HostPapa áttekintés

HostPapa logó

Összesített értékelés

Legolcsóbb terv
3,36 USD / hónap – 3,36 AUD / hónap – 3,95 USD / hónap

Ez az értékelés a HostPapa-ra összpontosít, mint egy kanadai webes házigazda, de a vélemény nagy része akkor is érvényes, ha más országban szeretné használni őket. A HostPapa a kanadai csatornán keresztül és azon keresztül működik, székhelyük és adatközpontjuk egyaránt Torontóban található, ÉS CAD-díjat számolnak fel (ezt manapság nehéz megtalálni, mivel a legtöbb internetes házigazda dollárban számít fel). Örömmel ajánljuk őket nagyszerű web hosting szolgáltatónak Kanadában (bár általában nagyszerű választás minden ország számára)!

Általában a webtárhely következő 4 szempontját vizsgáljuk meg annak általános minőségének meghatározására: Könnyű használat, Sebesség (globális szinten), Támogatás és Uptime. A HostPapa nagyon magas pontszámot kapott minden ponton!

A HostPapa kiválasztásának okai

Kezdjük azzal, amit a HostPapa legjobb tulajdonságainak tekintünk, azokról, amelyek azonnal előnyt jelentenek a verseny felett. Azoknak a többségének, akik tisztességes internetes házigazdát keresnek, elegendő a következő gyors összefoglaló, hogy meggyőzzék őket arról, hogy a HostPapa az egyik.

 1. Kiszolgálók Kanadában: Nagyon sok ember számára ez a legfontosabb döntési pont. A „kanadai” webtárhelyként hirdető internetes házigazdák többsége csak szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban. A HostPapa valójában szerverrel rendelkezik Kanadában (Torontónak kell lennie), ami kevesebb betöltési időt jelent egy kanadai közönség számára.
 2. 24/7 támogatás: Rendkívül hasznos, és ez telefonon, csevegőn és jegyekön keresztül történik, a választás a tiéd. Még 30 perces egy-egy foglalkozást kínálnak, amelyek segítenek a megfelelő beállításban.
 3. Rengeteg ingyenes cucc: Ingyenes domain név, ingyenes SSL tanúsítványok, ingyenes CDN-integráció, ingyenes weboldal-migráció … szeretjük!
 4. 30 napos pénzvisszafizetési garancia: Valamiért nem boldog? Nem probléma, nincs mit vesztened.
 5. Rengeteg lemezterület: Alaptervük 100 GB-os, ami elegendő egy nagy e-kereskedelmi áruház működtetéséhez … hamarosan nem fog kifogyni a lemezterülete.

Valójában nem gondolkodó. Ami a költségeket illeti, 3 hostolási tervük van, és leginkább megfizethető terveik kezdődnek csak USD 3.36 / hónap!

HostPapa kutatás tárolása

HostPapa áttekintés

A HostPapa egy magántulajdonban lévő társaság, amely a hostolási szolgáltatások nyújtására összpontosít, beleértve megosztott, viszonteladói és virtuális magánszervereket (VPS). A társaságot 2006-ban alapította Jamie Opalchuk. Székhelyük Kanadában található, ügyfél-alapú lakóik legnagyobb része Kanadában is lakik.

A HostPapa komolyan veszi a vállalati felelősséget. Ők az egyik első kanadai webtárhely-szolgáltató, akik elkötelezték magukat a zöldépítés mellett. 100% -ban zöld megújuló energia felhasználásával veszik figyelembe a környezetvédelmi intézkedéseket. Webszervereiket, irodahelyiségeiket és adatközpontjaikat megújuló energia biztosítja.

A társaság mind vállalati, mind ipari díjakat kapott. Nekik van a Better Business Bureau (BBB) ​​akkreditációja. 2013 és 2016 között a Profit 500 díjat nyerték el, mint egy kanadai leggyorsabban növekvő vállalatot.

Árazás

Megismerjük az alábbi terveket, észreveheti, hogy itt magasabb az árazás … ez a szokásos árképzés, amelyet a HostPapa rendelkezik, de ha áttekintem az egyik áttekintési linket, akkor csak 3,36 dollárért tudsz megragadni egy tervet. Most nézzük meg, hogy a HostPapa háromféle webes tárhely-tervet nyújt. Ezeket „Starter”, „Business” és „Business Pro” -nek hívják.

