Namecheap áttekintés – valóban olyan jó?

Néhány hónap óta teszteljük a Namecheap szolgáltatást, és úgy gondoljuk, hogy becsületes, részletes áttekintést tudunk adni a szolgáltatásról és arról, hogy az eszközei hogyan hasonlítanak más, hasonló lehetőségekhez.

Ki a Namecheap és miről szól??

Először egy kicsit arról, hogy mi a Namecheap és mit csinál.

A Namecheap 2000-ben kezdődött, és üzleti tevékenysége két évtizedében több millió ügyfelet halmozott fel. A Namecheap web hosting és domain regisztráló cég, több mint hét millió domain névvel és felhasználóval rendelkezik az ellenőrzése alatt.

Úgy tűnik, hogy a Namecheap különbözik az ott működő többi társaságtól. Rengeteg olyan fogadó cég van, amelyről ismert, hogy ilyen és hasonló tevékenységeket végez, és felhasználják ezt a jól ismert márkanevet és pénzügyi izmot egy kiegészítő szolgáltatás nyújtására..

Kiderül, hogy nem jóak az új szolgáltatásban, és valószínűleg nem is nagyok az eredeti szolgáltatáskínálatukban – csak az iparban jól ismert névvel rendelkeznek..

Hogyan különbözik a Namecheap??

Ideális esetben a Namecheap képes lesz arra, hogy átvegye a sikerét azzal, amit a domain nevekkel csinál, és átviszi azt más területeken, például a domain tárolásában és regisztrálásában. Megpróbáltuk kideríteni.

A domain név regisztrálásával megvásároltuk legolcsóbb tárhelytervünket, és létrehoztuk egy teszt webhelyet, hogy megnézhessük annak teljesítését.

Mutatóink az üzemidőn és a sebességen alapultak. Leírjuk, amit mélyen megtanultunk, de azzal kezdjük, hogy mi a legjobban gondoljuk a Namecheap tárhelyképességéről.

Namecheap tárhely előnyei

A Namecheap számos funkcióval rendelkezik, köztük:

Ingyenes domain és migráció

Ez a kenyér és vaj felajánlása. A Namecheap a lehető legjobban működik a domain nevekkel kapcsolatban.

Ez az egyik fő oka annak, hogy ingyenesen kap egyet, amikor feliratkozik a tárhelyre. És ha már létrehozott egy webhelyet másutt, akkor a Namecheap segítséget nyújt a meglévő webhely ingyenes áttérésében.

Nem is említve, hogy a Namecheap domainek ingyenes adatvédelemmel rendelkeznek, és ez általánosságban az egyik kedvenc domain regisztrátorom.

Pénzvisszafizetési garancia

30 napos pénz-visszafizetési garancia vektorA Namecheap 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ez a garancia nem vicc, és egy hónapot kap a szolgáltatás igénybevételéhez, és annak meghatározásához, hogy ez a legjobb megoldás az Ön vagy vállalkozása számára. Ez azt jelenti, hogy bőven van ideje kipróbálni és kikerülni a helyzetről, ha úgy dönt, hogy inkább más irányba menne.

Ez jó hír, és azt jelenti, hogy saját magának kell kipróbálnia, függetlenül attól, hogy másoknak mit mondtak róla. Végül is, amíg a 30 napos időszakban dönt úgy dönt, addig nem veszíthet semmi.

Teljes terhelésű terv

Rengeteg tapasztalattal rendelkezünk az internetes fogadó tervek kipróbálásában és felülvizsgálatában. Tudjuk, mi van odakint, és ismerjük az általuk kínált mindent.

A legtöbb esetben feliratkoztunk a legalapvetőbb tervre, és teszthelyet használtunk, ahogyan itt tettük a Namecheap-szel. Azért csináljuk, mert a legtöbb terv lényegében ugyanazt kínálja, és biztosak akarunk lenni abban, hogy elemzésünket hasonló körülményekre alapozzuk. Alapvetően mindent megteszünk annak biztosítása érdekében, hogy csak az almákat hasonlítsuk össze az almákkal.

