One.com áttekintés

Összesített értékelés

Legolcsóbb terv
Ingyenes… kezdetben

One.com: Gyors összefoglaló időtlen emberek számára (nagyjából mindannyian)

Sajnos, röviden, nem javasoljuk a One.com-ot, néhány ok miatt, amelyek közül a fő az üzemidő és a támogatás. Végezzünk néhány olyan problémát, amelyeket találtunk.

Nincs üzemidő garancia: Igen, ezt jól olvasod, nem garantálják, hogy webhelyed feláll, vagy mennyi ideig… minden más tárhelyszolgáltatóval, aki megpróbálja elérni a 99,9% -os rendelkezésre állást, az one.com azt mondja: nope, nem garantálunk semmit , nem nagyszerű kezdés!

Jellemzők: Noha vannak olyan szolgáltatások, amelyeket mindig szeretnénk látni a tárhelyszolgáltatóinkban, azt hiszem, hogy a biztonsági mentések lennének az egyik legfontosabb, feltétlenül ha nincs rendelkezésre állás vagy teljesítménygarancia … nos, az indító csomag nem tartalmaz biztonsági másolatot, nagy nem a könyvünkben.

Támogatás: Nagyon sok panasz merül fel támogatási hozzáállásukkal kapcsolatban, túlságosan sokan hagyják figyelmen kívül. Úgy tűnik, hogy a támogatást nyújtó alkalmazottak kifogásként használhatják az üzemidő (vagy a teljesítmény) garanciáját mindenféle kérdéshez …

Szóval azt mondjuk, hogy nagyon sok más webhely található, amelyek sokkal jobbak sok mindenben. Kedvencünk továbbra is a SiteGround, ők nagy biztonságban vannak, fantasztikus rendelkezésre állással, nagyon érzékeny támogatással rendelkeznek, több adatközponttal rendelkeznek a világ minden tájáról (beleértve Londonot is), és a WordPress hivatalosan ajánlják (természetesen bármilyen CMS-t meg tudnak birkózni) dobja őket). Ők valódi nem-bátorok, itt olvashat áttekintésünk.

Még mindig érdekli a One.com, olvassa tovább az alábbiakat.

One.com kutatás

A One.com tárhelyének áttekintése

A társaságot Jacob Jensen alapította már 2002-ben Dániában. A mai napig körülbelül 1,5 millió ügyféllel rendelkezik, 149 országban. Emellett több mint 270 alkalmazottal rendelkezik. A One.com regisztrált cégeket regisztrált Dániában, Fülöp-szigeteken, Indiában és Dubajban, lehetővé téve ezzel a piacon való versenyképességét (ideértve az Egyesült Királyság web hosting piacát is.).

A cég különféle termékeket és szolgáltatásokat kínál, ideértve többek között a hostingot, a Webhelykészítőt, az e-maileket, a domain regisztrációt és az Office 365-et. Számos díjat nyertek, mint például a Netzsieger Szerkesztőjének Choice választása a web hosting szolgáltatók körében. PC Magazine Hollandia & Belgium a One.com-ot is odaítélte a legjobb webgazda szerkesztőjének választásaként (lehetnek-e ezek nagyszerűek) … de valójában nem láthatjuk őket az egyik legnépszerűbb internetes házigazdanak.

A One.com támogatási csoportokkal, fejlesztőkkel és mérnökökkel rendelkezik Indiában, Dubaiban és Dániában. A támogatást különféle nyelveken kínálják, beleértve dán, holland, német, norvég, francia, svéd és angol nyelvet. A támogatási csoport minden hónapban több mint 100 000 kérdésre válaszol.

Árazás

A One.com négyféle hosting csomagot kínál. Ezeknek a terveknek a neve Starter, Professional, Professional Plus és Business. Az említett tervek az alábbiakban láthatók:

one.com árképzés

A legolcsóbb tervet a Host Starter csomagnak nevezzük. Havi 2,45 USD, és csak az éves fizetési módot választhatja. Így összesen 29,4 USD-t kell felszámolnia. A telepítési díj 13,80 USD. Ráadásul még a fizetés után meg kell fizetnie a hozzáadottérték-adót (HÉA).

A One.com szerint a Hosting Starter csomag tökéletes webhelyek, blogok és e-mailek tárolására. 25 GB tárhelyet biztosít, ami elég sok ahhoz, ha alapvető webhelyet indít. Egy hosting fiókonként csak egy webhely lehet. Tehát, ha host-fiókokonként csak egyetlen webhelyed van, a 25 GB-os lemezterület „elég lehet” a tárolási igényekhez.

