Legjobb viszonteladó tárhely

Mivel az ezen az oldalon érkező emberek többsége webdesigner, és üzleti tevékenységének viszonteladói tárhelyen keresztüli átméretezésén dolgozik, ezért ebbe a szögbe fogunk jutni.

Mivel mi is egy webügynökség vagyunk, rengeteg tárhely-fiókkal (sok mellékprojektünk van és szeretnénk kísérletezni), ezért már elvégeztük a kutatást és kiválasztottuk a saját legjobb öt legjobban viszonteladó-tárhely szolgáltatót a USA (és azon túl).

Elsősorban az olyan webes házigazdákra összpontosítottunk, amelyek viszonteladói fiókokat kínálnak, amelyek egyaránt tartalmazzák a cPanel és a WHM szolgáltatásokat (de erről később).

Side-note: Az 1-es számunkban van egy elég nagy ideiglenes kedvezmény, futás közben kapd meg, amíg tart!

Elkészítettük az elemzést, a viszonteladói értékeléseket & összehasonlításokat, így nem kell, így létrejön az Egyesült Államok legjobb viszonteladói szolgáltatói listája. Az alábbi táblázat praktikus áttekintést nyújt – véleményünk szerint – az öt legnagyobb viszonteladói házigazdáról, osztályozás szerint rendezve, részletezve a költségeket / hónap, & a legjobb tulajdonságaikat.

Webtárhely-szolgáltatóÁltalános értékelésÁr / hónap.FeaturesDisk Space számlák számaWeboldal
InMotion logó 13,99 USD (50% kedvezmény) Korlátlan számla, 80 GB lemezterület, dedikált IP, ingyenes számlázási szoftver! 80GB Korlátlan
A2HostingLogo $ 13.19 Bármikor pénz-visszafizetési garancia, ingyenes SSL + szerver az egész világon. 30GB 40
siteground logó 17 kredit 5 kreditért / számlához Nagyszerű teljesítmény, ingyenes 1-kattintásos SSL-telepítés, globális elérhetőség – hitel alapú rendszer, amely néhánynak nem tetszik. 10 GB / hitel 5
Greengeeks logó $ 19.95 Szuperzöld, korlátlan lemezterület, amszterdami adatközpont Korlátlan 10
WP Engine logó 290 USD (nincs adat az Ügynökség programjában) Szakértői WP támogatás, szuper csúcskategóriás, nagyon gyors kiszolgálók. Korlátlan 15

„Mivel sok olyan host szolgáltatót választhat, az Ön igényeinek megfelelő, megfelelő kiszámítás nagyon időigényes lehet, főleg mivel mindenki úgy tűnik, hogy ugyanazokat a funkciókat kínálja kissé eltérő áron, így a legtöbb ember kíváncsi, hol a különbség…

Tehát a fenti táblázat áttekintésén kívül alább készítettünk egy kissé részletesebb top 5-et is. A következő kritériumokat használtuk a legjobbak webgazdainak osztályozására: Támogatás, megfizethetőség és Teljesítmény / Teljesítmény. Élvezd!”

Matthew Rogers
Hosting szerkesztő

Legjobb viszonteladó-hosting USA – vélemények 2020 május

1. InMotion tárhely

Weboldal: www.inmotionhosting.com
Ár:
$ 13.99
Lemez terület: 80GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

90 napos pénz-visszatérítési garancia, több lemezterület, mint a legtöbb viszonteladói házigazda számára, ÉS korlátlan számlák a legalapvetőbb viszonteladói terv számára … Az InMotion tudja, hogyan kell értékesíteni viszonteladói szolgáltatásaikat. Általában ismertek a magasabb szintű üzleti központú tárhely-tervekről, de a szokásos web hosting csomagok magas költségei mellett meglepően megfizethető viszonteladói szolgáltatásokat kínálunk.

Az összes terv tartalmaz egy ingyenes domaint, korlátlan számlákat, rosszindulatú programokat & DDoS védelem a maximális biztonságért, ingyenes számlázási szoftver, biztonsági mentések és még sok más. Kombinálja mindezt egy 50% -os kedvezménnyel, amelyet jelenleg futtatnak, és tényleg megérdemlik az első helyet!

