Meilleur Hébergement Web Franciaországban

Végül a TRANDS GRAND internetes disztribúciója a hébergi számokról (az ügyfelek ügyfelei, a beépítendő projektek másodlagos áramellátási sorrendje, azaz a gardonok sous le coude; avons une vision assez vaste des kritères qui definissent un fournisseur d’hébergement web de premier terv.

Nous avons ainsi passé en revue tous nos comptes hébergés, analysé quels sont les hébergeurs les mieux adaptés au marché français et ceux qui ne le sont pas (et surtout pourquoi). Nous avons ensuite de dresser une liste listája összehasonlító és kimerítő jellegű, az érdekelt felek részéről a gyümölcsök megismeréséről. Bonne előadás !

Válassza ki a legfrissebb híreket, és kattintson a 3 legfontosabb franciaországi weboldalra:

 1. Hostinger Franciaország – Meilleur hébergement web
 2. HostPapa – Deuxième weboldal
 3. SiteGround – Hébergement webes megerősítés

A Meilleur hébergement web 2020 franciaországa

1. Hostinger France – Meilleur hébergement web

www.hostinger.fr

Hostinger logó

Tarifa: 0,80 €
Espace disque: 10 Go
Segítség: Chat közvetlen

Hostinger est l’une des sociétés d’hébergement web qui connaît la plus forte croissance, the il y a une bonne raison à cela. Hostinger est en mesure de franchis de français des de lages de dénebergment in déneuères, de a cout beaucoup plus bas que celui de la plupart de ses concurrents.

Rien d’étonnant doncà ce que depuis ses débuts en 2004, la société a réussi à attirer plus de 29 millió d’utilisateurs. Töltse le 0,80 €, havi, ésszerűtlen 10 dolláros SSD-díj, ingyenes SSL, 24 órás ügyfélszolgálat, 7 nap 7 és 365 év, de plusz plusz autók előnyei . A minőségi bluffante minőségű !

Az apprécie tout particulaèrement la faconon dont ils ont structuré le processus de création d’un nouveau compte: c’est sans aucun doute la konfiguráció la pluss egyszerű que nous ayons vue jusqu’à présent. Ingyenes különféle életstílusok és azok teljes áttekintése, minden időben, ideje alatt, a weboldal élő konfigurációjában, a WordPress verziójában, a tartalom és a képek megtekintésében.

C’est un processus d’accueil extrêmement bien conçu !

Az összes előadás, 7 (!) Kiszolgálói részleg a belépéskor, a Hostinger felhasználja az SSD-lemezeket, a legújabb gyorsítótár használatát, a DDOS-védelem használatát, a legfrissebb plug-inokat és a gyorsítótár-személyiségeket, valamint a kiegészítőket deponibilité de 99,9%, enre autres choses. A sivatag helyszíne a legmegfelelőbb, ha a legfontosabb, hogy csatlakozzon a tartalomhoz (RDC), és hogy érintse meg a Pétrole-t – a quelle que, tehát csak a látogatók származási helyén áll rendelkezésre.

Ingyenes Szolgáltatások, amelyek nem kerülnek forgalomba az États-Unis, a Singapour, a Royaume-Uni, az aux Pays-Bas, a Lituanie, a Brésil és az Indonéziák.

A plusieurok tipikus d’hébergement paramétereket tartalmaznak: egységes szerkezetbe foglalás (suffisant pour la plupart des utilisateurs), egy virtuális kiszolgáló (VPS), egy felhő nélküli felhő, egy WordPress és egy e-mail. Csak akkor, ha a keresés befejeződik, de a Hostinger ajánlja a tartományok névjegyzékét, és javaslatot tesz egy egyedi ismertetőhöz, amely az összes weboldalon elérhetővé teszi a webhelyeket.

A Les Plans D’hébergement savstarpise Démarrent 0,80 € par mois seulement (c’est à dire une énorme réduction). Vous disposez également d’une garantie de 30 napi kifizetés – ça fait, non ?

