MDDHosting Review: Gyors (358 ms), átlagos üzemideje csak 99,90%

MDDHosting áttekintés

Az MDDHosting egy kicsi, magántulajdonban lévő társaság, amelyet nemrégiben, 2007-ben alapítottak.

A hírnévre vonatkozó állításaik?

Sebesség és szerviz. A „hús és burgonya” webes tárhely. Az egyértelmű megközelítésük üdítően őszintenek tűnik egy olyan iparágban, amely – jóval kevésbé is.

Ez tükrözi földi közép-nyugati gyökereiket is (indulás és székhely Indiana, adatközpontok Denverben, Colorado).

Mindig a durva gyémántot keressük; új hosting cégek, amelyek eltérő vagy jobb megközelítést kínálnak, mint a régi iparági stábok.

Az MDDHosting tökéletes jelöltnek tűnik.

Megvásároltuk az MDDHosting „Alaptervét” 2015 júniusában, és felállítottunk egy alapvető WordPress webhelyet, hogy megkezdhessük a tesztek futtatását az esetleges elfogulatlan áttekintéshez, amelyet most olvas. Az „Előzmények” gombra kattintva megtalálhatja az összes részletes teljesítménystatisztikát, például az üzemidőt és a sebességet.

Az MDDHosting használatának előnyei

A legtöbb hosting cég ugyanazt a szolgáltatást (többé-kevésbé) értékesíti. Néhányan néhány extrát dobnak be, de a három nagyot uptime, sebesség, és szolgáltatási támogatás elsősorban az, amit vásárol.

Ha egy webtárhely szolgáltató valamelyik területen elmarad, akkor ez probléma. Két vagy több – fuss!

Szerencsére az MDDHosting a három közül kettőt repül színekkel.

1. Nagyon gyors az oldal betöltése (358 ms)

Első fel – sebesség. Az MDDHosting az elmúlt 24 hónapban nagyon jó volt.

A tesztelési hónapok alatt hihetetlen oldal betöltési ideje volt 358ms, ami a 3. leggyorsabb házigazdavá teszi őket.

Más forrásokkal végzett gyors háttér-ellenőrzés megerősítette, hogy a sebesség az oka az MDDHosting sok boldog ügyfélnek.

Az elmúlt 12 hónap átlagos töltési ideje:

MDDA legutóbbi 12 hónapos részletes statisztikák tárolásaMDDHáztartási átlagsebesség 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

Azt is észrevettük, hogy LiteSpeed ​​szervereket használnak, ami úgy tűnik, hogy csinálja őket:

MDDHosting LiteSpeed

2. Gyors, hatékony támogatás

Az MDDHosting szokásos 24/7/365 ügyfélszolgálatot nyújt telefonon, e-mailben és jegykezelő rendszeren keresztül. Jelenleg nincs élő csevegés.

A felülvizsgálati folyamat során válaszoltak a jegyeinkre kevesebb, mint három perc alatt (ami elég gyors ahhoz, hogy lassú élő csevegésnek tekinthető).

Ismét jól teljesítenek a „nagy három” egyikében, gyors, hatékony támogatást nyújtanak, amely legalább 8/10-ig elég jó.

MDDHosting támogatás

Gyors csevegés az MDDHosting támogatási ügynökkel

3. Egyszerű szolgáltatás

WYSIWYG.

Ez egy rossz műszaki vicc volt, ami azt jelképezi, amit látsz, amit az MDDHosting kap.

Nincs rejtett díj. Nincs olyan árképzési trükk, ahol alá kell írnia életének következő 35 évét az alacsony hirdetési áron. És semmilyen játék, amely korlátozza a szabványos funkciókat, arra kényszeríti Önt, hogy elfogadja a drágább terveket.

Persze, vannak kisebb hely- és tárolási korlátozások a kisebb tervekhez. Ellenkező esetben ugyanazokat a szolgáltatásokat kapja, amelyeket a drágább kínál.

Például, még az alaptervükkel is megkapod korlátlan:

 • Domains
 • Aldomainek
 • adatbázisok
 • e-mailek
 • FTP számlák

Csak egy hónapért szeretne fizetni, szemben a teljes évvel (vagy annál többel)? Persze, mehet előre, és megteheti. Az éves kedvezmény sem olyan nagy; ezért soha nem fog hiányozni.

4. 30 napos pénz-visszatérítési garancia

Az MDDHosting feltétel nélküli, gondtalan 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál a tervek nagy részével. Semmi különös, mint a 90 vagy akár 97 nap, de nem is rossz.

mddhosting pénz vissza

5. Ingyenes migráció a cPanel webhelyekhez

Néhány weboldal, amelyet felülvizsgáltunk, számol fel minden webhely-migrációt. Így van: alapvetően külön díjat számítanak fel Önnek azért, hogy vállalkozását eljuttassák hozzájuk.

