépszerűbb házigazdáinkat.

Van tapasztalata a WebHostingBuzz használatával? Ha igen, kérjük, hagyja meg véleményét az alábbiakban. Üdvözöljük az összes becsületes és átlátható értékelést – jó vagy rossz!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author