Avantages

 • Très egyszerű à mettre en place
 • Kiváló teljesítményt nyújt
 • Tarifák szuper abordabilitások
 • Un réseau mondial de serveurs

Inconvénients

 • aucun

2. HostPapa – Deuxième hébergeur web

hostpapa.fr

HostPapa logó

Tarif: 2,95 €
Espace disque: 100 Go
Segítség: Telefon, telefonos csevegés, telefonkészlet

Akkor küldje el a képet, ha befejezte az új lendületet, és a HostPapa négy szolgáltatással rendelkezik, de nem minden premier sorrendben! 100 Go d’espace, amikor 2,95 € válik, a franchement une très bonne affaire, a compute tenu du niveau assistance support que vous obtenez, a garantált de 30 napi kifizetés.

Vous profitez bien sinr d’installateurs en 1 kattintással érheti el az összes webhely létrehozó krétáját, a WordPress, a Joomla stb. Tartalmi prémium tartalmát, a weblap tartalmát, a weboldalon elérhetővé válhat. ingyenes depuis votre ancien hébergeur, de cela s’avère nécessaire. És ez azért vágyakozik a fejlesztők számára, hogy megemlítsük az Európát vagy a „Látható példát”, azaz a RDC CloudFlare töltse le az időjárási hullámokat, a que que que soit l’origine de vos visiteurs. Le Taux de service garantiies valószínűsíthető az igazodó tréferek, mindenképpen aucun temps d’arrêt.

A 24 órás ügyfélszolgálat és a hét folyamán 7. Játsszon minden héten. Vous avez également droit à une aide a migrációs helyekről.

A webszolgáltatások teljes áttekintése, a HostPapa javasolja a kölcsönös kölcsönös együttműködést, a bevétel megtérítését, a VPS és a WordPress megszüntetését, a webes felfogást, a G Suite-ot és a hivatal megszüntetését. 365. A franchise, a költségvetés és a költségvetés között, a ne vous laissera pas tomber-nél.

Les formules d’hébergement jointisé débutent à 2,95 € par mois.

Avantages

 • Pas mal d’espace disque
 • Des szolgáltatások kiegészítései
 • Une bonne segítség 24 heures sur 24, 7 jours sur 7
 • Nom de domaine gratuit
 • 30 naptári utólagos fizetés

Inconvénients

 • aucun

3. SiteGround – Hébergement webes megerősítés

www.siteground.com

SiteGround logó

Tarif: 3,95 €
Espace disque: 10 Go
Soutien: Telefon, közvetlen és közvetlen csevegés, hangok

A SiteGround egy egyértelmű viszonzatot nyújtó vállalkozás. Ingyenes támogatási ügyfélszolgálat, 10 perc alatt elérhetővé téve a pénzmozgást és a 10 perc alatt elérhető jegyek támogatását, valamint a WordPress szolgáltatás optimalizálásának konfigurálását (a WP alapértelmezett háromszoros bienbeállítása), a SiteGround, mivel a fiúk csak együtt járnak. !

Üdvözöljük a négy weboldalon a négy különféle weboldal létrehozásában, az SSL-hez kapcsolódó kedvezmények és a webhelyek átruházásának elősegítésében..

A WordPress ajánlott parancsai (a legmegfelelőbbek a szolgáltatások fejlesztésével kapcsolatos szolgáltatások! A CMS és a weboldalak készítésének elősegítése, ha kizárólag a webhelyeket töltenek be).

Teljes előadások, nem válogatás A SiteGround javasolja az SSD-k megszüntetését és az egészséges élettartam növelését, a weboldalon a WordPress, a SuperCacher, a SuperCacher, a webhelyek és a lehetséges védekezés lehetőségeit..

Az adatközpontok rendelkezésére állnak az aux États-Unis, a Royaume-Uni, az aux Pays-Bas (NL) és a Singapour (SG). Ez a cím Hostinger-hez kapcsolódik, amely a hivatalos visszatérítés utáni 30 napos garancia és a 99,9% -os alapvető garancia összegű garancia..

Leur sécurité mérite également d’être soulignée, car nots mis en place and système de sécurité personnalis qui fedezze fel a szennyeződés helyszíneit és a felméréseket, hogy ellenőrizze a potenciális áramellátást, és engedje meg, hogy minden bizonnyal megmaradjon, ha lehetséges..

3 déhébergement terv nem elérhető és a terv le plusz felfüggeszthető ne coûte que 3,95 € / hónap !

