TSOHost Review: Hátrányok és előnyök 12 hónapos megfigyelés után.

TsoHost áttekintésTsoHost honlap

A Tsohost 2003-ban alapította a Paragon Internet Group.

Manapság több mint 500 000 webhelyet üzemeltetnek az Egyesült Királyságbeli bázisukról.

Eltérően néhány olyan vállalattól, amelyek elérték az azonos skálát és elfogytak, a Tsohostot nagyrészt ugyanaz az alapító csapat vezeti, amelyik a kezdetektől kezdve csaknem 14 éve működteti..

Lehet, hogy a Tsohost nem az egyik legnagyobb vagy legismertebb tárhely-szolgáltató. De az állandó növekedés és a stabil vezetés egy olyan társaságra utal, amely tudja, mit csinál.

Ez az áttekintés, amelyet olvastat, majdnem egy éve készült.

2018 novemberében feliratkoztunk a felhő-tárhely-tervre, és azóta szorosan figyelemmel kísérjük a teljesítmény statisztikáit, például az üzemidőt és az oldalbetöltési sebességet..

Célunk egy tisztességes, elfogulatlan felülvizsgálat összeállítása, és hagyjuk, hogy a Tsohost adatai önmagáért beszéljenek az élő teszt webhelyünk teljesítménye alapján.

Lássuk, hogyan teljesült a Tsohost az elmúlt néhány hónapban.

A TsoHost tárhely használatának előnyei

A Tsohost (a társaság) folyamatosan növekedett, és az alapító csapata érintetlenül maradt. Ez egy jól irányított szervezetre mutat, amely (leginkább) a legfontosabb szempontokat, mint például az üzemidőt és a sebességet képes ellátni.

1. Szép „bónusz” tervjellemzők

TsoHost ár-összehasonlításTsoHost ár-összehasonlítás

Mint a legtöbb internetes legalacsonyabb házigazda, a Tsohost a kedvenc alkalmazásai, például a WordPress, a Drupal és a ZenCart, egyszerű kattintással telepíthető. Ez azt jelenti, hogy percek alatt új webhelyet is felvehet, és a nap végére esetleg eladhat.

Minden megosztott tárhely-tervhez 30 napos pénz-visszatérítési garancia is tartozik. (És sok más házigazdától eltérően, ez a pénz-visszafizetési garancia valóban jó üzlet, rejtett díjak és egyéb trükkök nélkül, amelyek miatt aggódni kell.)

Terveik – még a legolcsóbb és alapvető tervek is – számos olyan kiegészítő funkcióval járnak, amelyek nem nagyon jellemzőek a többi házigazda számára. Például minden terv ingyenes domainnevet és webhely-migrációt kínál.

2. Átlátszó árképzés

Sok hosting szolgáltatónak egy csomó eladása van az utolsó pillanatban történő kijelentkezéskor. Amikor kiválasztják a választott terveket, gyakran 2 vagy 3 éves elkötelezettséggel járnak, magasabb megújítási árakkal.

Szerettük a Tsohost árképzési terveit, mivel az árcsomagokban minden Jellemzőt megtalálja, és megmutatja a különböző ár-elkötelezettség-árakat is..

A bemutatott árak 12 hónapra vonatkoznak (megközelítőleg 4 dollár / hónap az indulási tervhez), és havi fizetés esetén 1 dollár – körülbelül 5 dollár / hónap áremelkedésre számítanak..

3. Gyors, érzékeny támogatás

A Tsohost minden nagyobb csatornán ügyfélszolgálatot kínál. Mint sok társaság manapság, vegyes véleményeket élveznek.

Nagyra értékeljük azonban a gyors válaszidejüket és az átlátható kommunikációt a nagyobb közösségi hálózatokon, mint például a Twitter.

TsoHost közösségi média támogatásTsoHost Twitter támogatás

Nagyon lenyűgözött az élő csevegési lehetőségek is. Azonnal kapcsolódtak egymáshoz, reagáltak és profiak voltak, és őszinte érdeklődést mutattak igényeink iránt. Szombaton is csatlakoztunk, ami kellemes előnye volt a Tsohostnak.

A Tsohost a közelmúltban néhány hónappal később, 7 órától éjfélig (GMT) meghosszabbította telefonos támogatási óráit. Ez jó és rossz is, amint azt egy pillanat alatt meglátjuk …

Hátrányai a TsoHost tárhely használatának

Mindent összevetve, a Tsohostnak nagyon sok mindent szeret.

