UK2.net áttekintés

Összesített értékelés

Legolcsóbb terv
£ 5.95 / mo

UK2.net: Gyors összefoglaló időtlen emberek számára (nagyjából mindannyian)

Sajnos, röviden, nem javasoljuk az UK2.net használatát néhány okból, a legfontosabb okok az üzemidő és a támogatás. Ha áhúzza az árakat és a szolgáltatásokat, akkor minden nagyon vonzónak tűnik, de ha egy kicsit mélyebben ásni kezd … ez nem nagyszerű. Nézzük át néhány kérdést.

üzemidő: Sok felhasználói vélemény panaszkodik az áramkimaradások miatt. Ugyancsak nincs webhelyükön rendelkezésre állási garancia, mint a legtöbb más internetes házigazda esetében … ami kissé furcsa.

Támogatás: Nagyon sok panasz merül fel támogatási hozzáállásukkal kapcsolatban, túlságosan sokan hagyják figyelmen kívül. Amikor webhelye leáll (lásd fent a rossz működési időt), akkor legalább támogatást szeretne, hogy gyorsan javuljon … ez nem tűnik úgy.

SSL: Ez megzavar minket, az SSL (https) manapság kötelező. A Google még a normál http-webhelyeket láthatóan „nem biztonságosnak” is jelöli, és ez sérti a rangsorodat. Ráadásul ingyenesen is beszerezheti őket, fogalmam sincs, miért nem integrálják az ingyenes SSL tanúsítványokat, bárki más is.

Szóval azt mondjuk, hogy nagyon sok olyan alternatíva létezik, amelyek szinte mindent jobbak. Kedvencünk továbbra is a SiteGround, ők NAGYON biztonságban vannak, nagyon érzékeny támogatást nyújtanak, több adatközponttal rendelkeznek a világ minden tájáról (beleértve Londonot is), és a WordPress hivatalosan ajánlják (természetesen képesek bármilyen CMS kezelésére, amelyet rájuk dobnak) ). Ők valódi nem bátorok, nézd meg véleményünket.

Még mindig érdekli az UK2.net, olvassa tovább az alábbiakat.

UK2.net kutatás

UK2.net áttekintés

Az UK2-t Ditlev Bredahl alapította 1998-ban. Körülbelül 2 évtizedes tapasztalattal rendelkezik az Egyesült Királyságbeli hosting szolgáltatások nyújtásában, és több mint egymillió domainnevet regisztráltak. Ezenkívül több ezer webhelyet üzemeltetnek a világ több mint 200 helyszínén.

A cég székhelye Shoreditch, London. Termékeik és szolgáltatásaik magukban foglalják a domain név regisztrációt, az e-mail tárolást, a webhely tárolását, a webhely készítőket, a dedikált szerverek és a kezelt tárhely szolgáltatásokat. Ezen felül SSD virtuális magánszervereket és WordPress tárhelyet is biztosítanak.

Árazás

Az UK2 háromféle tervet kínál web hosting szolgáltatásaihoz. Ezeknek a csomagoknak az Essential Hosting, Business Hosting és Business Cloud elnevezése van. A három terv az alábbiakban látható:

UK2 tárhely árazás

A legolcsóbb terv Essential Hosting néven szerepel, és havi 12 hónapos fizetési határidőt választva, a legfrissebb ajánlat miatt havi 1,00 GBP-t fizet. Havonta fizetni szeretne, havi 6,95 GBP fog kerülni. Az UK2 szerint az Essential Hosting terv tökéletes kezdőknek, akiknek egyetlen weboldala van.

Ez a csomag ingyenes domain nevet ad Önnek, ha legalább egy éves fizetési módot választ. Ezen felül korlátlan webhelyet kap. Így elhelyezhet>a WordPress webhely létrehozása.

A fejlesztésnél az Essential Hosting terv az Apache, a PHP, a Ruby on Rails, a Perl, a Cron Jobs és a PHPMyAdmin támogatását támogatja. A webhelyén testreszabott hibaüzeneteket is használhat. Az AW statisztika szintén elérhető. Az említett eszköz felhasználható információk megszerzésére a nézőivel kapcsolatban. Ezek az adatok magukban foglalják a származási országot, az operációs rendszert és a használt böngészőt.

Végül 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kapunk Önnek. Egyszerűen kipróbálhatja termékeiket és szolgáltatásaikat, és bármikor felmondhatja kérdése nélkül.

Támogatási lehetőségek

Az UK2 különféle támogatási lehetőségeket kínál. Ezeket az alábbiakban ismertetjük:

  • Szolgáltatások állapota,
  • Önsegítő tudásbázis,
  • Jegy benyújtása,
  • Online élő chat támogatás, és
  • Telefonos támogatás

A többi tárhelyszolgáltatóhoz hasonlóan az UK2 Szolgáltatások állapota oldal valós idejű információkat jelenít meg szolgáltatásaik állapotáról, beleértve a fő rendszereket, a vezérlőpaneleket és a tárhelykiszolgálókat. Az eseményeket jelentették ezen az oldalon, hogy az ügyfelek tájékozódjanak a vállalat jelenlegi és korábbi működéséről.