Avantages

 • lakmározással kapcsolatos
 • Des caractéristiques de sécurité impressionnantes
 • Plusieurs centres de données répartis dans le monde entier
 • Kiváló előadások

Inconvénients

 • Les frais de renouvellement sont un peu élevés
 • Tarifák és dollárok

4. Kinsta – A WordPress legújabb verziója

kinsta.com

kinsta logó

Tarif: 30 dollár USA
Espace disque: 10 Go
Soutien: Közvetlen csevegés, részletek

Ha a WordPress a WordPress szolgálatában áll, akkor a Kinsta várhatóan aktuális megoldást kínál. A FreshBooks, az Ubisoft és a Tripadvisor nagyszámú vállalkozási számvevőszéke. Il vous est javasla desfax à des prix étonnamment compétitifs, and a segítségnyújtás à laquelle vous avez droit est sans commune mesure avec la concurrence.

Töltse le a Google felhőalapú infrastruktúrájának adatait, és mindenki számára elérhetővé kell tenni (minden bizonnyal, minden bizonnyal, és 99,9% -ig nem nyújtható meg a garanciavállalás), és több mint 20 adatközponttal kell rendelkeznie a mondaton belüli vállalkozóknak (nem szolgálja a kiszolgálást) au Royaume-Uni). A PHP alapértelmezés szerint az alap optimalizálása és az alapjainak optimalizálása. Bien sûr, a PHP legfrissebb változatának díja.

A legfrissebb hírek, beleértve az előadásokat és a teljes előadásokat, valamint a legördülő modult és a gyorsítótárat, amely lehetővé teszi a webhely optimális optimalizálását. A RDC KeyCDN lehetősége van arra, hogy az esetlegesen felszámolásra kerüljön a rapidek során. le monde entier.

Biztonsági szempontból védett, a DDOS elleni védelem nélkül, a GeoIP blokkolása, a Google Cloud megfelelője (cela va de soi), és minden más plusz. A média és a kalóz helyszínen, a díjazás nélkül.

Akkor nem kell választani, ha új szöveget írnak, hírlevelet kapnak, az SSL-tanúsítvánnyal ellátják, az ellenőrzést megkönnyítik, a bérbeadók pedig nem fogadják el..

30 millió dollár összegű terveket kínál, a helyszínen érvényes, és a 10 dolláros SDD-k tárolására.

Ha szeretné megtekinteni a fiatalokat, kérjük, töltse le a különféle szakértőket, és csakúgy, mint a WP weboldalon a magabiztosság. !

Avantages

 • Plateforme Google Cloud
 • Une sécurité à toute épreuve
 • Une segítség importante
 • Une garantie de 30 napi kifizetés

Inconvénients

 • Tarif élevé

5. A2 tárhely – Meilleur mercuriseur d’hébergement web

www.a2hosting.com

A2 tárhely logó

Tarifa: 3,92 dollár
Espace disque: illimité
Segítség: Telefon, telefonos csevegés, telefonkészlet

Az A2 tárhelyének összehasonlítása hasonló a SiteGround és a Hostinger… repülésekhez, egyedülálló couverture-hez, kiváló támogatásokhoz, ill. Ha a WordPress hivatalosan is hivatalos ajánlatokat tesz közzé, a WP webhelyek teljesítménye bluffante.

Méme si leurs tervek alapjául szolgálnak a repülések és a külső extrák közreműködései, ha az SSL tanúsítvánnyal nem számolják be, de nem szkennelhetők ingatlanainak kalózok, nem vándorolnak helyszíneket, nem szolgálnak fel többszörösen, stb. Tout cela avec, bien sûr, garantáltan nem áll rendelkezésre 99,9%.

Mais c’est à partir des plans Turbos que ça devient vraiment intreressant. Nem választható tervek A turbónkénti weboldalak fejlesztése, a készpénz és az erőforrások összegyűjtése, valamint a tömörített és egységes rendszer létrehozása a gyorsítótárban, a különféle megoldások előkészítése, valamint a WordPress és a Magento webhelyei által létrehozott webhelyek létrehozása..

Az A2 tárhelyszervezete különféle típusú weboldalakat javasol, depuis les hébergements kölcsönös megbeszéléseket, les hébergements WP és les hébergements redeur, jusqu’aux plans d’hébergement VPS et dédiés.

Az A2 hosting javaslat a következő három képlet alapján történő megszüntetésről és az internetes tervezési tervekről: 2,96 USD (havi 7,99 USD)..

