Legjobban menedzselt WP tárhely

Weboldalként, rengeteg tárhely-fiókkal (számtalan mellékprojekttel rendelkezik és szeretnénk kísérletezni) ismerjük a házigazdát. Az egyik legkeresettebb összehasonlításunk a kezelt WordPress-tárhely-szolgáltatókra vonatkozik, tehát lekerekítettük & áttekintette a kedvenceinket. Élvezd!

Legjobban menedzselt WordPress tárhely: Top 5 – 2020. május

WordPress tárhelyszolgáltatóÖsszes besorolási ár / hónap (a legolcsóbb elérhető) LemezhelyFunkciókVéleményekWeboldal
Kinsta 30 USD 3GB Ingyenes SSL és CDN a Google Cloud Platform használatával Olvass tovább
wpengine 29 USD 10GB A WordPress tárhelyének piacvezetője! (ha van költségvetése) Olvass tovább
pressidium USD 21 USD 5GB Ingyenes SSL, ingyenes migráció, nagyon méretezhető = ez gyorsan növekszik. Olvass tovább
lendkerék 15 USD 5GB Ingyenes SSL + könnyen skálázható (kiegészítő szolgáltatások webdesignőröknek / ügynökségeknek)! Olvass tovább
siteground2 3,95 USD (67% kedvezmény) 10GB Erőteljes, gyors, a WordPress által hivatalosan ajánlott! + Nagyon megfizethető = Nyerj! Olvass tovább

Nem könnyű megtalálni egy megfelelő WordPress gazdagépet, amely valójában félig megfizethető, és ha nem Excel varázsló, akkor kissé meglehetősen nehézkes lehet összehasonlítani az összes különféle tárhely szolgáltatást (például költség vs sávszélesség, lemezterület, használhatóság, támogatás, áttekintések, stb.).

Általában véve, a kezelt WordPress-állomások határozottan drágábbak, mint a szokásos megosztott gazdagépek (a SiteGround kivételével), ám a cserébe kapott támogatás és teljesítmény szintje nagyon félelmetes! 

A következő 5 személyes kedvenceink. A következő kritériumokat használtuk a legjobban kezelt WP-gazdagépek rendezéséhez: Könnyű használat, Megfizethetőség és Teljesítmény / Teljesítmény. Élvezd!

Matthew Rogers
Hosting szerkesztő

Menedzselt WP tárhely-összehasonlítás: Az 5 legfontosabb részletünk

1. SiteGround

Ez a minden idők kedvenc tárhelyszolgáltató cég, olcsó, nagyon erős kiszolgálókkal rendelkeznek (a világ minden tájáról), és ami a legfontosabb: a támogatás remek.

Ami a WordPress szolgáltatásait illeti, a GrowBig terv a SuperCacher – SiteGround házon belüli gyorsítótár-rendszerével érkezik, amely jelentősen felgyorsítja a WordPress bármely webhelyének teljesítményét. Vannak WP automatikus frissítők, ingyenes SSL, ingyenes WordPress migrációk stb.

A SiteGround szintén erősen ajánlott a WordPress által (nagyon kevés hosting cég igényelheti ezt!), ez egy abszolút néptelenség! Oh, + 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkeznek!

Három fogadási tervük van, leginkább megfizethető tervük csak az indulással kezdődik 3,95 USD / hó (67% -kal a szokásos áratól)! 

siteground2

  Nyertes – 9.6 / 10

Egyszerű használat

95%

megfizethetőség

92%

Teljesítmény / teljesítmény

90%

2. Lendkerék

A lendkerék – véleményünk szerint – a legjobb választás webes ügynökségek és viszonteladók számára! Valóban meg kell nézni a saját szolgáltatáskészletüket a saját webhelyükön, de itt van néhány kedvenc kiemelésünk.

Erősen összpontosítanak a munkafolyamat javítására a fogadó ügyfelekkel, tehát olyan dolgokat tartalmaznak, mint a tervrajzok (A közös témákat és a bővítményeket csomagolják a jövőbeli projektek kezdőkészletéhez.), Staging (Webhelyek módosítása & teszt, mielőtt elindítanák a változtatásokat), webhely-klónozás, számlázás átvitele az ügyfelekre, együttműködés jelszómegosztás nélkül és még sok más.

