Középfázisú értékelés

Középfázisú logó

Összesített értékelés

Legolcsóbb terv
$ 2.78 / mo

Középfázis: Gyors összefoglaló az idő nélkül élő emberek számára (nagyjából mindannyian)

Dióhéjban nem igazán ajánljuk a Midphase-t (kivéve, ha nagyon kicsi költségvetéssel rendelkezik), néhány okból, a legfontosabbak a biztonság és a betöltési sebesség. Olcsóak, ami jó, de ha bármilyen legitim vállalkozást szeretne működtetni, amelyhez gyors webhelyre van szükség, akkor sokkal jobb alternatíva létezik odakint.

Biztonság: Az SSL-tanúsítvánnyal (https, biztonságos webhely) manapság elengedhetetlen, feltéve, hogy a Google a https-webhelyeket részesíti előnyben, és a Chrome aktívan jelzi a nem biztonságos webhelyeket „nem biztonságosnak”. Az alapvető SSL-tanúsítványok manapság valóban ingyenesek, mert annyira fontos. A legtöbb házigazda ezt is ingyenesen kínálja, mert könnyen integrálható. A Midphase segítségével azonban regisztrálnia kell egy „üzleti” tervet, hogy ingyenes SSL-tanúsítványt kapjon…

Rakodási sebesség: Nyilvánvalóan nem optimális, bár a felhasználói vélemények többsége semleges / pozitív oldalon látszik … ami kiemelkedik a lassú webhelyek hangsúlyozása mellett … de a szuper olcsó tárhelyhez tartozik, így nem számíthat sokat.

Tehát amit igazán mondunk: nagyon sok olyan webtárhely található odakint, amelyek sokkal jobbak, mint a biztonság, a támogatás és a teljesítmény. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a legjobb tárhely-összehasonlítást.

Ha továbbra is érdekli a Midphase, olvassa tovább az alábbiakat.

Középfázisú kutatás

MidPhase Hosting áttekintés

Bevezetés a MidPhase-hez

A MidPhase-t 1998-ban alapították Daniel L. Ushman, Zachary D. és Zak Boca. A cég székhelye Salt Lake City-ben található, Utah. Csapatuk van a világ számos pontján, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ukrajnában és Indiában.

2007-ben a MidPhase-t megvásárolta az UK2 Group. Ez utóbbi egy internetes szolgáltatásokat nyújtó társaság, amelynek székhelye az Egyesült Királyságban van, és más host társaságokkal is rendelkezik, mint például a WestHost és a VI.net. A MidPhase-t 2010-ben jelölték ki a HostReview Readers Choice Award-ra.

Árazás

A MidPhase három különféle típusú web hosting csomagot kínál Önnek. Ezek neve személyes, szakmai és üzleti. Az említett tervek az alábbiakban láthatók:

A legolcsóbb alap alapterület, havi 3,48 USD, ha 1-, 2 vagy 3 éves szerződést választ. Bár az említett ár csak promóciós ár. A terv havi, illetve 3 hónapos szerződések esetén havi 7,95 USD és 6,95 USD fog kerülni.

Az egyik domain csak az Alapcsomaggal lehetséges. Az aldomainek hosztfiókokonként csak egyre korlátozódnak. Annak ellenére, hogy az említett tervvel rendelkezhet, korlátlan webhelyet biztosíthat. Ez különösen akkor hasznos, ha nagy felbontású képeket és videókat kell elhelyeznie a webhelyén. Nem korlátozza a rendelkezésre álló hely, így bármilyen fájlt szabadon elhelyezhet a tárhelyfiókjában.

Korlátlan sávszélességet is kapsz. Ez a korlátlan adatátvitelre vonatkozik a szerver és a webhelytartalmat kérő eszköz között. Ez azt jelenti, hogy korlátlan mennyiségű forgalommal bírhat, és nem kell külön fizetnie, ha meghaladja a tapasztalt forgalom szokásos mennyiségét.

Ha az éves tervet választja, ingyenes domaint kaphat. Ez csak az elsődleges domainre vonatkozik. A domain regisztráció a .com, .org, .net, .us, .biz és .org kiterjesztésekre is korlátozódik. Egy univerzális kezelőpanellel rendelkezik, amely lehetővé teszi többek között a tárhelyfiókok, az e-mail címek és a számlázási információk kezelését.

Fiókjának beállítása ingyenes. Ez körülbelül 10,00 USD-t takaríthat meg Önnek. Nem rossz, igaz? A csomaghoz tartozik a Softaculous, az alkalmazástelepítő, amely lehetővé teszi, hogy néhány kattintással több száz alkalmazást telepítsen.

Az e-mail fiókok száma korlátlan. Ez azt jelenti, hogy minden egyes személy, aki a webhely másik részlegéért felel, saját fiókkal rendelkezik. Pénzt takarít meg, ha fizet egy másik e-mail tárhely szolgáltatóval szemben. Jellemzői az e-mail álnév, az e-mail továbbítók és az automatikus válaszadók. A spam és vírus elleni védelemmel is rendelkezik a rosszindulatú támadások ellen.

Az online statisztikai funkciók révén további információkat gyűjthet webhelyéről. A Webalizer, egy webnapló-elemző szoftver a legolcsóbb csomaggal érhető el. Ez az eszköz olyan statisztikákat jelenít meg, mint a találatok, látogatások, hivatkozók és a látogató származási országa. Egy másik webanalitikai jelentéskészítő eszköz, az AWStats is megtalálható.