Az üzemidő és a sebesség egyaránt szilárd. Terveik, még a legolcsóbbak is, néhány olyan vonzó funkcióval rendelkeznek, mint a napi biztonsági mentések és az egy kattintással történő telepítés.

És ügyfélszolgálatuk, bár nem tökéletes, legalábbis gyorsan reagál, hogy megpróbálja megoldani a fennálló kérdéseket.

A szolgáltatásuknak azonban vannak néhány hátránya, amelyeket tudnia kell.

1. 99,45% Uptime – Rosszabb, mint az ipari átlag

Az Uptime vitathatatlanul a legfontosabb kritérium, amelyért a hosting cég felelős.

Ennek oka az, hogy még a legkisebb állásidő is – például a 99% – növeli azt, hogy webhelye havonta szinte teljes napig elérhető..

A Tsohost gyenge rendelkezésre állásidet adott fel azon időszak alatt, amikor megfigyeltük őket.

A monitorozás utolsó 12 hónapja: üzemidő

 • 2020 január átlagos üzemideje: 99,85%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 99,83%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 99,63%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 99,69%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 98.33%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 99,61%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 99,45%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 99,94%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 99,91%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 99.60%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 98,28%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 99,28%

TsoHost az elmúlt 12 hónap statisztikájaTsoHost átlagos üzemidő | Lásd a statisztikákat

Átlagos üzemidejük alacsonyabb az ipari átlagnál.

Éppen túl sok áramkimaradás és sok állásidő jelenti a forgalom elvesztését és potenciálisan sok veszteséget.

Sokkal jobban teljesítesz más szolgáltatókkal (beleértve az első számú választásunkat, a HostGator által kezelt WordPress tervet).

2. Az oldal betöltése alkalommal lassabb, mint a verseny

A második fő döntési kritérium, amelyet az új tárhelyszolgáltató cég értékelésekor figyelembe kell vennie, a sebesség.

Az OK? Ha az oldalak betöltése öt másodpercnél hosszabb ideig tart, akkor webhelye forgalmának háromnegyede elhagyja a webhely forgalmát.

A monitorozás elmúlt 12 hónapja: Töltési idő

TsoHost az elmúlt 12 hónapos részletes statisztikákTsoHost átlagos sebesség | Lásd a statisztikákat

Nagyon aggódunk az első hónapok miatt, amikor megkezdtük az ellenőrzést. 2 másodperces betöltési idővel ez azt jelenti, hogy forgalmának csaknem fele elhagyja a webhelyet, és meglátogat valakit, akinek sokkal jobb betöltési ideje van, legalább 1 másodperc alatt.

Az elmúlt hónapokban azonban javultak a rakodási idők, ezért reméljük, hogy továbbra is javítják sebességüket.

Egyelőre nem voltak elég jók az átlagos 813ms-os átlagon, hogy felkeljék a hüvelykujját tőlünk.

3. Egyesült Királyság-alapú szerverek

Ez nem feltétlenül rossz dolog. Ha azonban webhelye elsősorban az amerikai piacra és az ügyfélkörre vonatkozik, akkor jobb, ha az Egyesült Államokban található kiszolgálókkal nem tengerentúli.

A tengerentúli szerverek gyakran lelassítják webhelyét, mivel az adatátvitel tovább tart.

4. Szigorú fizetési feltételek

A hosszú és félelmetesen unalmas Szolgáltatási feltételek általában az összes temetkezési helyet temetik el.

És a Tsohost feltételei sem voltak kivételek.

Először is, a szigorú feltételek, amelyek meghatározzák, hogyan és mikor fizetik meg a megújításokat.

Ez a probléma: milyen gyakran kap új hitel- vagy betéti kártyát egész évben, csak azért, hogy a régi még mindig kapcsolódjon sok online fiókhoz (például a tárhely szolgáltatóihoz)?

Ha a lejárt számlákkal néhány nap alatt nem foglalkoznak, a Tsohost automatikusan felfüggeszti a fiókját (ami azt jelenti, hogy webhelye lemerül). Tehát figyelje figyelemmel ezeket az emlékeztető e-maileket!

Amikor más, rajtuk keresztül megvásárolt termékek, például a domain név lejár, ismét sajnos gyakori, amikor egy régi számú kártyát próbálnak futtatni, és a fizetés nem megy keresztül – bár csak feltételezi, hogy igen), akkor ez a termék A következő napon azonnal lejár.

Miután kifizette a megfelelő fizetést, továbbra is értesítenie kell őket e-mailben, hogy a domainjét vagy webhelyét a következő 24 órán belül elérhetővé tegye online. Tehát véletlenül megnézheti egy hosszú állásidőt, ha történik valami általános, például a kártya adatainak megváltozása, és a fizetés nem megy keresztül.