Avantages

 • Des serviceurs aux États-Unis, en Europe és Singapour
 • Un espace disque illimité
 • Une garantie de rembuursment à tout pillanat

Inconvénients

 • Des prix en dollár

6. GreenGeeks

www.greengeeks.com

GreenGeeks logó

Tarif: 2,95 $
Espace disque: illimité
Soutien: Telefon, közvetlen és közvetlen csevegés, hangok

A Greengeeks feladja a pluséurs központot, amelyben a belépés történik, a pénzeszközök támogatása, valamint az állampolgárság és az átláthatósági oklevelek, a tervek szerint pedig a tervek szerint. A GreenGeeks legfontosabb eleme a három fois leur consommation énergétique dans le réseau grâce à l’éolien – a legmegfelelőbb kielégítő mennyiség csak ritkán jelenik meg !

A Penchons-nous sur caractéristiques spécifiques de laurss e-webes szolgáltatásokat nyújt. A Bizottság megemlíti az elfogadást, és nem támogatja az illegális intézkedéseket, és nem támogatja az ügyfelek 24 órás / 24 és 7/7-es ügyfélszolgálatát, valamint a 99,9% -os támogatási javaslatot, valamint a SiteGround címet, és nem garantálja a folyósítást. 30 napig, amíg nem sikerül! Vous serez également aidé a migrációs oldalról.

Teljes előadás, optikai optimalizálás az SSD fejlesztésével, az RDC ingyenes felhőalapú integrációjával, valamint a HTTP / 2 és a PHP7 támogatásával. Csak a PowerCacher gyorsítótár-megjelölése és a gyorsítótár-megjelölés, a lehető legjobban teljesíthető előadások.

Mennyi aux tervezi a déhbergálást, azt javasolja, hogy a kölcsönös megszokás, a WordPress és a bűncselekmény visszatérítője.

2,95 dollár par dollár (par rapport à 9,95 dollár amerikai tisztviselő) le plan d’hébergement le moins cher démarre à sementment.

Avantages

 • Très écologique
 • Espace disque illimité
 • Plusieurs centres de données répartis dans le monde entier
 • Une bonne segítség

Inconvénients

 • aucun

7. Felhők

www.cloudways.com

cloudways

Tarif: 7 dollár USA
Espace disque: 25 Go
Soutien: Telefon, közvetlen és közvetlen csevegés, hangok

A felhős utakon átlépő felhő fogalma a felhők áttöréséért! Des déploiements quasi-instantanés et une grande évolutivité… avec, adj nekünk valamit, és támogasd a technikát.

Avec plusz 25 adatközpont, egyedülálló tapasztalati felhasználás, nagy teljesítményű előadások és egyértelmű előadás-optimalizáló weboldal, az Amazon, a DigitalOcean, a Google, a Vultr és a KYUP… hébergement dans le cloud.

Teljes körű teljesítmény, teljes egészében a legfontosabb, ha nem válik a legmegfelelőbb parcellárak közé, ha a felhasználható négyzetes résztvevők mindegyikét lefedik, és a PHP7-hez hasonló technológiák töltenek be, HTTP / 2 és egyéb szolgáltatások ‘hébergement SSD.

Ez az egyetlen életszínvonal létrehozása, amely magában foglalja az előadásokat, valamint előadásokat, valamint a kiváló, személyre szabott eseményeket. Töltse le a WordPress webhelyeket, és töltse le a legszélesebb bővítményeket a gyors szünetből, csak a gyorsítótár teljes oldala, amely a Magento építkezési oldalához kapcsolódik. Pas de soucis, ez az új betűkészlet !

Minden más szempont a biztonságos megjelenés. Avec des pare-feux diódák és egyedüli hitelesítés, de facteurs, minden bizonnyal a díj a Triess au Sérieux chez Cloudways.

Leur plan d’hébergement web le moins cher débute à 7 dollár amerikai par.

Avantages

 • Un hébergement cloud haute performance
 • Très évolutif
 • A don cenes des trades des travers le monde entier

Inconvénients

 • A pas mal compétences technikák igényei
 • Des prix en dollár

8. HostGator

hostgator.com

HostGator logó

Tarif: 2,75 dollár
Espace disque: illimité
Soutien: Telefon, közvetlen és közvetlen csevegés, hangok

A HostGator egy egyedülálló ügyvédi kamara: a legmegfelelőbb ügyfélszolgálat a pillanatban, és a BEAUCOUP ügyfelek számára. Ingyenes díjak a szokásos megrendelhető hordozható árukról, azaz a legtöbb szolgáltatást igénybe vehetik. Minden rendben, ne bien, ne mauvais … juste honnête, on va dire.

