Legjobb e-kereskedelmi tárhely Ausztráliában

Mint egy sok ügyfélszámlálóval rendelkező webes ügynökség (számtalan mellékprojekttel rendelkezünk és szeretnénk kísérletezni), nagyon jó ötletünk van arról, hogy mi határozza meg a nagyszerű internetes hostot. Webszolgáltatójának minősége hatalmas hatással lehet az online áruház lehetséges sikerére.

Vegyük például a webhely sebességét. Tudta, hogy az 1 másodperces késleltetés azt jelenti, hogy az oldalmegtekintések 11% -kal csökkennek, azaz a látogatók több mint 1/10-e csak a másodpercig elfordul, amikor a webhely még mindig betöltődik … ezért van egy megfelelő web A házigazda létfontosságú!

Ezek a legjobb e-kereskedelem hosting szolgáltatók Ausztráliában, valódi minőségi tárhely a bank megszakítása nélkül.

Oldaljegyzet: # 1-esünknek átmenetileg 67% -os kedvezménye van! Fogd meg, amíg tart!

Néhány legismertebb márka / webhely, amely a tartalomra hivatkozik:

Ismerjük cuccunkat, egy kis mintát a sok véleményünkből:

Tom szenvedélyes és gyorsan megérti ügyfelei igényeit. Nagyon értékeltem az ő hajlandóságát megosztani tudását és készségeit a vadonatúj webhelyem használatában. Köszönöm Tomnak!

Sally Mac
Tartalom táblázatok

A MangoMatter annyira megkönnyítette a jelenlegi weboldalunk tervezését. Tomot személyesen bevonták az első konzultációtól a befejezésig, és továbbra is készen áll minden szükséges csillapításra!

Demitrios Lecatsas
Friss haj

Tomot választottuk webhelyünk tervezéséhez, mert tetszett a többi webhely stílusa, amelyet ő tervezett. Az egész folyamat stresszmentes volt. Tom annyira segítőkész volt, és a többszörös kérésünk egyikében sem volt túl sok baj. Tom örömmel dolgozik együtt. Szeretjük a nekünk készített weboldalt, olyan könnyen használható és fantasztikusan néz ki.

Carl Olive
Tavaszi!

A Mango Matter tapasztalata fantasztikus volt! Tommal nagyon könnyű együtt dolgozni, pozitív, hatékony és nyilvánvalóan ragyogó, amit csinál. Nagyon ajánlott.

Lucy Reeves
Ez azt jelenti

Felhívtuk Tomot az új cég weboldalunk fejlesztésére, és örömmel fogadtuk az eredményt. Nemcsak tudta eljuttatni a mi röviden, hanem olyan kiváló ötleteket is adott, amelyekre soha nem gondolhattunk volna. A legjobb az egészben, hogy Tom nagylelkű az idejével, és továbbra is rendelkezésre áll tanácsokkal és támogatással.

Neil Mackenzie
Enventive

Milyen egyszerű és zökkenőmentes élmény volt a MangoMatter használatával! Tom pontosan megértette, mi vagyunk utána, és rendkívül lenyűgözött a végtermék. Nem habozzon, ha a jövőben ismét a MangoMatter-et választanám.

Tyson King
Rendező / Plumbrite Solutions

A MangoMatterből származó Tom rendkívül segítőkész, profi és nagy segítséget nyújtott weblapom létrehozásában, rengeteg tudással rendelkezik és nagyon hatékony. Nem habozzam a MangoMatter ajánlását, és már megtettem.

Michelle Watson
iFix

Elkészítettük az elemzést, a webtárhely áttekintését & összehasonlításokat, így nem kell, így létrejön a legjobb e-kereskedelemmel foglalkozó web-hosting cégek listája Ausztráliában. Az alábbi táblázat magas szintű áttekintést nyújt – véleményünk szerint – az öt legfontosabb e-kereskedelem házigazdáról, osztályozás szerint osztályozva, részletezve a költségeket / hónap, & mennyi lemezterületet kínálnak. Mi is megkaptuk a top 3-at, és külön-külön áttekintettük őket közvetlenül az asztal alatt.

