HostNine áttekintés: Gyors gazdagép az egyik legrosszabb üzemidővel (Read Why)

HostNine áttekintés

A HostNine az egyik fiatalabb arc a web hostingban, amelyet eredetileg 2006-ban alapítottak.

Az eredeti ígéretet mutatva 2012-ben az EIG felvette őket, aki a legnagyobb host márkák, például a HostGator és a Bluehost tulajdonosa is..

Minden házigazda szeret egy kicsit kinyújtani az igazságot, amikor webhelyükön a promóciós igényekről van szó.

Fülbemászó hangcsaládokat tettek webhelyükre, a tényeketől függetlenül, és csak a jó hírneve mellett próbáltak bekerülni.

Megvásároltuk a HostNine „Személyes tervét” 2015 júniusában, és létrehozott egy WordPress webhelyet az elmúlt néhány hónap tesztjeinek nyomon követésére és futtatására. Összeállítottuk a legfontosabb adatokat, ideértve az üzemidőt is & gyors, és készek döntést hozni ebben az elfogulatlan áttekintésben, amelyet tények és statisztikák támasztanak alá.

A HostNine tárhely használatának előnyei

A HostNine néhány különböző területen szállította az árut, beleértve egy üdítően modern, könnyen használható weboldalt és egy szép pénz-visszatérítési garanciát..

Vessen egy pillantást a profikra:

1. Felhasználóbarát regisztráció és regisztrációs folyamat

A legtöbb nagy internetes házigazda az 1990-es években vagy a 2000-es évek elején indította el. Webhelyeik nagyrészt így néznek ki.

Sok elavult, nehezen használható és egyszerűen vonzó. Nehéz navigálni és egyszerű információt találni, ami csak a mobil eszközökön okoz problémát (ami nem volt akkor, amikor ezeket a webhelyeket eredetileg a megjelenés alapján tervezték meg).

Szerencsére a HostNine rendelkezik egy kortárs weboldattal, amely egyértelmű szerveződéssel és figyelemmel kíséri az információs hierarchiát, ami egyszerűvé teszi az életed.

Remélhetőleg a részletekre való figyelem és a felhasználó szempontjára való összpontosítás jele a jövőbeni dolgoknak…

2. Képesség különféle adatközpontok kiválasztására

A HostNine adatközpontokkal rendelkezik hat különböző helyszínen, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Szingapúrban, Kanadában, Ausztráliában és Amszterdamban.

Míg a legolcsóbb megosztott tárhely-opciót csak az Egyesült Államok adatközpontjában tárolhatják, a többi tervvel együtt választhatják meg saját helyüket.

3. Ingyenes weboldal-migrációhostnine mentes migrációk

A HostNine ingyenes webhely-vándorlást kínál minden új ügyfelének, mindaddig, amíg az előző host cPanel hozzáférést kínál.

Nincs magas, három számjegyű ár az első webhely mozgatásához. És nincs webhelyenkénti ár, ha ezek közül is sok van.

Ez teszi a HostNine nagyszerű alkalmazást, ha már rendelkezik weboldalakkal a kezedhez.

4. Nincs megújuló ár-emelkedés

A HostNine szintén nem kétszeresére vagy háromszorosara növeli meghosszabbítási árát. Bármit fizet az első napon, ugyanaz lesz, mint az utóbbit.

Összehasonlításképpen: más házigazdák csak néhány dollárral kezdik az áraikat havonta. Aztán, amikor ideje megújulni, a terv havonta tízre vagy húszra közeledik.

Tehát szerencsére nem kell aggódnia ugyanazon áremelkedések miatt, amelyek néhány év múlva meglepnek.

5. 45 napos pénz-visszatérítési garancia (és arányos hitelek)

A HostNine teljes 45 napos visszatérítést kínál. Ha bármelyik új ügyfél bármilyen oknál fogva elégedetlen, akkor mindent megkaphat, levonva minden „domain név, SSL tanúsítvány, WHMCS licenc, dedikált IP-cím és feldolgozási díjak” költségeit a Felhasználói feltételek szerint.

Az új tervek közül néhányat – például a domain neveket és az SSL-tanúsítványokat – ingyenesen kínálják. De ha megpróbál visszatérítést kérni, akkor ezek költségei is levonhatók.

A HostNine 45 napos ütemterve fedezi a teljes visszatérítési összeget. Ha azonban egyéves visszatérítést kíván kérni egy hároméves ügyletbe, akkor felajánlja egy arányos összeg visszatérítését..

