MidPhase Review: Félelmetes Uptime (99,99%), de egy kicsit lassú …

MidPhase honlap

A MidPhase olcsó.

Például négy dollár havonta olcsó.

Ha az élet valamit megtanított nekünk, az az, hogy valami olcsó gyakran nem jó.

Úgy értjük, hogy a MidPhase-nek szörnyű üzemidőben vagy foltos ügyfélszolgálatban kell lennie, mint például a Web Hosting Pad vagy a HostMetro. Jobb?

Négy dollár manapság nem fedezi még egy csésze kávét. Hogy fedezi a Föld a tárhelyszerverek vásárlásának és futtatásának őrülten magas költségeit? Nem is beszélve a bérleti díjakról és a munkavállalókról a székhelyükről a gyönyörű Salt Lake City-ben, Utahban.

A MidPhase azonban nem repül éjszaka művelet. 98 óta működnek, csapatok vannak az Egyesült Királyságban, Ukrajnában és Indiában. Azóta egyesülnek az ‘UK 2007-es UK2 csoporttal (a WestHost tulajdonosa is).

A lényeg: Ez nem az első rodeó.

2015 júniusában felállítottuk a WordPress alapvető webhelyét a „Személyes webtárhely-terv” középtávú szakaszában, hogy elemezzék teljesítményüket, és megnézhessék, hogy a nagy dolgok valóban olcsó csomagokban érkezhetnek-e..

Megtekintheti a teljesítmény statisztikáit, például az üzemidőt & gyorsítsd magad, ha rákattintasz az „Előzmények” -re, hogy mélyebbre menj.

A MidPhase Hosting használatának előnyei

Az első dolog, amelyre jut a 4 dolláros tárhely megszervezésekor, az kell, hogy három órán keresztül üljön telefonon valakivel, aki nem beszéli az Ön nyelvét, miközben megpróbálja meghatározni, hogy miért nem működik újra webhelyed. Szerencsére ez még csak nem is pontosság.

Így teljesítik a MidPhase a 24 hónapos áttekintési folyamat során.

1. 99,99% Uptime 24 hónap alatt (Nagyon jó)

Minden esély ellenére a MidPhase 24 hónapon belül 99,99% -os rendelkezésre állást nyújtott. Ez nem csak jó, hanem fenomenális (az egyik legjobb láttuk, miután eddig több mint harminc webtárhely átnézték). Jelenleg csak a Bluehost és a SiteGround vannak azonos szinten.

Nézd meg:

Az elmúlt 12 hónap átlagos üzemideje:

 • 2020 január átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 100%

Az elmúlt 24 hónapos középfázis statisztikájaA középfázis átlagos üzemideje | Lásd a statisztikákat

2. Gyors támogatási jegyekre adott válaszok

Oké, az üzemidő nagyszerű. Ez azt jelenti, hogy az ügyfélszolgálat kiszervezett rémálom. Hogyan tudsz másutt havonta nyereségesen 4 dollárt fizetni?

Kipróbáltuk támogatási jegyrendszerüket, és az ügyféltámogatástól számított 40 percen belül részletes válaszokat kaptunk a Britton (támogatási technikus) részéről. Így néz ki a beszélgetés:

Középfázisú támogatás

Ügyfélszolgálat a MidPhase-en

Más házigazdáktól eltérően telefonos támogatást nyújtanak ingyenes és nemzetközi számokkal egyaránt.

Eddig jó!

3. NAGYON olcsó

Megemlítettük, hogy a MidPhase olcsó?

Kihívásra kerül egy hosszú távú terv a legolcsóbb megosztott tárhely lehetőséggel Havonta 3,95 USD.

A fogás? Legalább egy éves elkötelezettség (ez sajnos általános ipari trükk).

Valós havi tervet kínálnak, amely havonta 7,95 dollárra kezdődik (érdemes megjegyezni, hogy más házigazdáknak legalább 12 hónapos regisztrációra van szükségük, tehát ez egy megfelelő rövid távú lehetőség).

Középfázisú árképzés

4. Ingyenes migráció & Átigazolások

A MidPhase egy általános ipari tendenciát képvisel azáltal, hogy ingyenes webhely-migrációs szolgáltatásokat nyújt minden cPanel-fiókhoz.

Hogy őszinte legyek, ez kicsit túl jól hangzott, hogy igaz legyen. Számos házigazda egyetlen helyszínt tud átutalni nulla dollárért. De akkor még drágábbat számítanak fel Önnek.

Mások akár 150 dollárt számíthatnak fel Önnek, hogy bármit megtehessen.

De nem a középfázisban. Örülök, hogy olcsó megközelítésük ellenére nem nikkel és homályos ügyfelek teszik ki ezt.

Követjük az ügyfélszolgálatunkat, hogy mindent megerősítsünk. És örömmel jelentjük be, hogy nem számítanak fel további webhelyeket, feltéve, hogy a fiókok biztosítják a cPanel hozzáférést.

