Legjobb VPS tárhely Ausztráliában

Mielőtt bejutnánk a VPS hosting kategóriájának első három közé, győződjön meg róla, hogy tudja, mit akar, mivel a VPS tárhely sokféle változatban érkezik (ez egyértelműen nem ugyanaz, mint a szokásos web hosting csomagok).

A legfontosabbak saját kezelésű (Techie vagy, és beállíthatod magad is) és sikerült (valaki más gondoskodik a műszaki megoldásokról). Akkor, amennyire az infrastruktúra megy, fizikai számítógépekkel is mehet, vagy … preferenciám, felhő vps tárhely, amely kiszolgálók hálózatát használja a fiók létrehozásához, így bármikor és szinte azonnal növelheti vagy csökkentheti a méretét.

Az 1. sz. Specializációnk a felhő VPS-re specializálódott, a 2. és a 3. sz. Hagyományos VPS-ek.

Legjobb VPS Ausztráliában: A 3 legjobb összehasonlításunk – 2020. május

Webtárhely-üzemeltető társaságÁltalános értékelésKiratindító ár / hónap.Disk SpaceStarter terv Teljesen kezelt? Egy mondat elemzése (csak az 5 legjobban) Vélemények a weboldalon
siteground2 $ 80 40 GB IGEN Villámgyors, ingyenes CDN (globális elérhetőség), a WordPress által hivatalosan ajánlott, 30 napos pénz-visszafizetési garancia = Nyerj! SiteGround áttekintés
Alapvető $ 29.90 25 GB NEM (249,90 USD / hónap kezelt) Ausztrál szerverek, nagyon megfizethető csupasz csontok! Alapvető felülvizsgálat
Digital Pacific $ 24.92 25 GB NEM (havi 58,25 USD-tól kezelték) Sok választás! Digital Pacific Review

# 1 SiteGround

A SiteGround egy csúcskategóriás Cloud VPS-t használ a lehető legjobb teljesítmény elérése érdekében. Az SSD mindenhol megtalálható, automatikusan méretezhető funkciók, teljesen kezelt, ingyenes CDN-t tartalmaznak… ez egy nem-brainer imho!

A 4 rögzített terv mellett, még a saját tárhely-terveket is létrehozhatják. Valóban fújják ki a versenyt a vízből!

siteground2

Egyszerű használat

90%

megfizethetőség

90%

Teljesítmény / teljesítmény

85%

# 2 Crucial

A Crucial egyike azoknak a fogadó cégeknek, amelyek nagyon jó hírnevet szerveznek, és jó okkal.

Az Aussies alapú szerverekkel, az éjjel-nappal támogatott szolgáltatásokkal (igen, 24/7, egész évben) és az olyan infrastruktúrával, amely nagyjából képes kezelni bármit, amit beledob, tényleg nem hibázhat!

Ezek a srácok nagyszerűek, ha te olyan technikus vagy, aki teljes ellenőrzést akar!

CrucialLogo

Egyszerű használat

85%

megfizethetőség

70%

Teljesítmény / teljesítmény

85%

# 3 Digital Pacific

A Digital Pacific az egyik első olyan társaság, amely Ausztráliában kezdett el szolgáltatási szolgáltatásokat nyújtani.

Az egyetlen dolog, amely megkülönbözteti őket a listán szereplőktől, az általuk kínált vps csomagok / szerverek mennyisége. 4 lehetőségük van mind az önálló, mind a kezelt VPS számára. A kezelt szolgáltatások szintén sokkal megfizethetőbbek, mint a második.

digpacific

Egyszerű használat

85%

megfizethetőség

85%

Teljesítmény / teljesítmény

70%

VPS Hosting Graph Australia

VPS-kiszolgálók: gyors áttekintés

Mi a VPS??

Egy lépéssel a megosztott tárhely felett, és csak egy lépéssel a dedikált szerver hosting alatt. A VPS (virtuális magánszerver) tárhely a közös megoldás azoknak a weboldalaknak a számára, amelyek meghaladják a megosztott tárhelyszolgáltatást.