A legolcsóbb viszonteladói tervük csak a kezdettel kezdődik 13,99 USD (50% kedvezmény) 

2. A2 tárhely

Weboldal: www.a2hosting.com
Ár:
$ 13.19
Lemez terület: 30GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A2 tárhely logó

Az A2 Hosting egy másik host, amely tudja, mit csinál, amikor a viszonteladói tárhelyről szól. Miközben kevesebbet kínálnak hasonló árért, szupergyors kiszolgálókat kínálnak a világ más országaiban is, szükség esetén globális hozzáférést biztosítva az ügyfeleknek. Amit igazán szeretünk az A2-hez képest az InMotion-ban, az az elkötelezettségük, hogy a WordPress platformot lehetőleg optimalizáljuk. A WP rendkívül simán fut a szerverein.

Kombinálja ezt bármikor a pénz-visszafizetési garanciával, és könnyen megkapja a második helyünket.

Viszonteladói tárhely-tervek 40 dollár és 30 GB tárhely esetén mindössze 13,19 dollárt tesznek ki.

3. SiteGround

Weboldal: www.siteground.com
Ár:
£ 11.25
Lemez terület: Fiókonként 10 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

SiteGround logó

Míg a SiteGround ismert a WordPress epikus teljesítményéről (végül is maguk a WordPress ajánlják, ami nagyon lenyűgöző), a viszonteladói tervekhez inkább az InMotionot vagy az A2-et részesítjük előnyben. Nem az, hogy teljesítményük nem lenne fantasztikus, mert az. Ugyanaz a támogatás és minden más, amit elvár egy fantasztikus webgazdaktól, mint például az SG.

Így árazzák fel viszonteladói tárhely-terveiket, a SiteGround egy hitelrendszerrel működik, ahelyett, hogy a számlák / lemezterület helyett egyenesen előre fizetne (ami kissé zavaros lehet, feltétlenül inkább a másik rendszert részesítjük előnyben). Terveik legalább 5 kreditet igényelnek = 5x $ 42 / év – ez 17,5 USD / hónap

4. GreenGeeks

Weboldal: www.greengeeks.com
Ár:
$ 19.95 / hó
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

GreenGeeks logó

A GreenGeeks minden bizonnyal nem a legolcsóbb, ám elképesztő teljesítményű, globális adatközpontokkal jönnek, és az elfogyasztott energia 300% -át visszavezetik a hálózatra! Szintén nagyon méretezhetők, adnak WHMCS licencet a számlázás kezeléséhez, rendelkeznek néhány nagyszerű biztonsági funkcióval, ÉS ingyenes migrációt kínálnak, ha szüksége van rá.

A legolcsóbb viszonteladói csomag 19,95 dollárral kezdődik 10 fiók esetén.

5. WP motor

Weboldal: wpengine.com
Ár:
 N / A
Lemez terület: N / A
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

WP Engine logó

A WP Engine már jó ideje a csúcsminőségű, jól kezelt WP-tárhely szabványa, ezért nevezzük őket a listán. Nem fogom elkezdeni felsorolni az összes szolgáltatást, amely a szolgáltatásukkal jön, mivel itt leszünk egy darabig … de ez nagyjából mindent tartalmaz, amire gondolhat, az SSL-től a gyors kiszolgálói beállításokig, CDN-ig, a WP szakértői támogatásáig, nagy biztonság, automatizált frissítések és még sok más.

Ennek ellenére, ami határozottan hátráltatja őket a viszonteladók számára, az az árazás … ilyen nincs. Jelentkeznie kell az ügynökség programjára, hogy megkapja az információkat a viszonteladói tárhely-tervekről.

Ha ellenőrzi a rendszeres árazást az ügynökségi programon kívül, akkor havi 15 webhelyen 290 dollár / hónap, ami nagyon drága, de megint nagyon is nagyon nagyon jók abban, amit csinálnak.

USA viszonteladói kutatók otthona

USA viszonteladói tárhely: Ásó mélyebb

Mit kell keresni a viszonteladói tárhely kutatásakor az Egyesült Államokban.

Most, mint valaha, fantasztikus ötlet online üzleti vállalkozások indítása. Az amerikai vállalkozások kifejezetten profitálhatnak az amerikaiak 95% -ából, akik életük során online vásároltak, akiknek fele inkább az interneten vásárol.