Annak ellenére, hogy a Namecheap tipikus értékelési kritériumait használtuk, meglepődtünk azon, amit megtudtunk a társaságról. A kezdőknek nem mérsékelt sávszélességet kínáltak a legolcsóbb tervükben.

Emellett hozzáférést biztosítanak a szabványos szolgáltatásokhoz, beleértve a cPanel hozzáférést, a WordPress alkalmazást és mások. A legolcsóbb csomag mellett ingyenes SSL tanúsítványt is kap az első évre. Ezután fizetni fog, de még mindig egy évet kapsz ingyen.

cpanel namecheap

A tervhez hetente kétszer fordul elő biztonsági mentés is, amely megvédi webhelyét, ha a frissítés nem megy a tervek szerint.

Végül, és mi úgy gondoljuk, hogy nagyon vonzó az alaptervhez, 50 MySQL adatbázist kapunk. A fogadó cégek többsége nem kínál semmit, még az alaptervében is.

Az alapbeállítás segítségével három webhelyet is beállíthat. A legtöbb értékcsomag kínál lehetőséget arra, hogy egyetlen helyet üzemeltessen. Ha egynél több webhely van, mondjuk egy személyes és üzleti vagy több üzleti webhelyet, akkor ez a lehetőség verhetetlen. Van még.

Még 50 e-mail címet is kap, miután regisztrált. Ez lehetőséget ad arra, hogy vállalkozást vezessen egy átfogó weboldallal, és megadja az alkalmazottaknak az üzleti webhelyhez kapcsolódó saját e-mail címeket.

Óriási költségmegtakarítás, amelyet a legtöbb tárhelyszolgáltatónál nem fog megtakarítani.

A harmadik féltől származó vélemények kiemelkedőek

Nem mi vagyunk az egyetlen, aki észrevette, hogy a Namecheap nagyszerű munkát végez.

Az értékelési folyamat része annak megtudása, hogy mások mit mondhatnak az általunk értékelt tárhely-szolgáltatókról. És a Namecheap esetében a legtöbb, amit mondanak, nagyon jó. Annyira pozitív vélemények egy része meglepte minket.

namecheap értékelés

A Namecheap 4,6 csillagos besorolással rendelkezik a Shopper Review oldalon, amely állítólag közel egymillió véleményen alapul. Párosítsa ezt az erős minősítést azzal, amit már tudtunk az alaptervről, és izgatottak voltuk a Namecheap-ről. Csak akkor, amikor felállítottuk a teszthelyet, megkezdtük a Namecheap néhány gyengeségének észlelését.

Namecheap Hosting hátrányai

Három szempontot veszünk figyelembe, amikor értékeljük egy webtárhelyet. Átfogó értékelésünket elsősorban e három dologra alapozzuk, néhány további megfontolással, amelyek vállalkozásonként eltérőek.

A három fő kategória a következő:

 • üzemidő: A webhelyem legtöbbször élő?
 • Sebesség: Kínálnak-e pozitív élményt a webhely látogatói számára, így biztosan visszatérni akarnak??
 • Támogatás: Segítenek nekem, ha valami rosszul fordul elő?

A Namecheap e három terület egyikében sem szállított eredményt.

Néhány példát mutatunk be Önnek:

Az Uptime szegény volt

Kezdetben 100% -os üzemidőt tapasztaltunk az első próba hónap során (emlékszel a 30 napos pénz-visszafizetési garanciára?). Reményeink nagyok voltak, de az elkövetkező néhány hónapban az üzemidő még az iparág átlagához sem igazult. Végső soron az üzemidő csak 99,876% körül volt, ami több, mint 60 perc, amikor webhelye havonta le van állítva.

Névbiztos üzemidő teszt

Még ha úgy gondolja is, hogy havonta egy órányi leállást tud kezelni, lehetetlen megjósolni, hogy mikor fordul elő. Mi van, ha az év legforgalmasabb idején van? Mi van, ha ez lesz, amikor a legfontosabb eladás hamarosan megtörténik? A kiszámíthatatlan leállás idejét nem lehet ütemezni, ezért minden alkalommal át kell szenvednie, amikor ez megtörténik. Ez nem jó, és elveszített bevételt jelent a vállalatának.