A virtuális magánszerverek jobb megértése érdekében képzelje el a kapu környékét. Noha a környéken belül mindenki nagyobb magánéletben él, mint egy nagy apartmankomplexumban (megosztott tárhely), továbbra is a környéken belül élnek. Az elzárt szomszédságban élő emberek több pénzt költenek, de otthonukkal kapcsolatban még több tervezési lehetőségük van. Noha nincs olyan sok lehetőségük, mint valaki, aki vidéki kastélyban él (dedikált szerver tárhely), a kapuval ellátott környéken élvezés luxus és többnyire magántulajdonban van..

A virtuális magánszerverek webhelyein nagyobb a magánélet és a kreatív irányítás, mint a megosztott gazdagépeken. Ahelyett, hogy helyet és sávszélességet kellene megosztania a kiszolgálón lévő összes webhellyel, a VPS külön webhelyeket üzemeltet kisebb tárolóhelyekben, úgynevezett tárolókban. Ezek a konténerek lényegesen nagyobb adatvédelmet és helyet kínálnak, mint amit egy megosztott tárhelyszolgáltatás kínál. Míg a VPS tárolása a szolgáltatás szempontjából egy lépéssel meghaladja a megosztott tárhelyet, ez az árra is igaz.

Miért lenne szüksége ilyen típusú tárhelyre??

Míg a megosztott tárhely általában az első (és néha az utolsó) lehetőség az új web-fejlesztők számára, sokan gyorsan tapasztalatokat szereznek és webhelyüket növelik a gazda képességein túl. Noha sok megosztott tárhely kínál „korlátlan” helyet, ez inkább csak előrejelzés, mint tény. Nincs kiszolgálóterület valóban korlátlan, így a megosztott tárhelyszolgáltatások előrejelzik a potenciális ügyféloldalak számára, hogy a kiszolgálón lefoglalt területük alatt maradjanak. Ha olyan sikeres webhelyet hoz létre, amely vonzza a nagy webforgalmat, valószínűleg egy megosztott gazdagépnek végül ki kell téged téged. Noha ez szerencsétlennek tűnik, az a jele, hogy webhelye vonzó, és teljesíti a megtervezett lehetőségeket.

Miután olyan webhelyet fejlesztett ki, amely túl nagy egy megosztott gazdagép számára, a következő logikus lépés egy VPS-gazdagép szolgáltatásának megszerzése. A VPS tárhelyei több helyet, sávszélességet és adatvédelmet kínálnak, mint amit egy szokásos megosztott gazdagép megenged. Ezek a szolgáltatások drágábbak, mint egy megosztott gazdagép, ezért fontos kialakítani egy következetes módszert a webhely támogatására. Ha drasztikusan növeli a webhely webes szerepét, akkor elengedhetetlen a VPS tárolása. Ennek ellenére, ha Ön valójában nem Ausztráliában van, akkor a következő országokban van a legfontosabb webtárhely-listák: Egyesült Királyság, Írország, Kanada, NZ, & Singapore

Előnyök

  • Megfizethető: Noha a VPS tárolása lényegesen többet fizet, mint a megosztott tárhely, nagyobb helyet, sávszélességet és kreatív irányítást kínál Önnek, amelyek mindegyike nélkülözhetetlen a weboldal sikeréhez. Ha kereskedelmi érdeklődésre számot tartó webhelyet állít elő, akkor fontolja meg a VPS tárolását a jövőbeli nyereség felé irányuló befektetésként. Annak ellenére, hogy a VPS drágább, mint a megosztott tárhely, mindkét szolgáltatást hátráltatja a dedikált szerver tárhely ára.
  • Megbízhatóság: Tekintettel a VPS tárolásához kapcsolódó árra, az ügyfelek bizonyos megbízhatóságot várhatnak el. Számos megosztott hosting webhelyet azzal vádoltak, hogy túllicitálják vagy több kiszolgálóterületet értékesítenek az ügyfeleknek, mint amennyit rendelkezésre állnak, a legtöbb ingyenes webtárhely ugyanezt teszi. Ez a gyakorlat sok webhelyet véletlenszerűen töröl, vagy ami még rosszabb, teljes szerverhibát okoz. A túlméretezés rendkívül ritka jelenség a VPS tárhely területén.
  • Teljes felügyelet: A VPS-házigazdák virtuális operációs rendszer futtatását kínálják az ügyfeleknek számos tervezőalkalmazás (vagy vezérlőpanel, például a cPanel) mellett. Az ilyen típusú szoftverekkel az ügyfelek alapvetően teljes kreatív irányítással bírnak a webhelyek felett.