5. 99,9% Uptime garancia

A MidPhase tesztünk kitűnő üzemidőt mutatott az elmúlt években.

Ez nem meglepő, tekintettel az üzemidő iránti elkötelezettségükre.

Webhelyükön van egy Állapot oldal, amely valós idejű frissítéseket, valamint minden korábbi jelentést vagy eseményt tartalmaz.

De ez nem a legjobb.

Emellett „99,9% -os rendelkezésre állási garanciával” is rendelkeznek a tárhely-csomagokért.

Ejtsen a küszöb alá, és számla jóváírást kérhet.

Az eddigi tapasztalataink alapján azonban szerencsére nem kell gyakran kérdezni tőlük erről.

A legalacsonyabb havi üzemidő-szám, amelyet látunk, 99,98%. És ez jóval meghaladja a 99,9% -os minimumot, amelyet megtartanak.

Hátrányai a MidPhase Hosting használatának

A négy dolláros tárhely nem lehet tökéletes. Néhány hátrányt figyelembe kell venni, ha a legtöbb megtakarításon kívül más tárhely szolgáltatásokat is értékel.

1. Lassú átlagos sebesség

A MidPhase működési ideje nagyszerű. Ügyfélszolgálatuk figyelmes.

Sajnos ugyanez nem mondható el az oldal betöltési idejéről és sebességéről. A legutóbbi 24 hónapos elemzésünk egy átlagos sebesség 1.135ms.

Nem szörnyű, nem is nagyszerű.

De olcsó! És szinte a leggyorsabb az ártartományban.

Ha a sebesség kiemelt prioritás (amelynek a kereskedelmi webhelyeknél kell lennie, mivel ez befolyásolja a használhatóságot, a konverziókat és a keresési rangsorolást), akkor érdemes mérlegelnie a költségeket és az előnyöket ezen a ponton..

Az elmúlt 12 hónap átlagos töltési ideje

A középfázis utolsó 12 hónapos statisztikájaA középfázis átlagos sebessége 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

Összefoglalva: Az ilyen típusú töltési idők nem feltétlenül rosszak. Például a népszerűbb és drágább tárhelyszolgáltatók nem tudták a weboldalt 1 másodpercnél gyorsabban betölteni.

2. Nem egyértelmű pénz-visszafizetési garancia

Számos webtárhely kínál szokásos 30 napos pénz-visszafizetési garanciát. Vannak, akik akár el is húzzák ezt az időszakot 90 (vagy 97!) Napra, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy boldogan elégedettek-e a szolgálatukkal, mielőtt elkövetik Önt.

Úgy találtuk, hogy megemlítjük a 30 napos pénz-visszatérítési garanciát a WordPress és a megosztott tárhely terv lehetőségeire vonatkozóan. Felhívjuk figyelmét, hogy sok más szolgáltatásunkhoz nem találtunk ugyanazokat a garanciákat.

Rengeteg ügyfélszolgálati válasz is van (mint ez), amelyek megerősítik, hogy létezik valamilyen 30 napos visszatérítés.

Azt javasolják, hogy olvassa el a feltételeket a részletekért, de ez a probléma része: ott sem található meg nagyon sok információ.

Tehát azt gondoljuk, hogy jónak kell lennie 30 napnál.

Valamit fontolóra kell venni, és esetleg felteheti a kérdést, hogy próbál-e kihasználni ezt az alacsony, hosszú távú rátát.

3. Biztonság? Bárki, bárki? Bueller?

Számos webtárhely néhány egyszerű kattintással elérhetővé teszi a rendelkezésre álló biztonsági alkalmazások hosszú listáját, hogy bezárja webhelyét, és biztonságban tartsa a dolgokat a gonosz kísérletektől. Néhányan még megelőző és karbantartási szolgáltatásokat végeznek, hogy megbizonyosodja arról, hogy rendben van-e.

Nem találtuk ugyanazokat a támogatási lehetőségeket a MidPhase-vel. Egy másik lehetőség, hogy fontolja meg vagy érdeklődjön feliratkozáskor.

4.Magas megújítási árak (az összes terméknél)

A MidPhase havi 3,95 USD-es matricaára a web hosting személyi csomagjuk számára nagyon jó a felszínen.

Ha azonban a játékban már olyan hosszú ideig részt vettél, mint amilyen volt, akkor tudni fogod, hogy a hirdetett árképzéshez általában néhány „gotchas” tartozik, amelyek visszatükrözhetnek téged, ha nem vagy óvatos.

Sajnos a MidPhase ebben az esetben nem különbözik egymástól.

Ebben az esetben a legnagyobb fogás a magas megújítási költségek, amikor az első terv lejár. Az Ön ára alapvetően megduplázódik, függetlenül attól, hogy melyiket tervezi.

