HostUpon áttekintés

Összesített értékelés

Legolcsóbb terv
2,95 USD / hónap (lefelé 7,95 USD-tól)

A HostUpon valóban az egyik legjobb kanadai webtárhely, amellyel találkoztunk: a megfizethető árak, a korlátlan lemezterület, a 30 napos pénz-visszatérítési garancia, valamint a kanadai értékesítés és támogatás révén őrületgá válnak.!

Általában a webtárhely következő 4 szempontját vizsgáljuk meg annak általános minőségének meghatározására: Könnyű használat, Sebesség (globális szinten), Támogatás és Uptime. A HostUpon mindegyiket körmökbe illeti, különös tekintettel a támogatásra!

A HostUpon kiválasztásának okai

Kezdjük azzal, amit a HostUpon legjobb tulajdonságainak tekintünk, azokról, amelyek azonnal előnyt jelentenek a verseny felett. Azoknak a többségének, akik tisztességes internetes házigazdát keresnek, elegendő a következő gyors összefoglaló, hogy meggyőzzék őket arról, hogy a HostUpon az, akivel együtt jár.

 1. Kiszolgálók Kanadában: Egy szupergyors szerverrel Torontóban, ha Kanadában a célközönség vagy, a sebesség nem jelent problémát. Ha véletlenül úgy érzi, hogy bővíteni kell, 3 szerverük van az Egyesült Államokban.
 2. 24 órás kanadai támogatás: Miközben a legtöbb vállalat kiszervezi támogatását olcsóbb országokba, a HostUpon egyike azon kevésnek, amelyek továbbra is támogatják Kanadában, úgy gondoljuk, hogy ez önmagában eléggé indokolja a velük való feliratkozást.
 3. Ingyenes domain név: Ha feliratkozik a tárhelyre, ingyenesen regisztrálhatja .ca vagy .com domain nevét!
 4. 30 napos pénzvisszafizetési garancia: Valamiért nem boldog? Nem probléma, nincs mit vesztened.
 5. Korlátlan számú webhely: Még a legalapvetőbb terv több webhelyet is lehetővé tesz, amennyiben ambiciózusnak érzed magad.

Valójában nem gondolkodó. Ami a költségeket illeti, 3 hostolási tervük van, és leginkább megfizethető terveik kezdődnek csak 2,95 USD / hónap (lefelé 7,95 USD-tól)!

HostUpon tárhely kutatás

Az értékelés: Megfizethető, kiváló minőségű tárhely kanadai támogatással!

Intro + Rövid történelem

A HostUpon központja a kanadai Torontóban található. Az Alfez Velji 2007-ben alapította, és egy Kanada alapú webtárhely-megoldást hozott létre minden méretű vállalkozás és személyes weboldal számára szerte a világon..

Elkötelezettségük abban rejlik, hogy host szolgáltatásaik gyorsasága és biztonsága, valamint ennek elérése érdekében a lehető legalacsonyabb árak állnak rendelkezésre. A HostUpon folyamatosan fejleszti, frissíti és innoválja annak érdekében, hogy megfizethetőségüket megőrizze, miközben a legjobb szolgáltatást nyújtja.

Ez a szenvedély eredményeként egy megfizethető web hostot hoztak létre, amely csúcsminőségűnek érzi magát; ennek sok köze van a kanadai támogató csapathoz, nem adják ki kiszervezésüket, és ez tényleg megtérítette őket! Fedezzük fel a HostUpon általi tárhely főbb előnyeit.

Előnyei HostUpon

Támogatás

A HostUpon ügyfélszolgálata valóban az egyik legjobb üzletágban. A támogató személyzet ugyanabban a helyen található, az adatok központja – Toronto. Nem csak ott vannak, hanem éjjel-nappal is elérhetők. Ügyfélszolgálati csapata rendkívül segítőkész, nagyon jártas az elvégzett munkában és minden szempontból rendkívül profi. Célja a lehető legrövidebb várakozási idő, számos különféle támogatási lehetőséget kínál, beleértve az élő csevegést, egy támogatási jegyet vagy telefonos támogatást. A hasznos oktatóanyagok és információk hatalmas adatbázisa elsősorban csökkentheti támogatási igényét, ez valóban nagyon lenyűgöző!

Magántulajdon

A HostUpon másik előnye, hogy magántulajdonban lévő vállalat. A magántulajdon azt jelenti, hogy a HostUpon-t nem befolyásolja külső felek érdeke. A cég tulajdonosai a cégnél dolgoznak, így képesek egymás mellett tartani kötelezettségvállalásaikat és céljaikat, hogy minden helytulajdonosnak segítséget nyújtsanak.

Árazás

Nagyszerű dolog a HostUpon számára az általuk kínált megfizethető tervek sokasága. Noha áraik megegyeznek a legtöbb olcsóbb házigazdával (valóban nem mehet rosszul 3,36 dollár havonta), az általuk kínált érték elválasztja őket. A legalapvetőbb tervekben szereplő funkciók tovább haladnak a dollárban. Más cégeknél annak érdekében, hogy vonzó funkciókhoz, például ingyenes élettartamhoz és korlátlan e-mail címekhez férjen hozzá, drágább csomagot kell vásárolnia az induláshoz.

üzemidő

A HostUpon fantasztikus működési időt őrizt meg az évek során, amikor webhelyeket üzemeltetnek. A HostUpon 99,9% -os rendelkezésre állás garanciát kínál minden egyes csomagra. Noha nem feltétlenül hirdetik, mi történik, ha ez a szám alá esik, megkaptuk a lapátot. Csak annyit kell tennie, hogy be kell nyújtania egy jegyet a kérdésről, hogy engedményt kapjon a következő hónap díjához! Szerencsére nem ismertek sok áramkimaradás miatt, így soha nem is merül fel ilyen igény. Összességében az ügyfelek ritkán panaszkodnak a HostUpon rossz működési idejéről.

Folytassuk a kedvenc funkcióink listájával (néhányat más házigazdák is kínálnak, de ez még mindig meglehetősen jó lista).

Jellemzők

A HostUpon tárhely-terveiben található legnagyobb szolgáltatások közé tartozik:

 • Ingyenes domain név az életre
 • Korlátlan e-mail fiókok és MySQL adatbázis
 • 24/7 támogatás
 • Ingyenes weboldal-migráció
 • Telepítő több mint 360 szkripthez
 • Ingyenes weboldal készítő
 • CA és az Egyesült Államok szerverei (ami azt jelenti, hogy még ha Brazília számára is webhelyként szeretnénk használni őket, a teljesítmény továbbra is nagyon tisztességes)
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • 99% üzemidő garancia
 • Fiókkezelés webböngészőn keresztül
 • SSL tárhelyszerverek
 • Közös átjáró-interferencia
 • Root és reboot hozzáférés
 • Privát névszerverek
 • Korlátlan sávszélesség
 • Korlátlan adatátvitel

Következtetés

A HostUpon megérdemli a dicséretet, helyi szintűek, gondoskodnak, rendkívül megfizethetőek, és Kanada-alapú támogatással rendelkeznek … Próbáld ki őket, nem fogod megbánni! Az ilyen internetes házigazdák a weboldal felépítését zökkenőmentes folyamatgé teszik!

ÖsszegzésVélemény író Matthew RogersÁttekintés dátuma 2019-11-25A megtekintett elem HostUponAuthor besorolása 51star1star1star1star1starTerméknév HostUponPrice
2,95 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author