Az e-kereskedelem és az új webmesterek általánosságban hasznos új és népszerű módszer a viszonteladói házigazdavá válás. Ha viszonteladói házigazdavá válsz, akkor viszonteladási lehetőséget ad tovább vállalkozásoknak, webes ügynökségeknek, új webmestereknek stb. Az előfizetésen alapszik, így valóban jó haszonnal járhat.

Vállalkozásának legjobb viszonteladói tárhelyének kiválasztása vagy egy sima folyamat lesz, amely jövedelemhez vezet, vagy hatalmas fejfájás és veszteségvesztés a technikai nehézségek és a rossz támogatás miatt.

Fontos, hogy több lehetőséget kutatjon azon webgazda számára, amelyek megfizethető terveket kínálnak, hogy megbízható tervet válasszon. Ha az első talált opcióval jár, akkor valószínűleg egy olyan szolgáltatásért fizet el, amely a vállalkozása számára nem a legmegfelelőbb.

Ahhoz, hogy megtudja, mi teszi a nagy viszonteladói házigazdát, tudnia kell, mi jellemzi a kiváló szolgáltatást. Ez az a kérdés, amelyre az Egyesült Államokban a viszonteladói házigazdák kutatásakor kell figyelni, és tippeket arra, hogyan lehet megtudni, hogy a legjobb szolgáltatást kapja-e. Emellett összehasonlításokat készítettünk az ausztráliai viszonteladói és az Egyesült Királyságbeli viszonteladói tárhelyről.

Mi az a viszonteladói tárhely??

Azok számára, akik továbbra sem biztosak abban, hogy pontosan mi a viszonteladói tárhely, kissé zavaró lehet, ha nem egyértelmű a pontos üzleti kapcsolat. Ez egy szolgáltatás, amelyet az amerikai internetes házigazdák nyújtanak egyének, vállalkozások és szervezetek számára.

Először webhelyet vásárol egy nagyobb szerverről, és eladja azt a vállalkozásnak, amely webhelyet (saját maguknak vagy egy webes ügynökségnek) tervez, és amelyet a viszonteladó gazda kezel. A viszonteladói házigazdák gyakran megtervezik számukra az üzleti weboldalt vagy webhelyet, naprakész információkat szolgáltatnak az oldalaknak és kezelik az ügyfélszolgálatot. Ezek a részletek mindazonáltal azon alapulnak, amit az elsődleges host szolgáltatás kínál a viszonteladói házigazdák számára, akikkel együtt dolgoznak.

A viszonteladói tárhely tökéletes módja annak, hogy a weboldal-fejlesztők kiterjesszék gyakorlataikat, bővítsék hálózatát és növeljék jövedelmüket.

Felhívjuk figyelmeztetését, hogy a vállalkozások professzionális szolgáltatást várnak el a házigazdáktól: nagyon bíznak webhelyeik kezelésében és funkcionalitásában, tehát rajtunk múlik, hogy biztosan-e a kiválasztott elsődleges host a minőség. Ellenkező esetben sok pénzt veszít a megbízhatatlanság miatt. Fontos felmérni, hogy néhány potenciális házigazda mit kínál néhány fontos elem alapján.

Költség

Nehéz lesz kiszámítani, hogy mekkora összeget engedhet meg önöknek költeni egy viszonteladói hosting szolgáltatásra. Nem tudja, ki a leendő ügyfelei, vagy mennyi helyet fognak fizetni, valamint azt, hogy hány ügyfelünk lesz. Függetlenül attól, hogy megfizethető tervet szeretne, amely továbbra is megfelelően és szakszerűen működik. Ki kell számítania egy durva költségvetést és becsülnie kell, hogy mekkora helyet szándékozik elrendelni az egyes ügyfelek számára, és kiválasztania kell egy tervet, amely lehetővé teszi a megfelelő kiigazítást..

Az egyes ügyfelektől függően képesnek kell lennie arra is, hogy különböző terveket állítson össze az ügyfelek igényei szerint. Az egyik kliensnek lehet 1 GB hely, másiknak 3 GB vagy akár 10 GB. Bár bonyolult lehet helyet felállítani az ügyfelek számára, ne feledje, hogy bármikor módosíthat vagy kínálhat több tervet.

