Legjobb domain névgenerátorok

domain név generátor vektorJön fel a megfelelő domain név kicsit nagy kihívást jelenthet, mivel nem tudja pontosan megpördíteni a domain szerencsekerékét a domain rendelkezésre állásának biztosítása érdekében … ?

Domainnévét könnyen meg kell emlékezni (és valójában valamit jelent), ugyanakkor leírnia kell azt is, amit a márka csinál vagy elad.

Sajnos, még akkor is, ha az üzleti tulajdonosok olyan fülbemászó névvel állnak elő, amely a márkájukra utal, a tökéletes domain már használatban van, amely visszajuttatja Önt a rajzhoz. Az, ami egy szórakoztató projektként kezdődött, gyorsan frusztrálóvá és stresszesré válhat.

?Szerencsére vannak olyan eszközök, amelyek segítenek kiválasztani legjobb domain név. Ezek az eszközök lerövidítik a név kiválasztásához szükséges időt, és elősegítik a még nem használt domain név létrehozását.

Még nincs domainneve? Fogjon egyet olcsóbbért:

 • HostGator.com (domain költsége: 0,01 USD egy évre)
 • Bluehost.com (domain költsége: INGYENES egy évig)
 • További domain regisztrátorokat talál itt.

Minden nagyszerű domain név generátorok az interneten ezek a kedvenceink:

1. Lean domain keresés

leandomainsearch logóA Lean Domain Search segít kiválasztani a domain nevet azáltal, hogy egyetlen kulcsszót ír be a termékekhez vagy szolgáltatásokhoz. Miután megadta a választott kulcsszót, akkor megkeresheti a rendelkezésre álló kapcsolódó domain opciókat.

Az eredmények .com címekként térnek vissza.

Ezen felül:

 • Szűrje a keresést hossz, népszerűség vagy ábécé szerint
 • Mentse el a legjobban tetszik neveket
 • Kövesse nyomon a keresési előzményeket
 • Oszd meg az eredményeket másokkal
 • Azonnal keressen meg konkrét neveket, hogy megtudja, léteznek-e ezek

Ez a kereső eszköz a legjobb, ha elérhető, ha szem előtt tart néhány olyan kulcsszót, amelyeket be szeretne építeni, de új ötleteket keres egy teljes domain névhez.

2. Mutasson be egy nevet

bustaname logóA Bust a Name számos szűrőeszközt kínál, amelyek megkönnyítik az igényeinek legjobban megfelelő név megtalálását.

A keresést a kulcsszavak szűrésével kezdheti meg, majd választhat olyan lehetőségeket, mint például a „kezdődik” vagy „a kulcsszóval végződik”. Ezután tovább szűrheti az eredményeket azáltal, hogy meghatározza, mennyire természetes a domain név, és hogy van-e karakterkorlátozás.

Lehetséges a már elkészített domain nevek megjelenítése, valamint a .com, .org és .net név szerinti szűrés. A webhely további kulcsszójavaslatokat is nyújt.

Ez egy nagyszerű domain névgenerátor, ha még nem rendelkezik egy kulcsszóval. Választhat a „Készítsen véletlenszerű tartományt” lehetőségre, amely segít ötletek generálásában. A kulcsszavakat később is mentheti, ha még nem készen áll a vásárlásra, vagy ha közvetlenül készen áll a vásárlásra, akkor linket mutathat közvetlenül a domain regisztrátorokhoz, például a GoDaddy és a Namecheap..

Végül, ez a webhely lehetővé teszi egy adott domain névben való keresést is, ha azt akarja látni, hogy elérhető-e már a már kiválasztott név.

3. Shopify üzleti névgenerátor

shopify üzleti logóA Shopify üzleti névgenerátor segít megtalálni az elérhető domainneveket, még akkor is, ha nem üzleti célra használja.

A keresést úgy indítja el, hogy kiválaszt egy kulcsszót, amely a lefedni kívánt témához vagy az üzleti termékekhez vagy szolgáltatásokhoz kapcsolódik. Írja be a webhely keresési funkciójába, és ez több száz potenciális domain név-javaslatot generál.

A webhely arra ösztönzi Önt, hogy hozzon létre egy Shopify boltot a választott domain névvel, de erre nincs szüksége. Máshová is mehet, és megvásárolja a webcímet.

Az összes javaslat a .com kiterjesztés segítségével kerül visszaadásra.

4. Névfiú

névfiú logóA Nameboy jó eszköz a rendelkezésre álló domainnevek megtalálására a választott kulcsszavak alapján. Legfeljebb két kulcsszót írhat be a keresett fájlban, és a webhely azonnal megjeleníti a javasolt nevek listáját.

Táblázatot kínálnak, amely megkönnyíti a kitalálást, mely bővítmények már használatban vannak, és melyek elérhetőek. Például a donuts.com domain nevet lehet venni, de a donuts.net vagy a donuts.org elérhető lehet.

Azt is megnézheti, hogy mely domainnevek érhetők el viszonteladásra, még akkor is, ha már felhasználták őket. Néha a vállalkozások és a magánszemélyek domain név alapján azt gondolják, hogy a jövőben használni fogják őket, de úgy döntnek, hogy újra eladják őket.