Itt található a havi számok konkrét bontása 10 hónap alatt. Láthatjuk a élő követés itt. Tudjon meg többet a Négylépcsős kutatási folyamat itt.

 • 2017. december átlag üzemidő: 99.83%
 • 2018. januári átlag üzemidő: 99.85%
 • 2018. február átlag üzemidő: 99.78%
 • 2018. március átlag üzemidő: 99,94%
 • 2018. április átlag üzemidő: 99,94%
 • 2018. május átlag üzemidő: 99,94%
 • 2018. június átlag üzemidő: 99.89%
 • 2018. július átlag üzemidő: 99.84%
 • 2018. augusztus átlag üzemidő: 99,80%
 • 2018. szeptember átlag üzemidő: 99,95%

A betöltési idő lassú volt

Senki sem akarja várni, amíg a webhely betöltődik, és ez az állítás minden évvel egyre igazabbá válik. Az emberek türelmetlenek, és minden hosting cég elsődleges célja, hogy a betöltési idő a lehető leggyorsabban megtörténjen. A betöltési időt a második legfontosabb szempontnak tekintjük egy host cég értékelésekor, az üzemidő mögött.

namecheap betöltési idő

A webhelytulajdonosok boldoggá akarják tenni a látogatókat, és ha nem kapják meg gyorsan a kívánt információt, akkor nem lesznek boldogok. Néhány Google-statisztika, amely bemutatja a betöltési idő fontosságát és azt, hogy a betöltési idő milyen gyorsan hozza létre a boldog ügyfeleket:

 • A legfeljebb három másodpercig tartó webhelyek töltése átlagosan 32%.
 • Amikor a betöltési idő öt másodpercre nő, a visszafordulási arány 90% -ra növekszik.
 • Hat másodpercig a visszafordulási arány 106% -ra növekszik.
 • És ha a látogatók 10 másodpercig várnak egy webhely betöltésére, a visszafordulási arány 123%.

Alsó sor? Az embereket üldözi, ha webhelye lassan töltődik be. Nézze meg így: ha a webhelye túl lassú a betöltéshez, az szintén rossz lehet, mert oly sok ember máshová vezet.

Az adatok szerint a Namecheap sebessége az elmúlt 10 hónap során átlagosan 942 milliszekundumban van. Ez kétszer olyan lassú, mint a HostGator Cloud és az A2 Hosting esetén.

Egy másik dolog, amit észrevettünk: nem volt egyetlen rossz hónap, amely csökkentené az átlagot. A Namecheap a használat első napjaitól kezdve lassú volt számunkra, és a közelmúltban egy kicsit felgyorsult.

Itt áll a teszthelyünk száma 10 hónap alatt:

 • 2017. december átlag sebesség: 905 milliszekundum
 • 2018. januári átlag sebesség: 1,127 milliszekundum
 • 2018. február átlag sebesség: 1,297 milliszekundum
 • 2018. március átlag sebesség: 1299 milliszekundum
 • 2018. április átlag sebesség: 1303 milliszekundum
 • 2018. május átlag sebesség: 1117 milliszekundum
 • 2018. június átlag sebesség: 590 milliszekundum
 • 2018. július átlag sebesség: 559 milliszekundum
 • 2018. augusztus átlag sebesség: 662 milliszekundum
 • 2018. szeptember átlag sebesség: 559 milliszekundum

Kevesebb, mint a Stellar ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat az a végső terület, ahol értékeljük a Namecheap-et. Azt tapasztaltuk, hogy annak ellenére, hogy az erős GYIK-platformon valóban nagyon hasznos volt, mint host-szolgáltató, a támogatási csapat útján nem volt más..

Nyilvánvaló, hogy a felmerülő problémák nagy részét a GYIK-ban található információk oldhatják meg. De azt is szeretnénk tudni, hogy szükség esetén élő csevegés és egyéb támogatás érhető el.

