Legjobb viszonteladói tárhely az Egyesült Királyságban

Mivel az ezen az oldalon érkező emberek többsége webdesigner, és üzleti tevékenységének viszonteladói tárhelyen keresztüli átméretezésén dolgozik, ezért ebbe a szögbe fogunk jutni.

Mivel mi is egy webügynökség vagyunk, rengeteg tárhely-fiókkal (sok mellékprojektenk van és szeretnénk kísérletezni), ezért már elvégeztük a kutatást és kiválasztottuk a saját legjobb öt legjobban viszonteladó-tárhely szolgáltatót a UK.

Elsősorban az olyan webes házigazdákra összpontosítottunk, amelyek viszonteladói fiókokat kínálnak, amelyek egyaránt tartalmazzák a cPanel és a WHM szolgáltatásokat (de erről később).

Side-note: Az 1-es számunkban van egy elég nagy ideiglenes kedvezmény, futás közben kapd meg, amíg tart!

Néhány legismertebb márka / webhely, amely a tartalomra hivatkozik:

Ismerjük cuccunkat, egy kis mintát a sok véleményünkből:

Tom szenvedélyes és gyorsan megérti ügyfelei igényeit. Nagyon értékeltem az ő hajlandóságát megosztani tudását és készségeit a vadonatúj webhelyem használatában. Köszönöm Tomnak!

Sally Mac
Tartalom táblázatok

A MangoMatter annyira megkönnyítette a jelenlegi weboldalunk tervezését. Tomot személyesen bevonták az első konzultációtól a befejezésig, és továbbra is készen áll minden szükséges csillapításra!

Demitrios Lecatsas
Friss haj

Tomot választottuk webhelyünk tervezéséhez, mert tetszett a többi webhely stílusa, amelyet ő tervezett. Az egész folyamat stresszmentes volt. Tom annyira segítőkész volt, és a többszörös kérésünk egyikében sem volt túl sok baj. Tom örömmel dolgozik együtt. Szeretjük a nekünk készített weboldalt, olyan könnyen használható és fantasztikusan néz ki.

Carl Olive
Tavaszi!

A Mango Matter tapasztalata fantasztikus volt! Tommal nagyon könnyű együtt dolgozni, pozitív, hatékony és nyilvánvalóan ragyogó, amit csinál. Nagyon ajánlott.

Lucy Reeves
Ez azt jelenti

Felhívtuk Tomot az új cég weboldalunk fejlesztésére, és örömmel fogadtuk az eredményt. Nemcsak tudta eljuttatni a mi röviden, hanem olyan kiváló ötleteket is adott, amelyekre soha nem gondolhattunk volna. A legjobb az egészben, hogy Tom nagylelkű az idejével, és továbbra is rendelkezésre áll tanácsokkal és támogatással.

Neil Mackenzie
Enventive

Milyen egyszerű és zökkenőmentes élmény volt a MangoMatter használatával! Tom pontosan megértette, mi vagyunk utána, és rendkívül lenyűgözött a végtermék. Nem habozzon, ha a jövőben ismét a MangoMatter-et választanám.

Tyson King
Rendező / Plumbrite Solutions

A MangoMatterből származó Tom rendkívül segítőkész, profi és nagy segítséget nyújtott weblapom létrehozásában, rengeteg tudással rendelkezik és nagyon hatékony. Nem habozzam a MangoMatter ajánlását, és már megtettem.

Michelle Watson
iFix

Elkészítettük az elemzést, a viszonteladói értékeléseket & összehasonlításokat, így nem kell, így létrejön az Egyesült Királyság legjobb viszonteladói szolgáltatói listája. Az alábbi táblázat praktikus áttekintést nyújt – véleményünk szerint – az öt legnagyobb viszonteladói házigazdáról, osztályozás szerint rendezve, részletezve a költségeket / hónap, & a legjobb tulajdonságaikat.