Mais là encore, unpace disque illimité, ha 2,75 dollár amerikai dollárral fizetnek, ha ez a franchise legkevesebb. Az SSL ingyenes online lebonyolítása, független ingyenes medálra, és garantáltan 99,9% -os szétosztási lehetőség.

L’assistance est plutôt pas mal, telefonos szolgáltatás, közvetlen chat és közvetlen jegyek. Vous y trouverez également un max de tutoriels video for vous faciliter la tâche.

A HostGator javasolja a weblapok weboldalainak tervezését: hébergement kölcsönös megbeszélés, WordPress hébergment, hébergement felhő, hébergement jutalom, VPS és disursurs dédiés.

Az internetes aux kiszolgálók rendelkezésére áll, az États-Unis és az Autre en.

A 2,75 dollár közötti párhuzamos internetes kölcsönösségi tervek közötti különbségtétel.

Avantages

 • Pas cher
 • Bon rapport qualité-prix
 • Címkék électroniques illimitées

Inconvénients

 • La Qualité n’est pas toujours au rendez-vous

9. Bluehost

www.bluehost.com

BlueHost logó

Tarif: 3,95 dollár USA
Espace disque: 50 Go
Soutien: Telefon, közvetlen és közvetlen csevegés, hangok

Bluehost a connu une période un peu mouvementée au kurs des dernières années. La Société était en haut du dobogóra, avant d’être achetée par IEG. A minőségi igények kielégítésére, az ügyfelek véleményének megválaszolására és a pozitív pozitív elemek megfogalmazására … A deuis deux ans, az átalakító tényleges javítói jelentése, az idegenforgalmi ügynökség javaslata és a helyes, kiváló szolgáltatás kliens és de bonnes előadások. A Bluehost az UN GRAND NOMBRE webhelyek weboldalának újjáépítését és hasznosítását segíti.

Leurs récents erőfeszítéseket igényelnek, amelyekkel összehasonlítva a webes szolgáltatásokat összehasonlítják! En matière d’hébergement, Bluehost javasolja a kölcsönös megbeszélést, a felhő megszüntetését, a WP, a VPS és a dédié-felvételt. Tout est livré avec les fonctionnalités habituelles et un deux de disponibilité kielégítő.

A Bluehost kifejezetten a WordPress webhelyek adaptált változata, és a WP telepítésének kiegészítő elemeit tartalmazza, és az optimális előadások garanciáját nyújtja..

En ce qui, amely az ügyfelek segítségét szolgálja, minden bizonnyal megkönnyíti a támogatást, a jegyek támogatását, a közvetlen csevegést, a telefonos támogatást és az oktatóvideók támogatását, valamint a videofelvételeket. Vous disposez également d’un panneau de contrôle personnalisé a legmegfelelőbb viszonyítási alap a felhasználáshoz.

A Leurs tervezi, hogy a webes demarrent àmar 3,95 dollárral számol.

Avantages

 • Une grande tapasztalat
 • Des prix párhuzamos
 • Beaucoup d’espace disque

Inconvénients

 • Une réputation sulfureuse
 • Coûts en dollár

hebergement webhely

Comparaison des hébergeurs pour la France: Notre approche

Meghatározások: Hébergement de domaine vs Hébergement Web vs Création de domaine

Az avant d’aborder les caractéristiques mint a choisir un a hébergeur, a kérdés kérdései, valamint a hitelesített terminológiák kérdései, és a következők: „Nézd meg a különféle lehetőségeket, lásd a weboldalt, és töltsd le az internetet” de domaine?

A domain név létrehozása: A domain név regisztrációja révén folyamatban van a domain név (votre-entreprise.com) fenntartási folyamatának fenntartása (votre-entreprise.com). A weboldalon a négy weboldalon elérhető webszolgáltatás, azaz a weboldal legfontosabb jelzője, a domain név és a weboldal teljes oldala, amely a négy weboldalon elérhető. Une solution idéale, puisque l’assistance est alors centralisée.