Különféle tárhely-csomagokat kínálnak magánszemélyek és ügynökségek számára, legolcsóbb tervük csak a kezdődik $ 14 / mo

Egyszerű használat

95%

megfizethetőség

85%

Teljesítmény / teljesítmény

93%

3. Pressidium

Nem olyan jól ismert, de nagyon nagyon jó! Ez a webhely valójában most a Pressidiumon fut. Noha drágábbak, mint a többieknél, őrült szerverbeállításokkal pótolják ezt.

A szolgáltatások között szerepel az automatikus méretezés (pl. A forgalom növekedése nem jelent problémát, az építészet ennek megfelelően méretez), a helyszínen kívüli biztonsági mentések (ezt szeretik), helymeghatározó oldalak, automatikus frissítések, dinamikus terheléselosztás, nagyon agresszív gyorsítótárazás, egy fantasztikus CDN, a a lista folytatódik & tovább. Komolyan, ha van költségvetése, iratkozzon fel!

A legolcsóbb terv 21 havonta kezdődik

Egyszerű használat

95%

megfizethetőség

80%

Teljesítmény / teljesítmény

93%

4. WP motor

A WP Engine továbbra is a jelenlegi piacvezető, ha a mainstream kezelt wp-házigazdákról szól, és jó okkal. Házon kívüli gyorsítótárazási rendszerük van az oldalak szupergyors kiszolgálására (úgynevezett EverCache), és a CDN-vel kombinálva ők az egyik leggyorsabb WP-szolgáltató cég.!

Megtalálják az összes alapot, például az automatikus frissítéseket, a 24 órás 7 órás WP speciális támogatást, a stádiumokat stb., De élő valós idejű fenyegetések észlelésével is rendelkeznek, aktívan blokkolják a DDOS támadásokat, és még a webhelyet ingyen javítják, feltörik … elég ügyes.

A fentiek többé nem indokolják az árat! Nyugodtan érdekli és megtakaríthatja a költségvetést?

A legolcsóbb terv 29 havonta kezdődik

Egyszerű használat

95%

megfizethetőség

75%

Teljesítmény / teljesítmény

93%

5. Kinsta

A Kinsta nemrégiben megújította a terveit, minden tulajdonsággal rendelkezik, amelyek minden más WP-gazda rendelkeznek, ingyenes ssl-t és ingyenes CDN-t kínál a KeyCDN-en keresztül!

A legolcsóbb terv 30 havonta kezdődik

Egyszerű használat

92%

megfizethetőség

75%

Teljesítmény / teljesítmény

95%

Menedzselt WordPress tárhely: A részletek

A WordPress növekvő népszerűsége fokozta a WordPress specializációját. Az interneten számos különféle host szolgáltató döntött úgy, hogy a WordPress-re összpontosít. Ez azt jelenti, hogy ezek a szolgáltatók a WordPress-webhelyek számára a legoptimálisabb platformokat tervezték. Ezek a platformok segítenek a WordPress technikai szempontjainak és funkcióinak kezelésében, hogy lemerülhessen a lemezről. Ezek megkönnyítik a webhely felállítását!

A napi biztonsági mentések, a WordPress frissítései, a méretezhetőség és a biztonság mind a WordPress kezelt tárhelyszolgáltatói által biztosított funkciók. Noha a műszaki szemérmék portásává válnak, szabadon folytathatja azt, amit a legjobban tesz. fantasztikus tartalom megosztása és létrehozása. A (általában amerikai székhelyű) vállalattól függően lehetőségeket is kínálhatnak megosztott tárhelyre, dedikált tárhelyre, felhő-tárhelyre és esetleg akár viszonteladói tárhelyre is..

A kezelt gazdagépeket úgy is tervezték, hogy kezeljék a webhely frissítését és sebességét. Ezek közül a vállalatok közül sokan kihasználják a gyorsítótárazást szerver szinten, és CDN-t birtokolnak a könnyebbé. Ez azt jelenti, hogy nem kell támaszkodnia a gyorsítótár-bővítményekre. Az ilyen platformok lehetővé teszik azoknak, akiknek túl kevés ideje vagy nincs technikai háttere, hogy továbbra is gond nélkül kezelhessék webhelyüket.

Miért van szüksége a felügyelt WordPress tárhelyre??