Még Amerikában sem számíthat arra, hogy ingyenes web hosting szolgáltatást talál. Még a hihetetlenül olcsó terveket is el kell kerülnie, mivel ezek valószínűleg túl jók ahhoz, hogy igazak legyenek, és valószínűleg hajlamosak összeomlásra.

Sávszélesség / lemezterület

Mindig kétszer ellenőrizze mind a sávszélességet, mind a lemezterület korlátját, mivel ezek meghatározzák, hogy az ügyfelek webhelye milyen nagy lehet, és mennyi adatot használhatnak havonta..

cPanel / WHM kapható

Az Egyesült Államokban a cPanel az iparági szabvány a webhelytároláshoz. Grafikus interfészeket és automatizálási eszközöket biztosít kezelőpanel formájában, amelyek lehetővé teszik a házigazdák és ügyfeleik számára, hogy webhelyeiket egyszerűen kezeljék. A cPanel miatt nem kell megértenie a bonyolult számítógépes szoftvereket és a kódolást, hogy viszonteladói host lehessen.

A WHM (Web Host Manager) egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden kliens számára egyszerűen kezeljék a cPanel-fiókokat. Kéz a kézben járnak, és sokkal könnyebb és észrevehetőbb szolgáltatást fognak nyújtani az ügyfeleknek, ha a tervét a WHM és a cPanel fenntartja. Beállíthatja a csomagokat és a terveket, megnézheti a statisztikákat és fogadhat többféle frissítési / leminősítési fiókot. Ritka, hogy még az olcsóbb viszonteladói hosting cégeknél sem lenne WHM, ám ez soha nem bántja a kettős ellenőrzést.

Szerver helyek

Ez a lista egyik legfontosabb és figyelmen kívül hagyott eleme! Mindig ellenőrizze, hogy szervere valóban az Egyesült Államokban található-e. Könnyű ezt feltételezni, mivel globálisan hozzáférhetünk olyan weboldalakhoz, amelyeket bárhonnan tárolhatunk. Ha úgy dönt, hogy kiterjeszti piacát a tengerentúlon, a CloudFlare csökkenti a késéseket.

üzemidő

Győződjön meg arról, hogy minden olyan igényt, amelyet egy szerver értékesít Önnek, például 99% -át az üzemidőben, hogy vissza tudja állítani az értékesítési pontját. Olvassa el a véleményeket, ha lehetséges, hogy megtudja, vajon mások tapasztaltak-e késedelmet a befektetés előtt.

Vevőszolgálat

Fontos, hogy a szerver lehetővé tegye a teljes kommunikációt az ügyfelek között 24 órás támogatással és / vagy élő csevegéssel. Az ügyfelek abbahagyják a tervüket, ha úgy gondolja, hogy jobb támogatási rendszert szerezhetnek másutt, és hogy a webhellyel kapcsolatos bármilyen problémát azonnal orvosolják..

Engedélyezett számlák száma

Ez egy fontos emlékezet, amikor megvizsgáljuk a szerver sávszélességét és területét. Meghatározza, hogy mennyi üzletet vállalhat és potenciális jövedelmét. Gondoskodni szeretne arról, hogy ne legyen túl sok fiókja elérhető, különben ez veszélyezteti mindenki méretét és sávszélességét. Próbáljon megőrizni az egyensúlyt vállalkozásában, hogy senki sem érezze rövidülését.

Egyéb szolgáltatások / műszaki adatok

További szempontok a sebesség optimalizálása (kínálnak SSD tárolást, vagy LiteSpeed-et?), RAM (elegendő az 1 GB-os véletlen hozzáférésű memória), Disk IO (kb. 2 MB körül), napi biztonsági mentések, SSL tanúsítványok (ingyeneseknek kell lenniük), korlátlan sávszélesség és CPU (hány mag elérhető?).

Az is előnyös, ha telepít egy kattintással telepíthető parancsfájl-alkalmazást, például a WordPress vagy a Joomla, amelyek a cPanelnél alapvetõek.

Ha eláraszt minden, amit figyelembe kell vennie, ne feledje, hogy kutatása megtérül, ha további jövedelmet kereshet viszonteladóként!

VAGY

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author