Hátrányok

  • Műszaki tudás: Bár valószínűleg olyan webhelyet tervezett, amely már meghaladta a megosztott tárhely képességeit, továbbra is fennáll annak a esélye, hogy nagyon keveset tud az általános webdesignról. Mivel sok kezdő webhely egyszerű HTML vagy WordPress telepítésre támaszkodik, a felhasználóknak nem kell teljes mértékben hozzáértőnek lenniük az alapműveletek végrehajtásához. Abban az esetben, ha átvált egy VPS gazdagépre, amelynek szoftvere teljes kreatív irányítást kínál, akkor beléphet egy olyan területre, ahol nincs előzetes ismerete. A VPS platformok tervezésének hiánya miatt a webhelyek olcsónak vagy hiányosnak tűnhetnek annak ellenére, hogy ezekért a platformokért sokkal többet fizetnek.
  • Áraugrás: Míg a VPS tárolása a szolgáltatások szempontjából nyilvánvalóan jobb üzlet, mint a megosztott tárhely, az áremelkedés gyakran kicsit megkönnyítheti a web-tervezők számára a költségvetést. Mivel a webtárhely havonta felszámolásra kerül, egyes web-tervezők úgy találják, hogy fizetnek a VPS-hostért, mielőtt webhelyük valóban készen állna ezekre a platformokra. Ez a költségvetés kimerüléséhez vezethet, mielőtt az adott hely működőképes vagy jövedelmező.
  • Karbantartás: Míg a VPS tárhely további funkciókat és adatvédelmet kínál, ez nem jár az alkalmi probléma nélkül. A VPS webhelyek rendszeresebb karbantartást igényelnek a webes tervezőtől, ami egyértelműen jelentős műszaki ismereteket igényel. Ha nem rendelkezik ezzel a technikai tudással, előfordulhat, hogy nagy összegeket pazarol fel harmadik fél webhelyének javításához.

VPS GYIK

Mi a „virtuális” jelentése a virtuális nyilvános szerver kifejezés alatt??

Tekintettel a VPS tárolásában található fejlett szoftverre, a vállalatok virtuális számítógépeket hozhatnak létre, és fizikai gépeken belül futtathatják azokat. Ezek a virtuális számítógépek webhelyek csoportját tárolják, amelyek mindegyikében teljes értékű operációs rendszer (általában Linux), több tervezési alkalmazás és hatékony kiszolgáló előnyei részesülnek..

Ez nem ugyanaz, mint a megosztott tárhely?

Nem. A megosztott tárolásban (az olcsó webhelytárhely típusa) minden webhely egyetlen gépet (fizikai vagy virtuális) oszt meg. A VPS tárolás során egy webhelyet rendelnek hozzá egy virtuális géphez. A megosztott tárhely használatában az ügyfelek attól tartanak, hogy olyan webhelyeket hozzanak létre, amelyek nagy webforgalmat vonzanak és nagy mennyiségű sávszélességet használnak fel. A VPS tárolás során sokkal nagyobb webhelyeket hozhat létre, amelyek nem hirtelen eltűnnek a szerverterületről.

Virtuális magánszerver, amely jobb a keresőmotor optimalizálásához?

Igen, de nem közvetlenül. A Google, a Bing és más keresőmotorok prioritást jelentenek az olyan webhelyeknél, amelyek viszonylag gyors töltési idővel rendelkeznek. Ha webhelye van megosztott gazdagépen vagy rosszul kezelt kiszolgálón, akkor a webhely a hosszú betöltési idők miatt csökkenti a keresőmotor optimalizálását. A VPS-gazdagépeken lévő webhelyek nem versenyeznek a sávszélességért, azaz gyorsabban töltenek be és növekednek a Google rangsorában.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author