A teljes munkaidőben aktívan részt vevő WordPress webhely vagy blog futtatása nem könnyű feladat. Időigényes és sok figyelmet igényel. Ez elegendő terhelés a közösségi média, a weboldal kialakítása, a tartalom és a marketing kezeléséhez, és a weboldal működtetésének technikai szempontjaira való törekvés egyszerűen túl sok lehet. Lehet, hogy már aggódni kezdett, mivel webhelye elindította a forgalom növekedését.

Mint egy vállalkozás tulajdonosa, csak két választási lehetősége van, ha lépést tart egy növekvő webhellyel. Vagy keressen önszabályozott megoldást, vagy béreljen fel egy másik csapattagot a műszaki szempontok kezelésére az Ön számára. Miközben megoldásokat keres, kutatása valószínűleg elvezette a kezelt tárhelyhez. Az ilyen típusú web hosting általában ajánlott, mivel a különös gondosság sok potenciális fejfájást eltávolít a biztonsági mentések, a frissítések és a biztonság szempontjából.

Manapság ezeknek a webhelytárhely-szolgáltatóknak meglehetősen megfizethető árakon állnak rendelkezésre áruk, bár ezek a szolgáltatások tulajdonságaitól, az ápolástól és az egyes webhelyek nyers kiszolgálói erőforrásaitól függően változhatnak. Ugyanez vonatkozik a bérelt kezekre, és ezek a szakértők mindig többet fizetnek, mint az átlagos internetes házigazda. Ha a költség az egyik legfontosabb prioritás, érdemes lehet megosztott tárhely-fiókot kezelni a kezelt tárhely helyett.

Mint sokan, valószínűleg már megvizsgálta a fentieket, és feltette magának a következő kérdéseket; valóban szükségem van erre? Miért vannak oldalaink oly drágák, míg mások olcsók? Megéri-e a regisztráció gondját? Ezek a platformok jó megoldást jelentenek az új tulajdonosok vagy magánszemélyek számára, akik már nagy- vagy középvállalkozásokat irányítanak. Amint webhelye elkezdi növelni a forgalmat, nehéz lehet lépést tartani.

Ha nehézségei vannak annak eldöntésében, hogy szüksége van erre a szolgáltatásra, kérjük, olvassa át és használja a WordPress tárhely előnyeiről és hátrányairól szóló átfogó kutatásunkat, és mit várhat el egy jó WordPress gazdagéptől.

A kezelt WordPress tárhely előnyei és hátrányai

Noha a menedzselt tárhely a tökéletes üzletnek tűnik, valójában nem mindenkinek megfelelő. A vállalatok között különböznek, de nagyon alapszintű szinten a hostnak könnyű használatot, energiát, megfizethetőséget és teljesítményt kell biztosítania. A menedzselt hosting fő gondolata az, hogy a weboldal tulajdonosa a marketingre és a tartalom készítésére összpontosíthat, nem pedig más időigényes szempontokra. Jó ötlet megismerkedni a csomagok különbségeivel, amelyeket ezek a házigazdák kínálnak.

Előnyök

Hihetetlen sebesség

A webhely sebessége nagy szerepet játszik a sikerben és az oldal rangsorolásában. Ha lassú a sebesség, számos különféle dolgot megtehetsz a sebesség javításának elősegítésére, például egy gyorsítótárazási plugin bevezetését vagy egy tartalomhoz kapcsolódó kézbesítési hálózat használatát, például a MaxCDN. A képfájl méretének csökkentése is megvalósítható lehetőség. De azoknak, akiknek nincs idejük ezeknek a módosításoknak a végrehajtására, a felügyelt WP-házigazdák gondoskodnak az összes sebesség-optimalizálásáról, ami rendkívül praktikus, ha nehéz témákat futtat, például egy WordPress ingatlan vagy WP témát. fotósok számára, akik sok fényképet tárolnak.

Lehetővé teszik a gyorsítótárazást közvetlenül a szerver szintjén, így a gyorsítótárazáshoz nem kell függnie bármilyen harmadik fél gyártójától. Szervereiket kifejezetten a WordPresshez is konfigurálták. Ez lehetővé teszi webhelye számára, hogy lépést tartson a funkcionalitással, függetlenül attól, milyen őrült a forgalom. Tehát nem számít, ha a forgalom New Yorkból, Houstonból vagy Chicagóból származik, a rakodási sebesség nem jelent problémát.