Ez nagyon sokat tekint, mivel sok más házigazda nem terjeszti ki ugyanazt a luxust. Tehát amint az eredeti visszatérítési ablak bezárul, nem kaphat vissza valamit, ami előre fizetett (nem számít, mennyi ideig).

A visszatérítés az eredeti fizetési móddal történik, ha jóváírással, terheléssel vagy PayPal-val történik. A csekkek, átutalások és átutalások nem jogosultak visszatérítésre.

Hátrányai a HostNine tárhely használatának

Általában, ha egy web hosting cég bárhol küzd (bár az alapokat megszerez, mint például az üzemidőt), akkor a sebesség gyors. A HostNine esetében nem erről van szó …

Itt található a legrosszabb események komor részletei, amelyeket láthattunk, miután közel 30 másik internetes házigazda áttekintettük.

1. Hatástalan támogatás

A HostNine ügyfélszolgálatával kapcsolatos első tapasztalatunk jó volt.

Néhány percen belül csatlakoztak, és viszonylag gyorsan válaszoltak minden kérdésre, és összességében nagyszerű élmény volt.

HostNine támogatás

De aztán webhelyünk lement. És csak egy e-mailt kaptunk tőlük.

A HostNine nem sikerült

E-mail a HostNine-től

Ez az.

KÉT hónap leállás, és egyetlen e-mailt, amelyben alapvetően beismerték, hogy nem tervezik az adatok helyreállítását, és nincs biztonsági másolatuk sem. Még a visszatérítésre irányuló ajánlatot sem az offline kapcsolat két hónapja esetén.

Itt van a dolog.

Nem úgy, hogy ügyfélszolgálatuk valóban szörnyű (mint néhány más webes házigazda számára, amelyet felülvizsgáltunk). Fantasztikus eredményeket tapasztaltunk velük való kezelés során.

De amikor a cég üzemideje annyira szörnyű, a kezük meg van kötve. Nem sok mindent lehet megtenni, kivéve, ha leereszkednek a hajóval, miközben elsüllyed.

További kutatások támogatták ezt, és az ügyfélszolgálat nem tudott sokat segíteni más ügyfelek segítésében sem:

 • Az élő segítség egy vicc mivel nem tehetnek többet, ha segítenek valakinek a jelszó visszaszerzésében vagy egy segélyjegy megnyitásában, amelyre senki sem válaszol 72 órán belül. Ez volt a PONTOS ok, amiért elhagytam a HostGator-ot, és most ti srácok csináljátok SAME dolgot! # Szánalmas”
 • „Tehát… .30 óra várjon a válaszra a támogatási jegyre.”
 • 3 támogatási jegy szombat óta + Nincs válasz bármelyikükön, kivéve a „vizsgáljuk meg” (ami 2 nappal ezelőtt volt) = Csak áthelyeztük az összes webhelyomat egy új gazdagépbe. ”

Sajnos ügyfélszolgálatuk ebben az esetben a szövetség általi bűnös.

2. Elég rossz Uptime – 99,87%

Az elmúlt 24 hónapban csak 99,87% -ot értek el – jóval az iparági átlag 99,93% -ánál alacsonyabbak. Röviden csalódottak vagyunk.

Nyilvánvalóan nem mi voltunk az egyetlen. Mindegyik felülvizsgált házigazdánál háttérvizsgálatot végzünk annak érdekében, hogy egy olyan lekerekített profilt nyújtsunk, amely nem esik az elfogultság áldozatává.

Ebben az esetben a vélemények túlnyomó többsége, amelyeket közvetlenül a többi vásárlótól láttunk, alátámasztja tapasztalatainkat. Nézd meg:

 • “Most elvesztettem a 3. ügyfelet egymás után, mert e-maileik egy hét alatt nem működtek …”
 • “A webhelyem már négy napja sem működik.”
 • “Ha 18 webhely elmúlt héten több, mint 24 órán keresztül … .a két szerver feketelistára kerül, és az ügyfeleim e-mailjei három napig nem működnek, és számítanak úgy, hogy nincs vége látható”
 • „Webhelyem ismét le van állítva… mindegyikük. És egy tucat különböző szerverre terjedtek ki. Nem tudom, mennyit tudok még jobban felhasználni ebből a reménytelen szolgáltatásból. ”

Ez nem festi egy nagyon rózsás képet.