Mások felajánlják, hogy egyetlen helyet ingyen helyeznek át a szerverükre. De ha újabbat szeretne hozni? Így van: külön díjat számítanak fel Önnek.

Örömmel jelentjük be, hogy az MDDHosting sem. Feltételeik szerint ingyenesen segítik bármelyik webhely áthelyezését az adatközpontokba. Nincs korlátozva, így kettőt, öt vagy tízet mozgathat, és nem számít fel külön díjat.

Csak két figyelmeztetés van.

Az első az, hogy az első 60 napon belül meg kell kérdeznie. Ez azonban elég nyilvánvalónak tűnik, tehát nem nagy ügy. Ezt követően webhelyenként 10 dollárba kerül.

A másik lehetséges probléma az, hogy ezek az ingyenes webhely-áttelepítések csak a cPanel-fiókok számára érhetők el. Ha a cPanel hozzáférés nélküli webhelyeket próbálja mozgatni, akkor webhelyenként vagy fiókonként 25 dollárba kerül azután.

Az ezüst bélés az, hogy ezek a politikák meglehetősen általánosak. A legtöbb cPanel-barát gazdagép ezeket a fájlokat gyorsabban és könnyebben mozgathatja, mint más olyan egyedi konfigurációk, amelyek nem egyeznek meg a saját szerver beállításukkal.

6. Nincs megújuló áremelkedés

Az MDDHosting egy újabb általános ipari trükk, amely az ügyfelek meglepetésével vonzza magát.

Sok házigazda megdöbbentően alacsony arányt hirdet a webhelyén.

Természetesen az embereket vonzzák be azzal, ami hihetetlen értéknek tűnik. És ha általában legalább három évre feliratkozik, bekapcsolja ezt az alacsony tarifát.

A másik általános probléma azonban az, hogy amikor ez a bevezető terv lejár, gyakran megmarad egy „megújítási arány”, amely a fizetett kezdeti ár 2-3-szorosa lehet..

Szerencsére az MDDHosting ezt nem teszi meg. Tehát bármilyen árat, amelyet fizetnek, ha odamozdulsz hozzájuk, az az ár, amelyet akkor kell fizetni, ha az eredeti terv lejár. Két-három év alatt nincs meglepő áremelkedés.

7. „1000%” Uptime garancia

Az MDDHosting feltételei között szerepel egy „1000% Uptime garancia”.

Pontosan mit jelent ez??

Ez minden egyes leállási órára azt jelenti, hogy „a leállások tényleges mennyiségének tízszeresét (1000%) kérheti”.

Más szavakkal: egy órás állásidő tíz órás hitelképességet eredményez.
uptime garancia mddhosting
A kifogás az, hogy a leállástól számított hét napon belül e-mailt kell küldenie számlázási osztályának ([e-mail védett]).

A többi rendelkezésre állási garanciához hasonlóan ez csak a belső problémák vagy hibák tényleges leállására vonatkozik.

A rendkívüli körülmények vagy a rendszeres karbantartási állásidők nem tartoznak ide.

Ez a garancia csak a megosztott és viszonteladói tárhelyfiókokra vonatkozik.

Az MDDHosting használatának hátrányai

Minden jó áron jár. Az MDDhosting használatával az egyik “hátrányuk” éppen ez.

1. Az ipari szabvány Uptime alatt

Egy 24 hónapos időszak alatt nyomon követjük az MDDHosting webhely készenléti idejét, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a dolgok zavartalanul működnek (és hogy nincsenek csuklás).

Az ipari szabvány 99,93% -os rendelkezésre állást eredményez, és az MDDHosting 24 hónapos átlaga sajnos alatta maradt – 99,90%..

Volt néhány igazán erős hónap 100% -os rendelkezésre állással, de sajnos ez nem volt elegendő az átlag növeléséhez.

Összességében nem szörnyű, de nem is nagyszerű. Különösen, ha meglátja, mennyibe kerülnek …

Az elmúlt 12 hónap átlagos üzemideje:

 • 2020 január átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 99,81%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 99,95%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 99,89%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 100%

MDDHasználjuk a 24 hónapos átlagos üzemidőt és sebességetMDDHagos átlagos üzemidő | Lásd a statisztikákat

2. Kiegészítő költségek az extra szolgáltatásokért

Az MDDHosting alaptervei nagyon jó értéket képviselnek. A szokásos host-terv funkcióinak „felül és túl” bármi olyasmi, amire szükség lehet, a tetejére kerül.