Egy másik potenciális hátrány az, hogy minden beérkezett kifizetésnek angol font fontban kell lennie. Ez azt jelenti, hogy a kampón áll a lehetséges árfolyam-díjak felszámítása céljából.

Végül, de nem utolsósorban, fenntartják a jogot, hogy az árakat bármikor módosítsák vagy módosítsák. Ez azt jelenti, hogy annak ellenére, hogy a következő megújítási periódusod most nem fog többet fizetni, ez még nem jelenti azt, hogy a közeljövőben ez lesz a helyzet.

5. Korlátozott telefonos támogatás

Egy kis záró kritika.

Igen, nagyszerű, hogy a Tsohost telefonos támogatást 7 órától éjfélig GMT-re kiterjesztettük.

Ha azonban az Egyesült Államokban (vagy másutt, az Egyesült Királyságon és Nyugat-Európán kívül) helyezkedik el, ez néhány problémát okozhat.

Például mi van, ha Kaliforniában délután 17.30-kor ül, és a webhelyén problémák merülnek fel? Kár, mivel az éjfél GMT 17:00 PST, ami azt jelenti, hogy még hat vagy hét órán keresztül nem fogja tudni senkivel elérni a telefont..

Ez azzal a ténygel együtt, hogy Ön az árfolyamok ragaszkodik, nehézségekbe ütközhet, ha kívül áll, ha az Egyesült Királyságon kívül él..

TsoHost árképzés, tárhely-tervek & Gyors tények

A TsoHost négy különböző megosztott tárhely-tervet kínál. Az összes feltüntetett ár 12 millió elkötelezettség mellett van. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Az alábbiak tartalmazzák mindegyiket:

 • Gazdaság: Ez a terv havi 3,99 GBP-t tesz ki, és 100 GB helyet biztosít korlátlan sávszélességgel és 100 x 200 MB postaládákkal, SSL támogatás titkosítása + Ingyenes domain név használatával.
 • Luxus: Ez a terv havonta 5,99 £, korlátlan tárhelyet, korlátlan sávszélességet, 500 x 1 GB-os postaládákat, SSL támogatás titkosítását, ingyenes szabványos SSL-t és ingyenes domainnevet
 • Végső: Ez a terv havi 8,99 fontba kerül, korlátlan tárhellyel, korlátlan sávszélességgel, korlátlan x 10 GB-os postaládákkal, SSL támogatás titkosításával, ingyenes szabványos SSL-vel, 2 e-kereskedelmi áttelepítéssel + ingyenes domain névvel.
 • Maximális: Ez a terv havi 14,99 fontba kerül, korlátlan tárhellyel, korlátlan sávszélességgel, SSL támogatás titkosításával + ingyenes domain névvel, 3 e-kereskedelmi áttelepítéssel.

TsoHost árképzési tervTsoHost árképzés és tervek

 • Könnyű a regisztráció: A regisztráció folyamata viszonylag gyors és fájdalommentes
 • fizetési módok: Fizethet hitelkártyával vagy PayPal-lal.
 • Rejtett díjak és záradékok: Néhány tervnél nincs domain név. Legyen óvatos a megújításoknál.
 • upsells: Van néhány értékesítés az út mentén.
 • Fiók Aktiválás: Általában azonban az azonnali bizonyos esetekben akár egy napot is igénybe vehet.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: cPanel.
 • Alkalmazások és CMS-ek telepítése (WordPress, Joomla stb.): Rendkívül egyszerű, egyetlen kattintással történő telepítési folyamat a rendelkezésre álló legnépszerűbb alkalmazásokban.

Ajánljuk a Tsohost alkalmazást??

Sajnos nincs.

Tetszik nekik a viszonylag olcsó, nagyszerű lehetőségeket kínáló tervek. Nagyra értékeljük azt is, hogy árazásuk, bár szigorú feltételekkel jár, átlátható és becsületes webhelyen. Az árak áfa nélkül vannak feltüntetve, amelyet az ország határoz meg a számlázás részleteire.

Nem lenyűgözünk az ideje és a túl átlagos sebességük.

Örülünk a támogatásuknak. Ha azonban más fontos tulajdonságok is rosszak, akkor valóban regisztrálnia kell valakivel.

Jobb lenne, ha a legjobb hosting szolgáltatóinkkal lenne.

Van tapasztalata? TsoHost? Ha igen, szeretnénk, ha az alábbiakban átlátható és őszinte véleményt hallunk – pozitív vagy negatív!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author