Ez egy nagyszerű domain névgenerátor, ha már van néhány kulcsszava szem előtt, de nem biztos abban, hogy pontosan hogyan alakíthatja át őket domain névként.

5. NameStall

namestall logóA NameStall számos különféle eszközt tartalmaz, amelyek megkönnyítik a domain név keresését. A nevét létrehozó eszközzel elindíthatja a keresést, amely lehetővé teszi a következők segítségével történő keresést:

 • A beszéd részei
 • Népszerű kulcsszavak
 • Ipari kategóriák
 • Alapvető angol szavak

Az eszköz lehetővé teszi annak meghatározását, hogy a kulcsszó a domain név végén vagy elején áll-e, vagy tartalmaz egy kötőjelet a webcímbe. Szűrés kiterjesztéssel is lehetséges.

Az eszköz visszaadja a rendelkezésre álló eredményeket, valamint a bevitt, de még nem regisztrált neveket.

A NameStall segítségével domain nevet is generálhat, és kereshet arra vonatkozóan, hogy elérhető-ea név, amelyre gondoltál. Ezenkívül kereshetnek magas fizetésű kulcsszavakat is.

6. Domain rejtvényfejtő

Domain Puzzler logóA Domain Puzzler az egyik legegyszerűbb eszköz a domain névgenerátorok listáján.

Helyezze be ideális kulcsszavait, válassza ki a domain kiterjesztést, majd keressen névötleteket. Ez azért tetszik, mert több különböző kulcsszót is képes beilleszteni, csak egy vagy kettő helyett, mint az eddig felsorolt ​​javaslatok esetében. Az eszköz egyesíti a bevitt kulcsszavakat különböző kombinációkban, hogy elősegítse a tökéletes név kialakítását.

Felveheti a kívánt neveket egy kedvenc listára.

Ez az eszköz fejlettebb keresési lehetőséget is kínál. Össze lehet hasonlítani a különböző domainnevek oldalállását is, így tudni fogja, hogy az Ön neve SEO-barát-e.

7. Neve Mesh

Név Mesh logóA Névháló egy másik eszköz, amely lehetővé teszi egynél több kulcsszó alapján történő keresést, és kiváló lehetőség, ha több kulcsszóval is rendelkezik. Írja be a 2-3 elemet a keresőmezőbe, és generálja a listát.

Az eredményeket kategóriákba rendezik, például:

 • SEO
 • Hasonló
 • Új
 • Gyakori
 • Rövid

A kulcsszókeresés után kiszűrheti az eredményeket a kiterjesztés, a maximális hossz és az alapján, hogy a domain még regisztrálva van-e. A Mesh név emellett további kulcsszavakat is javasolhat, amelyeket érdemes megfontolni.

8. Domains Bot

Domains Bot logóA Domains Bot segíthet nevek keresésében, és meghatározhatja, hogy az már használatban van-e. A keresést egy olyan kulcsszóval indítja el, amely visszaadja a javasolt nevek listáját az adott kulcsszó, a kombinált kulcsszavak és más kapcsolódó kulcsszavak alapján.

Azt is meg tudja keresni a kívánt domain nevet, hogy meg tudja határozni, hogy elérhető-e, és ha van, a link segítségével megvásárolhatja és regisztrálhatja. Ez a webhely hasonló domainneveket is javasol, és lehetővé teszi a kiterjesztés és a nyelv szerinti szűrést. Felveheti saját előtagjait, utótagjait és szinonimáit.

9. Panabee

Panabee logóA Panabee lehetővé teszi domain név keresését, új név létrehozását és üzleti név létrehozását.

Ez lehetővé teszi, hogy legfeljebb két kulcsszóval kezdje el a keresést, és ezen kulcsszavak alapján ad vissza javaslatokat. Ha a választott domain nevet veszi igénybe, akkor felkeresheti a GoDaddy webhelyet, ahol megnézheti az esetlegesen elérhető bővítményeket.

A Panabee javaslatokat is tud nyújtani a kapcsolódó keresési kifejezések alapján, és megmutatja, hogy az ideális domain neved használatban van-e a közösségi médiában, amit sok üzlettulajdonos nem mérlegel, amíg túl késő van..

10. Névállomás

névállomás logóA Név Állomás ingyenes fiókot kínál, amely linket biztosíthat e-mailjéhez vagy Facebook-fiókjához. Miután regisztráltál, képes vagy

 • Generáljon domainneveket
 • Ellenőrizze, hogy elérhető-e a név
 • Írja be a nyilvános névversenyeket
 • Fedezze fel kulcsszójavaslatokat

A Névállomás lehetővé teszi az eredmények szűrését kiterjesztés, névhossz vagy egyéb lehetőségek szerint. Ha elveszíti a kulcsszóötleteket, ez segít Önnek generálni azáltal, hogy belép az iparába. A webhely szerepelt a SEOMoz, a TechCrunch, a Mashable és más üzleti neves szereplők körében, tehát közismertek és érdemes megnézni őket..