Webtárhely-szolgáltatóÁltalános értékelésÁr / hónap.FeaturesDisk Space fiókok számaSzolgáltatók világszerteOptimized for WordPressWebsite
A2HostingLogo £ 10.16 (15,40 £ volt) Bármikor pénz-visszafizetési garancia, ingyenes SSL + szerver Amszterdamban (Nagy sebesség az Egyesült Királyság webhelyeinek) = nem-agy! 30GB 40
siteground logó 5 kredit / számla esetén 11,25 £ Nagyszerű teljesítmény, ingyenes 1-kattintásos SSL-telepítés, globális elérhetőség – hitel alapú rendszer, amely néhánynak nem tetszik. 10 GB / hitel 5
Greengeeks logó $ 19.95 Szuperzöld, korlátlan lemezterület, amszterdami adatközpont Korlátlan 10
TSOhost logó £ 33.98 Helyi vállalat, korlátlan lemezterület Korlátlan 100
WP Engine logó 290 USD (nincs adat az Ügynökség programjában) Szakértői WP támogatás, szuper csúcskategóriás, nagyon gyors kiszolgálók. Korlátlan 15

„Olyan sok webhely-szolgáltató közül, amelyek közül választhat, az Ön igényeinek megfelelő megfelelő megoldás nagyon időigényes lehet, főleg mivel mindenki úgy tűnik, hogy ugyanazokat a funkciókat kínálja kissé eltérő áron, így a legtöbb ember kíváncsi, hol a különbség…

Tehát a fenti táblázat áttekintésén kívül alább készítettünk egy kissé részletesebb top 5-et is. A következő kritériumokat használtuk a legjobbak webgazdainak osztályozására: Támogatás, megfizethetőség és Teljesítmény / Teljesítmény. Élvezd!”

Matthew Rogers
Hosting szerkesztő

Legjobb brit viszonteladói tárhely – vélemények 2020 május

1. A2 tárhely

Weboldal: www.a2hosting.com
Ár:
£ 10.16
Lemez terület: 30GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A2 tárhely logó

Az A2 hosting itt határozottan a király. USA-ban székhellyel rendelkező társaságok, de világszerte számos lángoló gyors szerverrel rendelkeznek, beleértve Amszterdamot is, ami a sebességet nem engedi ki az Egyesült Királyság webhelyeinek (még az Egyesült Királyságban működő verseny nagy részét fújja ki a vízből).!

Ehhez adhat bármilyen pénzvisszafizetési garanciát, a 24/7/365 támogatást és az ingyenes webhely-áttelepítést … ez valóban nem bátor!

Terveik kezdődik csak 10,16 GBP / hónap (15,40 £ volt) 40 fiók és 30 GB tárhely esetén!

2. SiteGround

Weboldal: www.siteground.com
Ár:
£ 11.25
Lemez terület: Fiókonként 10 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

SiteGround logó

A SiteGround egy csillag, amikor a WordPressről beszélünk, még a WordPress hivatalosan is ajánlja őket. Tárhely-beállításuk nagyon gyors és megbízható tárhelyet kínál, és mi nagyon szeretjük őket az egyes oldalak tárolásához.

Terveikhez számos kiváló szolgáltatás tartozik, mint például hihetetlenül hatékony biztonsági rendszer, automatikus biztonsági mentések és ingyenes SSL (az e-kereskedelmi webhelyek számára nagyon fontos).

A költségeket illetően, itt az A2 tárhely jobb, a SiteGround egy hitelrendszerrel működik, ahelyett, hogy a számlák / lemezterület helyett egyenesen továbbítaná a készpénzt. Terveik legalább 5 kreditet igényelnek = 5x £ 27 / év – ez 11,25 £ / hónap

3. GreenGeeks

Weboldal: www.greengeeks.com
Ár:
$ 19.95 / hó
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

GreenGeeks logó

A GreenGeeks egyike azoknak a vállalatoknak, amelyekből csak tudod, hogy mindent jól csinál, óriási növekedést tapasztaltak azóta, hogy 2008-ban életbe léptek. Amit igazán szeretünk, az az, hogy háromszor visszahozzák az energiafogyasztást a hálózatba szélenergia, nagyon lenyűgöző!

Ami a viszonteladói tárhelyeket illeti, nagyon megbízhatóak, gyors adatközponttal rendelkeznek Amszterdamban, és korlátlan lemezterületet kínálnak viszonteladói terveikben (bár ne feledje, hogy számlád száma korlátozott).

A legolcsóbb viszonteladói csomag 19,95 dollárral kezdődik 10 fiók esetén.

4. TSOhost

Weboldal: www.tsohost.com
Ár:
33,98 £ (+ 20% áfa)
Lemez terület: Korlátlan lemezterület
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

TSOhost logó

Több mint egy évtizedes tárhely-tapasztalattal rendelkeznek, és ők az egyik legfontosabb web hosting szolgáltató az Egyesült Királyságban.

