MDDHosting áttekintés

mddhosting logó

Összesített értékelés

Legolcsóbb terv
$ 5.99 / mo

MDDHosting: Gyors összefoglaló idő nélküli emberek számára (nagyjából mindannyian)

Dióhéjban néhány okból kedveljük őket, a legfontosabbak az üzemidő és a támogatás.

üzemidő: StorPool tápegységet használnak (szupergyors, öngyógyító stb.), Amely lehetővé teszi számukra, hogy 1000% Uptime garanciát kínálnak, amelyet a szolgáltatási szintű megállapodás támaszt alá..

Támogatás: 24x7x365 műszaki támogatás, amely valóban érdekel, mindig praktikus!

Biztonság: Ingyenes SSL-tanúsítványok, ingyenes SiteLock lite (amely a webhelyén bármilyen rosszindulatú programot keres) és a napi biztonsági másolatok kombinációjával nem kell aggódnia az adatok elvesztése miatt, ez nagyon lenyűgöző, valóban.

Eddig olyan jó… de… a szerver erőforrásait vizsgáljuk, ez nem az alapterv, hanem a Korlátlan tartományok és a sávszélesség-szolgáltatások lehetővé tétele. A fiók egy pillanatra elfojtódik. Bár ez normális, és nem számíthatott többre a pénzért, jó lenne, ha ezt világosabbá tennék.

Összességében azonban lenyűgöző cucc! Ha velük házigazdát szeretne látni, feltétlenül iratkozzon fel, nem fogja megbánni!

Alternatív megoldásként tekintse meg a legjobb webtárhely-listánkat további lehetőségekért.

MDDHosting kutatás

MDDHosting áttekintés

Bevezetés az MDDHosting szolgáltatásba

Az MDDHosting-t Michael Denney alapította 2007-ben. Az említett társaság vezérigazgatója. Székhelye az USA-ban, Indiana-ban található. Az adatközpontok Denverben (Colorado) találhatók.

Az MDDHosting különféle termékeket és szolgáltatásokat kínál. Ide tartoznak a felügyelt megosztott felhő-tárhely, a virtuális magánszerverek (VPS) és a viszonteladói tárhely. Ezenkívül biztosítják a SpamExperts Spam szűrését, a SiteLock malware védelmét, SSL tanúsítványokat, domain regisztrációt és domain átvitelt.

Árazás

A társaság kilenc típusú menedzselt megosztott felhő-tárhely-szolgáltatást nyújt. Ezek neve CloudStarter, Cloud1, Cloud2, Cloud4, Cloud6, Cloud8, Cloud10, Cloud12 és Cloud14. Tyűha! Az sok. Az említett tervek az alábbiakban láthatók:

A legolcsóbb terv neve CloudStarter, és 5,99 USD-t fizet, ha havonta fizet. Ha 36 éves szerződést választ, ez havi 4,00 USD-t fog fizetni. Ennek a tervnek a használatával korlátlan domainek rendelkezhetnek tárhelyfiókonként. Ez azt jelenti, hogy a vállalat nem korlátozza az Ön kiegészítő fiókjában szereplő Addon Domainek és Aliasok számát.

10 GB-os lemezterületet is kapsz. Más tárhelyszolgáltatókkal összehasonlítva ez túl kevés, mivel mások korlátlan tárhelyet kínálnak. A sávszélesség korlátlan. Ez azt jelenti, hogy az adatátvitel korlátlan a szerverről a kérelmező eszközre. Minden webhely-nézőt odaférhet anélkül, hogy külön kellene fizetnie.

A korlátlan domainek mellett más korlátlan funkciókat is kap Önnek. Ide tartoznak a korlátlan MySQL adatbázisok és e-mail fiókok. Így mindenkinek megadhatja saját e-mail fiókját, aki az Ön weboldalát kezeli, anélkül, hogy további e-mail tárhely szolgáltatót kellene fizetnie.