Az élő csevegés egy lehetőség a Namecheap használatával. Gyorsan összekapcsolódott, és a támogatási képviselő barátságos volt. De nem tudott segíteni nekünk, és át kellett vinnie a portaszolgálatba – elég segítőkész és barátságosnak tűnik. Ez nem volt.

namecheap chat support2

Alapvetően a Namecheap portaszolgálata egyszerűen kivágta és beillesztette az alapvető információk egy cikkét a csevegődobozba, ami egyáltalán nem segített. Nem volt szükségünk valakire, aki elmagyarázza a folyamatot, de szükségünk volt rájuk a szolgáltatás elvégzéséhez – valami, amelyet az átlagos hosting cég többet hajlandó megtenni, még az alaptervük részeként is. Alapvetően kapott néhány kiegészítő információt, és azt mondták, hogy tegyük meg maguknak.

Ezenkívül, miután kiszabadítottuk az eredeti képviselőtől, a folyamat lelassult. Nagyon. Több percet vett igénybe, és minden, amivel elmentünk, olyan információ volt, amelyet önmagában megtalálhattunk volna, ha megnéztük volna, amely nem is kínálott megoldást.

Ez rossz hír. Ha webhelye nem működik, és segítségre van szüksége, akkor gyorsan szüksége van rá, és képesnek kell lennie arra, hogy bizalmát egy ügyfélszolgálatba tegye, amely megoldja a problémát.

Névleges árképzés, tárhely-tervek és tények

Mielőtt összefoglalnánk a véleményünket, vessünk egy pillantást az anyák és csavarok adataira, amelyek a Namecheap tárhelyről rendelkeznek..

A fogadási tervek tartalmazzák:

 • Csillag: Nem mérhető sávszélesség akár három webhelyen, az első évben havi 2,88 dollárért.
 • Stellar Plus: Megnövelt lemezterület Unmetered-ig, az első évben havi 4,88 dollárért.
 • Üzleti SSD: 50 GB-os SSD-lemezterület, amely tíz webhelyre elegendő, és mindez csak havi 8,88 dollárral jár.

Az első évben ingyenes domaint kapsz, és a regisztráció egyszerű. Elfogadják a hitelkártyás fizetéseket, valamint a PayPal, a Bitcoin és a Dwolla fizetéseket.

Ami a rejtett díjakat illeti, hivatalosan nem létezik, de szem előtt kell tartania, hogy az ajánlatok csak új tárhely-vásárlásokra érhetők el. Az ár 12 hónapra jó, ha évente fizet, és az ár a normál áron megújul. Bármilyen frissítés vagy leminősítés teljes megújítási áron történik.

namecheap árképzési tervek

Megtapasztalhat olyan értékesítést, amely nem túlnyomó vagy bosszantó. A fiókok aktiválása gyors, és hozzáférhet a vezérlőpulthoz és az irányítópulthoz, amely a cPanel.

Végül telepíthet alkalmazásokat és CMS-eket, ideértve a WordPress és a Joomla szoftvereit, valamint másokat egy egyszerű kattintással telepíthető eszközükkel, amely könnyen telepíthető.

Alsó sor

Alsó vonal? Úgy gondoljuk, hogy a Namecheap-nal kapcsolatos tapasztalataink kezdetben pozitívak voltak, ám hosszú távon nem voltunk boldogok.

Rengeteg boldog ügyfél van ott, és nem tagadhatjuk meg mindazt, ami alaptervükhöz tartozik.

Sajnos ez a nagy érték eltűnik az első év után, és megújulási aránya több mint 300% -kal növekszik. Nem kétséges, hogy a Namecheap a fantasztikus egy új domain név vásárlására szolgáló hely, de nem olyan jó, ha azt akarja, hogy valóban üzemeltesse webhelyét.

Az üzemidő hiánya, a lassú alacsony sebesség és az ügyfélszolgálat hiánya, és ez egyszerűen nem éri meg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author