A tárolás szilárdtest-meghajtók (SSD). Egyedülálló folyamatainak köszönhetően az SSD-k gyorsabban működnek, mint a hagyományos meghajtók. Ez azt jelenti, hogy webhelye betöltési sebessége gyorsabb lesz, mint mások, akik tárolási eszközként hagyományos meghajtókat használnak.

Korlátlan sávszélességet kap, vagyis korlátlan mennyiségű forgalmat képes befogadni. A szokatlanul sok weboldal-nézőért nem kell külön fizetnie. Ezen felül korlátlan e-mail fiókot kap. Ismét nem kell több pénzt felszámolnia a további postafiókokért. E-mail fiókokat rendelhet hozzá különböző személyekhez, akik a webhely (vagy üzleti vállalkozás) különböző részlegeinek felelősek..

A Hosting Starter csomag, más csomagokkal együtt, ingyenes SSL tanúsítvánnyal rendelkezik. Az SSL tanúsítvány lehetővé teszi az érzékeny információk titkosítását, így az nem látható, amíg a kiszolgálóról a kiszolgálóra továbbítják, amíg el nem éri a rendeltetési helyét. Ez akkor hasznos, ha webhelye fontos információkat, például hitelkártya-számokat kezel.

Ezen felül az SSL tanúsítvány lehetővé teszi webhelyének konvertálását HTTP-ről HTTPS-re. Ez utóbbit a Google részesíti előnyben az előzővel szemben a keresőmotorok rangsorában. Tehát az SSL tanúsítvány megszerzése olyan, mintha két madárra ütne egy követ – megvédi az érzékeny információkat, miközben javítja rangsorolását a keresőmotor találati oldalain..

Felhasználóbarát kezelőpanelt kap, amely lehetővé teszi a webtárhely-csomag egyszerű kezelését. Ez az intuitív kezelőpanel lehetővé teszi a DNS, fájl- és e-mail modulok elérését. Ezenkívül olyan kiegészítőket is aktiválhat, mint például a SiteLock és a MarketGoo.

Támogatási lehetőségek

A One.com különféle lehetőségeket kínál a támogatás eléréséhez. Ezek a lehetőségek az alábbiakban találhatók:

  • One.com rendszerállapot-oldal,
  • Önsegítő tudásbázis,
  • Online élő chat támogatás,
  • Telefonos támogatás és
  • E-mail támogatás.

A Rendszerállapot oldal a rendszerek általános elérhetőségét mutatja Európában és Amerikában. Azt állítja, hogy ezek a rendszerek működnek-e vagy sem. Ezen túlmenően az One.com partnerei, mint például a Rushfiles, a Sitelock és a MarketGoo, ezen az oldalon szerepelnek állapotjelentésekkel is. Az ütemezett karbantartási jelentések a Rendszerállapot oldalon láthatók, a múltbeli eseményekkel együtt az ügyfelek is tájékoztatják ügyfeleiket a műveletek során bekövetkezett fontos múltbeli eseményekről..

Az önsegítő tudásbázis, vagy a Súgó, ahogyan azt a vállalat nevezi, nagyjából nyilvánvaló. Útmutatókat tartalmaz a használt csomagok beállításához és kezeléséhez. Az e-mail támogatás, telefonos és online élő csevegés 24 órán keresztül elérhető hétfőn, hogy kielégítsék ügyfeleik növekvő támogatási igényeit.

Az ügyfelek véleménye kapcsán a One.com vegyes érzelmeket gyűjtött. Egyes vásárlói vélemények szerint ügyfélszolgálati rendszere gyorsan válaszolt a kérdésekre. Valójában nagyszerű ügyfélszolgálati tapasztalatokat tapasztaltak meg a társaságtól.

Más vélemények azonban azt állították, hogy a One.com gyenge támogatási csoportja nem képes válaszolni az egyszerű és bonyolult kérdésekre. Noha gyorsan megszerezte a képviselőt, legtöbbjük nem oldotta meg az ügyfél problémáit. Végül a legtöbb vásárlónak át kellett költöznie a One.com webhelyről egy másik web hosting szolgáltatóra.

Előnyök

A One.com-on való feliratkozás néhány előnye van. Ezek az alábbiakban találhatók:

Korlátlan sávszélesség

A Hosting Starter csomag segítségével korlátlan sávszélességet kaphat. Ez azt jelenti, hogy korlátlan mennyiségű forgalmat képes befogadni. A szokásosnál nagyobb összegű weboldal-nézőt nem számoljuk fel.

