HostPapa áttekintés: Miért csak a 30 webes host közül a 20.?

hostpapa honlapja

A HostPapa több mint 500 000 webhelyet üzemeltet adatközpontjaiban az Egyesült Államokban és Kanadában.

Ez lenyűgöző, tekintve, hogy csak 2006 óta vannak itt (Jamie Opalchuck alapította).

A meteorikus növekedés egyik lehetséges magyarázata a különféle ügyfélszolgálati lehetőségek, amelyek telefonos támogatást kínálnak néhány különféle nyelven, beleértve angol, francia, spanyol és német nyelvet a belföldi és a nemzetközi ügyfelek számára egyaránt..

Jól kell csinálniuk valamit, hogy az utóbbi néhány évben ilyen gyorsan növekedjenek.

Ennek megismerése érdekében 2015 júniusában megvásároltuk a HostPapa „Kezdő tervet”. Felállítottunk egy egyszerű WordPress webhelyet. Merülhet a teljes teljesítmény statisztikáiban, ideértve az üzemidőt és a sebességet (további információkért kattintson az „Előzmények” elemre).

Vessen egy pillantást arra, hogy miként mérik meg a harminc más véleményt, amelyeket eddig elvégeztünk:

A HostPapa tárhely használatának előnyei

A feliratkozás után izgatottan láttuk, mi teszi őket kullancsossá. Mi okozhat ilyen gyors emelkedést?

Eleinte kellemesen meglepődtünk a nagy üzemidő miatt (amint láthatja). Rengeteg ügyfél-támogatási lehetőséget kínálnak, amelyek közül választhatnak.

Eddig jó! De képesek-e megbirkózni a hype-vel? Lássuk.

1. Jó Uptime

Örömmel jelentjük be, hogy a HostPapa üzemideje az első naptól kezdve jó volt.

A 24 hónapos átlag 99,95% -át jelentették.

Bár ez óriásinak és nyilvánvalónak hangzik, meglepődne, hogy hány webtárhely küzd a webhely tulajdonképpeni legfontosabb elemével – az átkozott dolgok élőben tartásával!

Az elmúlt 12 hónap átlagos üzemideje:

 • 2020 január átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 99,88%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 99.70%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 99,94%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 99,95%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 99,63%

A HostPapa statisztikája az elmúlt 24 hónapbanA HostPapa átlagos üzemideje | Lásd a statisztikákat

2. Az ipari átlagsebesség felett

A HostPapa üzemideje nagyszerű volt, és az oldal betöltési sebessége is megfelelő.

Az elmúlt 24 hónapban az oldal betöltési ideje 705 kép elküldése volt, ami meghaladja az iparági szabvány eredményeinket.

Az elmúlt 12 hónap átlagos töltési ideje:

A HostPapa legutóbbi 12 hónapos statisztikájaA HostPapa átlagos sebessége 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

3. Kiterjedt támogatási lehetőségek

A HostPapa széles körű támogatási lehetőségeket kínál az ügyfelek sokféle támogatására.

Böngészhet a hatalmas önsegítő videók könyvtárában. 24 órás támogatást kínálnak telefonon, e-mailben, e-mailben és akár faxon is (!).

Telefonos támogatást nyújtanak 18 országban (ami talán a legtöbb, amit bármelyik cégnél látottunk). Ők az egyedüli házigazdák, akik különféle nyelveken, többek között angolul, franciául, spanyolul és németül nyújtanak támogatást.

Mintha ez nem lenne elegendő, hanem érdekes támogatási funkciót is nyújtanak, amely lehetővé teszi, hogy egy-egy-egy munkamenetben csatlakozzon a ‘Papa Squad Experts’-hez, amelyek lényegében videó- ​​vagy telefonkonferencia útmutatásain keresztül vezetnek (szintén – ez a legjobb ügyfélszolgálat). cím valaha !!).

Saját személyes nyomozásunk során kevesebb mint egy perc alatt kaptak választ a támogató személyzettől. A kérdésekre adott válaszokat szerényen két perc alatt adták meg.

Összességében a Gezim V. ügyfélszolgálati munkatársunk tapasztalata nagyon jó volt.

HostPapa támogatás

4. Proaktív biztonsági szolgáltatások

A HostPapa megosztott tárhely-terveihez engedélyezve van a Panda Cloud antispam védelem, valamint egy kiszolgáló tűzfal, megfigyelés és behatolás-észlelés. Naponta több mint 37 000 webhelyt támadnak meg, így a HostPapa proaktív biztonsági intézkedései megnyugtatóak.

A Business Pro terv további funkciókkal is rendelkezik, beleértve a domain adatvédelmét, egy ingyenes SSL tanúsítványt, egy dedikált IP címet és az automatikus webhelyről készült biztonsági mentéseket..

Az utolsó dolog, amiben aggódnia kell, a biztonsági részletek, például a spamvédelem. Nagyon jó, ha valaki más nézi a hátát.

5. 30 napos pénz-visszatérítési garancia & A webhely migrációja

A HostPapa az iparági szabványok szerint 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a legtöbb hostolási tervükre.

Ezenkívül örömmel segít meglévő webhely átvitelében egy másik gazdagépről (ugyanakkor ingyenes domain nevet is beiktatnak)..

6. Jó ár-érték arány

A HostPapa alapvető ára 3,95 dollártól kezdődik az első három évben. Ha inkább csak egy-két évre iratkozzon fel, akkor mindkét esetben ez egy dollár extra költséget jelent.

HostPapa egy, két és három éves árképzés

Ez az ára alacsonyabb az új ügyfelek számára is. Ez azt jelenti, hogy a megújítás ára ugyanazon kezdő terv szerint 7,99 dollárra / hónapra növekszik. Tehát nem a legjobb hír, de meglehetősen általános.