Az önsegítő tudásbázis mélyreható útmutatásokat tartalmaz, amelyek segítségével navigálhat az Ön által igénybe vett termékek és szolgáltatások között. Jegyek benyújtása és online élő chat-támogatás elérhető a nap 24 órájában. Ugyanez vonatkozik a telefonos támogatásra.

Az UK2 ügyfélszolgálatának mind pozitív, mind negatív véleményei vannak. A felhasználók szerint a szolgáltatás nem következetes. Egyes ügyfelek azt is kijelentették, hogy e-mailen keresztül nem kaptak válaszokat, és az élő csevegés során kapott válaszokat nem tudták megoldani a problémáikat. A telefonos támogatás alulértékeltnek bizonyult, mivel az adott termékért nem felelõs részlegek nem tudják, hová irányítsák ügyfeleiket.

Másrészről, a pozitív vélemények azt állítják, hogy a támogató csoport nagyon hasznos volt néhány véleménynél, sőt azt is mondták, hogy támogatóak voltak még a vásárlás előtt. A pozitív vélemények szerint az UK2 gyors válaszokat adott problémáira.

A támogatási szolgáltatással kapcsolatos vegyes véleményekkel azt mondhatjuk, hogy az UK2 nem tökéletes. Csak kevés vendéglátó társaság szerepel csillagszerű hírnevet, amikor ügyfélszolgálati csoportjukról van szó, és az UK2 nyilvánvalóan nem tartozik ezek közé. A vállalatnak csúcsai és vályái vannak, amikor ügyfélszolgálati szolgáltatásokat kell nyújtani.

Előnyök

Van néhány előnye annak, hogy feliratkozzon az Egyesült Királyság 2-be. Néhányat alább ismertetjük:

Ingyenes domain név

Ha megkapja a 12 hónapos fizetési határidőt, ingyenes domain név regisztrációt kaphat. Ez akkor hasznos, ha éppen kezdődik, és még nem vásárolta meg a saját domain nevét. Néhány font megtakarítása nem fog fájni.

Korlátlan webhelytér

A tíz webhelyed korlátlan webhelytérrel fog gondoskodni. Nem kell aggódnia, mely fájlokat kell tárolnia, és melyeket kívánja a kukába helyezni. Korlátlan webhelyterülettel rendelkezik, amely lehetőséget ad nagy videofájlok és képek tárolására.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Visszaveheti pénzét a garanciával. Ha kipróbálta termékeiket és szolgáltatásaikat, és úgy gondolja, hogy nem éri meg az idejét, akkor kérhet visszatérítést. Ennyire egyszerű.

Hátrányok

Az UK2 továbbra is hiányosságokkal küzdő vállalat. Néhányat az alábbiakban ismertetjük:

Vegyes ügyfélszolgálati vélemények

Az UK2 vegyesen számol be az ügyfél-támogatási szolgáltatásról. Egyesek magasra, mások rosszul értékelték őket. Ha a tárhely szolgáltatója nem következetesen teljesíti a nagy támogatási szolgáltatások ígéretét, ez rossz jel. Az következetlen ügyfélszolgálat az UK2 egyik hátránya.

Nem megbízható Uptime

Ez a felhasználói értékeléseken is alapul, sokan panaszkodnak az üzemidőre … és ők sem rövidek az áramkimaradások. Az utolsó dolog, amit szeretne, ha egy üzleti webhely lemegy, sok elvesztést / ügyfelet veszíthet.

Nincs ingyenes SSL tanúsítvány

Whyyyyyyyyyyy? Más hosting társaságokkal ellentétben az UK2 nem nyújt ingyenes SSL tanúsítványt. Ha webhelye érzékeny információkat tartalmaz, akkor ez a biztonsági szolgáltatás kötelező. Ha ingyenes SSL tanúsítványt szeretne, akkor választania kell a következő tervet, a Business Hosting. Az említett terv havi 4,48 GBP-t fizet, ha az előzetes 12 hónap fizet. Az SSL tanúsítványt csak akkor ingyenesen adják ki a Business Hosting tervben, ha legalább 12 hónapos fizetési határidőt választanak.

Következtetés

A felszínen az UK2.net elég nagyszerűnek tűnik, de amint azt az összefoglaló említi, itt van néhány túl sok kérdés, hogy ezt valóban ajánlhassuk. Olyan problémák, mint instabil üzemidő, ingyenes SSL és megkérdőjelezhető támogatás … Javasoljuk, hogy nézd meg összehasonlításunkat itt, és keressen jobb alternatívákat, például a SiteGround.

ÖsszegzésVélemény író Matthew RogersÁttekintés dátuma 2018-07-29A megtekintett tétel UK2.netAuthor besorolása 21star1starszürkeszürkeszürkeTermék neve UK2.netPrice
5,95 GBP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author