Panthur áttekintés

Panthur

Helyi, tapasztalt, nagyszerű teljesítmény, de…

PanthurLogo

Összesített értékelés

Legolcsóbb terv
$ 5 / mo

Panthur: Gyors összefoglaló időtlen emberek számára (nagyjából mindannyian)

Míg a Panthur az ausztrál szabványok szerint jó házigazda, támogatása reagáló (durva javításuk volt, amikor megvásárolták a Hostopia-t, de úgy tűnik, hogy visszatér a normálhoz), áraik meglehetősen versenyképesek, és teljesítményük határtalan.

Ha viszont összehasonlítjuk őket a jelenlegi kedvenc webhelyünkkel, a SiteGround-rel, észreveszünk néhány különbséget, amelyek közül a fő a globális adatközpontok hiánya (csak egy elsődleges van Sydney-ben, a SiteGroundnek elég sok a világon, így globális hatótávolságot biztosít Önnek), és a WordPress-központú tárhely-tervek hiánya (a teljes internet több mint 25% -a fut a WordPressen, és valószínűleg az Ön webhelyén is lesz, tehát nagyon fontos).

Tehát röviden: ajánlásaink továbbra is a Panthur helyett a SiteGround-re vonatkoznak, mivel a SiteGround 10 GB lemezterületet kínál alaptervükön, ingyenes SSL-t, ingyenes CDN-t, ingyenes migrációt, több adatközponttal rendelkezik a világ minden tájáról (globális elérhetőség), és őket a WordPress hivatalosan ajánlja (nagyon kevés házigazda állíthatja ezt, ez elég lenyűgöző), itt megtekintheti a SiteGround áttekintést!

Ennek ellenére, ha helyi szeretnél maradni, A Panthur hosszú távon olcsóbb, és több mint elegendő teljesítményt nyújt alapvető tervei mellett, hogy webhelye zökkenőmentesen működjön!

Panthur kutatás

Panthur áttekintés

A Panthur valójában nem kereskedelmi szervezetként indult, amely biztonságos és gyors webtárhely-szolgáltatásokat nyújtott. Ahogy hírneve növekedett az iparban, és egyre inkább felismerték őket, Panthur elkezdte a hosting megoldások létrehozását a kereskedelemben.

2009 óta sok ausztrál vállalkozás ugrott tovább & a Panthur megbízható ausztrál web hosting szolgáltatásait használják (és jó okkal).

Hosting szolgáltatások

Alapjában véve a Panthur a következő terveket kínálja:

  • Gazdaságos webtárhely (költségvetési opció)
  • Üzleti webtárhely (az ajánlott tervek)
  • Stealth webtárhely (epikus előadásért!)
  • Viszonteladói tárhely (ha Ön web fejlesztő vagy tervező, és ügyfeleinek tárhelyet kíván nyújtani)

Az egyes tervekben további tervek vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy kiválaszthassa az igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb tárhelyet. Mindegyikük automatikus biztonsági mentéssel és ingyenes diy-visszaállítási szolgáltatással jön létre, ha valami rosszra fordul, a biztonsági másolat 90 napra megy vissza! Mint a legtöbb gazdagépnek, a poplular CMS-ekhez a legtöbb kattintással telepíthetők, ami például a WordPress webhely létrehozását megkönnyíti!

Az árpolitikát illetően a Panthur elég rugalmas. Az összes tárhelyszolgáltatásért havonta, hathavonta, évente, kétévente vagy háromévente fizetni kell. Ha úgy dönt, hogy Panthurral halad, és feliratkozik hosszabb időre, akkor akár 20% kedvezményt kínálnak.

Gazdaságos webtárhely

Ez a legalapvetőbb ajánlat, alkalmas kis- és közepes méretű webhelyek számára, amelyek megfelelő mennyiségű forgalmat tudnak kezelni. Viszonylag olcsó, személy szerint nem tartottam volna fórumot vagy e-kereskedelmi webhelyet a tervnek, de tökéletesen alkalmas kisvállalkozások webhelyeire. 3 alterv közül választhat: Mini, Advanced és Professional.