Például a Személyes Webtárhely havi 3,95 dollártól havonta 6,95 dollárig terjed. A szakmai terv 4,95 dollárról havonta 8,95 dollárra havi, míg az üzleti terv szintén havi 5,95 dollárról 10,95 dollárra / hónapra növekszik..

A MidPhase megújítási ára gyorsan növekszik.

Lökés, igaz?

Kivéve itt a dolgot:

Ez még a legrosszabb áremelkedés sem, amit találtunk.

Nem, ez a luxus a domain regisztráció számára fenntartott. Az első év 15,99 dollárba kerül. Ez egy kicsit magas, de nem túl rossz a dolgok nagy rendszerében.

A probléma akkor jelentkezik, amikor itt az ideje a domain árának megújulására. A szokásosnál magasabb megújítási árazás meglehetősen általános a tárhelyben. De nem a tartományokban. Fizeti az éves díjat, és ez szinte soha nem változik, függetlenül attól, hogy mennyi ideig rendelkezik.

A MidPhase, viszont, növeli a domain árát 15,99 USD / évről 45,99 USD / évre! Abszurd, ha őszinteek vagyunk.

Alapvetően az ügyfelek számára próbálnak prediktálni, és jól tudják, hogy valószínűtlen, hogy az első év után a domainjét vagy a tárhelyét szeretnék áthelyezni. Tehát kihasználják a „váltási költségeket” azért, hogy árat számítsanak fel.

Hívj minket őrültnek, de nem vagyunk óriási rajongói az üzleti gyakorlatoknak, amelyeket kifejezetten a jó, hűséges ügyfelek megbüntetésére terveztek.

Középfázisú árképzés, tárhely-tervek & Gyors tények

Az alábbiakban bemutatjuk a MidPhase tárhelyi terveinek gyors áttekintését, hogy meghatározzuk, megfelelnek-e Önnek:

Középfázisú árképzés és tervek

Közös tárhely tervek:

 • A „Személyes webtárhely” terv havonta 3,95 dollárral kezdődik (egyéves kötelezettségvállalás esetén). Ez lehetővé teszi 1 weboldal, 1 aldomain, 1 adatbázis és korlátlan e-mail küldését.
 • A „Professional Hosting” tervük havonta 4,95 dollárral kezdődik (ugyanaz az egy-három éves kötelezettségvállalás). Legfeljebb 3 webhelyet és 3 adatbázist és legfeljebb 5 aldomaint tesz lehetővé. Korlátlan e-mailekkel is érkezik, és kiegészítő díjakkal, például dedikált IP-címmel, SSL-tanúsítvánnyal és webes elemzéssel is rendelkezhet, külön díj ellenében.
 • A „Business Hosting” tervük havonta 5,95 dollárral kezdődik (egy-három éves kötelezettségvállalás). Korlátlan webhelyekkel, korlátlan adatbázisokkal, korlátlan aldomainekkel és korlátlan e-mailekkel érkezik. Ingyenes dedikált IP-címmel, ingyenes SSL tanúsítvánnyal és ingyenes webes elemzéssel is jön.

Az összes megosztott tárhely-terv korlátlan webterülettel, korlátlan sávszélességgel és ingyenes domain névvel érkezik.

 • Ingyenes domain: Igen.
 • Könnyű a regisztráció: Barátságos és könnyen használható háromlépcsős regisztrációs folyamat.
 • fizetési módok: Hitelkártya, PayPal.
 • Rejtett díjak és záradékok: Minden megosztott tárhely-fiókra 200 000 fájl és 10 GB-os összesített adatbázis-méret korlátozott. E korlátozás túllépése esetén fiókja megszűnhet.
 • upsells: Sok eladás. Nem vicces.
 • Fiók Aktiválás: A fiók gyors aktiválása.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: cPanel.
 • Alkalmazások és CMS-ek telepítése (WordPress, Joomla stb.): A népszerű alkalmazások és CMS-ek gyors és egyszerű telepítése a Softaculous segítségével.

Ajánljuk a MidPhase-t??

Komoly kérdéseket kell megfontolni, mielőtt regisztrálnának a MidPhase-hez. Elsődlegesen a sebesség. De a pénz-visszafizetési garancia és a biztonsági szolgáltatások is.

Ennek ellenére, ha gyors, olcsó opciót keres jó üzemidővel és támogatással, akkor a MidPhase érdemes lehet egy kockát dobni. Ebben az esetben, mi kedvesen ajánljuk őket.

Ui Ha szeretné megnézni a MidPhase feletti tárhely szolgáltatókat, itt megnézheti a legjobban teljesítő házigazdáinkat.

Használtad a MidPhase-t? Kérjük, hagyja el a MidPhase áttekintést tapasztalatai alapján – pozitív vagy negatív -, hogy segítsen bennünket becsületes és átlátható vélemények készítésében.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author