Biztonság

A webhelykezelésben új emberek gyakran elfelejtik, hogy meg kell védeni vagyonukat. Napjainkban a biztonság minden. Ha egyedül kezeli a webhelyet, és nincs semmilyen biztonsági tapasztalata, akkor a webhelye és az Ön adatai veszélyeztethetők lehetnek a támadásokkal szemben. A WordPress webhelyeket gyakran hackerek és robotok célozzák meg (annak köszönhetően, hogy hány webhely használja a platformot). Ezek a veszélyek bármilyen formában előfordulhatnak, például rosszindulatú programok, vírusok és hackelési kísérletek.

Ez a veszély a tulajdonosra, de a webhely látogatóira is érinti. Ezek a támadások teljesen veszélyeztetett rendszert vagy helyet eredményezhetnek. A WordPress gazdagéppel való együttműködés nagy előnye azt jelenti, hogy megvédve vannak e lehetőségektől. Ön is védett a szolgáltatásmegtagadás vagy a DDoS támadások ellen. Ezek a webhelyek biztosítják, hogy hihetetlenül szűk a biztonság, amely aktív és elkötelezett marad, napi rendszerességgel aktívan keresve módosított fájlokat a webhelyén..

Automatikus frissítések

A marketing és a menedzsment lépéseinek megkísérelése fárasztó munka. Ha nem kezelt gazdagépet használ, akkor a felelős a webhely frissítéséért. A frissítések elengedhetetlenek a gyors webhely fenntartásához, és minden biztonságához. A kezelt webtárhelyeket magában foglalja, frissítik az összes központi plugin-t és magát a WordPress-t, amikor egy új (stabil) verziót bocsátanak ki..

Ezen felül a WordPress gazdagép automatikusan frissíti az alapvető fájlokat a legújabb verzióra. Ez hihetetlenül előnyös, mivel eltűnik a várakozási idő. A fájlok a kiadás pontos pillanatában frissülnek. Ez segít kiküszöbölni a harmadik féltől származó frissítéseket és az esetleges felmerülő költségeket.

Nincs állásidő

A kezelt házigazdák általában jobb infrastruktúrával rendelkeznek, ha egy amerikai szerver leáll (a biztonsági mentés egyszerűen átveszi az átvételt), ami azt jelenti, hogy 99,9% -os rendelkezésre állásuk valóban ott van.

Technikai támogatás

Ha egyedül haladsz, fárasztó élmény, amikor a dolgok rosszul fordulnak elő. Ha egyedül kezeli a webhelyet, és a webhely lemerül, túl sok időt vesz igénybe a pufferelés, vagy más módon kezd működni, akkor Ön az egyetlen erőforrás. Legalább az Ön webhelyén leállások tapasztalhatók, információk elveszhetnek, vagy a problémák miatt akár el is veszíthetnek rangsorolást. A webhely látogatói bizonyos szintű minőséget várnak el a navigálás során. Kevésbé valószínű, hogy visszatérnek, ha technikai nehézségeket tapasztalnak.

A kezelt WordPress gazdagéppel való együttműködés előnye a beépített műszaki támogatás, amely a legtöbb csomaghoz tartozik (a felsőbb kategóriájú gazdagépeken az Egyesült Államokban működő támogató személyzet kínál). Gyakran éjjel-nappal, 24 órán keresztül dolgoznak, hogy bármilyen probléma gyorsan és ügyesen megoldható legyen. A fejlesztéssel, a javításokkal, a sebességgel vagy a frissítésekkel kapcsolatos összes kérdésre ugyanúgy válaszolhatunk, mint a kérdésekre.

Napi mentések

A frissítésekhez hasonlóan a biztonsági mentések ugyanolyan időigényesek lehetnek. Minden műszaki szempontból történő lépések megkísérlése kihívást jelentő játék, és a biztonsági mentések kulcsfontosságúak a webhely teljes veszteségének elkerülése érdekében. A telefon biztonsági másolataihoz hasonlóan a biztonsági másolatok biztosítják, hogy ha történik valami, akkor van egy megfelelő kiindulási pont a biztonsági másolat készítéséhez.

A kezelt WordPress gazdagépen soha nem kell ujját emelnie, hogy ezzel aggódjon. Naponta tárol biztonsági mentési oldalakat, hogy minden adat teljesen és mindig biztonságban legyen. Az igazán jó házigazdáknál gyakran van olyan beállítás, hogy a WordPress webhelyét egyszerűen visszaállíthassák az előző nap biztonsági másolatába, így hihetetlenül felhasználóbarátvá válhat..