HostPapa Webtárhely

A legolcsóbb induló terv havi 3,95 CAD-t fizet, ha előre fizet 36 hónapon keresztül. Ha viszont legalább 24 és 12 hónapot fizet, akkor havi 4,95 CAD és 5,95 CAD fog kerülni. A tervükkel nem választhatják a havi / hó fizetési módot.

A kezdő terv lehetővé teszi két webhely tárolását a tárhely-számlán. Ezen felül 100 GB-os tárhelyet biztosítanak Önnek. Az a jó, hogy korlátlan sávszélességet kínálnak. Ez azt jelenti, hogy korlátlan mennyiségű adatot továbbíthat a szerverről az adatokat kérő eszközre. A legolcsóbb terv ingyenes domain név regisztrációt is biztosít Önnek, ha a 12 hónapos vagy annál hosszabb terveket választja.

A HostPapa lehetőséget nyújt arra, hogy néhány perc alatt weboldalt készítsen a könnyen használható weboldal-készítőjével. A webhely felépítéséhez nincs szükség kódolási vagy tervezési tapasztalatra. Húzza és vidd, és különféle kütyüket és alkalmazásokat kínál Önnek. Ezen felül több száz lenyűgöző webhelysablont nyújtanak, amelyek különféle résekre alkalmasak. Felhasználóbarát vezérlőpaneleket és HostPapa műszerfalakat biztosítanak az Ön által igénybe vett összes termék és / vagy szolgáltatás kezeléséhez.

Ha szereti a WordPress-alapú webhelyeket, akkor a HostPapa az Ön számára a hosting cég. Több mint 400 alkalmazást telepíthet az 1-kattintásos telepítési szolgáltatásokkal. Ezek az alkalmazások tartalmazzák a WordPress-t, a Joomla-t és a különféle kis üzleti eszközöket.

Ha át szeretné helyezni a webhelyét, a HostPapa segítsen Önnek ingyen. És ha webhelye érzékeny információkat kezel, akkor a vállalat ingyenes Let’s Encrypt SSL-t is biztosít. Ez egyaránt alkalmas az érzékeny információk védelmére és webhelyének rangsorolásának javítására olyan keresőmotorokban, mint a Google, a Yahoo !, és a Bing..

A felhasználói élmény még jobb, mivel a HostPapa fokozott webhely-teljesítményt nyújt a hihetetlen Cloudflare szállítási hálózatok és a SuperMicro szerverek kombinációján keresztül. Erőteljes kiszolgálóikon keresztül a felhasználók nem tapasztalnak lemaradást, és nem veszik észre a webhely rossz teljesítményét. Ezen felül 99,99% -os rendelkezésre állást ígérnek, amely segít elkerülni a webhelyek összeomlásait és leállásait.

Támogatási lehetőségek

Hihetetlen, mint amilyennek tűnik, a HostPapa szinte minden lehetőséget kínál az ügyfél-támogatásra:

 • Felhívhatja őket telefonon,
 • Küldhet fax levelet,
 • E-mailen küldheti el őket,
 • Kapcsolatba léphet velük az élő csevegés támogatásán keresztül,
 • Választhat az önsegítő tudásbázisból és a video oktatóanyagokból,
 • Ha több tudást szeretne megkapni, heti webináriumra ugorhat,
 • Ellenőrizheti a hálózat állapotát a saját webhelyükön keresztül, és
 • Választhat egy ingyenes és exkluzív egy-egy videó képzési foglalkozást a HostPapa szakértőjével.

A vállalat önsegítő ismeretbázisa és video oktatóanyagai elegendőek ahhoz, hogy megtanulják webhelyének felállítását és működtetését. Büszkék arra, hogy 24 × 7 ügyfélszolgálatot nyújtanak e-mailben, támogatási jegyek benyújtásával, élő csevegéssel, telefonon és faxon.

A HostPapa szempontjából egyedülálló dolog egy olyan weboldal biztosítása, amely tartalmazza a vállalat hálózati állapotát. A hálózati állapotukban ellenőrizheti, hogy a vállalat szolgáltatás-megszakadással, szolgáltatáskimaradással és különböző problémákkal szembesül-e termékeikkel és / vagy szolgáltatásaikkal kapcsolatban.