L’hébergement web: A webhely tárolása és tárolása egyszerűen elérhető, és csak a weboldalon található összetett weboldalon található. A Les meilleurs fournisseurs d’hébergement webhelyének alapjául szolgáló webhely. Après criré et enregistré votre nom de domaine, an der wedar pietit for the fair fair point to votre hébergment Web for the que ce dernier puisse être consultable en ligne.

A domain név: A weboldal hitelesítésének dátuma, a tartományok létrehozásának kombinált formája, valamint a domain név és a weboldal összekapcsolása. Ce terme est vraisemblablement utilisé par des personnes qui cherchent une solution for d’hébergement Web, amely teljes egészében ismertté teszi a la bonne terminológiát.

Très bien, mainenant que nous avons fait le tour de la terminologie, nous pouvons!

1. Felszerelés

Si vous êtes basé (e) hu Franciaország, a franciaországi átalakítók számára elérhetővé válnak a franciaországi vagy a közeli szolgálatok alapjául szolgáló szolgáltatások. C’est aussi simple que ça! Pourquoi? Parce que si vous hébergez votre site webes egységes táplálékkutató példa, a vole rencontrerez valószínűsége a latencia problémájának és a hosszabbításoknak a hosszában.

szerver helytérképe

A távolság támaszkodik a rájuk vis maiorra. Mais seules les grandes távolságok ütközésig, ha nem akarod behozni, és nem tudod kiszámítani a helyzet Párizsból vagy Lyonból… a szolgálat teljesítéséhez szükséges szavakat. Tant que les szolgálók, közel Franciaországhoz, közel mindenhöz!

2. A d’hébergement web típusai

Három alapvető típusú d’hébergement létezik: l’hébergement activisé (bon marché), léhébergement virtuel dédié (VPS), léhébergement dédié és une catégorie à part l’hébergement honoréur. Pour la plupart des besoins en hébergment (a Bizottság foglalja magában a professzionális megoldásokat, ha Franciaországban), a d ‘hébergement bon marché (hébergement activité) szon idéales és mieux adaptées aux petites et moyennes entreprises.

Végrehajtó, ha aktív konzultációt folytat a kereskedelemben részt vevő vállalkozók számára, mivel egyszerűsíti a fórumot, és megoldásokat hoz létre a fejlesztési dédié-ból, vagy a déhébergement virtuális dédié-ból, seront mieux adaptéesből..

Az avant de vous javaslattevője, ha összehasonlítják a különféle típusú vállalkozásokat, és ez lényeges, hogy az esszencia alapvető fontosságú legyen: a 99,9% -os kasztról, a minőségi szolgáltatási szolgáltatásokról pedig a prix que vous payez.

L’hébergement Web bon marché (kölcsönös kölcsönhatás – ajánlások a vállalkozók és webhelyek weboldalához)

Ha ezt a célt szolgálja, ha a webes szolgáltatások nem elérhetőek, akkor írja be az idéale megoldást. Bien qu’il existe des offres d’hébergement gratuit, les offres que javaslat ces entreprises ne font généralement pas long feu à des nombreuses korlátozások qui y sont associées. A weboldalon a weboldal a weboldalon található, a weboldalon elérhető webhelyek.

tárhely

Combien d’autres oldalak? Cela dépend de l’hébergeur. Bizonyos négyszeresen stockent jusqu’à 100 helyszínen működik, és nem áll rendelkezésre 20 nap alatt. Si vous recherchez une solution d’hébergement pour votre activité Professionelle en en France, l’hébergement kölcsönös megbízhatóságának biztosítása a megoldás és az adaptée között.

Válassza ki a prémium egyszerűsítési és alkalmazási lehetőségeket, valamint az elkészíthető kuponokat. Voici les avantages et les désavantages de l’hébergement savstarpise:

Avantages :

 • Ajánlatok d’hébergement bon marché Franciaországban, 3,95 € / hó.
 • Immédiatement prêt à l’emploi.
 • Aucune ismereteszköz technikája szükséges a webes weboldalhoz.
 • A toutes les fonctions nem érhető el az egyszerű cPanel használatával.
 • A szkriptek automatikusan telepítik a WordPress et les principaux CMS-t.

Kompatibilis a Linux operációs rendszer és a Windows operációs rendszer, valamint a PHP programozásának alapvető nyelvei stb..