Korlátlan e-mail fiók

Még a legolcsóbb csomaghoz is korlátlan e-mail fiók tartozik. Nem kell több pénzt gyűjtenie, csak hogy újabb e-mail tárhelyszolgáltatást szerezzen. Minden, a webhelyéhez (vagy vállalkozásához) társított személynek, akinek e-mail címre van szüksége, saját fiókja lesz.

Ingyenes SSL tanúsítvány

Az SSL tanúsítványt ingyen kapjuk meg. Ez lehetővé teszi az érzékeny információk titkosítását, mivel azokat a különféle szerverek mentén továbbítják a végső rendeltetési helyhez. Ez azt is jelenti, hogy egy lépéssel meghaladja a versenyt a keresőmotorok rangsorolása szempontjából. Mint lehet, vagy nem tudja, a Google olyan keresőmotorjai a biztonságos webhelyeket (HTTPS) részesítik előnyben, mint a nem biztonságos webhelyeket (HTTP)..

Hátrányok

Különböző hátrányok vannak, ha a One.com-on feliratkozunk. Az alábbiakban néhány ezek közül:

Nincs Uptime garancia

Webhelye teljesítménye nem garantált. A legtöbb tárhely-szolgáltató 99,95% és 99,99% közötti rendelkezésre állási garanciát vállal. Néhányan még 100% -os garanciát vállalnak. A One.com webhelyen azonban ez az rendelkezésre állási garancia nem áll rendelkezésre.

Az ügyfelek panaszkodtak, hogy webhelyük csökken. A vállalat támogatási képviselői azonban kijelentették, hogy a csomagokban a teljesítmény és az üzemidő nem garantált, így nem tudnak semmit tenni a webhely lemerüléséért.

Azta! Ez komoly aggodalomra ad okot, ha van olyan weboldala, amelynek folyamatosan online kell lennie, hogy sok ügyfelet és értékesítést szerezzen. Nem szeretné, ha webhelye összeomlik. És ha valóban így lenne, akkor azt szeretné, ha egy támogató csapat lenne az ön oldalán. Nyilvánvaló, hogy a One.com hiányzik a webtárhely teljesítményéről és megbízhatóságáról.

Korlátozott tárhely

A tárhelyindító terv csak 25 GB-os lemezterületet biztosít Önnek. Ez valószínűleg nem elég, ha magas színvonalú képeket és videókat tartalmazó webhelyet szeretne. Egyes tárhelyszolgáltatók korlátlan lemezterületet biztosítanak, és egyértelműen a One.com veszít a végén.

Vegyes vélemények az ügyfélszolgálatról

Néhány értékelés pozitív volt. Bár néhányuk negatív volt. Mint már korábban kijelentettük, a negatív értékelések azt is kijelentették, hogy ügyfélszolgálati képviselőik megismételték, hogy nincs garancia az üzemidőre és a teljesítményre. Ez azt jelzi, hogy nem törődnek velük, vagy semmit sem tehetnek, ha a webhelyek teljesítménye csökken.

A jó ügyfélszolgálat az egyik kulcstényező a web hosting szolgáltató kiválasztásában. A One.com vegyes értékeléssel rendelkezik, és nem fogadhat el olyan dolgokra, amelyek nem lesznek konzisztensek. Szeretne egy következetlen weboldalt, amely véletlenszerű időnként felfelé és lefelé megy? Természetesen nem.

Nincs biztonsági mentés & Funkciók visszaállítása

A legolcsóbb tervnek nincs mentési és visszaállítási szolgáltatása. Ha valami baj van a webhelyével, és nem tudja megjavítani, akkor nincs biztonsági másolata, amellyel visszaállíthatja webhelyét egy adott időpontban, amikor az működött. Tyűha. Az túl rossz. A nulláról indítana, ha valami rosszul fordul elő. És ezt nem akarsz.

Következtetés

A One.com határozottan egy hosting cég, amelyet el kell kerülni. Nincs munkaidő vagy teljesítménygarancia, és vegyes ügyfél-támogatási érzelmek vannak. Ezek kulcsfontosságú szolgáltatások, amelyekre szükségük van egy web hosting cégnél, és egyértelmű, hogy a One.com-nak hiányzik.

Nagyon kövér sebzés tőlünk, ehelyett menjen a SiteGround oldalra!

ÖsszegzésVélemény író Matthew RogersÁttekintés dátuma 2018-08-20Ésített elem One.comAuthor Rating 21star1starszürkeszürkeszürkeTermék neve One.comPrice
0 GBP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author