A legjobb webtárhely az e-kereskedelem számára: Top 5 – 2020. május

Webtárhely-szolgáltatóÁltalános értékelésÁr / hónap (a legolcsóbb elérhető) LemezhelyFunkciókVéleményekWeboldal
siteground2 4,95 USD AUD (Ideiglenes 67% -os kedvezmény, lefelé 14,95 USD-től) 10 GB
 • Könnyen kezelhető
 • Nagyon gyors kiszolgálók
 • NAGY támogatás!
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • A WordPress = nyertes hivatalosan ajánlotta!
SiteGround áttekintés
A2HostingLogo 3,92 USD (körülbelül 5,22 AUD) Korlátlan
 • Korlátlan lemezterület
 • Nagyszerű a WordPress használatával
A2 tárhely áttekintés
Hostgator 2,75 USD (körülbelül 3,70 AUD) Korlátlan
 • Nagyon olcsó
 • Korlátlan lemezterület! <- Az Egyesült Államokban működő szerverek ugyanakkor lassabban töltik be a töltési időket.
 • Csak 1 webhelyet engedélyez
Hostgator áttekintés
PanthurLogo 5 AUD 10 GB
 • Nagyszerű előadás
 • Sok választás.
Panthur áttekintés

Nem könnyű megtalálni egy megfelelő webhelyet, amely valóban megfizethető, és ha nem Excel varázsló, kicsit meglehetősen nehéz lehet összehasonlítani az összes különféle tárhely szolgáltatást (például költség vs sávszélesség, lemezterület, használhatóság, támogatás, áttekintések stb.). ). Könnyedén elmondható, hogy Ausztráliában valóban vannak olyan nagyszerű e-kereskedelem-tárhely-szolgáltatók, amelyek nem számítanak fel abszurd hirdetési árakat, de továbbra is teljesítik a szinte bármilyen kívánt e-kereskedelmi webhelyet..

Az alábbiakban kicsit részletesebben áttekintettük a top 3-at. A következő kritériumokat használtuk a legjobbak webgazdainak osztályozására: Könnyű használat, Megfizethetőség és Teljesítmény / Teljesítmény. Élvezd!

Tom D. S. – Szerkesztő

E-kereskedelem webtárhely összehasonlítása: A 3 legfontosabb részlet

1. SiteGround

Ez az e-kereskedelem minden idők kedvenc tárhelyét kínáló vállalata (és általában valójában), olcsók, nagyon nagy kiszolgálókkal rendelkeznek (Szingapúr az ausztrál oldalak számára), és ami a legfontosabb, hogy a támogatás csúcsminőségű (utoljára ellenőrizve, az átlagos válaszidő 10 perc volt, ami őrült jó).

A SiteGround szintén erősen ajánlott a WordPress által (nagyon kevés tárhelyszolgáltató cég állíthatja ezt! Természetesen meg is tudják kezelni bármelyik CMS-t, amelyet rájuk dobsz), ez egy abszolút semmi értelme! Oh, + van nekik egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia!

A SiteGrounds tervei számos remek funkcióval is rendelkeznek, mint például hihetetlenül hatékony biztonsági rendszer, automatikus biztonsági mentések és ingyenes SSL (az e-kereskedelmi webhelyek számára nagyon fontos)

Három fogadási tervük van, leginkább megfizethető tervük csak az indulással kezdődik AUD 4,95 USD / hó (ideiglenes 67% -kal a szokásos áratól)! 

siteground2

  Nyertes – 9.6 / 10

Egyszerű használat

97%

megfizethetőség

91%

Teljesítmény / teljesítmény

95%

2. A2 tárhely

Az A2 tárhely nagyon hasonlít a SiteGround-hez, mind teljesítményében, mind funkcióiban (csak egy drágább), különféle csodálatos gyors kiszolgálókkal is rendelkeznek szerte a világon (beleértve Szingapúrot számunkra az ausztrália számára). Az e-kereskedelem szempontjából kedvelik őket, mivel turbófeltöltéssel ellátott szervereket kínálnak megnövelt sebességért, és elég rugalmasak a szerver erőforrásaikkal, lehetővé téve, hogy a tisztességes méretű üzletek selymesen simán működjenek..

3 hosting csomagot is kínálnak, a legolcsóbb terv csak a kezdettel kezdődik usadollár 3,92 USD / hónap (eredetileg 7,99 USD / hónap).

Egyszerű használat

87%

megfizethetőség

92%

Teljesítmény / teljesítmény

93%

3. HostGator

A HostGator nagyon hosszú ideje működik, több millió webhelyet üzemeltet. Miközben szervereik az Egyesült Államokban vannak, ami lassabb töltési időt eredményez, felvettem őket a listára, mivel nagyon olcsók. És ha megnézzük a költségek értékét, akkor ez elég lenyűgöző.

Ennek ellenére ha havonta extra 1,5 dollár lenne, akkor megyek a SiteGround-hez. Használja a HostGator programot, ha a költségvetése valóban szűk.

Mindent kínálnak, az alapszintű megosztott tárhelytől kezdve a viszonteladói tárhelyig és a felhőtárhelyig.