A teljesítmény szempontjából 0,5 CPU magot és 0,5 GB RAM-ot (memóriát) kapsz. Minél magasabb ez a két statisztika, annál gyorsabb lesz a webhelye. Számos PHP verzió közül választhat, ezek közül néhány a PHP 7.0, 7.1 és 7.2. A PHP említett verziói gyorsabbak, mint a régebbi verziók. Ez ismét azt jelenti, hogy gyorsabban tölthető fel a webhely.

Engedélyezheti és elérheti a CloudFlare-t közvetlenül az MDDHosting cPaneljén, mivel ezek Cloudflare-optimalizált partnerek. Támogatják a CloudFlare Railgun szolgáltatást is, és ingyenesen biztosítják a csomagjukon. Ez biztosítja, hogy az eredeti szerver és a Cloudflare hálózat közötti kapcsolat a lehető leggyorsabban fennálljon. A Railgun 99,6% -kal korábban elérhetetlen webes objektumokat tömörít. Ennek eredményeként átlagos teljesítménynövekedés 200%.

A CloudStarter csomag LiteSpeed ​​webszervert használ. Ez 100% -ban kompatibilis az Apache-val. Az MDDHosting szerint ez is “legalább” 174% -kal gyorsabb, mint az Apache, és “legalább” 76% -kal gyorsabb, mint az NGINX.

Az MDDHosting terve a LiteSpeed ​​Cache-t is támogatja. Ez a Magento, a WordPress, a PrestaShop, a Joomla!, A Drupal, a MediaWiki és a XenForo egyik leggyorsabb oldal-gyorsítótár-rendszere. Azt is lehetővé teszi, hogy hatalmas számú látogatót kezeljen izzadság törése nélkül. Ezen felül LiteSpeed ​​Cache for WordPress (LSCW) is van. Ezzel drasztikusan csökkenthető az oldalak betöltési ideje. Ez magas PageSpeed ​​pontszámot és jobb felhasználói élményt eredményez.

A Softaculous Application Installer is benne van, amely lehetővé teszi több száz alkalmazás telepítését néhány kattintással. Ezek az alkalmazások többek között a WordPress, a Joomla! És a Drupal. A SitePad, a drag-and-drop weboldal készítő, a csomagban található. Ez a könnyen kezelhető felület több mint 50 témát és több mint 40 kütyüt tartalmaz, például Képgalériák, Képcsúszók, Képgalériák és Videócsúszkák..

Automatizált napi biztonsági másolatot valósítanak meg, amelyet legalább 7 napig tárolnak egy telephelyen. A biztonsági mentési rendszert a JetBackup táplálja. A biztonsági mentéseket a cPanel segítségével is visszaállíthatja.

1000% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkeznek, amelyet egy szolgáltatási szintű megállapodás (SLA) támaszt alá. Az MDDHosting szerint, ha a szerver fizikai leállása több, mint 1 óra, akkor a tényleges leállás idejét tízszeresére (1000%) kérheti. Így ha 1 órás leállást tapasztal, 10 órás jóváírást kap. Erre azonban bizonyos feltételek vonatkoznak.

Végül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát adnak Önnek. Csak az első fiókok jogosultak visszatérítésre. Nagyon hasznos, ha csak először próbálják ki szolgáltatásaikat.

Támogatási lehetőségek

Az MDDHosting különféle támogatási lehetőségeket kínál. Ide tartoznak a következők:

  • Telefonos támogatás
  • Jegy benyújtása
  • E-mail támogatás
  • Közösségi fórumok
  • Tudásbázis
  • Szerver állapota

A jegyküldés és az e-mail támogatás elérhető 24/7/365-én. A telefonos támogatást az értékesítéshez és a számlázáshoz használják, hétfőtől péntekig, reggel 8-tól 16-ig, keleti idő szerint. A Szerver állapota a szervereik valós idejű áttekintését jeleníti meg. Használhatja annak ellenőrzéséhez, hogy vannak-e problémák a működésükkel.

Tudásbázisuk oktatóanyagokat tartalmaz a termékek és szolgáltatások beállításához és kezeléséhez. A közösségi fórumok viszont Q&Egy olyan platform, amely lehetővé teszi a kérdések feltevését és a többi kérdés megválaszolását is.