Fejlesztő vagy „dev” eszközök

Miután létrehozott egy webhelyet, a legtöbb webhelytulajdonos célja a lehető legjobb minőség és funkcionalitás elérése. A legjobban átgondolt és jól megtervezett webhelyek a felhasználóbarát és irányított tartalom számára a legmagasabb. A helyes fejlesztési eszközökkel könnyedén elérheti webhelyét a siker ilyen szintjére.

A fejlesztési eszközök nélkülözhetetlenek a helyszín megfelelő kiépítéséhez és finomításához. Ezek az eszközök segítenek webhelyének megtervezésében és hibakeresésében. A hibakeresés a webhely futtatásának fontos szempontja, mert ha a látogatók hibákat tapasztalnak, kevésbé valószínű, hogy visszatérnek vagy bíznak az Ön webhelyén. A WordPress gazdagépen az összes eszköz a kezedben van a könnyebb hozzáférés érdekében.

Átmeneti eszközök

Ez az eszköz, akárcsak a fejlesztési eszközök, elősegíti webhelyének tesztelését az élő tartalom feltöltése előtt. Az átmeneti eszközök segítenek elkerülni a rossz feltöltést, mert láthatja, hogy az új fejlesztések, a tervezés vagy a funkciók hogyan játszódnak le a való életben. Bármikor, amikor kipróbálni szeretne egy vadonatúj bővítményt, témát vagy dizájnt, könnyen megadhatja, mielőtt kőbe rakja..

Az átmeneti eszközök szintén hasznosak a gyors, egyszerű változtatásokhoz. Ezek a funkciók biztonságos törlést is biztosítanak, és segít elkerülni a véletlen feltöltéseket. Mindez a webhely javított rangsorolása és forgalma mellett áll.

hátrányok

Árazás  

A kezelt webtárhely-szolgáltatók költségei egyértelműen nagyon különböznek, az alacsonyabb szintű amerikai alapú SiteGround-től a Kinsta-ig, havonta 100 USD-ig.

Néhány tárhely szolgáltató cég tényleg ütést hozhat körülbelül 80–120 USD / hó körül. Ez súlyos hátrányt jelenthet a gazdaszervezettel való együttműködés során. A választás azonban mindig az Ön igényeihez igazodik. Lehet, hogy megéri a beruházást.

Korlátok

Annak ellenére, hogy a WordPress gazdagépeket korlátlannak tartják, vannak korlátozások a plugin használatára. A legtöbb gazdagép nem engedélyezi a sok erőforrást igénylő plugineket. Ezek olyan bővítmények, mint például a W3 teljes gyorsítótár vagy a WP Super gyorsítótár. Ezt sok olyan felhasználó számára tartják számon, amely inkább ezeket a pluginokat használja.

Interfész különbségek

Egy másik dolog, amit érdemes figyelni, a problémák, amelyek felmerülhetnek a host típusok váltásakor.

Néha, amikor a kezelt tárhelyről megosztott tárhelyre vált, vagy fordítva, egyes felhasználói portálok nem működnek ugyanúgy. A látogatók és a webhelyek tulajdonosai számára ez mind nehéz, mind pedig nem kívánt kihívás lehet. 

A legjobban kezelt WordPress gazdagép keresésekor ellenőrizendő szolgáltatások

A web hosting sok fontos döntést hoz. Sok tényezőt kell figyelembe venni, amikor webhelyét felújítják, vagy először hozzák létre. Az üzembe helyezés azt jelenti, hogy minden egyes műszaki felelősséget figyelembe kell venni, és semmilyen köveket nem szabad megfordítani. Miután teljesen kitalálta, hogy mit szeretne a webhelyén megjeleníteni, valamint a web hosting módját, szűkítenie kell a megfelelő szolgáltatót. Ezeknek olyan cégeknek kell lenniük, amelyekben teljes mértékben bízhat webhelyén és jólétében. Íme néhány tényező, amelyeket érdemes figyelembe vennie a végső döntés meghozatala előtt:

A szerver helye

A fizikai kiszolgálói helyek közvetlenül befolyásolhatják webhelye betöltési idejét. Ha a szerver az Egyesült Államokban van, és Ön is látogató, akkor valószínű, hogy gyorsabban hozzáférhetnek a webhelyhez. Ha a szerver jelentősen messze van, a látogatók nehézségeket tapasztalhatnak a betöltés során, ami csökkent rangsorolást és elkötelezettséget eredményezhet. Győződjön meg arról, hogy a cégnél, amellyel bejelentkezik, ésszerűen elhelyezett szerverekkel rendelkezik (pl. Válassza ki a célpiachoz legközelebb lévőket), és ideális esetben egy CDN-t, amely megoldja ezt a problémát azáltal, hogy elosztja webhelyét globális csomópontok hálózatán, ahonnan a az oldal kiszolgálható.

Tárolási korlátozások

A webhely házigazdái néha megkísérelnek kevesebb tárhelyet igényelni, mint ígérte. Hely szükséges a webhely tárolásához, ha nincs elegendő hely, akkor a webhely nem lesz megfelelő. Mielőtt bármilyen szerződést elkötelezne, feltétlenül ellenőrizze, hogy a kiosztott tárolóhely működik-e az Ön webhelyén a választott terv alapján.

A támogatás mértéke

Annak ellenére, hogy a választott szolgáltatója dicsekedhet az amerikai székhelyű műszaki ügyfélszolgálatával, korlátozott munkaidő vagy követelményeik vannak. Bizonyos esetekben a támogatás eléréséhez külön díjak szükségesek. A legjobban menedzselt WordPress-tárhely-szolgáltatók 24 órás támogatást kapnak, így bármikor hozzáférhet a segítséghez. Ügyeljen arra, hogy a szolgáltatók éjjel-nappal segítséget nyújtsanak.

Fektessen be a kezelt WordPress tárhelybe!

Vagy maga végezheti el a kutatást a fenti kritériumok alapján, vagy időt spórolhat, és kiválaszthatja egyikét !

A kezelt WordPress tárhely alapja és evolúciója

A 2000-es évek végén és a 2010-es évek elején a gazdaság a folyamatos válság közepette állt, a WordPress egy internetes szuperhatalommá válásának szélén állt, és a vállalatok megpróbálták kitalálni, hogyan kell az ügyfeleknek ragaszkodni és folytatni a bevétel növekedését. . Aztán, 2009-ben, a kezelt WordPress tárhely jött létre a helyszínen, és egy milliárd dolláros részletet hozott létre egy 10-15 milliárd dolláros iparágból. A tömegből származó, néha túl nagy WordPress-bővítményeket igénybe vevő fogadó cégek kódot kezdtek használni a frissítések automatizálásához, a webhely biztonságának biztosításához és a weboldal karbantartásának hátsó funkcióinak korszerűsítéséhez. Nem sokkal később, sok tárhelyszolgáltató felajánlotta a saját típusú WordPress-kezelő rendszert saját egyedi jellemzőivel és áraival.

A kezelt WordPress tárhely új szolgáltatásai magasabb árat jelentettek, mint a régi szabványos megosztott tárhely tervek. A kezdetektől az összes tárhelyszolgáltató cégtől elvárták a szokásos szolgáltatáscsomagot: a webhelyek sebességének növelését, a napi 24 órás biztonságot, a nagyobb forgalmú webhelyek sávszélesség-bővítését, az ügyfélszolgálatot és a napi frissítéseket. Mivel azonban ezek a szolgáltatások egy tucat dollár volt, számos másolat-macska társaság alakult ki, és az ügyfeleknek nehéz volt meghatározni, melyik márka volt a legjobb. A hosting cégeknek el kellett kezdeniük olyan szolgáltatások, szolgáltatások és rések felvételét, amelyek megkülönböztetik őket egymástól.

Néhány nagy kezelt WP tárhely szolgáltató közül:

A Pagely a kezelt WordPress tárhely valódi kezdeményezője. Automatikus kódot írtak, amely automatikusan frissíti a WordPress bővítményeket és működik a WordPress magjában. Megalapították a weboldalakat a számítógépes támadásokkal szembeni védelme érdekében, és megtervezték a webhely sebességének növelésére szolgáló beállításokat. Ma a Pagely arra törekszik, hogy továbbra is javítsa biztonságát a WordPress növekedésének mentén. Arra törekszenek, hogy megszilárdítsák szolgáltatásaikat, megfeleljenek a mainstream piacok ízlésének, és csúcskategóriás vállalatokat szolgáljanak. A mai napig Pagely nagyvállalatokkal dolgozott, mint például a Disney és a Facebook. Céljuk, hogy mindig ügyfél-központú maradjon.