A jó hír az, hogy nagyon sok értéket teremtenek ennek a kezdeti árképzésnek. Két webhelyet kap, összehasonlítva csak azzal, amelyet a legtöbb más házigazda kínál. Ingyenes domain regisztrációval, 100 GB-os SSD tárolással és nem mért sávszélességgel is rendelkezik.

Nagyon jó, igaz?

De ez még nem minden. Emellett megkapja az „Alapvető szolgáltatások” elemet is, amelyek tartalmazzák az ingyenes weboldaláttelepítést, a Cloudflare CDN-t, az SSL-tanúsítványt, valamint a hozzáférést 400+ alkalmazásukhoz és webhelykészítőjükhöz..

Tehát összességében nagyon jó érték. Más házigazdák fizetnék ezeket a dolgokat, könnyedén a havi árat emelték jóval a kiindulási 3,95 USD / hónap tartomány fölé.

Hátrányai a HostPapa tárhely használatának

Persze, a HostPapa jó üzemidővel és megfelelő sebességgel járt.

Sajnos más ügyfelek nem osztották meg ugyanolyan pozitív tapasztalataikat, mint mi. Vannak bizonyos kérdések a rejtett díjakkal kapcsolatban is azzal kapcsolatban, hogy a pénz-visszatérítési garancia és a webhely beállítása mennyire „mentes”.

Nézd meg.

1. Rossz ügyfélélmény a támogatással

Személy szerint ügyfélszolgálati tapasztalatunk zökkenőmentesen ment.

Amikor háttérvizsgálatot végeztünk arról, hogy más ügyfelek hogyan tekintették széles körű támogatási lehetőségeiket, a kép nem volt annyira rózsás.

Annak ellenére, hogy a HostPapa eléréséhez nagyon sok elérhető opció vagy út áll rendelkezésre, a teljes ügyfélélmény átlagosan alacsonyabb a par.

2. További díjak

A legtöbb webtárhely ingyenesen felállítja az Ön weboldalát. A legtöbb internetes házigazda „ingyenes pénz-visszafizetési garanciát” is kínál.

Nyilvánvaló, hogy két jog rosszat tesz…

Ha kéri a visszatérítést a 30 napos időszak alatt, akkor a lemondáskor 29,95 USD beállítási díjat számít fel Önnek.

Ez technikailag azt jelenti, hogy nem „ingyenes” pénz-visszatérítési garancia, és nem is „ingyenes” webhely-beállítás.

Szóval köszönöm, de nem köszönöm.

Áttekintés a HostPapa tárhelyi tervekről + gyors tények

Az alábbiakban röviden áttekintjük a HostPapa három megosztott tárhely-tervét.

Felhívjuk figyelmét, hogy az árak gyakran ingadoznak, és ezeknek az alacsony hirdetési áraknak három éves feliratkozást igényeltek.

HostPapa árképzés és tervek

Kezdeti terv havi 3,95 dollárba kerül. Ez a terv lehetővé teszi két webhely üzemeltetését, az ingyenes domain regisztrációt, 100 GB lemezterületet és „korlátlan” sávszélességet. Megkapja az összes „alapvető szolgáltatást”, beleértve az ingyenes webhely-migrációt, a Cloudflare CDN-t, az SSL-tanúsítványt és a 400+ webes alkalmazáshoz való hozzáférést..

Üzleti terv szintén havi 3,95 dollárba kerül. Ez lehetővé teszi korlátlan webhelyek, ingyenes domain regisztráció, korlátlan lemezterület és korlátlan sávszélesség tárolását. Az alapvető szolgáltatásokat, valamint az olyan speciális szolgáltatásokat is kínálja, mint a korlátlan kiegészítő domain, e-mail fiók és MySQL adatbázis..

Business Pro terv havonta 12,95 dollárba kerül. Korlátlan számú webhelyet, ingyenes domain regisztrációt, korlátlan SSD tárolást, sávszélességet, valamint alapvető és speciális szolgáltatásokat kap. Bizonyos teljesítményjavításokat is kap, például rakétagyors kiszolgálókat és korlátlan oldalt webhely készítőjének. Emellett automatikus webhelyről készít biztonsági másolatot, prémium szintű helyettesítő SSL-t és a domain adatvédelmét.

 • Könnyű a regisztráció: Nagyon egyszerű regisztrációs folyamat.
 • fizetési módok: Hitelkártya, Paypal.
 • Rejtett díjak és záradékok: A hirdetett ár csak az első fizetési határidőre érvényes. A megújítások sokkal drágábbak. 29,99 USD beállítási díjat számít fel, ha Ön visszatérítési politikáját használja.
 • upsells: Néhány eladás.
 • Fiók Aktiválás: Az aktiválás eltarthat egy ideig.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: cPanel.
 • Alkalmazások és CMS-ek telepítése (WordPress, Joomla stb.): Egy kattintással a telepítő telepítheti a népszerű alkalmazásokat és a CMS-eket.

Ajánljuk a HostPapa alkalmazást??

Sajnos nem.

Üzemidejük jó volt, és a sebességük is megfelelő volt. TON különféle támogatási lehetőségek állnak rendelkezésre, és személyesen pozitív tapasztalataink voltak.

Mélyebbre támaszkodva kiderült, hogy az általános támogatási tapasztalat túl következetlen. Túl sok a rejtett díj, ami megnehezíti „alacsony” promóciós áraikat.

Egyszerűen túl sok más jó internetes házigazda létezik, amelyek jobb ütést adnak a pénzedért.

Milyen tapasztalatai vannak a HostPapa kapcsán?? Szeretnénk hallani róla, függetlenül attól, hogy pozitív vagy negatív (mindaddig, amíg átlátszó és őszinte).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author