Az ügyfélszolgálat véleménye többnyire pozitív volt. Az ügyfelek elégedettek voltak képviselőikkel és kijelentették, hogy gyorsan reagálnak. A vélemények azt is kijelentették, hogy a legtöbb problémát, legyen az könnyű vagy bonyolult, az MDDHosting ügyfélszolgálata oldja meg.

Előnyök

Az MDDHosting használatának számos előnye van. Az alábbiakban néhány ezek közül:

Többsebességű optimalizálási funkciók

Félvezető meghajtókat használnak, amelyek gyorsabbak, mint a hagyományos mechanikus meghajtók. Ezen felül támogatják az LiteSpeed ​​és a Cloudflare szolgáltatást. Ezek is olyan funkciók, amelyek növelik webhelyének sebességét. Webszerverük LiteSpeed ​​is. 100% -ban kompatibilis az Apache-vel, plusz 174% -kal és 75% -kal gyorsabb, mint az Apache, illetve az NGINX.

Korlátlan domain

Korlátlan domain lehet tárhelyfiókonként, még a legolcsóbb csomaghoz is. Ez azt jelenti, hogy korlátlan számú webhelyet üzemeltethet. Milyen élvezet!

Korlátlan e-mail fiók

A CloudStarter tárhelyi tervvel korlátlan e-mail fiókkal rendelkezhet élvezni. Ha egynél több személy felelős az Ön webhelyéért vagy vállalkozásáért, akkor mindegyiknek megadhat postafiókot. Nem kell külön pénzt felszámolnia egy különálló e-mail tárolási csomagért.

Korlátlan sávszélesség

Nem kell aggódnia a csúcsidőszakok vagy idők miatt, amikor szokatlanul sok webhely-látogató van. Korlátlan sávszélességgel korlátlan mennyiségű forgalmat bonyolíthat le, és nem kell külön fizetnie.

Softaculous + Site Builder

A Softaculous alkalmazás több száz alkalmazás telepítésére használható, néhány kattintással. Ezenkívül az MDDHosting webhely-készítő segítségével könnyedén létrehozhat webhelyeket, még kódolási tapasztalat nélkül. Egyszerűen egy drag and drop felületet kap, ahol több mint 50 témát és több mint 40 kütyüt használhat, többek között képgalériákat, gazdag szöveget és képcsúszkákat.

Hátrányok

0,5 CPU mag

Igen, korlátlan sávszélességet kapsz. De a teljes CPU magjából csak ½-t kapunk. Ráadásul tárhelyfiókonként korlátlan domaineket is kap. 0.5 A CPU Core nem biztos, hogy képes befogadni az összes szükséges weboldalt. Ráadásul a korlátlan forgalom + a processzormag fele nem igazán felel meg.

Az MDDHosting szerint, ha meghaladja a CPU-korlátot, akkor a host-fiókot rendszerük korlátozza szándékosan, és ez lelassítja azt annak biztosítása érdekében, hogy az a határon belül legyen. Így ha korlátlan forgalmat és korlátlan domaineket akar kezelni, akkor frissítsen egy drágább tervre.

0,5 GB RAM (memória)

Lásd fent, ugyanez az érvelés érvényes itt.

Következtetés

Az MDDHosting rengeteg funkciót kínál a tisztességes sebesség-optimalizálás mellett. A korlátozott erőforrások azonban elég gyorsan megfékezik a webhelyportfóliót (attól függően, hogy hány webhelyet szeretne létrehozni), bár ez rendben van, és az embereknek nem kellene többet várniuk az indulási tervektől … jó lenne, ha világosan elmagyarázzák az oldal.

Összefoglalva: jók … de vannak jobb alternatívák. Nézze meg a webtárhely összehasonlítását más lehetőségekkel kapcsolatban.

ÖsszegzésVélemény író Matthew RogersÁttekintés dátuma 2018-08-29A megtekintett tétel MDDHostingAuthor Rating 41star1star1star1starszürkeTerméknév MDDHostingPrice
5,99 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author