A WP Engine nagyra tartja az egyik legjobb WordPress menedzsment házigazda nagyszerű ügyfélszolgálata, gyors betöltési sebessége, biztonsági mentési és gyorsítótárazási lehetőségei, valamint a web-fejlesztők számára történő felhasználóbarát jellegük miatt. A WP Engine szolgáltatásai kezelni tudják a nagy mennyiségű forgalmat a weboldal felé, és ezek középpontjában a személyes weboldalak tulajdonosának igényeinek ápolása és a vállalkozások teljes körű összpontosítása áll. Kiindulási áruk az olcsóbb oldalon havonta 29 dollár, ám sokkal többet kínálnak, mint egy megosztott tárhely platform.

Noha ez egy népszerű lehetőség, és gyakran más kezelt WordPress tárhely szolgáltatókkal csoportosul, a SiteGround valójában nem ugyanaz. Technikailag csúcskategóriás megosztott hosting cégként ismert. A kezdetektől jó sebességet és teljesítményt, gyorsítótárazó biztonsági mentéseket, CDN-hozzáférést, teljes cPanel-kezelést és e-mail kezelést kínáltak. Az egyetlen probléma, amelyet nem kínálnak, az erős biztonság az Ön webhelyén. Tehát, ha fennáll a veszélye, hogy megtámadják a webhelyet, akkor harmadik féllel egyeztetnie kell a webhely valódi biztonságos védelmével. A SiteGround árazása havonta 3,95 dollárról indul, és havonta 20 dollár alatt marad, jó mennyiségű tárhelyért és erőteljes támogatásért a nagy forgalmú webhelyek számára.

A lendkerék sarokba vette a piaci rést azzal, hogy webes tervezőket és webfejlesztőket céloz meg viszonteladói tárhelycsomagokkal. Néhány szolgáltatás, amelyet kifejezetten ehhez tartalmaznak: egyszerű együttműködés, így a különböző emberek beállíthatják saját felhasználónevüket és jelszavaikat egy adott projekthez, tervrajz, amely lehetővé teszi ügyfeleik számára, hogy egynél több WordPress-webhelyet hozzanak létre meghatározott témákkal, beépülő modulokkal és beállításokkal, valamint kliens Az átruházások lehetővé teszik a Flywheel fejlesztőinek és tervezőinek, hogy ingyenes weboldalakat építsenek fel saját ügyfeleik számára. A lendkerék ára havi 15 dollártól 250 dollárig terjed, és akár 600000 havi látogatót fedezhet a legnagyobb csomagban.

A Kinsta egy újabb WordPress menedzsment platform, amelyet 2013-ban alapítottak. Speciális szolgáltatásaik a vállalkozások számára szolgálnak, és webhelyük sebességére és méretezhetőségére támaszkodnak a Google Cloud szolgáltatásban. Kínálják a többi szabvány által kezelt WordPress szolgáltatást; mint például a kiváló ügyfélszolgálat, a biztonsági garancia és a CDN hálózati támogatás. A Kinsta nagyra becsült, mert teljes WordPress háttér-infrastruktúrával rendelkezik, így szabadon kezelheti webhelye kialakítását és hangulatát. Az áraik havonta 100 dollárról indulnak, és minden egyes tervvel 100 dollárral növekednek.

A kezelt WordPress tárhely hosszú utat tett meg azóta, hogy beindult a 2009-es iparba. Mindegyik társaság elvégezte a munkáját annak biztosítása érdekében, hogy lábnyoma a hosting helyszínen egyedülálló legyen. Az egyes vállalatok által kínált funkciók célja, hogy visszatükröződjenek a különféle iparágakkal és az ügyfelek ízlésével. Tudva, hogy honnan jöttek ezek a cégek, hogyan fejlődtek úgy, hogy illeszkedjenek a WordPress egyre növekvő és folyamatosan változó befolyásához, és az általuk szakosodott egyedi ajánlatok segítenek meghatározni az Ön igényeinek legmegfelelőbb tárhely-programot..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author