Mindent megkapnak, amire szüksége van … hatalmas adatközpontokkal, Slough-ban, a nap 24 órájában, éjjel-nappal támogatással, és nagy teljesítményű felhő-tárhelyet & „Hibrid” megoldások… ha helyi szeretnél menni, akkor vegye fel a srácot!

Alapvető viszonteladói tervük akár 100 domaint képes tárolni, és korlátlan lemezterülettel rendelkezik, ami nagyon lenyűgöző.

Legjobb tervük 33,98 £ -nál kezdődik (+ 20% ÁFA)

5. WP motor

Weboldal: wpengine.com
Ár:
 N / A
Lemez terület: N / A
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

WP Engine logó

A WP Engine már jó ideje a csúcsminőségű, jól kezelt WP-tárhely szabványa, ezért nevezzük őket a listán. Nem akarom elkezdeni felsorolni az összes szolgáltatással kapcsolatos szolgáltatást, mivel itt leszünk egy darabig … de ez nagyjából mindent tartalmaz, amire gondolhat, az SSL-től a gyors kiszolgálói beállításokig, CDN-ig, a szakértői WP támogatásig, nagy biztonság, automatizált frissítések és még sok más.

Ennek ellenére, ami határozottan hátráltatja őket a viszonteladók számára, az az árazás … ilyen nincs. Az információ megszerzéséhez be kell jelentkeznie az ügynökség programjába.

Ha ellenőrzi a rendszeres árazást az ügynökségi programon kívül, akkor 290 dollár / hónap 15 webhelyen, ami nagyon drága, de megint nagyon is nagyon nagyon jók abban, amit csinálnak.

Viszonteladói kutatók fogadása

UK viszonteladói tárhely: Ásó mélyebb

Mi az a viszonteladói tárhely??

Amikor az egyik társaság, a tárhely szolgáltatója, úgy dönt, hogy bérbe adja sávszélességét és merevlemez-területét egy másik kisebb vállalkozásnak, aki ezt követően tovább bérli ezt a helyet egy harmadik fél kisebb vállalkozásának, ez a viszonteladói webtárhely. Alapvetően az, hogy saját ügyfelei számára olyan tárhelyet nyújt, mintha Ön a webhelytárhely-szolgáltató.

Ez az Egyesült Királyságban nagyon általános gyakorlat azoknak a tervezőknek és weboldal-fejlesztőknek, akik kiegészítő szolgáltatásokkal szeretnék megcímkézni magukat, például az Egyesült Királyság webtárhelyét, valamint olyan vállalkozók számára, akik saját üzleti webtárhelyet kívánnak létrehozni..

ps: létrehoztunk egy top 3 viszonteladói tárhelyet Ausztrália és az USA viszonteladói tárhely összehasonlítására is.

Vigyázni kell a viszonteladói tárhely kutatásakor:

Költség

A terv elkészítésének és futtatásának egyik csúszósabb szempontja annak kiszámítása, hogy mennyit költhet rá (és nem, a viszonteladók számára nem áll rendelkezésre ingyenes webtárhely). Amikor először indul, a legjobb cselekedetnek tűnik, ha egyszerűen csak a legolcsóbb tervet keresi – ez nem feltétlenül az ideális lehetőség. Mindenkinek megvan a saját egyéni igénye, tehát az Ön számára legmegfelelőbb terv számos különböző tényezőtől függ, például attól, hogy mennyi szerverterületet szeretne eladni, és mennyit tervez a kezdő ügyfelek díjazásában..

Ennek kidolgozásakor általában azt javasoljuk, hogy nagyobb ügyfeleknek kb. 10 Gb helyet biztosítson, közepes méretű ügyfeleknek 3Gb körül, és a kisebbeknek tényleg csak 1 Gb-re van szükségük. Szerencsére a hely általában nagyobb probléma, mint a sávszélesség korlátozása.