Az elmúlt 12 hónap átlagos üzemideje:

 • 2020 január átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 99,90%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 99,93%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 99,76%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 100%

A HostNine elmúlt 24 hónap statisztikájaA HostNine átlagos üzemideje | Lásd a statisztikákat

3. Lassú oldal betöltése – 931 ms

A HostNine meglehetősen lassan töltötte be az oldalak betöltését a 24 hónapos tesztelési időszak alatt, átlagosan 931 ms-ot elérve.

Elég erősnek indultak, de az elmúlt hónapokban a HostNine folyamatosan lassú eredményeket mutatott, amelyek befolyásolták az átlagos sebességüket.

Az elmúlt 12 hónap átlagos töltési ideje:

HostNine 12 hónap átlagos töltési időA HostNine átlagos sebessége 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

4. Korlátozott „olcsó” terv

Lehetséges, hogy a HostNine nem növeli megújítási költségeit, de csak a legolcsóbb előfizetés esetén kínálják a legolcsóbb árakat. Egy hónap 9,12 dollárba kerül, és csak 7,69 dollárra csökken havonta, ha két vagy három évre fizet előre..

Ez az olcsó terv nem foglalja magában az ingyenes domain nevet (tehát egy újabb ~ 15 dollár / év lesz), és csak az Egyesült Államok adatközpontjához való hozzáférést.

Tehát ez egy meglehetősen korlátozott terv a magasabb árat elérni. Nem nagy érték.

HostNine árképzés, tárhely-tervek & Gyors tények

A HostNine megosztott, viszonteladói, VPS-t és dedikált tárhelyet kínál – függetlenül attól, hogy milyen szintű szolgáltatásra van szüksége, velük együtt megtalálja. Az alábbiakban röviden áttekintjük megosztott tárhelyterveiket:

 • Személyes terv: Ez a terv havonta 7,69 dollárral kezdődik. 1 domain nevet támogat. A szerver az Egyesült Államokban található.
 • Üzleti terv: Ez a terv havonta 12,20 dolláron kezdődik. Korlátlan tartományneveket támogat, ingyenes domain nevet tartalmaz, és választhat szervereket az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Szingapúrból, Kanadából, Ausztráliából és Amszterdamból.
 • Vállalati terv: Ez a terv havi 16,49 USD-tól kezdődik. Korlátlan tartományokat támogat, ingyenes domain nevet tartalmaz, és választhat szervereket az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Szingapúrból, Kanadából, Ausztráliából és Amszterdamból.

Az összes megosztott tárhely-terv korlátlan tárolással és sávszélességgel rendelkezik.

HostNine árképzés és tervek

 • Könnyű a regisztráció: Egyoldalas regisztráció. Nagyon egyszerű regisztrációs folyamat.
 • fizetési módok: Hitelkártya, PayPal.
 • Rejtett díjak és záradékok: A 10 százalékos CPU-használat, 5 százalék vagy 512 MB memória, 50 futó folyamat, legfeljebb 15 perc maximális végrehajtási idő, összesen 150 000 összes beépített érték és 500 kimenő e-mail üzenet 60 perc alatt kerül megosztott és viszonteladói tárhelyfiókokra..
 • upsells: Nagyon kevés eladás.
 • Fiók Aktiválás: Nagyon gyors aktiválás.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: cPanel.
 • Alkalmazások és CMS-ek telepítése (WordPress, Joomla stb.): A népszerű alkalmazások és CMS-ek gyors és egyszerű telepítése a Softaculous segítségével.

Ajánljuk a HostNine szolgáltatást??

Csak akkor, ha mazochista vagy.

Viccek félre – még nem.

Lehetnek az átlag felett, ha oldalsebességük és néhány más kategória is jól teljesítettek.

Sajnos üzemidejük rémálom volt, és a társaság teljesítménye fennmaradó teljesítménye lecsökkent, mint egy albatrosz. Néhány hónapban nagyon ígéretes uptimes mutattak, de túlságosan megbízhatatlan, hogy ajánlom őket.

Az elején tett merész állításuk szinte egyenes hazugság is volt, ami minden más mellett nem hagy jó, meleg, homályos érzetet.

Ui Ha azt szeretné látni, hogy a HostNine felett rangsorolt ​​szolgáltatók láthatók, itt megnézheti a legjobb web hosting szolgáltatásainkat.

Van tapasztalata a HostNine-vel? Kérem, hagyjon meg egy véleményt – jó vagy rossz -, az nem igazán számít, feltéve, hogy átlátható és őszinte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author