Például ellenőrizheti, hogy van-e probléma az FTP-szolgáltatásokkal, a DNS-vezérlőpanelekkel, a levélküldési szolgáltatásokkal, a mySQL adatbázis-szolgáltatásokkal és hasonlókkal. A hálózati státusz oldalukon a tervezett karbantartás ütemezése is található. Mindez nagyon hasznos a te webhelytulajdonosok számára. Ez lehetővé teszi az ütemezést és az idő előtt történő gondolkodást, amikor a webhelyről szól.

Az értékelésekkel kapcsolatban a HostPapa egyértelmű nyertes. A legtöbb felhasználó nagyszerű ügyfélszolgálatot tapasztalt, amely az igényeiknek megfelelő hibaelhárítási irányelveket nyújtott. Szinte minden felülvizsgálat azt állította, hogy a támogató csoport nagyon profi és időszerű. Néhányan azt is mondják, hogy ügyfélszolgálatuk meghaladta a felhasználók elvárásait.

Előnyök

A HostPapa feliratkozásának egyértelmű előnyei vannak. Itt van néhány közülük:

Ingyenes domain regisztráció

Ha olyan terveket választ, amelyeket 12 havi (vagy annál több) előre fizetnek, ingyenes domain regisztrációt kaphat. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen létrehozhat saját domain nevet. Ez néhány dollárt takaríthat meg, mivel nem kell fizetnie a webhely domain névért.

Korlátlan sávszélesség

Ha webhelyén naponta több ezer vagy akár millió felhasználó vesz igénybe, akkor hatalmas sávszélességre lesz szüksége. A HostPapa kezdőtervével korlátlan sávszélességet kap, amely lehetővé teszi, hogy több webhely-használót befogadjon a nap folyamán..

Ingyenes SSL titkosítás

Manapság a felhasználók egyre biztonságosabbá válnak. A webhelyek titkosítása és biztonsága a legtöbb webhelytulajdonos közös gyakorlatává vált. A HostPapa ingyenes Let’s Encrypt SSL-t biztosít Önnek, ezzel biztonságosabbá téve webhelyét. Ön képes megvédeni a felhasználók érzékeny információit, amikor ezt a funkciót választja.

Kiváló ügyfélszolgálat

Megdöbbentő ügyfél-támogatási szolgáltatást nyújt a HostPapa. A több lehetőség mellett, hogy felvegye a kapcsolatot velük magas színvonalú támogatásért, választhat egy ingyenes egy-egy edzést is. Ez nagyon értékes lehet, különösen, ha nem ismeri a webtárhely és a cPanel menedzsment kötelet.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Nincs feltett kérdés. Ha nem elégedett szolgáltatásukkal, 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtanak Önnek. Ez az ottani kezdőknek hasznos, akik több tárhelyszolgáltatót kipróbálnak, mielőtt egyetlen vállalatra vállalkoznának.

Kattintson egy kattintással az Alkalmazások telepítése elemre

A felületükkel sok alkalmazást telepíthet, ha több mint 400 eszköz közül választhat. A kis üzleti eszközöket a csomag tartalmazza, és a WordPress és a Joomla is tartalmazza. Ha még nem rendelkezik kódolási tapasztalattal, akkor az 1-kattintásos telepítési szolgáltatások használata bizonyosan segíthet webhelye felépítésében.

Hátrányok

Nincs alapszintű e-mail fiók

A kezdő terv nem biztosítja az Ön webhelyének postafiókjait. Ezért a következő tervet kell választania annak érdekében, hogy korlátlan e-mail fiókot kapjon. A Kezdő terv valószínűleg nem az Ön számára, különösen akkor, ha e-mail fiókra van szüksége a domain névben (pl. [email protected]).

Következtetés

A tetején lévő összefoglaló utánzásával a HostPapa határozottan nagyszerű választás, erősen ajánlott. Gyors kiszolgálók Kanadában, CAD árak, kiváló ügyfélszolgálat, toronyi főhadiszállás … ez nem bátorság!

ÖsszegzésVélemény író Matthew RogersÁttekintés dátuma 2019-11-23A megtekintett elem HostPapaAuthor besorolása 51star1star1star1star1starTerméknév HostPapaPrice
3,36 CAD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author