Désavantages:

 • Les temps de votre site peuvent être un peu pluss kölcsönök, valamint a szolgálatot teljesítő webhelyek.
 • Vous êtes Exposé (e) a felhasználás utáni indikátorok használata.

Les ressources étant partagées, vous pouvez expérimenter des ralentissements.

A Notez que les offres d’hébergement kölcsönös megkülönböztetést igényel. A Certaines javaslatai az előadások similaires aux hébergements virtuels dédiés (a WordPress géres alapvető fontosságú előadása az États-Unis-hez). A Vous reconnaitrez ces offres d’hébergement kölcsönös megítélése szerint leurs prix. Jelenleg a 10 legjobb hébergeurs meghatalmazott képviselője, a média és a munkavégzés elősegítése érdekében a március és a hivatásos prémiumok díja. L’hébergement kölcsönös elismerés a blogok és a kis weboldalak weboldalán, amely a források beszerzéséhez szükséges.

cPanel – definiációs succincte

cPanel est le de contrôle le plus utilisé dans l’industrie de l’hébergement (ez az ötlet). A cPanel az egyszerű alkalmazás és a megszokott programok telepítése a telepítés automatizálásához a WordPress, a Joomla és a bűnüldözési rendszer áttekintése céljából. cPanel fontossággal bír, mivel érdemes megválasztani a hébergeur bon marché-t, a car les autres paneleaux de contrôle javaslatai pedig megkönnyítik a hébergeurok sont moins fiables (croyez-en notre tapasztalat!).

L’hébergement virtuel dédié (VPS)

A VPS a «Virtuális magánszerver» név vagy a Serveur divatos virtuális név. A L’hébergement virtuel dédié egy különleges szolgáltatást nyújtó szolgáltatás, amely a francia nyelven valósul meg, és a testvérek bizonyos virtuális nevei közül válogatnak. Si vous avez déjà utilisé des virtuelles, le procédé est similaire.

Szerver sebessége

Bien que ce procédé semble être similaire à l’hébergement kölcsönös megbeszélés, a különféle különféle szabályok. Les fournisseurs offrent généralement deux type d’hébergement VPS:

VPS autogéré: Vous contrôlez tous les aspektus du serveur, y tartalmaz les aspektus technikák.

VPS nézet: A L’hébergeur többféle szempontból történő technikája az aktív életmód koncentrálója. Cette opció est plus onéreuse.

Les prix des services d’hébergement VPS varient en moyenne entre 30 € and 100 € par mois. Voici leurs avantages et désavantages:

Avantages:

 • A legfrissebb feldolgozó processzor, a RAM memória és a virtuális kiszolgáló hely.
 • A Les előadások nettó hálózati meilleureket tartalmaznak.
 • Vous bénéficiez d’un contrôle total et de privilèges administrateur.

Désavantages:

 • Plusz couteux que l’hébergement savstarpise.
 • A megismerési technikáknak szükségük van a fő szolgáltatás igénybevételére.
 • Sinon, érdekli a résztvevőket az adminisztrátorok számára.

L’hébergement divat

Les szolgáltatások d’hébergement dédié représentent la megoldás plusz előadások. Au lieu d’avoir à partager les ressources avec d’autres personnes (mindenesetre a casc avec les deux megoldások d’hébergement présentées ci-dessus), a vous bénéficiez d’un serviceur dédié pour vous. A legjobb megoldás a teljes előadásokhoz. Le point négatif, c’est que l’hébergement dédié est particulièrement cher. C’est la raison pour laquelle ce type d’hébergement est principalement destiné aux grandes entreprises qui ont des applications and des web site gourmands en ressources. Les prix kommentáló généralement entre 100 és 200 € par mois.

A L’hébergement tiszteletbeli

L’hébergement des franchise français est en général utilisé egyediség a webes ügynökségek számára, vagy webhely-koncepciók kidolgozói. A különféle perfektikus különféle ügyfelek kiszámítása az ügyfelek számára, valamint a fogyasztói ügyfelek és a fogyasztók közötti együttműködés elősegítése (a WHM és a cPanel kombinációjának elkészítése), a határidők meghatározása a banki átutalás és a helyiség megőrzése érdekében, valamint a domainek kiegészítő elemei, stb. bien plus encore.

tárhely grafika

L’hébergement események plusz couteux qu’un hébergement standard car il permet d’héberger plusieurs sites web avec leur propre cPanel.