A legolcsóbb terv 2,75 USD / hónap-ban kezdődik

Egyszerű használat

86%

megfizethetőség

90%

Teljesítmény / teljesítmény

82%

e-kereskedelem Ausztrália kutatás

E-kereskedelem web hosting Ausztráliában: A részletek

Az alábbiakban megismerkedünk az e-kereskedelemmel foglalkozó üzletek szükséges tulajdonságainak apró részeivel, a különféle tárhelytípusokkal, amelyek közül választhat, és melyik webtárhely-szolgáltatásra van szükség, amikor figyelni kell a webtárhely-szolgáltatók kutatásakor (mi is összehasonlításokat készített az e-kereskedelem hostingja az Egyesült Királyságban és az e-kereskedelem tárolása Kanada esetében). Ugyanazokat a dolgokat elemezzük, amikor web hosting véleményeket írunk.

Mi a különbség az e-kereskedelem és a normál webtárhely között??

Nagyon sok különbség van az e-kereskedelem és a szokásos webtárhely között. Az e-kereskedelem nyilvánvalóan az online üzletekre irányul, amelyek az átlagos webhely felépítéséhez képest általában több biztonságot igényelnek, több lemezterületet, több adatbázist, nagyobb méretezhetőséget stb..

Számos olyan funkció és funkció van, amelyekre az e-kereskedelmi webhelyeknek nagyobb szükségük van, mint a normál webhelyeknél.

 • SSL
 • Adatbázis-támogatás a termékek tárolásához (bár a legtöbb weboldal egyébként most is adatbázisokat használ)
 • Fizetés-feldolgozási szolgáltatások (vagy átjárhat a PayPalon, így időt és költségeket takaríthat meg az egyéni portál létrehozásakor)
 • Bevásárlókosár-szoftver (tonna ilyen van, és külön üzenet szükséges, de a WordPressnek például van egy Woocommerce plugin, amely bármilyen WP-webhelyet online boltvá alakíthat)
 • Golyóálló biztonság

Ennek ellenére a legtöbb minőségi webtárhely-szolgáltató beépíti ezt a legtöbb hostolási ajánlatot, szinte kiküszöböli az e-kereskedelemspecifikus host keresésének szükségességét. Ez azt jelenti, hogy az alábbiakban szereplő tanácsok többségével, amelyekre figyelmet kell fordítani, egy normál internetes házigazda keresésére is vonatkozhat.

Vigyázni kell az e-kereskedelmi házigazda keresésekor

Az alábbiakban találsz néhány dolgot, amelyeket szem előtt kell tartania a kutatás során: ugyanazok a dolgok, amelyeket nézzünk, amikor a szolgáltatók listáján válogatunk.

Tárhely típusok

Nagyon sok különféle tárhelytípus létezik odakint. A legtöbb embernek megosztott tárhelyre van szüksége, mivel ez a leginkább megfizethető, és már maga a házigazdától függően elég sok forgalmat képes kezelni. Ezután onnan feljebb menthet felhőbe, vps-be vagy dedikált szerverre … ezek mind nagyobb üzletekkel és nagyobb forgalommal bírnak, bár magasabb árral is jönnek. Természetesen el is indíthatja a megosztott tárhelyet, és a későbbi lépésekkel feljebb léphet, amikor méretezni kell.

Közös tárhely

A leggyakoribb és legolcsóbb típusú megosztott tárhely. Több szerver között van megosztva, ami azt jelenti, hogy az üzleti tulajdonosok megosztják erőforrásaikat másokkal. Ide tartozik az adatok megosztása, a memória, a lemezterület, a CPU-idő stb. A vállalkozás méretétől függően ez a webhely lelassulását okozhatja.

Előnyök

 • Legolcsóbb lehetőség
 • Könnyen kezelhető
 • Minimális műszaki ismereteket igényel

Hátrányok

 • Több kiszolgálónként egy hely
 • Nem lesz teljes ellenőrzése a webhely teljesítménye felett

Cloud tárhely

Az ilyen típusú gazdagépet gyakorlatilag kínálják, így kiváló lehetőséget kínálva a hozzáértő felhasználók számára. E szolgáltatás ügyfelei annyit vehetnek igénybe, amennyire szükségük van, és csak azért fizetnek, amit használnak. Ez egy költséghatékony lehetőség, főleg azért, mert a normál tárhelytől eltérően az összes erőforrást és hardvert gyakorlatilag megkapja.