Sávszélesség / lemezterület

Megfelelő sávszélességet elég gyakran megtalálni az Egyesült Királyságban működő hosting cégeknél, ezért érdemes figyelni a lemezterületre. Ez fontos döntő tényező, amikor meghatározza az ügyfelek számát, amelyekkel a viszonteladói hosting terv képes kezelni (feltétlenül, ha sok e-kereskedelmi webhelyet tárol), bár az engedélyezett fiókok száma szintén fontos.

cPanel / WHM kapható

A cPanel egy alapvető iparági szabvány, és a Web Host Manager (WHM) segítségével a felhasználók kezelni tudják a cPanel fiókokat, és szükség esetén újakat hozhatnak létre. Ezért fontos, hogy az Egyesült Királyságbeli viszonteladói házigazdák rendelkezzenek WHM-mel – ezzel képesek korlátozásokat beállítani, csomagokat beállítani, felhasználási statisztikákat megtekinteni, fiókok frissítésére vagy frissítésére és még sok másra képesek. Minél könnyebb a fiókkezelő rendszer használata, annál egyszerűbb lesz az általános munka. Ezt az alap terveknek is tartalmazniuk kell.

Szerver helyek

Az interneten minden egyes információt fizikailag valahol egy helyen tárolnak. Általában a legjobb, ha a kiszolgáló helyét ugyanabban az országban tartja, mint a kiszolgált ügyfeleket – ha az Egyesült Királyságban vannak, akkor az országon belül keressen szervert. Olcsóbb tervek érhetők el a tengerentúlon, és ezek néha nagyon életképes lehetőségek lehetnek; ezeket az értékterveket azonban figyelembe kell venni, hogy az ügyfélszolgálat minősége sokkal alacsonyabb lehet, mint amire számítottál.

üzemidő

A kiszolgáló online és működési időtartama a rendelkezésre álló idő. Ha a rendelkezésre állási idő túl foltos, bárki, aki ellátogat a weboldalra, azonnal elhagyja az oldalt, és talál egy versenytársat, akinek a weboldala hatékonyabban működik. Amikor egy olyan terveket vásárol, amelyekben 99,9% -os rendelkezésre állást kínál, csak végezzen néhány további kutatást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jelentéseik pontosak-e, mivel ez nem egy olyan kategória, amelyen át akarod gördülni..

Vevőszolgálat

A magas színvonalú ügyfélszolgálat nagyon fontos ebben az iparágban, mert kudarc nélkül valami rosszra megy, amikor a legkevésbé számítják rá. Függetlenül attól, hogy ez a meghibásodás epizódja vagy a sávszélesség kérdése, az utolsó dolog, amit meg akar tenni, az, hogy nem fér hozzá az ügyfélszolgálathoz, mert nem kínálnak 24 órás támogatást, vagy, ami még rosszabb, az ügyfélszolgálattal foglalkoznak. valójában egyáltalán nem segítőkész.

Az egyik terület, amelyben ellenőrizni szeretné a megfelelő szintű ügyfélszolgálatot, a 24 órás élő csevegés és telefonos támogatás. Ha úgy dönt, hogy odakint a legolcsóbb tárhely szolgáltatót választja, akkor nyilvánvalóan eléggé hiányzik a támogatási szint.

Engedélyezett számlák száma

A felállítható ügyfelek száma egy másik fontos tényező a tárhely-terv kiválasztásában. Sok idő alatt, ez részben a rendelkezésre álló hely mennyiségétől függ, mivel fel kell osztania azt az ügyfelek között, és ügyelnie kell arra, hogy elegendő helyük legyen a megfelelő webhelyük futtatásához. Befektethet például egy olyan tervbe, amely több ügyfelet kínál, de kevesebb helyet biztosít minden ügyfél számára, például egy, legfeljebb 25 fiókkal, összesen 50 GB-os fiókkal, amely minden ügyfél számára 2 GB-ot biztosít.

Bonyolult lehet megtalálni a megfelelő egyensúlyt a számlák száma és a terület elosztása között, de ha kitalálja, mi a célja, egyszerűen továbbléphet a következő lépésre.

Más funkciók

Néhány további funkció, amelyekre figyelni kell:

  • RAM – legalább 500 MB, de 1 GB ajánlott
  • Disk IO – egy jó szám, amelyet meg kell keresni, másodpercenként 2 MB
  • CPU – hány magra van szüksége, és hány van?
  • Szerver sebessége – milyen gyors, SSD vagy LiteSpeed?
  • Napi mentések – biztonsági szempontból nélkülözhetetlen

A WordPress és a Joomla könnyű telepítése szintén nagyon hasznos, bár ezeknek már megvan a Cpanel csomag. Ha a költségvetési korlátozások nem jelent problémát Önnek, akkor az erős VPS hihetetlenül hasznos lehet a szerver biztonsága szempontjából. Egy másik drága szolgáltatás, amely megéri, ha pénzt kell költenie, dedikált szerverre történő befektetés.

VAGY

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author