A PHP 7, a Python, a Perl-CGI és a Ruby On Rails támogatja az említett tervet. Az ImageMagick 5+ is támogatott. 99,99% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy webhelye legtöbb időben fel van állítva, és a leállások „ritkán” fordulnak elő.

Végül 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkeznek. Ez azonban nem tartalmazza a domainneveket, és csak akkor alkalmazandó, ha a visszavonásra az eladástól számított 30 napon belül kerül sor. Ha egyszerűen kipróbálja termékeiket és szolgáltatásaikat, akkor teljes visszatérítést kaphat, amíg teljesíti az említett garancia feltételeit..

Támogatási lehetőségek

Különféle lehetőségek közül választhat, amelyekkel megkaphatja a szükséges segítséget. Az alábbiakban bemutatjuk ezeket a lehetőségeket:

  • Szolgáltatási állapot oldal
  • Tudásbázis
  • Jegy benyújtása
  • Online élő chat
  • Telefonos támogatás

A Szolgáltatás állapota oldal valós idejű információkat nyújt szolgáltatásaik állapotáról. Ezek információkat tartalmaznak a fő rendszerekről, a vezérlőpanelekről és a host kiszolgálókról. Ide tartoznak a múltbeli események is. A közelgő tervezett karbantartást itt is közzétesszük.

A Tudásbázis különféle témákat tartalmaz, amelyeket megnézhet annak érdekében, hogy felállítsa és kezelje a MidPhase-vel igénybe vett termékeket és szolgáltatásokat. Ha úgy gondolja, hogy a problémája egyszerű, akkor csak információt kereshet a Tudásbázison. Annak ellenére, hogy ha a problémát a Tudásbázis nem tudja megoldani, akkor az élő csevegés, a telefonos támogatás és a jegyek benyújtásának funkcióit kell választania..

Technikai támogató csoportjuk a nap 24 órájában, a hét 7 napján áll rendelkezésre. Be is nyújthat egy jegyet, amely szintén elérhető a nap 24 órájában. Az élő csevegési funkcióikat elsősorban az értékesítésre használják, hétfőtől péntekig, 08: 00–17: 00, a hegyi idő szerint.

Előnyök

Van néhány előnye a MidPhase-vel való együttműködésnek. Ezek az alábbiakban találhatók:

Korlátlan lemezterület

Korlátlan mennyiségű webhelyet kap Önnek. Ez nagyon hasznos lehet, ha nagy fájlokat kell elhelyeznie a webhelyén. A képeket és a videókat habozás nélkül el lehet helyezni. Nem kell drágább tervet szereznie, csak hogy extra webhelyet szerezzen. Minden szükséges hely rendelkezésre áll.

Ingyenes domain

Ha az éves tervet választja, ingyenes domaint kap. Ez néhány dollárt takarít meg pénztárcáját. Nagyon hasznos, ha csak most kezdődik, és még nem rendelkezik domain névvel. A domain kiterjesztések a .com, .org, .net, .us, .biz és .org tartományokra korlátozódnak. Ha egy másik kiterjesztésre gondol, akkor azt egyszerűen beszerezheti egy másik szolgáltatótól.

Hátrányok

Lassú terhelés

A MidPhase webhelyének töltési sebessége lassú az átlaghoz képest. Valójában nyilvánvaló. Nem hirdetnek SSD-ket vagy gyorsítótárazási technológiákat. Nem hirdetnek LiteSpeed ​​szerverekkel. A sebesség javításával kapcsolatos minden nem látható a weboldalon.

A webhely rossz töltési sebessége gyenge felhasználói élményt eredményez. Ez viszont alacsonyabb konverziót eredményez. A lassú rakodási sebesség azt is jelenti, hogy alacsonyabb a rangsor a keresőmotorokban. A Google a gyorsabban betöltő webhelyeket részesíti előnyben a lassabban betöltő webhelyekkel szemben.

Nincs ingyenes SSL tanúsítvány

Nem kap ingyenes SSL tanúsítványt a legolcsóbb csomag mellett. Az SSL-tanúsítvány fontos az Ön webhelyén található érzékeny információk (például hitelkártya-adatok) védelmében. Ezenkívül bónusz a keresőmotorok rangsorolásának javításában, mivel a Google a HTTPS webhelyeit előnyben részesíti a HTTP webhelyekkel szemben.

Ingyenes SSL tanúsítvány csak akkor érhető el, ha az üzleti terv éves csomagját választja. Ez havi 4,38 USD-t fog fizetni. Egyéves szerződés esetén 52,56 USD-t kell előzetesen felszámolnia. Az említett árak csak a jelenlegi promóciós árak. Feltétlenül olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, hogy tisztában legyen velük.

Következtetés

Amint az az intro-ban említésre került, ha költségvetéssel rendelkezik, és csak blogot kell indítania, akkor a Midphase minden bizonnyal az Ön számára működhet … de ha ennél többre van szüksége, mint például a https-re, a gyors betöltési sebességre stb., Akkor erősen javasoljuk, hogy keressen alternatív tárhely szolgáltatók.

ÖsszegzésVélemény író Matthew RogersÁttekintés dátuma 2018-08-31A megtekintett tétel MidphaseAuthor Rating 31star1star1starszürkeszürkeTerméknév MidphasePrice
2,78 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author