Előnyök

 • Csak azért fizet, amit használ
 • Költséghatékony

Hátrányok

 • Fejlett műszaki ismereteket igényel

VPS Host

A virtuális magánszervert gyakran úgy definiálják, mint a középút egy dedikált és megosztott tárhely között. Nagyon különbözik a megosztott tárhelytől, ez a különleges tárhely több virtuális szervert hoz létre, mind egy fizikai kiszolgálón. A vállalatok általában 2féle VPS-tárhelyt kínálnak: saját kezű VPS és irányított VPS.

A különbség a kettő között az, hogy az önkezelés a felhasználóknak teljes kiszolgálón keresztül ad lehetőséget, míg a kezelt nem. A hosting cég kezeli a legtöbb műszaki dolgot, és az üzleti tulajdonosok elsősorban üzleti tevékenységükre koncentrálhatnak. A kezelt drágább.

Előnyök

 • Nem kell megosztani másokkal
 • Hatékonyabb, mint a megosztott tárhely
 • Jobb teljesítmény

Hátrányok

 • Magasabb költség

Dedikált tárhely

Pontosan amilyennek hangzik, egy dedikált gazdagép egy kifejezetten egy webhelyhez készült szerver. Ez a fentiekben megadott gazdagépek legerősebb választéka, mert nem kell megosztania erőforrásokat másokkal, így teljes mértékben működő kiszolgálót biztosítva magának..

Előnyök

 • Az ügyfelek teljes ellenőrzést gyakorolnak a szerver felett
 • Figyelemre méltó teljesítmény

Hátrányok

 • Drága
 • Több felelősség

WordPress

A WordPress számára sok e-kereskedelemmel kapcsolatos webtárhely-szolgáltatás található a sok beépülő modul egyikén keresztül (mint például a Woocommerce, amelyet már említettünk). Ez azt jelenti, hogy szinte minden olyan host, amely támogatja a WordPress-t, tárolhat egy e-kereskedelmi webhelyet, ami lényegesen megkönnyíti az e-kereskedelmi host keresését.

Szerver helye és sebessége

Nagysebességű szervert kell keresnie a közeli területen. Ha Ausztráliában él, webhely-szolgáltatót szeretne, Ausztrálián belül vagy legalább annak közelében. Ez gyorsabb töltési időt jelent, és nem fog olyan tapasztalható késedelmet szenvedni, mintha a host szolgáltatója egy másik országban lenne, Szingapúr minden bizonnyal rendben van, és sok esetben még gyorsabb, mint az ausztráliai hostolás..

Támogatás

Egy megbízható és támogató ügyfélszolgálat szükséges, ha megbízható tárhely-szolgáltatót keres. Ha valami nem működik úgy, ahogy kellene, vagy problémája van, szakértői csoportra van szüksége, amely bármikor a nap bármely szakaszában segíthet. A legtöbb szolgáltató élő csevegést, telefonos támogatást és 24 órás rendelkezésre állást kínál.

Lemez terület

Minél több tárhely van a szerveren, annál több fájlt / terméket tölthet fel. A kisméretű e-kereskedelmi webhelyekhez nem kell néhány GB-nál több lemezterületet igényelnie, a nagyobb webhelyekhez azonban megbízható tárhely-tervekre van szükség nagyobb lemezterülettel és tárolókapacitással.

Mi az SSL és miért fontos az e-kereskedelem számára??

A Secure Sockets Layer (SSL) tanúsítvány használata jó módja a webhely biztonságának. Ez minden webhely számára inkább követelmény, mint lehetőség. Az SSL-től eltérő webhelyeket olyan keresőmotorok, mint a Google, nem biztonságosként jelölik meg. Ezért nagyon fontos az e-kereskedelem számára.

Az SSL titkosított kapcsolatok létrehozására szolgál a webgazda és az ügyfelek között. Következésképpen lehetővé teszi a személyes adatok biztonságos továbbítását.

üzemidő

Annak érdekében, hogy az online áruház zökkenőmentesen működjön és mindig elérhető legyen a fogyasztók számára, legalább 99% -ra rendelkezésre állnia kell nagyvonalú sávszélességgel. Azt szeretné, ha a web hosting cég stabil kiszolgálót kínálna a kiszolgáló maximális rendelkezésre állásával.

Az e-kereskedelmi webhely elindítása kicsit drága lehet, figyelembe véve a webdesign költségeit és a web hosting díjakat. Ezekkel a díjakkal nem lehet körülkerülni, különösen akkor, ha azt akarja, hogy webhelye sikeres legyen.

És ennyi, túl nehéznek tűnik az összes pont lefedése, de csak egy lépésről lépésre. Lehet, hogy létrehoz egy táblázatot és naplózza az összes specifikációt a legjobb e-kereskedelem web-szolgáltatók számára Ausztráliában, így egyszerű áttekintést kap.

VAGY

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author