Mini tervük 2000 MB tárhelyet és 100 000 MB sávszélességet kínál, míg a Professional terv 10 000 MB tárhelyet és 500 000 MB sávszélességet kínál. A Panthur előrehaladott terve valami köztük lévő. A Economy Web Hosting ára havonta 5 USD-tól kezdődik.

Üzleti webtárhely (Ajánlásunk!)

Az üzleti web hosting a második – még mindig megfizethető – megoldásuk, amely nagyobb erőforrásokkal jár, mint a gazdaság hosting. Ez az, amit általában minden vállalkozásnak ajánlom, sok forgalmat képes kezelni!

A Business Web Hosting szolgáltatásnak három lehetősége van: bronz (havonta 20 dollártól), ezüst (30 dollár / hónap) és arany (60 dollár / hó). Érdekes dolog ezekben a tervekben az, hogy csak tárhelyen különböznek egymástól, míg minden más, beleértve a sávszélességet is, korlátlan. Ez egy tényezőre szűkíti választását, okosan hogyan szerkesztették fel, hogy megkönnyítse a folyamatot még a kevésbé tech-hozzáértők között is.

Lopakodó webtárhely

A Stealth Web Hosting egy olyan dedikált tárhely egyik formája, amelyet erőforrás-igényes webhelyekhez és platformokhoz terveztek, amelyek sok forgalmat érnek el (masszív e-kereskedelmi webhelyekről, fórumokról, közösségi webhelyekről stb.). A tárhelyen ez a megoldás nem különbözik nagyban az üzleti megoldásoktól. De teljesítményében kiemelkedik. Itt van a 3 terv:

  • Puma, 25 000 MB tiszta SSD tároló, 4 GB RAM és 4 CPU mag. (50 $ / hó)
  • Leopard, 50 000 MB SSD HDD, 6 GB RAM és 6 CPU mag (100 USD / hó)
  • Panthur, 75 000 MB SSD HDD, 8 GB RAM és 8 CPU mag (150 USD / hó)

Ez néhány figyelmeztető specifikáció a szerverről, ugye? Ez megmutatja, hogy a Panthur mennyire komoly a hosting megoldásokkal. Nekik van egy úgynevezett „elsőbbségi jegy-alapú támogatás”, amely csak a Stealth Web Hosting-ra vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy ha kérdése vagy kérdése van, percek alatt felveheti a kapcsolatot egy szakértővel. Annak érdekében, hogy ez a tárhely-terv gyorsan és megbízhatóan szolgáljon, a Panthur legfeljebb 50 fiókot helyez el ugyanazon a szerveren.

Viszonteladói tárhely (webes ügynökségek számára)

Ez a terv lehetővé teszi számlakészlet kezelését egyetlen cPanelről. Ha még nem ismeri ezt, akkor a viszonteladói tárhely ideális, ha webdesigner / -fejlesztő vagy, és szüksége van egy helyre az ügyfelek webhelyeire. Ez a tárhelyszolgáltatás havonta 30 dollárral kezdődik. Nagyon hasonló a Economy Web Hostinghoz. Az egyetlen jelentős különbség az, hogy képes lesz dolgok kezelésére és új fiókok létrehozására a cPanelben.

Következtetés

Az összefoglalóban említettek szerint nagyon szereti az általuk kínált teljesítmény és az, hogy mennyire versenyképesek az árak … de a globális adatközpontok, a WordPress tervek és néhány egyéb szolgáltatás hiánya visszatartja őket. Tehát ajánlásaink továbbra is a SiteGround-re vonatkoznak.

ÖsszegzésVélemény író Matthew RogersÁttekintés dátuma 2019-11-25Reviewed item PanthurAuthor Rating 31star1star1starszürkeszürkeTermék neve PanthurPrice
AUD 5A termék elérhetősége raktáron van

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author