11. Lehetetlenség!

Lehetetlenség! logoA lehetetlenség egyedülálló megközelítést alkalmaz a domain nevek előállításához. A kulcsszóval kezdődik, majd kiválaszt olyan mellékneveket, főneveket és igeket, amelyeket hozzáadhat a kulcsszó elejéhez vagy végéhez. Ezután meghatározza, hogy akar-e négy, öt vagy hat betűs opciót, vagy engedélyezi-e bármi keverését a kulcsszóval.

Ez az oldal kiválóan alkalmas szórakoztató ötletek generálására. Ha bármelyik név tetszik, akkor a megadott link segítségével megvásárolhatja a GoDaddy-től vagy a Namecheap-től..

12. Azonnali domainkeresés

Azonnali domainkeresés logójaA kereső eszköz nagyszerű, ha már rendelkezik egy adott domain névvel.

Írja be ezt a webhelyet, és megtudja, hogy már használatban van-e. Ha nem érhető el, a webhely hasonló alternatívákat javasol, amelyek elérhetők. Arra is figyelmeztet, hogy az eredeti neve aukción van-e.

Ha megtalálta a megfelelő nevet, vagy úgy dönt, hogy licitál a már használatban lévő névre, akkor az azonnali domainkeresésen keresztül közvetlenül kapcsolódhat a GoDaddy-hez, hogy megvásárolja vagy ajánlattételt tegyen. Azt is megnézheti, hogy ki rendelkezik egy weboldallal, ha van használatban, és megtudhatja, hogyan tehet ajánlatot annak megvásárlására, ha kívánja.

13. Szeretném a nevemet

Szeretném a nevemet emblémátAzt akarom, hogy a nevem olyan funkciókat kínáljon, amelyek hasonlóak a domain kereséshez. A legjobban azok számára működik, akik már gondolják a domain nevet.

Adja meg azt a domain címet, amelyet remél, hogy használni fog, és a webhely tudatja velünk, ha elérhető. Azon esetekben, amikor a kívánt domain nevet már elvették, a „Saját név neve” lehetőséget kínál alternatívákkal és azok költségeivel kapcsolatban. Az is szűrhet, ha elrejti a nem elérhető domainneveket, így áttekintheti a potenciális nevek listáját anélkül, hogy reményét adna valami olyanra, amelyet nem tud használni.

14. Dot-o-Mator

Dot-o-Mator logóHa fogalma sincs, hol kezdje el a domain név létrehozásakor, a Dot-o-Mator egy nagyszerű eszköz a kipróbáláshoz.

Két kategória lehetővé teszi a domain név elejének és végének kiválasztását. Ezután a webhely visszatér egy véletlenszerű opciók hosszú listáját. Azt is lehetővé teszi, hogy beírja a saját szavaidat, amelyek a témához kapcsolódnak.

Ha talál valamit, amely megragadja az érdeklődést az eredmények között, felveheti azokat a Scratchboxba, amely segít nyomon követni a kedvenc neveit. A weboldal egy Web 2.0 névgenerátort is kínál, amely segít véletlenszerű üzleti és domain nevek létrehozásában anélkül, hogy bármilyen kulcsszót beírna.

Ez a webhely nagyon sok információt nyújt, és nehéz lehet a hosszú névlista lebontása, ám ez egy remek kezdőhely, ha új ötleteket szeretne generálni..

15. Hűvös névötletek

jó név ötletek logóA Cool Name Ideas tartalmaz egy üzleti nevet, amely olyan eszközt generál, amely azt is megmondja, hogy rendelkezésre állnak-e társított domain nevek. Ez az eszköz egyedülálló, mivel lehetővé teszi az eredmények kiszűrését a vállalkozás mérete vagy az ügyfélkör alapján. Ez megkönnyíti a nagyszerű üzleti nevek megtalálását, amelyek már vonzzák a közönséget.

A weboldal speciális lehetőségeket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy karakterhosszot válasszon nevéhez, valamint a választott kulcsszavak helyét. Láthatja, hogy elérhető-e a domain, és ellenőrizheti a Twitter-et, hogy a név valaki által használtként van-e használatban.

16. DomainWheel

DomainWheel logóA DomainWheel a legfrissebb az általunk felsorolt ​​eszközök között. Egyszerű kialakítása miatt ez a lista egyik legjobb lehetősége. Ezenkívül tartalmaz egy hatalmas keresőeszközt, amely javasolja a megvásárolható domaineket.

A +15 legfelső szintű domain kiterjesztésekkel kaphat eredményeket, beleértve .com, .net, .org, .info és .biz). Lehetséges új, eredeti nevek keresése is. Ha nevet akar választani, az eszköz felsorolja a rímszerkesztési javaslatokat és kulcsszavakat, amelyek állítólag a webhelyét vonzóvá teszik a keresőmotorok és az emberek számára..

Több mint egy tucat domain névgenerátort biztosítottunk itt, amelyek remélhetőleg segítenek egy olyan név létrehozásában, amely nagyszerű vállalkozása számára és megvásárolható.

Referenciák és képösszegek:

 • Fly.biz
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author