Az MDDHosting például az első évben nem dob be ingyenes domain nevet. Ehelyett évente 14,95 dollárba kerül, ha újabbra van szüksége.

Kisebb áremelkedések is vannak, ha rövidebb egy vagy két évre is feliratkoznak. Tehát egy vagy két év után fizetett összeg havonta néhány dollárt takaríthat meg (ami akár száz dollárt eredményezhet az általános tervárnál).

Az MDD Hosting ára növekszik

Annak ellenére, hogy az MDDHosting számos hasznos biztonsági funkciót kínál, ezek szintén többletköltséget jelentenek. Ez magában foglalja a SpamExperts e-mail biztonságától a SiteLock webhely biztonságáig is.

És ezek költségei sem olcsók. A SiteLock alsóbb szintű Find szolgáltatását három év alatt 62,99 dollárra keresi, és teljes értékű Defend ajánlatának három éve számára akár 799,99 dollárt is igénybe vehet..

Ennél az aránynál annyit (vagy annál többet) fizet ezekért a kiegészítő szolgáltatásokért, mint amennyit az alapvető hostolási terv elindításához fogsz fizetni..

Tehát, bár jó, hogy kínálják nekik, amikor elkezdesz mindent összeadni, a dolláronkénti érték nem tűnik olyan nagynak. És jobb, ha jobban fizet, havonta kicsit többet fizet valamitért, amely magában foglalja ezeket a funkciókat a get-go szolgáltatásból.

MDDHosting árazás, tárhely-tervek & Gyors tények

Itt található az MDDHosting által kínált különféle tárhely-tervek rövid áttekintése:

Közös tárhely: Két fő megosztott tárhely-tervet kínálnak:

 • Felhő kezdő terv: Ez a terv havi 4,00 dollárba kerül. 10 GB lemezterülettel, korlátlan domain, korlátlan sávszélességgel, korlátlan adatbázisokkal és e-mail fiókokkal jár.
 • Cloud1 terv: Havonta 7,00 USD-val korlátlan lemezterületet, domaineket, adatátvitelt, adatbázisokat és egyebet biztosít.
 • Cloud2 terv: Havonta 14,00 USD. Korlátlan lemezterülettel, korlátlan tartományokkal, korlátlan sávszélességgel, korlátlan adatbázisokkal és e-mail fiókokkal jön.

MDDHosting árazás és tervek

 • Könnyű a regisztráció: Nagyon hosszú regisztrációs folyamat.
 • fizetési módok: Hitelkártya, Paypal.
 • Rejtett díjak és záradékok: A regisztrációval elfogadja, hogy joga van bármikor megváltoztatni a havi fizetési összeget és az egyéb díjakat. A rendszer erőforrásainak legfeljebb 25 százalékát szabad 120 másodpercnél hosszabb ideig felhasználni, vagy kockáztathatja a fiók megszüntetését (ez az iparágban kicsit szabványos). Munkatársainak bármilyen médiumon vagy formátumban történő visszaélése az Ön számlájának visszatérítés nélküli megszűnését vonja maga után (ami szintén tiszteletre méltó).
 • upsells: Néhány eladás.
 • Fiók Aktiválás: Gyors aktiválás.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: cPanel.
 • Alkalmazások és CMS-ek telepítése (WordPress, Joomla stb.): A népszerű alkalmazások és CMS-ek gyors és egyszerű telepítése a Softaculous segítségével.

Ajánljuk az MDDHosting alkalmazást?

Az MDDHosting viszonylag új a tárhely játékban. Eddig megkérdőjelezhető rendelkezésre állási számokat, gyors oldalbetöltési időket és nagyszerű ügyfélszolgálatot állítottak fel.

A nem-BS megközelítésük szintén friss levegő lélegzete.

Igen, nagyon ajánljuk őket (de vannak jobb lehetőségek is).

Annak ellenére, hogy lejjebb kerültek az áraik, még mindig sok olcsóbb lehetőség van, ha egyszerű hobbit vagy személyes oldalt keresel.

Ellenkező esetben, annak ellenére, hogy a rendelkezésre álló legdrágább megosztott tárhely lehetőségek közül választhat, valószínűleg megéri a pénzét, ha kihasználja az összes „korlátlan” lehetőséget, amelyhez még az alapvető, korlátozott tervük is teljesen meg van töltve..

Ui Ha azt szeretné látni, hogy az MDDHosting felett rangsorolt ​​szolgáltatók láthatók, itt ellenőrizze a web hosting összehasonlítást.

Használta az MDDHosting alkalmazást? Szeretnénk hallani az Ön tapasztalatáról – jó vagy rossz -, amíg őszinte és átlátható. Az MDDHosting áttekintést alább hagyhatja:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author