3. Disponibilité des serveurs

Ez a legfontosabb, hogy lehetővé tegyük a magas színvonalú kapacitást, az istállók és a maximális maximális rendelkezésre állás elérhetőségét. Les fournisseurs d’hébergement français garantissent habituellement une disponibilité de 99%. Nem megfelelő felhasználás, amely nem áll rendelkezésre. Töltse le a négy négyzeurist, ha kiválóan szolgálja ki a szolgálatot, és készítse el a 10 legjobb héberger tagját.!

4. Raktár

L’espace de stackage détermine la quantité, and the volumen de fichiers que vous pouvez héberger sur un serviceur. Olvassa el a weboldalakat és a weboldalak listáját, elegendő a giga-oktetek listája – a que javaslat javaslata a franciaországi franciaországi franciaországi szerződések lebonyolításáról szól. Mais si vous avez besoin d’héberger egy weboldalon, plusz a webhelyen, ha a faudra choisir egyedül áll, és javaslatot tesz a raktárkészlet plusz összehangolt elemére. Töltse le az összes SSD-t, amely rendkívül jól használható, disztribúciókért, disztribúciókért, car les disco-kért, SSD, sont en moyenne 10 fois pluss rapides.

5. Bande passante et transfert de données

De nombreux fournisseurs d’hébergement présentent ces deux caractéristiques comme une seule et même fonctionnalité, mais elles sont pourtant bien différentes. La bande passante est la vellese la la déles de donnees peuvent être transférées, tandis que le donferes représente the trafic de données généré par votre web site (généralement mesuré chaque mois et limité). Ingyenes átigazolások a független, a látnokok és a fiktív állampolgárok számára. Aloers assurez-vous de vérifier la limite javaslat, dans l’offre que vous choisissez.

6. Szolgáltató ügyfél

A szolgáltatást nyújtó ügyfél teljes körű és hatékony végrehajtása. A legjobbak, valamint a professzionális problémák összegyűjtése, a 24 éves 24 hét és a 7 hét 7 napja!

támogatásLes fournisseurs d’hébergement on the chat of services and chat in chat on közvetlen disponibles 24h / 24 et 7j / 7, ainsi qu’une segítség téléphonique, stb..

7. E-mailt küld

Ha nem kívánja elérni, akkor biztosan teljesíti az összes e-mailt, feltéve, hogy ellenőrzi a feltételeket. Ha nem szeretné a professzionális ügyintézést elvégezni, akkor az e-mailekkel kapcsolatba léphet. Bizonyos négyszemélyes déhberber ne vous permettent pas créer des e-mail címeket küld a domain névre. Töltse le a ceux qui offrent ce szolgáltatást, biztosítva, hogy az üzenetküldő felületek és a külső szolgáltatások integrációja javasolódjanak, és korlátozások érvényesüljenek. Feltünteti, hogy négy címzettek vous permettent de créer jusqu’à 100 címet küldjenek e-maileknek és e-mail küldőknek a 200 e-mailt par heure.

8. Système de sauvegarde

A legmegfelelőbb alapok a webhely weboldalán állnak, a lehető legszélesebb körben, de személyesen is. A legmegfelelőbb weboldal elkészítésének alapja, donnerek alapja és csak e-mailek. Vérifiez és a négyeszeur kiszolgálói szolgálat, amely egyedülálló a megrendelés előtti teljesítésével, és csak a fiókok és a problémamegőrzés lehetőségeire vonatkozik. Biztosítja a négyeszeurs offrent ces szolgáltatásokat, amelyek a következők szerint készülnek: tandis que d’autres les inclus dans leur offre.

9. A domain név / alapok összetevőinek megadása

Ez az egyértelmű importálás, azaz a prévoyez d’héberger plusieurs-oldalainak áttekintése. Ingyenes letöltheti a március minden korlátolt webhelyét.

Ceci conclu notre tour d’horizon des différentes caractéristiques d’offres d’hébergment! Ne érintse meg a megfélemlítést a legfontosabb technikákkal szemben, és egyszerűsítse le az összes elemzést, ha a bensőket beilleszti és beilleszti a prioritásokba. Ceci vous permettra d’avoir une vue d’ensemble et choisir le meilleur hébergeur français pour vous!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author